Annankatu 2 B, 00580 Helsinki
+358 20-224-1212-568

Mistä 400 euron lainaa netistä?

Hae pikavippi 400 euroa ennätyshalvalla netistä

Etsitkö 400 euron lainaa ja haluat saada sen heti tilillesi ja mahdollisimman edullisin hinnoin?

Tämän sivun tarkoitus on auttaa kuluttajaa löytämään markkinoiden halvin 400 euron vippi juuri sellaisin lainaehdoin kuin kuluttaja haluaa.

Olemme vertailleet kaikki luotonmyöntäjät ja valinneet kaikista parhaimmat vaihtoehdot huomioiden lainojen todellisen vuosikoron, maksuaikataulujen joustavuuden, lainan saamisen nopeuden ja helppouden sekä yhtiön luotettavuuden ja toimivuuden. Löydät myös erilaisia lainavaihtoehtoja, osa yhtiöistä tarjoaa 400 euron vippiä täysin ilman korkoja tietyillä ehdoilla ja jotkut tarjoavat lainaa erittäin pitkällä maksuajalla.

Kannattaa siis luottaa asiantuntijoihin. Olemme alle listanneet optimaaliset vaihtoehdot, mikäli etsit lainaa 400 euron edestä. Eli ei kannata turhaan stressata ja kuluttaa rutkasti aikaa ja tarmoa lukuisten alalla toimivien yritysten analysoimiseen.

Meidän asiantunteva tiimimme on jo käynyt yritykset läpi puolestasi, jotta lainan hakeminen olisi yksinkertaista ja vaivatonta. Tarkoitus on tarjota ensiluokkaista palvelua asiakkaille, jotta heidän aikansa säästyy muihin askareisiin ja selventää yritysten tarjoamia ehtoja ja tapoja toimia niille asiakkaille, joille ne tuntuvat hieman vierailta.

 

Trustbuddy

TRUSTBUDDY

Trustbuddy on hyvin ainutlaatuinen pikalainanmyöntäjä ja yhtiö on suhteellisen uusi, mutta saavuttanut lyhyessä ajassa suuren suosion.

 

Tämä ei ole ihme, sillä sen kautta voit hakea kerta toisensa jälkeen pikalainaa 100 – 600 euron väliltä täysin ilman korkoa tai kuluja, kunhan maksat vipin kokonaisuudessaan pois 14 vuorokauden sisään.

 

Voit toki hakea vippiä pidemmäksikin aikaa, tässä tapauksessa maksat siitä normaalin vuosikoron verran korkoa, joka ei toki sekään päätä huimaa. Trustbuddy tarjoaa erittäin joustavan maksuaikataulun ja voit siirtää eräpäivää aina 30 vuorokaudella eteenpäin, mikäli tuntuu siltä, että maksun suorittaminen tekee tiukkaa.

 

Trustbuddy on vakavarainen, turvallinen ja erittäin toimiva pikalainan tarjoaja, jota voi suositella kenelle tahansa vipin tarpeessa olevalle!

 

Eli jos tulee jostakin yllättäviä menoja, kuten vaikka auton tai puhelimen korjauksesta johtuvia kuluja, kenties paikka irtosi hampaasta ja visiitti hammaslääkäriin on tarpeen tai ehkä haluaa väliaikaisesti hieman luksusta arkeen, niin Trustbuddyn kautta hoituu lainaa 400 euroa helposti ja nopeasti.

 

Lainaa voit hakea täyttämällä nettisivuilta löytyvän kaavakkeen. Yleensä hyväksytyn hakemuksen jälkeen vipatut rahat ovat tililläsi näkyvissä todella nopeasti. Pankista riippuen, jopa 15 minuuttia saattaa riittää ja rahat ovat käytettävissäsi.

 

Trustbuddyn parhaat puolet ovat siis helppous, nopeus ja aina koroton pikavippi, kunhan sen maksaa takaisin kahden viikon sisällä. Se, jos mikä on uskomaton etu! Tartu siis ihmeessä tuumasta toimeen ja hae pikavippiä jo tänään!

 

Hae lainaa Trustbuddylta

 

VIVUS

Vivus

Vivus on kestosuosikki, jonka suosio tuntuu vain kasvavan vuosi vuodelta. Yhtiö on edullinen, monipuolinen, luotettava ja joustava eli ei ole ihme, että se on niin suuressa kuluttajien suosiossa.

 

Yhtiön kautta saat haettua ensimmäisen pikalainasi aina täysin ilmaiseksi 10 – 400 euron väliltä 30 vuorokauden takaisinmaksuajalla, eli tämä tarjous kannattaa ainakin ehdottomasti jokaisen hyödyntää. Hae siis pikavippi 400 euroa ilmaiseksi Vivukselta jo tänään!

 

Muuten Vivus tarjoaa pikalainoja 10 – 2010 euron väliltä ja takaisinmaksuajan voit valita 3 – 30 vuorokauden väliltä. Yhtiö on joustava ja voit myös tarvittaessa siirtää eräpäivää kätevästi aina jopa kuukaudella eteenpäin.

 

Vivuksen ikärajat alkavat 20 ikävuodesta ja yhtiö edellyttää lainaajalta puhtaita luottotietoja. Jos sinulta löytyy nämä, niin ei muuta kuin tutustumaan yhtiön mahtavaan ja edulliseen lainavalikoimaan ja hakemaan pikavippi heti tilille!

 

Muutama hyvä syy hakea lainaa 400 euron arvosta Vivukselta:

  • Ei mitään maksuja tai korkoja uusille asiakkaille, mikäli lainattu summa maksetaan takaisin 30 päivän sisällä
  • Vanhat asiakkaat voivat myös hakea edullista lainaa aina 10 eurosta alkaen 2010 euroon saakka
  • Eräpäivän siirtäminen on mahdollista pientä korvausta vastaan
  • Vivus on luotettava, vakavarainen ja pitkään markkinoilla toiminut pikalainoja myöntävä yritys

 

Miten haen lainaa Vivus rahoitusyhtiöstä?

Hakemuksen jättäminen ei maksa mitään. Voit täyttää ja palauttaa hakemuksen yrityksen nettisivulla. Jotta pystyt kirjautumaan palveluumme tulee sinulla olla nettipankkitunnukset. Ne saat omasta pankistasi, mikäli sinulla ei niitä vielä ole. Hakijalla tulee olla myös vakituinen osoite Suomessa ja toimiva kännykkäliittymä. Liittymä voi olla etukäteen maksettu prepaid ja mikäli sinulla on salainen numero, niin se ei ole esteenä.

 

Hae lainaa Vivukselta

 

OSTORAHA

Ostosraha

Ostosraha on pitkään lainoja myöntänyt luottoyhtiö, jonka takana toimii vakavarainen ja hyvästä maineestaan tunnettu OPR-Vakuus, joka toimii aina nopeasti ja tarjoaa lainaa edullisin hinnoin sekä erinomaisin lainaehdoin.

 

Voit hakea yhtiön kautta 400 euron vippiä jos olet vähintään 20 vuotias ja sinulta ei löydy maksuhäiriömerkintöjä. Lainan hakeminen onnistuu kätevästi verkossa ja saat lainapäätöksen aina 15 minuutin sisään, jonka jälkeen seuraava vaihe on rahojen toimittaminen tilillesi.

 

Yhtiö tarjoaa myös lainoja 400 – 3000 euron väliltä, 12 – 60 kuukauden maksuajalla eli isompikin luotto onnistuu Ostosrahan kautta. Voit hakea lainan kuin lainan ilman vakuuksia tai takaajia ilmaisella hakemuksella verkosta.

 

Ostosraha soveltuu hyvin kaikille pikalainan tarpeessa oleville ja on erityisen hyvä, mikäli etsit edullista lainaa hieman pidemmällä maksuajalla. Suosittelemme tutustumaan Ostosrahaan yhtenä vaihtoehtona, mikäli etsinnän kohteena on pikavippi 400 euroa tai mikä tahansa summa aina 2500 euroon asti.

 

Miksi Ostosraha?

Yrityksellä on monipuolinen lainatarjonta eli varmasti jokaisen asiakkaan tarpeisiin löytyy sopiva laina. Pienin laina, jonka voit hakea on 400 euroa. Pieneenkin lainaan on mahdollista saada kohtalaisen pitkä maksuaika, joka yleensä pikalainoja myöntävillä yrityksillä on harvinaista. Moni nimittäin myöntää lainoja vain 30 päivän maksuajalla.  Eli lainaa hakiessasi voit määritellä itsellesi sopivan maksuajan.

 

Jos haluan pikalainaani pitkän takaisinmaksuajan voinko silti halutessani maksaa lainan pois aikaisemmin?

Kyllä voit. Mikäli haluat maksaa pikavippisi ennen eräpäivää tai vaikka kaiken jäljellä olevan lainapääoman kerralla takaisin, niin se toki onnistuu. Siitä ei koidu ylimääräisiä kuluja. Eli ei laskutuslisiä, käsittelymaksuja tai mitään muitakaan maksuja.

 

Mikäli haluat maksaa Ostoraha lainasi takaisin tehtyä maksusuunnitelmaa nopeammin ota yhteyttä asiakaspalveluun tai käy laskemassa tämänhetkinen takaisinmaksettava summa OPR-online palvelussa.

 

Hae lainaa Ostosrahalta

 

HALINO

Uudistunut Halino

Halino on myös varteenotettava vaihtoehto, jos etsit mitä tahansa lainasummaa 100 – 3000 euron väliltä ja erityisen hyvä jos etsit vippiä erittäin pitkällä maksuajalla.

 

Voit hakea 400 euron pikavipit jopa 5 vuoden maksuajalla ja saat vielä tarvittaessa maksuvapaan kuukauden. Halino on ehdottomasti markkinoiden joustavin luotonmyöntäjä ja sen hinnat ovat myös kohdillaan.

 

Todellinen vuosikorko on 29,84 % luokkaa ja vaihtelee hieman. Kaikki yhtiön pikavipit ja kulutusluotot ovat vakuudettomia ja voit hakea niitä helposti ja nopeasti netin kautta ilmaisella hakemuksella. Tutustu lisää yhtiön lainaehtoihin ja hae pikavippi 400 euroa erittäin pitkällä maksuajalla ilman vakuuksia jo tänään!

 

Halinon tärkeimmät edut lainanhakijalle:

  • Mahdollista saada todella pitkä maksuaika
  • Kaikki luotot ja lainat saat ilman vakuuksia ja takaajia
  • Yksinkertainen hakemus, jonka voit helposti ja veloituksetta täyttää ja palauttaa kotisivujemme kautta

Halinolla on myös muita todella hyviä etuja tarjolla asiakkaille. Heiltä voit esimerkiksi saada pikalainaasi lainaturvan, joka saattaa koitua pelastukseksi työttömyyden, työkyvyttömyyden tai sairauden osuessa kohdalle. Usein lainaturva on tarjolla vain suurempiin lainoihin, kuten vaikka asuntolainaan tai autolainaan, mutta Halinolta sen saa myös pienempiin lainoihin.  Eli kannattaa pelata varman päälle.

 

Lainaturvan saat helposti, kun otat yhteyttä asiakaspalveluun. Lainaturva on järkevä hankinta, koska tulevaisuudesta ei ikinä tiedä.

 

Halinolta on myös mahdollista saada maksuvapaita kuukausia. Eli jos olet hakenut lainaa 400 euroa ja maksat sen takaisin useassa erässä, niin voit saada laina-ajan pituudesta riippuen lyhennysvapaita kuukausia. Lyhennysvapaana kuukautena ei lainanlyhennystä siis tarvitse maksaa, vaan lainan korkokulut lisätään senhetkiseen lainapääomaan. Mikäli pidät lyhennysvapaita kuukausia, niin laina-aika toki sitten pitenee vastaavasti.

 

Hae lainaa Halinolta

Lainaa 400 euroa

Etsitkö muun suuruista lainaa? Meiltä löydät useita eri lainavertailuja lainaa joka lähtöön aina pienestä 100 euron pikavipistä useiden tuhansien kulutusluottoon asti.

Lainavertailu on kaikkien lainatuotekuluttajien kätevin työkalu ja sitä kautta voit säästää puhdasta rahaa jopa useita kymmeniä tai satoja euroja riippuen siitä kuinka suurta luottoa olet etsimässä.

 

Aikaa vertailun suorittamiseen ei mene montaakaan minuuttia, sillä kaikki parhaat lainapaikat on jo listattuna ja kuluttajan tehtävä on vain valita näistä paras.

 

Suosittelemme lukemaan jokaisen yhtiön lainaehdot aina erikseen, sekä selvittämään kuinka paljon kokonaisuudessaan lainasta jää takaisinmaksettavaa. Vain tällä tavoin löydät sen kaikista parhaimman lainatuotteen juuri sinulle parhaiten soveltuvilla lainaehdoilla.

 

Vielä loppuun on hyvä mainita, että haetpa sitten lainasi mistä tahansa, niin listaamiimme vaihtoehtoihin voit luottaa. Asiakkaat ovat kaikki erilaisia ja heillä on erilainen tilanne elämässään, joten yksi lainanmyöntäjä ei tietysti voi palvella kaikkien tarpeita. Siis tutustu huolella mainitsemiimme yrityksiin, niin eiköhän sieltä sopiva lainaaja osu sinunkin kohdallesi.

 

Alla vielä muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä lainoihin liittyen. Toki aina luotonantajasta riippuu tarkat lainaan liittyvät ehdot ja muut asiat, mutta monet usein kysytyt kysymykset pätevät lähes kaikkiin alalla toimiviin yrityksiin.

 

Mitä pikavippi tarkoittaa?

Pikavippi, pikalaina sekä muilla vastaavilla termeillä viitataan yleensä pienehköihin lainoihin, joita luotonantajat myöntävät asiakkailleen ilman perinteisesti lainan myöntämiseen tarvittavia vakuuksia.

 

Pikavippien koot vaihtelevat muutamasta kymmenestä eurosta aina muutamaan tuhanteen euroon saakka. Suurin ero aikaisemmin tarjolla olleisiin rahan lainaamista tarjoaviin yrityksiin on siis pikavippien saaminen ilman vakuuksia.

 

Eli esimerkiksi panttilainaamo haluaa jotakin fyysistä omaisuutta lainan pantiksi eli vakuudeksi tai perinteinen pankki saattaa haluta toisen henkilön takaamaan lainan, mutta pikavippiin et tarvitse kumpaakaan.

 

Käyttöluotto vs pikavippi

Käyttöluoto tai käyttölaina toimii periaatteessa samalla tavalla, kuin luottokortti. Eli mikäli olet hakenut 2000 euron käyttöluoton, niin tarkoittaa se sitä, että sinulla koko haettu summa käytettävissäsi, mutta koko summaa ei tarvitse nostaa kerralla. Käytännössä voit nostaa luotolta vaikka 400 euroa ja sillä hoitaa tarvittavat menoerät. Mikäli 400 euroa lainaa ei ole tarpeeksi, on sitten vielä 1600 euroa luottoa jäljellä muihin menoihin.

 

Pikalaina taas on kertaluontoinen suoritus, joka lähes aina nostetaan yhdessä erässä. Usein käyttöluottoa käytetään, kun lainataan hieman suurempia summia pidemmäksi aikaa.

 

Onko pikavipin hakeminen turvallista?

Ala tarkkaan valvottu ja säädelty. Kuluttajien oikeudet ovat hyvin turvattu. Alalla toimivat yritykset noudattavat hyvän lainatavan mukaista liiketoimintatapaa. Rahoitusalaan liittyviä lakeja ja säädöksiä on muokattu ja päivitetty useaan otteeseen vuosien saatossa, jotta kuluttajan eli lainanottajan asema on yhä parempi ja lainanantajien toiminta on selkeämpää.

 

Kauanko kestää, että saan lainan tililleni?

Valtaosa pikalainaa myöntävistä yrityksistä pystyy maksamaan lainan hakijan tilille välittömästi, kun hakemus on hyväksytty. Usein laina näkyy tilillä jopa kymmenien minuuttien kuluttua hakemuksen jättämisestä.

 

Tosin arkipyhät tai viikonloput saattavat hieman pidentää lainan näkymistä. Osa pankeista myös toimii nopeammin rahansiirroissa, kuin toiset pankit, joten hyvänä nyrkkisääntönä voi pitää 1-3 pankkipäivää.

 

Kuinka voin välttää mahdolliset maksuongelmat?

Kun haet pikavippiä, niin on syytä miettiä huolellisesti, että mikä on sopiva summa. Omaa takaisinmaksukykyä on myös punnittava tarkkaan ja liian suuria vippejä on syytä välttää. Myöskin lainan takaisin maksamisen aikataulun kanssa kannattaa olla tarkkana.

 

Mieluummin kannattaa ottaa vaikka hieman yläkanttiin oleva maksuaika, jotta ei ainakaan eräpäivä tule vastaan liian nopeasti. Tokihan lainan voi maksaa myös pois ennen aikojaan, mutta eräpäivää ei saa ylittää, koska siitä on aina seuraamuksia. Poikkeuksellisesti joskus eräpäivää voi myös siirtää, mutta se lähes aina maksaa.

 

Yleinen suositus on, että pikalainaa käytettäisiin vain välttämättömiin menoihin, mutta totta kai asiakas aina päättää, että mitä haluaa lainatuilla rahoillansa tehdä.

 

Pikavippejä myöntävät yritykset eivät usein kysele mihin laina on tarkoitettu, eikä sitä tarvitse kenellekään kertoa, jos ei halua.

 

Voinko hakea pikavippejä useasta eri yrityksestä tai useita vippejä samasta yrityksestä?

Tähän kysymykseen ei ole yhtä ja oikeaa vastausta.  Eli jos sinulla on jo vaikka lainaa 400 euroa jostakin yrityksestä, niin osa luotonantajista ei enää myönnä uusia pikavippejä. Toiset taas saattavat olla joustavampia ja heille olemassa olevat vipit eivät välttämättä ole ongelma.

 

Mikäli haluat useita vippejä samasta firmasta, niin yllä oleva vastaus pätee siihenkin. Eli osa suostuu myöntämään uusia pikavippejä, vaikka vanhaa ei vielä ole kokonaisuudessaan maksettu takaisin, mutta osa taas ei. Eli kannattaa aina tarkastaa asia yritykseltä, jonka kanssa asioit tai suunnittelet asioivasi.

 

Kuitenkin usein on suositeltavaa yrittää keskittää pikalainat yhteen paikkaan, jotta raha-asioiden järjestyksessä pitäminen pysyy yksinkertaisena ja helppoa. Myöskään uuden pikalainan hakeminen siitä syystä, että saa vanhan maksettua pois ei ole kovin kannattavaa. Se nimittäin usein johtaa hankalaan taloudelliseen tilanteeseen.

 

Lainahakemukseni hylättiin. Mistä se voi johtua?

Usein hylkäyksen syynä on huolimattomasti täytetty hakemus. Kannattaa tarkastaa, että hakemus on täytetty huolellisesti ja kokonaan. Monesti esimerkiksi osoitetiedot ovat olleet puutteelliset, joka johtaa kielteiseen lainapäätökseen.

 

Muut syyt jotka usein johtavat hylkäämiseen ovat maksuhäiriömerkinnät ja erääntyneet laskut. Asiakkaasta tehdään aina kartoitus ja eri yritykset käyttävät hieman erilaisia keinoja arvioidessaan asiakkaan luottokelpoisuutta. Kuitenkin kaikki lainanmyöntäjät pidättävät oikeuden olla kommentoimatta päätökseen johtaneita tekijöitä, juuri siksi, koska he arvioivat asiakkaita erilaisilla tavoilla.

 

Kuinka lainan takaisin maksaminen tapahtuu?

Pikalainan takaisin maksaminen riippuu sovituista järjestelyistä. Eli pienehkö 400 euron laina usein maksetaan takaisin yhdessä erässä, mutta 1500 euron lainan moni haluaa maksaa takaisin osissa. Usein tapana on lähettää lasku joko kuun puolivälissä tai kuun lopussa riippuen yrityksen käytännöstä.

 

Laskun voi saada sähköpostitse tai tavallisena paperilaskuna kotiosoitteeseen. Eli pidäthän osoitetietosi ajan tasalla!

 

Myös uusi e-lasku on mahdollista ottaa käyttöön monien lainoja myöntävien yritysten kanssa. E-lasku tarkoittaa sitä, että saat laskun suoraan verkkopankkiisi. E-lasku on hyvä tapa hoitaa maksuasiat, koska kirjeet joskus saattavat kadota ja sähköpostit saattavat joutua roskapostikansioon, mutta e-laskussa ei tätä vaaraa ole. Palvelu on myös helppo ottaa käyttöön. Moni yritys suositteleekin e-laskuun perustuvaa asiointia.

 

Lisää vaihtoehtoja:

4,0 / 5 (8 ääntä)