2014 vuoden laajin pikavippivertailu

Lainapaikka

Lainasummat

Ikäraja

Hae pikalainaa

Trustbuddy on hyvä lainapaikka

100-600 €

20v.

Hae tästä

Lainasto

200-2000 €

21v.

Hae tästä

Ostosraha

400-3000 €

21v.

Hae tästä

Euroloan on uudistunut

100-5000 €

18v.

Hae tästä

Se on Vivus joka ei jätä ketään kylmäksi

10-2010 €

20v.

Hae tästä

Lainapaikka

Trustbuddy on hyvä lainapaikka

Lainasto

Ostosraha

Euroloan on uudistunut

Se on Vivus joka ei jätä ketään kylmäksi

Lainasummat

100-600 €

200-2000 €

400-3000 €

100-5000 €

10-2010 €

Ikäraja

20v.

21v.

21v.

18v.

20v.

Hae pikalainaa

Hae tästäHae tästäHae tästäHae tästäHae tästä

Trustbuddy

TrustbuddyTrustbuddy uudistanut palvelunsa ja on tällä hetkellä pikalainavertailun ehdoton ykkönen – sekä myös kuluttajien suosikki ja ei ihme, sillä se tarjoaa pikalainan aina täysin ilman korkoja edellyttäen, että lainaajaa maksaa sen pois 2 viikon sisällä. Saat haaettua lainaa verkosta ilman kuluja 100-600 euron väliltä jos olet luottokelpoinen ja vähintään täysi-ikäinen. Tutustu yhtiön uudistuneisiin lainaehtoihin ja hae lainaa heti tilille!

Hae Trustbuddylta

 

Vivus

VivusKun haluat saada halpaa lainaa on Vivus ehdottomasti yksi vaihtoehto. Vivuksen kautta voit hakea pikalainat heti tilille kätevästi ilmaisella lainahakemuksella. Yritys tarjoaa myös kaikille ensimmäistä kertaa lainaaville täysin kuluttoman ensilainan 10-400 euron väliltä. Muuten yhtiön lainavalikoimaan kuuluu pikavipit 10-2010 euron väliltä. Maksuaikaa voit saada jokaiselle lainalle 3-30 vuorokauden väliltä + lisänä vielä halutessasi ylimääräiset 30 vuorokautta. Tutustu lainaehtoihin ja hae markkinoiden halvin pikavippi heti tänään!

Hae Vivukselta

 

Euroloan

EuroloanEuroloan on uudistanut palvelunsa kesäkuussa ja tarjoaa nyt entistä halvempia pikavippejä 100-500 euron väliltä. Lainan hakeminen ei vie muutamaa minuuttia kauempaa ja saat rahat heti tilillesi. Maksuaikataulun voit valita itse ja saat haettua lainan jos sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja olet vähintään täysi-ikäinen. Lue lisää ja hae edullista vippiä Euroloanin kautta jo tänään tililleis.

Hae Euroloan palvelusta

 

Ferratum

FerratumFerratum on uudistanut palvelunsa hiljattain ja on omaa nyt entistä monipuolisemman lainavalikoiman. Voit hakea pikalainaa tai kulutusluottoa edullisesti – PlusLaina -palvelu mahdollistaa lainat aina 3000 euroon asti. Pikalainaa yhtiö tarjoaa 50-300 euron väliltä ja ensimmäinen pikavippi on aina kaikille täysin koroton. Maksat siis takaisin sentilleen sen verran kun olet lainannut. Tutustu alapuolen linkistä enemmän yhtiöön ja sen lainaehtoihin ja hae pikalainaa nopeasti tilillesi.

Hae Ferratumilta

 

Tervetuloa sivustolle, jonka pikalainavertailu opastaa teitä ottamaan ennen kaikkea edullista lainaa 50 – 5000 euron väliltä, mutta myös joustavilla, inhimillisillä ja erittäin sulavilla lainaehdoilla, joista on hankala kenenkään pistää paremmaksi. Meidän pikalainavertailusta löydät erikseen erikokoiset lainat ja kategorioita riittää jokaiseen lähtöön. Oli lainan tarpeesi minkä kokoinen vaan, meiltä löydät lainaa aina jopa 5000 euroon asti. Jos olet etsimässä vielä suurempaa lainaa, kannattaa tarkistaa muiden sivustojen antimet tai marssia pankkiin kolkuttelemaan ja varailemaan aikaa lainakonsultille, jonka kanssa yhdessä puitte lainan tarpeesi läpi. Pankeista irtoaa sitten lainaa ihan joka lähtöön, joka on varmasti kaikkien tiedossa, mutta pikalaina on kuitenkin hieman eri juttu. Meidän kautta saat kuitenkin lainaa tilille heti eli jos todella olet pikaiset lainan tarpeessa, niin tämä pikalaina vertailu on laadittu juuri sinua varten.

 

Kuinka tarkkaat tutkit vertailujen paikkansa pitävyyden?

Moni pikalainavertailu on tehty huonosti ja sisältää paljon päivittämätöntä tietoa. Jos käy sivustoja tarkemmin läpi voi huomata, että monien tiedot ovat yli 5 vuoden takaisia ja ei enää missään määrin lähellä totuutta eli kannattaa todella pitää pientä suodatinta päällä kun nettiä selailee. Kaikki ei aina pidä paikkansa. Tämä pikalainavertailu on kuitenkin hartaudella tehty ja tiedot ovat ajan tasalla, sillä sivuston päivitystyö jatkuu viikoittain ja pidämme huolen, että kaikki on tiptop kunnossa! 

Meiltä löydät lainat alkaen 100 eurosta asti ja olemme myös vertailleet 10000 euron lainat – suurin mahdollinen laina meidän kauttamme löytyy Freedom Rahoituksen kautta ja kyseessä on jopa 30 000 suuruinen lainasumma täysin ilman vakuuksia.

Kenelle tämänkaltainen sivusto sitten soveltuu parhaiten? Pikavippivertailu – kaikki pikavipit vertailussa on tarkoitettu niille ihmisille, joiden aika ei anna myöden lainan etsimisessä ja niille, jotka todella haluavat lainaa nopeasti, ilman viiveitä ja hurjaa ajan käyttöä. Se on ymmärrettävää, että työssä käyvällä ihmisellä ei ole aikaa etsiä halvinta pikavippiä, vaan aikaa pitää jäädä perheelle ja harrastuksiinkin sekä pitää myös muistaa levätä. Toki lainavertailua voi käyttää kuka tahansa muukin, joka haluaa vain yksinkertaisesti halpaa lainaa nopeasti.

Ei ole mitään muuta yhtä nopeaa ja luotettavaa vaihtoehtoa kuin vippivertailu. Vaikka tiedot ovat ajan tasalla, kehotamme kaikkia kuitenkin lukemaan vielä lainaehdot ennen lainaamista ja tarkistamaan paljonko korkoa tulee maksettavaksi, sillä koskaan ei tiedä milloin luottofirmat tekevät pieniä muutoksia ehtoihinsa. Tätä tapahtuu harvoin, mutta se on syytä tarkistaa aina, niin ei ainakaan tule mitään yllätyksiä vastaan matkalla.

 

Miksi pikavippivertailun tekeminen huolellisesti kannattaa?

Mistä kaikki sitten sai alkunsa? Tämä ei välttämättä edes kiinnosta monia, mutta on hyvä käydä läpi hieman historiaa ja sitä murroskohtaa kun pankkien myöntämät lainat eivät yhtäkkiä enää olleetkaan se ainoa paikka, mistä lainarahaa kouraan irtosi. Vuosi 2003 oli sitä aikaa, kun tekstivippi ponkaisi pinnalle ja saavutti todella nopeasti suosionsa kansalaisten keskuudessa. Alkuun toiminta oli pienimuotoista, mutta ei kauaakaan, kuin se alkoi kasvamaan räjähdysmäisesti. Tästä seurasi hyvin pian monien uusien pikalainaa myöntävien yritysten toiminnan aloittaminen ja monet ensimmäiset tekijät ovatkin vielä pyörittämässä toimintaa ja he ovat saavuttaneet suosionsa tähän päivään asti. Siitä on siis jo yli yhdeksän vuotta kun koko toiminta alkoi kukoistamaan. Suomeen se on tullut ulkomailta ja tarkennettuna siis Amerikoista sekä Australiasta, joissa systeemi on ollut jo iät ja ajat. Toki se on hieman erilaisessa muodossa, sillä siellä lainaa otetaan aina palkkaa vastaan ja se maksetaan aina automaattisesti seuraavasta tilistä takaisin.

Homma on toiminut pitkään moitteettomasti ja toimii yhä. Suomessa tähän samaan hommaan ei ole lähdetty mukaan, mutta nykyinen pikavippisysteemi lähentelee sitä kuitenkin aikalailla. Ennen pikavippiä oli siis pankkien lisäksi vain vekselit, jotka olivat käytännössä pieniä kulutusluottoja. Vippivertailu oli siinä vaiheessa vielä täysin tuntematon käsite ja niin oli oikeastaan koko pikavippi –termi. Huolimatta lainaamisen epäkätevyydestä näihin aikoihin, ihmiset ottivat sitä runsain mitoin, sillä muita vaihtoehtoja ei yksinkertaisesti ollut eli jos lainaa mieli saada oli turvauduttava pankkiin. Tämä oli ja on vielä nykyäänkin melko hidas prosessi, koska joudut jonottamaan, täyttämään lainahakemuksen sekä neuvottelemaan paikan päällä lainaa myöntävän pankkityöntekijä kanssa. Kartoitatte yhdessä laina tarpeesi, joten siinä todella kestää ja joudut myös tekemään selväksi mitä varten rahaa olet hakemassa.

Kenelle lainaa myönnetään?

Pikalainavertailuhttp://hetilainaa24.fi -sivusto painottaa lainan hakemisessa seuraavia asioita: Tärkein kriteeri lainan saamisessa on ikä, sillä kaikkien lainan hakijoiden täytyy olla vähintään 18-vuotta täyttäneitä, alaikäisille ei siis ole lainaa tarjolla missään muodossa. Lainan saaminen helpottuu myös huomattavasti jos sinulla on puhtaat luottotiedot, koska silloin saat haettua pikalainaa lähes jokaiselta niitä myöntävältä firmalta. Vippi kuitenkin evätään monen firman toimesta hyvin nopeasti sen jälkeen, kun vippiyhtiö huomaa sinun luottotiedoissasi häiriöitä. Saatat joutua kokeilemaan onneasi useammalta firmalta ja tämäkään ei välttämä auta.

Tässä vaiheessa ainoa vaihtoehtosi on mennä pankkiin fyysisesti ja yrittää tehdä vaikutusta pankkiin todistamalla, että olet kelvollinen saamaan lainaa. Joudut siis todistamaan ainakin mitä luultavimmin tulosi ja säännölliset tulot katsotaan tässä suurena plussana. Tietenkin myös vaikuttaa ulkoinen habitus ja se kuinka kauan sitten menetit luottotietosi. Vanhemmat henkilöt ovat yleensä oppineet nuoruuden hölmöilyistä ja korjanneet tapansa. Hankalaa se voi kuitenkin joka tapauksessa olla, tämä riippuu paljon siitä miten osaa asian muotoilla.

Palautetta? – Kerro meille mielipiteesi

Me kuuntelemme sinua, joten voit antaa meille palautetta vapaamuotoisesti. Kerro auttoiko sivusto sinua ja kerro myös mistä pidit ja mistä et. Otamme kaikki palautteet huomioon tulevaisuudessa rakentaessamme lainavertailusta yhä parempaa ja toimivampaa.

Comments are closed.