Annankatu 2 B, 00580 Helsinki
+358 20-224-1212-568

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

  1. Rekisterinpitäjä

Hetilainaa24.fi

Lautatarhankatu 2 A, 00580 Helsinki

asiakaspalvelu@hetilainaa24.fi

  1. Rekisterin nimi

Hetilainaa24.fi henkilöstörekisteri

  1. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Hetilainaa24.fi henkilötietorekisteriä käytetään henkilötietorekisterilain mukaisesti. Eli tietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, hallintaan ja kehittämiseen, tilastointiin, tilaajaluettelotuotteiden ja tietopalveluiden tuottamiseen, sekä niiden tarjoamiseen ja kehittämiseen.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää rekisterinpitäjän ja sen yhteistyökumppaneiden markkinointiin. Tietoja voidaan myös käyttää markkinointikilpailuihin ja markkinatutkimukseen luovuttamatta tietoja ulkopuolisille tahoille.

  1. Rekisterin sisältö

Rekisteristä löytyy seuraavat tiedot tai osa niistä:

  • Etu- ja sukunimet
  • Henkilötunnus
  • Osoitetiedot
  • Puhelinnumero(t)
  • Sähköpostiosoite
  • Kansalaisuus
  • Sivilisääty
  • Asumistiedot
  • Asepalvelustiedot
  • Tulo- ja menotiedot
  • Työsuhdetiedot
  • Muita luottoja sekä pankki- ja luottokortteja koskevat tiedot
  • Suoramarkkinointikiellot ja – suostumukset
  • Mahdolliset asiakkaan antamat lisätiedot
  • Ammatti
  1. Säännönmukaiset tietolähteet eli rekisteriin voidaan kerätä tietoja seuraavilla menetelmillä:
  • Lomakkeilla suoraan verkkosivuilta
  • Pyytämällä tietoja asiakkaalta tai verkkosivulla vierailevalta henkilöltä
  • Asiakastieto Oy:n luottorekisteristä
  1. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Henkilötietojen siirto EU:n ulkopuolelle perustuu komission hyväksymien mallisopimuslausekkeiden mukaiseen tiedonsiirtosopimukseen henkilötietolain 23§:n 1.momentin 8. perusteella. Hetilainaa24.fi voi siis luovuttaa tietoja lainsäädännön sääntelemissä rajoissa.

  1. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötietorekisteriä voidaan pitää tallennettuina erilaisiin järjestelmiin, joihin on pääsy vain sellaisilla henkilöillä, joilla on työnsä puolesta siihen oikeus ja vaadittu pätevyys.Toimeksiantosopimuksilla velvoitetaan henkilötietoja rekisterinpitäjän pyynnöstä käsitteleviä tahoja suojaamaan henkilötietoja vastaavalla tavalla. Verkkosivustossa tietoja suojataan SSL-yhteyden avulla.

  1. Oikeus muutoksiin

Hetilainaa24.fi pidättää oikeuden muokata tätä rekisteriselostetta ilman erillistä ilmoitusta, jos toimintatapoihin tulee jotakin muutoksia.