Yleiset Hetilainaa24.fi käyttöehdot määrittävät palvelun käyttäjään kohdistuvat ehdot, palvelun vastuun sekä palvelussa toimivat eri osapuolet.

Sivuston tarkoitus

Hetilainaa24.fi sivuston tarkoitus on kerätä kotimaisten luotonmyöntäjien lainatarjouksia yhdelle sivulle helpomman valinnan tekemiseksi. Pyrimme tekemään vertailut puolueettomasti, mutta pidätämme oikeuden valita mitä palveluita sivustollamme mainostetaan.

Hetilainaa24.fi ei myönnä lainoja, käsittele lainahakemuksia tai ole mitenkään osallisena lainan myöntämisessä, siirtämisessä tai muussa toiminnassa. Sivuston ainoa tarkoitus on kerätä yhteen kattavasti tietoja eri luotonmyöntäjien lainatuotteista.

Hetilainaa24.fi palveluna

 • Palveluna Hetilainaa24.fi voidaan luokitella vertailu ja mainostuspalveluksi. Asiakkaalle tarjotaan tietoa käytettäväksi helpottamaan valintaa lainapalveluiden välillä.
 • Pyrimme pitämään palvelun käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, mutta mikäli tulee tilanne, ettei sivu toimi, ei Hetilainaa24.fi palvelua voida pitää
 • Kaikki ongelmat, johtuivat ne tietoliikenteestä, palvelimista, tietokannasta tai päivitystyöstä johtuvat eivät ole palvelun vastuulla.

Lainanmyöntäjät

 • Lainan myöntäjäksi katsotaan lainapaikka, jonka kanssa sopimus lainasta tehdään. Tämä on aina kolmas osapuoli eikä Hetilainaa24.fi missään mahdollisessa tilanteessa ole lainanmyöntäjän, välittäjän tai muuten asiaa hallitsevan tahon roolissa.

Käyttöehdot sekä niiden muutokset

 • Sivustoa käyttävä henkilö hyväksyy automaattisesti palvelun käyttö. Mikäli ehtoihin ei suostuta, tulee palvelun käyttäminen lopettaa välittömästi.
 • Käyttöehtoja voidaan muuttaa ilman ennakkovaroitusta palvelun itse valitsemana ajankohtana. Käyttöehtojen muutoksista ei tarvitse ilmoittaa etukäteen tai erikseen asiakkaalle sähköpostilla, vaan sivustolta löytyy ilmoitus käyttöehtojen päivityksestä.

Vastuuvapautus

Palvelun vastuu

 • Palvelun vastuulla on varmistaa parhaan osaamisen ja tahtonsa mukaan palvelun saatavuus ja toimivuus. Mikäli tulee tilanne missä teknisten ongelmien, tietoliikennekatkoksen tain muun yllättävän tilanteen takia palvelun tarjoaminen katkeaa, ei Hetilainaa24.fi voida pitää tilanteessa vastuussa.
 • Sivuilta löytyvistä mahdollisista vääristä tiedoista ei voida pitää palveluntarjoajaa vastuullisena, vaan vastuu on aina kolmannella osapuolella ja viimeisen tarkistusvastuu on hakijalla.

Kolmannen osapuolen vastuu

 • Kolmas osapuoli vastaa kaikesta lainan myöntämisen, lainahakemuksen käsittelyyn, lainatietojen toimittamiseen, hakemuksen tallentamiseen tai mihin tahansa muuhun toimenpiteeseen, joka vaikuttaa luoton myöntämiseen tai on merkittävä osa luottohakemuksen käsittelyä.
 • Kolmas osapuoli kantaa vastuunsa tietoturvasta, rekistereiden ylläpidosta, asiakaspalvelussa syntyvässä henkilötietokannasta sekä kaikesta mahdollisesta muusta tiedon vastaanottamiseen, käsittelyyn ja säilyttämiseen liittyvästä.

Käyttäjän vastuu ja velvollisuus

 • Palvelun käyttäjä tiedostaa, että kaikki sivustolta löytyvät tiedot tulee tarkistaa ennen lainahakemuksen allekirjoittamista. Hetilainaa24.fi ei ota vastuuta mahdollisesti vanhoista tai virheellisistä tiedoista koskien lainatarjouksien yksityiskohtia kuten korkoprosenttia, kuukausittaista lyhennystä tai muita vastaavia tietoja.
 • Käyttäjän velvollisuus on toimia Hetilainaa24.fi palvelussa hyvien tapojen mukaisesti, pyrkimättä häiritsemään tai haittamaan sivuston toimintaan. Kaikenlainen sivustoa häiritsevä toiminta on ehdottomasti kiellettyä.

Kolmannen osapuolen upotteet

 • Kolmas osapuoli voi käyttää sivulla upotteita, mistä löytyvän materiaalin sisällöstäfi ei ole missään vastuussa. Upotettu sisältö voi sisältää kuvia, videota, hakemuksia tai seuranta pikseleitä. Kaikki upotetun sisällön vastuu on kolmannella osapuolella.

Riitatilanteet

 • Riitatilanteiden syntyessä koskien lainan hakemista, lainahakemuksen käsittelyä, käsittelyyn kulunutta aikaa, luottohakemuksen mukana toimitettujen tietojen käsittelemistä tai mitään muuta vastaavaa, on vastuu kolmannella osapuolella.
 • Hetilainaa24.fi vapauttaa itsensä yleisesti vastuusta koskien mitään erimielisyyksiä luottopalvelun ja lainanottajan välillä.
 • Hetilainaa24.fi tarjoaa palvelun täysin ilman vastiketta ja on täysin käyttäjän vastuulla miten hän palvelua käyttää ja millaista hyötyä tai haittaa käyttäjä palvelusta saa

Tekijänoikeudet palvelussa

Tekijänoikeudet koskien mitään palvelun sisältöä, toteutusta tai ulkoasua pysyvät palveluntarjoajalla. Kolmansilla osapuolilla on täydet oikeudet logojen ja nimensä käytössä, Hetilainaa24.fi käyttää näitä luvallisesti osana mainostusta.

Kaikki sivustolta kopioiminen, lainaaminen, linkittäminen tai muu käyttö on ehdottomasti kiellettyä ilman Hetilainaa24.fi palvelun myöntämää lupaa.

Evästeet, henkilötietojen käsittely sekä tietosuoja

Siirry linkistä lukemaan tarvittavat tiedot koskien henkilötietojen käsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä.