Lainaa 400 euroa heti tilille

Mistä lainaa 400 euroa?

26 min luku

Hae pikavippi 400 euroa netistä

Etsitkö 400 euron pikavippejä, ja haluat saada sen heti tilillesi ja mahdollisimman edullisin hinnoin? Unohda siis muut pikavippivertailut ja tutustu uusimpaan pikalainoja purkaavaan esittelyymme!

Tämän kulutusluottojen lainavertailun tarkoitus on auttaa lainanhakijaa löytämään markkinoiden halvin 400 euron vippi lukuisten lainantarjoajien ja erilaisten lainapaikkojen joukosta – juuri sellaisin lainaehdoin kuin lainaaja haluaa. Vertaile lainoja ihmeessä – se kannattaa!

Olemme vertailleet kaikki luotonmyöntäjät ja valinneet kaikista parhaimmat lainapalvelut huomioiden lainojen todellisen vuosikoron, maksuaikataulujen joustavuuden, lainan saamisen nopeuden ja helppouden sekä lainayritysten luotettavuuden ja toimivuuden. Löydät myös erilaisia lainavaihtoehtoja, osa lainayhtiöistä myöntävät 400 euron vippiä täysin ilman korkokuluja tietyillä ehdoilla ja jotkut tarjoavat lainaa erittäin pitkällä maksuajalla. Vertailusta taatusti löyty jokaiselle joku lainapaikka, jonka avulla tyydytää äkillinen rahantarve!

Kannattaa siis luottaa laina-asiantuntijoihin ja voit siis saada täysin kuluttoman ensilainan tilillesi miltein heti minuuteissa! Olemme alle listanneet optimaaliset vaihtoehdot, mikäli etsit lainaa 400 euron edestä. Eli ei kannata turhaan stressata ja kuluttaa rutkasti aikaa ja tarmoa lukuisten alalla toimivien rahoitusyhtiöiden, jotka lainaavat pikavippiä, analysoimiseen. Olemme myös listanneet vertailuumme uusia vuonna 2022 lanseerattuja rahoitustuotteita – käy läpi uudet lainatarjoukset ja yllätyt!

Meidän asiantunteva tiimimme on jo käynyt yritykset läpi puolestasi, jotta lainan hakeminen olisi yksinkertaista ja vaivatonta. Tarkoitus on tarjota ensiluokkaista palvelua asiakkaille, jotta heidän aikansa säästyy muihin askareisiin ja selventää yritysten tarjoamia ehtoja ja tapoja toimia niille asiakkaille, joille ne tuntuvat hieman vierailta. Emme luoneet asiakkaillemme mitään köykäistä taulukkoa, vaan tuhdin tekstipaketin tarjotaksemme viisautta jonka omaksumalla tulee hieman viisaammaksi laina-asioissa. Nämä neuvot toimivat asiakkaille etsivät he sitten 400 euron vippiä tai oli sitten hakusessa vaikka 550 euron kertaluotto. Kuuntelemalla neuvojamme sinun on helppo valita tarjoajista parhaat ja osaat valita lainatarjouksista halvimman!

Parhaat 400€ lainat 2024

Creditstar

Creditstar

Creditstar on hyvin ainutlaatuinen pikalainanmyöntäjä ja yhtiö on suhteellisen uusi, mutta saavuttanut lyhyessä ajassa suuren suosion.

Tämä ei ole ihme, sillä sen kautta voit hakea kerta toisensa jälkeen joustoluottoa 50 – 2000 euron. Tämä uusille asiakkaille tarkoitettu ensilaina on edullinen ja joustava vaihtoehto.

Voit toki hakea vippiä pidemmäksikin aikaa, tässä tapauksessa maksat siitä normaalin vuosikoron verran korkoa, joka ei toki sekään päätä huimaa. Creditstar tarjoaa erittäin joustavan maksuaikataulun ja voit siirtää eräpäivää tarpeen mukaan, mikäli tuntuu siltä, että maksun suorittaminen tekee tiukkaa.

Creditstar on vakavarainen, turvallinen ja erittäin toimiva pikalainan tarjoaja, jota voi suositella kenelle tahansa vipin tarpeessa olevalle!

Eli jos tulee jostakin yllättäviä menoja, kuten vaikka auton tai puhelimen korjauksesta johtuvia kuluja, kenties paikka irtosi hampaasta ja visiitti hammaslääkäriin on tarpeen tai ehkä haluaa väliaikaisesti hieman luksusta arkeen, niin Creditstarin kautta hoituu lainaa 400 euroa helposti ja nopeasti.

Lainaa voit hakea täyttämällä lainapalvelusta löytyvän lainahakemuksen. Yleensä hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen vipatut rahat ovat pankkitililläsi näkyvissä todella nopeasti. Luottopäätöksen saat lainallesi heti. Pankista riippuen, jopa 15 minuuttia saattaa riittää ja rahat ovat käytettävissäsi. Joskus kuitenkin lainasumma on tililläsi 1-2 pankkipäivän aikana.

Creditstar -lainapalvelun parhaat puolet ovat siis helppous, nopeus ja aina koroton pikavippi, kunhan sen maksaa takaisin kahden viikon sisällä. Se, jos mikä on uskomaton etu! Tartu siis ihmeessä tuumasta toimeen ja hae pikavippiä vaikka 400 euroa jo tänään!
 

Ferratum

Ferratum lainaa 400 euroa


Ferratum -rahoitusyhtiö on kestosuosikki, jonka suosio tuntuu vain kasvavan vuosi vuodelta. Yhtiö on edullinen, monipuolinen, luotettava ja joustava eli ei ole ihme, että se on niin suuressa kuluttajien suosiossa.

Yhtiön kautta saat haettua ensimmäisen pikalainasi aina 4000 euroon asti, joten myös 400 euron pikalaina onnistuu. Tämä lainatarjous kannattaa ehdottomasti jokaisen hyödyntää. Luotto maksetaan takaisin maksuaikataulun mukaisesti. Hae siis pikavippi 400 euroa Ferratumilta jo tänään!

Vivuksen ikärajat alkavat 22 ikävuodesta ja yhtiö edellyttää lainaajalta puhtaita luottotietoja. Moitteettomat luottotiedot takaavat lainanhakijalle luottoa. Jos sinulta löytyy nämä, niin ei muuta kuin tutustumaan yhtiön mahtavaan ja edulliseen lainavalikoimaan ja hakemaan pikavippi heti tilille!

Muutama hyvä syy hakea lainaa 400 euron arvosta Ferratumilta:

  • Vanhat asiakkaat voivat myös hakea edullista lainaa 4000 euroon saakka, joissa on suotuisa korkoprosentti.
  • Eräpäivän siirtäminen on mahdollista pientä korvausta vastaan
  • Ferratum on luotettava, vakavarainen ja pitkään markkinoilla toiminut pikalainoja myöntävä yritys

Miten haen lainaa Ferratum rahoitusyhtiöstä?

Nettihakemuksen jättäminen ei maksa mitään. Voit täyttää ja palauttaa hakemuksen yrityksen nettisivulla. Luottopäätös syntyy heti tunnistautumisen jälkeen. Jotta pystyt kirjautumaan lainapalveluun tulee sinulla olla pankkitunnukset, joilla pääset tunnistautumaan. Ne saat omasta pankistasi, mikäli sinulla ei niitä vielä ole. Verkkopankkitunnuksesi kannattaa olla lähettyvillä jo ennen lainahakemuksen täyttämistä. Hakijalla tulee olla myös vakituinen osoite Suomessa ja toimiva matkapuhelinliittymä. Liittymä voi olla etukäteen maksettu prepaid ja mikäli sinulla on salainen numero, niin se ei ole esteenä.

Lainasto

Lainasto 400 euroa


Lainasto on pitkään lainoja myöntänyt luottoyhtiö, jonka takana toimii vakavarainen ja hyvästä maineestaan tunnettu GF-Money Oy, joka toimii aina nopeasti ja tarjoaa lainaa edullisin hinnoin sekä erinomaisin lainaehdoin.

Voit hakea yhtiön kautta 400 euron vippiä jos olet vähintään 18 vuotias ja sinulta ei löydy maksuhäiriömerkintöjä. Lainan hakeminen onnistuu kätevästi verkossa ja saat lainapäätöksen aina 15 minuutin sisään, jonka jälkeen seuraava vaihe on rahojen toimittaminen tilillesi.

Yhtiö tarjoaa myös lainoja 400 – 3000 euron väliltä, sopimuksen mukaisella maksuajalla eli isompikin luotto onnistuu Lainaston ostosrahan kautta. Voit hakea lainan kuin lainan tyydyttämään tarpeesi ilman vakuuksia tai takaajia ilmaisella hakemuksella verkosta.

Lainasto soveltuu hyvin kaikille pikalainan tarpeessa oleville ja on erityisen hyvä, mikäli etsit edullista lainaa hieman pidemmällä maksuajalla. Suosittelemme tutustumaan Ostosrahaan yhtenä vaihtoehtona, mikäli etsinnän kohteena on pikavippi 400 euroa tai mikä tahansa summa aina 3000 euroon asti.

  Lainaa 25000€ heti tilille

Miksi Lainasto Ostosraha?

Tämän lainanantajan valikoimasta löytyy monipuolinen lainatarjonta eli varmasti jokaisen asiakkaan tarpeisiin löytyy sopiva laina. Pienin Lainastolta löytyvä laina, jonka voit hakea on 100 euroa. Pieneenkin lainaan on mahdollista saada kohtalaisen pitkä maksuaika, joka yleensä pikalainoja myöntävillä yrityksillä on harvinaista. Moni nimittäin myöntää lainoja vain 30 päivän maksuajalla.  Eli Ostosrahan luottorahaa hakiessasi voit määritellä itsellesi sopivan maksuajan.

Jos haluan pikalainaani pitkän takaisinmaksuajan voinko silti halutessani maksaa lainan pois aikaisemmin?

Kyllä voit. Mikäli haluat maksaa pikavippisi ennen eräpäivää tai vaikka kaiken jäljellä olevan lainapääoman kerralla takaisin, niin se toki onnistuu. Siitä ei koidu ylimääräisiä kuluja. Eli ei laskutuslisiä, käsittelymaksuja tai mitään muitakaan maksuja.

Mikäli haluat maksaa Lainasto takaisin tehtyä maksusuunnitelmaa nopeammin ota yhteyttä asiakaspalveluun tai käy laskemassa tämänhetkinen takaisinmaksettava summa OPR-online palvelussa.

HALINO

Uudistunut Halino tarjoaa 400e pikalainan


Halino on myös varteenotettava vaihtoehto, jos etsit mitä tahansa lainasummaa 100 – 3000 euron väliltä ja erityisen hyvä jos etsit vippiä erittäin pitkällä maksuajalla.

Voit hakea 400 euron pikavipit jopa 5 vuoden maksuajalla ja saat vielä tarvittaessa maksuvapaan kuukauden. Halino on ehdottomasti markkinoiden joustavin luotonmyöntäjä ja sen hinnat ovat myös kohdillaan.

Todellinen vuosikorko on 29,84 % luokkaa ja vaihtelee hieman. Kaikki yhtiön pikavipit ja kulutusluotot ovat vakuudettomia ja voit hakea niitä helposti ja nopeasti netin kautta ilmaisella hakemuksella. Tutustu lisää yhtiön lainaehtoihin ja hae pikavippi 400 euroa erittäin pitkällä maksuajalla ilman vakuuksia jo tänään!

Halinon tärkeimmät edut lainanhakijalle:

  • Mahdollista saada todella pitkä maksuaika
  • Kaikki luotot ja lainat saat ilman vakuuksia ja takaajia
  • Yksinkertainen hakemus, jonka voit helposti ja veloituksetta täyttää ja palauttaa kotisivujemme kautta

Halinolla on myös muita todella hyviä etuja tarjolla asiakkaille. Heiltä voit esimerkiksi saada pikalainaasi lainaturvan, joka saattaa koitua pelastukseksi työttömyyden, työkyvyttömyyden tai sairauden osuessa kohdalle. Usein lainaturva on tarjolla vain suurempiin lainoihin, kuten vaikka asuntolainaa tai autolainaa haettaessa, mutta Halinolta sen saa myös pienempiin lainoihin.  Eli kannattaa pelata varman päälle ja ottaa maksuturva myös 400 euron luotolle.

Lainaturvan saat helposti, kun otat yhteyttä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelun numero on 0206 90191 ja puhelu maksaa vain normaalin mpm/pvm-maksun.  Lainaturva on järkevä hankinta, koska tulevaisuudesta ei ikinä tiedä.

Halinolta on myös mahdollista saada maksuvapaita kuukausia. Eli jos olet hakenut lainaa 400 euroa ja maksat sen takaisin useassa erässä, niin voit saada laina-ajan pituudesta riippuen lyhennysvapaita kuukausia. Lyhennysvapaana kuukautena ei lainanlyhennystä siis tarvitse maksaa, vaan lainan korkokulut lisätään senhetkiseen lainapääomaan. Maksuvapaalle sinun ei tarvitse hoitaa kuukausittaisia lainanhoitokuluja. Mikäli pidät lyhennysvapaita kuukausia, niin laina-aika toki sitten pitenee vastaavasti.

Hae pikavippiä 400 euroa heti tilille netistä

iRaha

iRaha uusimpia tulokkaita Suomen alati aaltoilevilla lainamarkkinoilla ja on vuonna 2024 vakiinnuttanut paikkaansa ykkösluotottajien joukossa luotettavalla lainapalvelullaan. Palvelun taustalla on Epfok Oy, joka on suhteellisen uusi toimija Suomen lainamarkkinoilla.

iRaha tarjoaa 400 euron arvoista pikalainaa 3 kuukauden maksuajalla. 400 euron pikavipin kokonaiskustannuksekset kannattaa tarkistaa heidän nettisivuiltaan. Luoton nimelliskorko on 20%  prosenttia. iRaha-luoton avaaminen on maksutonta ja lainaaja maksaa ainoastaan nostamastaan summasta provision iRahalle. Kannattaa siis ottaa tämä vuoden 2024 lisäys tosissaan kun etsit 400 euron pikavippiä, joka maksetaan tilillesi heti 24h vuorokaudessa!

iRahan lainatuotteisiin kuuluvat myös joustoluotto ja luottotili. Nämä lainatuotteet ovat tarkoitettu lainasummille alle 2000 euroa, nekään eivät vaadi hakemiseen takaajia tai vakuuksia. iRaha ei tarjoa lainaa 10000 euroa tai enempää.

Etuja iRaha lainapalvelussa:

  • Nopea joustoluotto, josta saa luottopäätöksen heti, eikä sinun tarvitse odotella lainatarjousta
  • Ilmainen avausmaksu – maksat vain nostamastasi luotosta
  • Pikavippiä voi hakea 24h vuorokaudessa
  • Rahan nosto tilillesi onnistuu myös kännykällä

Kuinka haen pikalainaa iRahalta?

400 euron pikavipin hakeminen iRahalta on yksinkertaista ja nopeaa. Ensiksi sinun täytyy kirjautua verkkopankkitunnuksillasi palveluun ja valita sopiva lainasumma. Pankkitunnuksillasi allekirjoitat myös luottosopimuksen. Lainasummat voit valita väliltä 100 – 500 euroa, mutta sinun tapauksessasi valitset 400 euron pikalainan. Tuo summa maksetaan tilillesi heti kun luottopäätös on tehty aikavälillä 7-23. Lainahakemuksen voi tehdä 24h vuorokaudessa, mutta laina voidaan lain mukaan maksaa tilille aikaisintaan kello 7 aamulla, jonka jälkeen luottosi on käytettävissäsi.

Vertaa 400e luotot

Lainavertailu on kaikkien lainatuotekuluttajien kätevin työkalu ja sitä kautta voit säästää puhdasta rahaa jopa useita kymmeniä tai satoja euroja riippuen siitä kuinka suurta luottoa olet etsimässä. Myös silloin kun olet hakemassa lainaa 400 euroa.

Aikaa vertailun suorittamiseen ei mene montaakaan minuuttia, sillä kaikki parhaat lainapaikat on jo listattuna ja kuluttajan tehtävä on vain valita näistä paras. Selvität parhaan lainatarjouksen ja valitset luotettavimman lainapaikan muutamassa minuutissa. Emme usko että enää epäröit hakea 100 – 400 euron suuruisia pikalainoja, sillä nyt nuo ensilainat ovat edullisimmillaan korottomia.

Suosittelemme lukemaan jokaisen yhtiön lainaehdot aina erikseen, sekä selvittämään kuinka paljon kokonaisuudessaan lainasta jää maksettavaksi takaisin. Käyttöehtoihin tutustuminen on lainaajan vastuulla. Vain tällä tavoin löydät sen kaikista parhaimman lainatuotteen juuri sinulle parhaiten soveltuvilla lainaehdoilla.

Vielä loppuun on hyvä mainita, että haetpa sitten lainasi mistä tahansa, niin listaamiimme vaihtoehtoihin voit luottaa. Asiakkaat ovat kaikki erilaisia ja heillä on erilainen tilanne elämässään, joten yksi lainanmyöntäjä ei tietysti voi palvella kaikkien tarpeita. Siis tutustu huolella mainitsemiimme yrityksiin, niin eiköhän sieltä sopiva lainaaja osu sinunkin kohdallesi.

Alla vielä muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä lainoihin liittyen. Toki aina luotonantajasta riippuu tarkat lainaan liittyvät ehdot ja muut asiat, mutta monet usein kysytyt kysymykset pätevät lähes kaikkiin alalla toimiviin yrityksiin.

Mitä pikavippi tarkoittaa?

Pikavippi, pikalaina sekä muilla vastaavilla termeillä viitataan yleensä pienehköihin kulutusluottoihin, joita luotonantajat myöntävät asiakkailleen ilman perinteisesti lainan myöntämiseen tarvittavia vakuuksia. Termi tulee Yhdysvalloista, missä pieniä lainoja alettiin myöntää palkkapäivään asti. Ennen myös Suomessa pikavippien myöntäminen oli kuin villi-länsi ilman lakia tai säännöstelyä. Nykyään kaikki jopa 400 euron vippiä myöntävät lainayritykset täytyy löytyä aluehallintoviraston luotonantaja- ja vertaislainavälittäjärekisteristä.

  Hae lainaa 5000 euroa netistä

Vuonna 2022 400 euron pikavippien myöntäminen on paljon säännösteltympää kuin ennen. Jos esimerkiksi lainapalvelu ei ole rekiteröitynyt luotonantajarekisteriin niin luottoa ei tarvitse maksaa takaisin, eikä tuo velka tai sen takaisinmaksu nauti lain suojaa. Voimmekin suositella kaikkia lainaamaan vippiä turvallisin mielin, sillä kaikki Suomessa toimivat lainayritykset noudattavat Suomen lakia. Vuonna 2013 säädetyn lain nojalla kaikki alle 2000 euron pikavipit saivat korkokaton, eli kokonaiskulut eivät saa enää ylittää 50 prosentin todellista vuosikorkoa – tämä tarkoittaa, että tuo 400 euron vippisi on myös korkokaton suojassa!

Pikavippien koot vaihtelevat muutamasta kymmenestä eurosta aina muutamaan tuhanteen euroon saakka. Suurin ero aikaisemmin tarjolla olleisiin rahan lainaamista tarjoaviin yrityksiin on siis pikavippien saaminen ilman vakuuksia. Esimerkiksi pankkilaina vaati aina myös takaajan tai muun lisävakuuden lainalle.

Eli esimerkiksi panttilainaamo haluaa jotakin fyysistä omaisuutta lainan pantiksi eli vakuudeksi tai perinteinen pankki saattaa haluta toisen henkilön takaamaan lainan, mutta pikavippiin et tarvitse kumpaakaan.

400 euron käyttöluotto vs pikavippi

Käyttöluoto tai käyttölaina toimii periaatteessa samalla tavalla kuin luottokortti, jossa on luottoraja. Eli mikäli olet hakenut 2000 euron käyttöluoton, niin tarkoittaa se sitä, että sinulla koko haettu lainasumma käytettävissäsi, mutta koko summaa ei tarvitse nostaa kerralla. Käytännössä voit nostaa luotolta vaikka 400 euroa ja sillä hoitaa tarvittavat menoerät. Mikäli 400 euroa lainaa ei ole tarpeeksi, on sinulla sitten vielä 1600 euroa luottoa käytettävissäsi muihin menoihin. Tämä käyttöluotto kulkee joskus myös nimellä luottotili ja tililtä voi tehdä nostoja vaikka kännykällä – vaikka tuon 400 euroa! Käyttöluoton takaisinmaksu tapahtuu lainaajalle sopivissa erissä kunnioittaen kuitenkin joidenkin lainapalveluiden minimilyhennyksiä.

Pikalaina taas on kertaluontoinen suoritus, joka lähes aina nostetaan yhdessä erässä ja on tarkoitettu pienten hakintojen rahoitukseen. Usein käyttöluottoa käytetään, kun lainataan hieman suurempia summia pidemmäksi aikaa, mutta käyttöluotto toimii myös pienemmissä pikavipeissä. Yleensä rahojen nostaminen tilille tapahtuu asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Onko 400€ pikavipin hakeminen turvallista?

Laina-ala tarkkaan valvottu ja säädelty. Kuluttajien oikeudet ovat hyvin turvattu lainaa hakiessa. Alalla toimivat luottoyritykset noudattavat hyvän lainatavan mukaista liiketoimintatapaa. Rahoitusalaan liittyviä lakeja ja säädöksiä on muokattu ja päivitetty useaan otteeseen vuosien saatossa, jotta kuluttajan asema olisi yhä parempi ja lainanantajien toiminta yhä selkeämpää. Kaikki jopa 400 euron pikavippiä markkinoivat ovat joutuneet hakemaan toimilupaa, jota Suomessa myöntää Finanssivalvonta.

Kauanko kestää, että saan lainaa 400€ tililleni?

Valtaosa pikalainaa myöntävistä yrityksistä pystyy maksamaan lainan hakijan tilille välittömästi, kun hakemus on hyväksytty. Lainahakemuksen täyttäminen käy vaivattomasti ja usein laina näkyy tilillä jopa kymmenien minuuttien kuluttua hakemuksen jättämisestä.

Tosin arkipyhät tai viikonloput saattavat hieman pidentää lainan näkymistä. Osa pankeista myös toimii nopeammin rahansiirroissa, kuin toiset pankit, joten hyvänä nyrkkisääntönä voi pitää 1-3 pankkipäivää.

Kuinka voin välttää mahdolliset maksuongelmat?

Kun haet pikavippiä, niin on syytä miettiä huolellisesti, että mikä on sopiva summa. Omaa takaisinmaksukykyä on myös punnittava tarkkaan ja liian suuria vippejä on syytä välttää. Myöskin lainan takaisin maksamisen aikataulun kanssa kannattaa olla tarkkana.

Mieluummin kannattaa ottaa vaikka hieman yläkanttiin oleva maksuaika, jotta ei ainakaan eräpäivä tule vastaan liian nopeasti. Tokihan lainan voi maksaa myös pois ennen aikojaan, mutta eräpäivää ei saa ylittää, koska siitä on aina seuraamuksia. Poikkeuksellisesti joskus eräpäivää voi myös siirtää, mutta se lähes aina maksaa. Jotkut pikalainayritykset tarjoavat myös erittäin joustavaa takaisinmaksuaikaa ja yleensä takaisinmaksuajasta voi sopia jos on ajoissa liikkeellä ennen maksuvaikeuksien syntyä.

Yleinen suositus on, että pikalainaa käytettäisiin vain välttämättömiin menoihin, mutta totta kai asiakas aina päättää, että mitä haluaa lainatuilla rahoillansa tehdä. Lainasivuston tehtävänä ei ole valvoa mihin rahasi käytät! Lainatessasi vastuu rahoista ja niiden takaisinmaksusta siirtyy sinulle. Lainapalvelun tehtävä on ainoastaan varmistaa asiakkaan riittävä maksukyky ja sillä selvä – hakemasi 400 euron pikavippi siirtyy pankkitilillesi hetkessä ja on käytettävissäsi vaikka uhkapeleihin jos niin itse haluat!

Pikavippejä myöntävät yritykset eivät usein kysele mihin laina on tarkoitettu, eikä sitä tarvitse kenellekään kertoa, jos ei halua. Kannattaa myös muistaa, että kuluttajalla on kuluttajasuojalain nojalla oikeus lainan uudelleenjärjestelyyn maksuvaikeuksien koittaessa vaikka yllättävän työttömyyden kohdatessa. Aina kannattaa olla heti yhteydessä pikalainoja tarjoavaan rahalaitokseen jos tarvitsee apua takaisinmaksamiseen. Kannattaa olla rehellinen sille päänsisäiselle äänelle joka sanoo: ”Tarviitko apua joustoluoton takaisinmaksussa?” Ja vastata: ”Kyllä, kiitos! Tarvitsen hieman jeesiä 400 euron pikavippinä kanssa!”

Jos esimerkiksi kaikkien lainojesi yhteenlaskettu summa on vaikka 20100 euroa ja koostuu useista eri vakuudettomista luotoista, joiden joukossa on kodinkoneita ja muita osamaksusuoritteisia tililuottoja, niin kannattaa tunnustaa maksukykyvaikeudet heti ja hakea apua! Siinä vaiheessa ei kannata enää eräpäivää siirtää, vaan nostaa kädet pystyyn virheen merkiksi. Ensin oli 400 euron pikavippi, josta pikkuhiljaa kertyi iso velkataakka. Velkataakkaa on vaikea kantaa lopunelämää, ja kannattaa aina muistaa, että kun lainaa – täytyy se laina aina maksaa takaisin!

Voinko hakea pikavippejä useasta eri yrityksestä tai useita vippejä samasta yrityksestä?

Tähän kysymykseen ei ole yhtä ja oikeaa vastausta.  Eli jos sinulla on jo vaikka lainaa 400 euroa jostakin yrityksestä, niin osa luotonantajista ei enää myönnä uusia pikavippejä. Toiset taas saattavat olla joustavampia ja heille olemassa olevat vipit eivät välttämättä ole ongelma.

Mikäli haluat useita vippejä samasta firmasta, niin yllä oleva vastaus pätee siihenkin. Eli osa suostuu myöntämään uusia pikavippejä, vaikka vanhaa ei vielä ole kokonaisuudessaan maksettu takaisin, mutta osa taas ei. Eli kannattaa aina tarkastaa asia yritykseltä, jonka kanssa asioit tai suunnittelet asioivasi.

  Mistä lainaa 10000 euroa?

Kuitenkin usein on suositeltavaa yrittää keskittää pikalainat yhteen paikkaan, jotta raha-asioiden järjestyksessä pitäminen pysyy yksinkertaisena ja helppoa. Myöskään uuden pikalainan hakeminen siitä syystä, että saa vanhan maksettua pois ei ole kovin kannattavaa. Se nimittäin usein johtaa hankalaan taloudelliseen tilanteeseen.

Lainahakemukseni hylättiin. Mistä se voi johtua?

Usein hylkäyksen syynä on huolimattomasti täytetty lainahakemus. Kannattaa tarkastaa, että lainapalvelun etusivulta löytyvä hakemus on täytetty huolellisesti ja kokonaan. Lainahakemuksen oikein täyttäminen säästää paljon vaivaa tulevaisuudessa. Monesti esimerkiksi osoitetiedot ovat olleet puutteelliset, joka johtaa kielteiseen lainapäätökseen.

Muut syyt jotka usein johtavat hylkäämiseen ovat maksuhäiriömerkinnät ja erääntyneet laskut. Hakeaksesi lainaa, jopa vain 400 euroa, sinun täytyy olla hoitanut raha-asiasi hyvin. Asiakkaasta tehdään aina riskikartoitus ja eri lainantarjoajat käyttävät hieman erilaisia keinoja arvioidessaan asiakkaan luottokelpoisuutta. Tietojasi saatetaan myös kysyä muilta lainayrityksiltä hakiessasi pikalainaa. Kuitenkin kaikki lainanmyöntäjät pidättävät oikeuden olla kommentoimatta lainapäätökseen johtaneita tekijöitä, juuri siksi, koska he arvioivat lainanhakijoita erilaisilla tavoilla.

Pikalainaa ei kuitenkaan myönnetä luottotietonsa menettäneille. Hyväkyttyyn lainahakemukseen hakijan täytyy olla luottokelpoinen Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva luonnollinen henkilö. Hakijalla ei saa olla mitään häiriöitä luottotiedoissa, eikä erityisesti häiriöitä, jotka ovat syntyneet luottojen maksamatta jättämisestä. Lainanhakijalta vaaditaan myös suomalainen pankkitili.

Kuinka lainan takaisin maksaminen tapahtuu?

Pikalainan takaisin maksaminen riippuu sovituista järjestelyistä. Eli pienehkö 400 euron laina usein maksetaan takaisin yhdessä erässä ja on useammassa tapauksessa edullista, mutta 1500 euron lainan moni haluaa maksaa takaisin osissa. Usein tapana on lähettää lasku joko kuun puolivälissä tai kuun lopussa riippuen yrityksen käytännöstä.

Laskun lainasta voi saada sähköpostitse tai tavallisena paperilaskuna kotiosoitteeseen. Eli pidäthän osoitetietosi ajan tasalla! Tämä on myös lainaajan velvollisuus pikavippiä haettaessa, vaikka haettava lainasumma olisikin vain pieni 400 euron pikavippi!

Myös uusi e-lasku on mahdollista ottaa käyttöön monien lainoja myöntävien yritysten kanssa. E-lasku tarkoittaa sitä, että saat laskun suoraan verkkopankkiisi. E-lasku on hyvä tapa hoitaa maksuasiat, koska kirjeet joskus saattavat kadota ja sähköpostit saattavat joutua roskapostikansioon, mutta e-laskussa ei tätä vaaraa ole. Palvelu on myös helppo ottaa käyttöön. Moni yritys suositteleekin e-laskuun perustuvaa asiointia.

Mistä muualta voin saada pikavipin vuonna 2024?

Olemme lisäämässä pikavippivertailuumme vuonna 2024 vielä uusia lainantarjoajia, joilta voit hakea 400 euron pikavippiä. Tälläisiä lainoittajia ovat mm. Lainasto Oy ja Capitum. Molemmat vippaajat tarjoavat laajan lainatuote-valikoiman, joista löytyy myös pientä pikalainaa etsivälle sopivia lainatarjouksia. Kannattaa siis pysyä tutkalla ja vahtia kuin haukka päivityksiä pikalainavertailu-sivustollemme – erityisesti jos etsit lainaa 400 euroa tilillesi mahdollisimman nopeasti, eli HETI!

Lainaa 400 euroa – Usein kysytyt kysymykset

Mistä voin saada lainaa 400 euroa?

400 euron lainan saamiseksi voit hakea pankista tai rahoituslaitoksesta lainaa. Voit myös käyttää verkossa löytyviä lainapalveluja, joiden vertailun löydät sivustoltamme.

Kuinka paljon korkoa 400 euron lainalle tulee?

Lainan korko riippuu monista tekijöistä, kuten lainasummasta, laina-ajasta, lainanantajasta sekä hakijan taloudellisesta tilanteesta ja luottokelpoisuudesta. Korko voi myös vaihdella merkittävästi eri lainapalveluiden välillä.
Yleisesti ottaen pienet pikalainat, kuten 400 euron lainat, ovat korkeakorkoisia. Lainojen todelliset vuosikorot voivat olla 5-30 % välillä riippuen lainapalvelusta ja laina-ajasta.
On tärkeää tutkia huolellisesti eri lainapalveluiden tarjouksia ja korkoja ennen lainan hakemista, jotta löytää sopivimman ja edullisimman lainan omaan taloudelliseen tilanteeseen nähden.

Kuinka kauan minun täytyy maksaa takaisin lainaa 400€?

Lainan 400€ maksuaika riippuu lainanantajasta ja lainasopimuksesta. Yleensä lainanantajat sopivat takaisinmaksuajan, kun laina on otettu. Jos lainanantaja sallii, voit myös sopia maksuehdoista, kuten takaisinmaksuajasta ja eräpäivien välisestä ajasta. Jos lainanantaja ei salli sopimusten muuttamista, sinun täytyy maksaa laina takaisin sovitussa ajassa. Lainanantajat voivat vaatia takaisinmaksua kuukausittain, kvartaaleittain, puolivuosittain tai vuosittain. Yleensä lainanantajat vaativat takaisinmaksun 12-36 kuukauden aikana. Jos lainanantaja ei ole määritellyt takaisinmaksuaikaa, voit sopia siitä itse.

Tarvitsenko vakuuksia 400 euron lainan saamiseksi?

Useimmat lainapalvelut eivät edellytä vakuuksia tai takuita 400 euron lainan saamiseksi. Tämä johtuu siitä, että 400 euron laina on yleensä pieni summa, joka ei vaadi suuria vakuuksia tai takaajia.

Onko mahdollista saada lainaa 400 euroa ilman kuluja?

On olemassa joitakin lainapalveluita, jotka tarjoavat uusille asiakkailleen mahdollisuuden saada lainaa ilman kuluja. Tämä tarkoittaa, että asiakas voi saada esimerkiksi 400 euron lainan ilman, että hänen tarvitsee maksaa korkoja tai muita kuluja lainan takaisinmaksun yhteydessä.
Kuitenkin, tällaiset tarjoukset ovat yleensä voimassa vain rajoitetun ajan, esimerkiksi 30 päivän ajan, ja koskevat vain uusia asiakkaita. Lisäksi lainapalvelut voivat edellyttää, että laina maksetaan takaisin sovitussa aikataulussa, joka voi olla lyhyt.

Mitä dokumentteja tarvitsen 400 euron lainan saamiseksi?

400 euron lainan saamiseksi tarvitset yleensä seuraavat dokumentit:
Henkilöllisyystodistus: Lainapalvelu tarvitsee voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen, joka todistaa henkilöllisyytesi.
Palkkatodistus: Useimmat lainapalvelut vaativat, että hakijalla on säännöllisiä tuloja, joten sinun tulee todistaa tulosi palkkatodistuksella tai muilla vastaavilla tulo- tai verotodistuksilla.
Pankkitili: Sinun tulee ilmoittaa pankkitilinumero, johon laina voidaan siirtää.
Mahdolliset lisädokumentit: Joissain tapauksissa lainapalvelu voi pyytää lisädokumentteja, kuten tiliotteita tai verotodistuksia, jotka todistavat hakijan taloudellisen tilanteen.
Dokumentit voivat vaihdella eri lainapalveluiden välillä, ja lainanantaja voi edellyttää muita dokumentteja riippuen hakijan taloudellisesta tilanteesta ja luottokelpoisuudesta.

Onko mahdollista saada lainaa 400 euroa heti?

Kyllä, on olemassa useita lainapalveluita, jotka tarjoavat mahdollisuuden saada lainaa 400 euroa heti tai hyvin nopeasti. Näitä ovat esimerkiksi pikalainapalvelut ja joustoluottopalvelut.

Onko mahdollista saada lainaa 400e ilman luottotietoja?

On hyvin epätodennäköistä, että voit saada lainaa 400 euroa ilman luottotietoja. Lainapalvelut tarkistavat yleensä hakijan luottotiedot ennen lainan myöntämistä, jotta ne voivat arvioida lainan riskit ja varmistua siitä, että hakija pystyy maksamaan lainan takaisin sovitussa aikataulussa.

Jaa tämä artikkeli