Ferratum

11876
Ferratum kokemuksia
(Muokattu: 30.11.2022)
Ferratum Joustava
1€ -4000€
Heti
(3.9/5)
Ikäraja
22v
Minimitulot
Riittävät säännölliset tulot
Laina-aika
3kk -60kk
Aukioloajat
Korko
19.97% -19.97%
Email
N/A
Lainatyyppi
Kulutusluotto
Perustettu
2005

Ferratum on uudistanut lainapalvelunsa ja tarjoaa nyt entistä monipuolisempia rahoitusratkaisuja entistä alhaisemmilla kuluilla.

Uusi tarjous on Ferratumin myöntämä ensilaina, joka on kaikille täysin ilmainen eli et maksa senttiäkään korkoa ensimmäistä pikavipistä, jonka otat yhtiön kautta.

SUOMEN JOUSTAVIMMAT LAINAT LÖYDÄT FERRATUMILTA – 5 SYYTÄ MIKSI OTTAA LAINA FERRATUMIN KAUTTA:

Ferratum
 • Ensimmäinen laina on kaikille täysin koroton 50 – 300 euron väliltä
 • Uudistunut Ferratum joustoluotto mahdollistaa lainan jopa 2000 euroon asti
 • Lainan käsittely tapahtuu välittömästi – rahat tilille muutamissa minuuteissa
 • Hae lainaa ilmaiseksi verkosta pankkitunnuksilla
 • Lainahakemuksia otetaan vastaan kellonympäri

Ferratum on toiminut luotonmyöntäjänä jo vuosia ja palvellut jo yli 1,5 miljoonaa asiakasta 20 eri maassa. Kun valitset Ferratumin, valittavanasi on joko koroton 50 – 300 € pikavippi tai yhtiön joustava joustoluotto aina 2000 euroon asti. Jos haet lainaa ensimmäistä kertaa, voit saada enintään 2000 euron ensilainan.

Hae pikavippi Ferratumilta

Tutustu ja tilaa lainaa heti Ferratumin kautta!

Ferratum rahoituspalvelu – Luotettavaa toimintaa

Ferratum on epäilemättä vähintäänkin top 5 –listassa, mitä tulee pikavippejä ja joustoluottoja tarjoaviin suomalaisin yrityksiin. Tämän lainapalvelun kautta järjestät itsellesi juuri sopivan

Ferratum Pikavippi
Ferratum rahoituspalvelu on loistava valinta, kun tarkoituksenasi on saada 50 – 300 euron pikavippi edullisesti.

kokoista luottoa tai lainaa jokaiseen tarpeeseen. Tarvitsitpa sitten 50 – 100 euroa lainaa välttämättömiin menoihin tai yllättävään laskuun tai sitten joustavaa lainaa 2000 euroa, niin täältä löydät itsellesi sopivan rahoitusratkaisun.

Ferratum yrityksen takana on tunnettu Ferratum Oyj, joka on myös listattu Frankfurtin pörssiin päälistalle. Kyseessä on siis tunnettu ja luotettava pörssiyritys, joka ei jätä ketään pulaan. Yrityksen tavoitteena on tuoda tavalliset ihmiset ja raha yhteen, ja palvelu on suunniteltu siten, että erilaisia elämäntilanteita ymmärretään mahdollisimman hyvin. Tarkoituksena on tarjota vippejä ja joustoluottoja hetkelliseen rahantarpeeseen.

Yrityksen tärkeimpiä kulmakiviä on ollut alusta alkaen huolenpito asiakkaista ja taloudellisen hyvinvoinnin ymmärtäminen. Käytännössä huolenpito asiakkaista alkaa jo lainahakemuksen yhteydessä, jossa asiakkaan tiedot tarkistetaan ja selvitetään, että Ferratum laina on varmasti se oikea ratkaisu. Lainahakemuksen yhteydessä asiakkaan maksukyky selvitetään ja näin varmistetaan, että mahdolliset velkaongelmat eivät ainakaan synny ilman lainaajan omaa syytä.

Ferratum on palveluna siis erittäin mukava asioida ja ilouutinen on myös se, että kaikki kulut on nähtävillä selkeästi, joka ei ole kaikkien vippifirmojen kohdalla itsestäänselvyys. Selkeä kuluerottelu, reilut lainaehdot ja läpinäkyvyys palveluiden osalta varmistavat, että lainan takaisinmaksu on helppo suunnitella etukäteen ja ikäviä yllätyksiä ei pääse syntymään missään vaiheessa.

Sopiva lainapalvelu jokaiseen tarpeeseen

Ferratum tarjoaa asiakkailleen kahdenlaista rahoituspalvelua, joista toinen on edullinen pikavippi ja toinen joustava kulutusluotto. Nämä palvelut yhdessä takaavat, että jokaiselle löytyy sopiva rahoitusratkaisu 50 – 2000 euron rahantarpeeseen.

Pikavippi

Ferratum pikavipin tärkeimmät ominaisuudet:

 • Laina-aika 7 – 30 päivää
 • Lainasumma 50 – 300 euroa
 • Luottopäätös välittömästi
 • Ei sitoumuksia
 • Rahat tilille heti

Kuten mainittua, niin Ferratum pikavippi on sujuva ja edullinen ratkaisu, kun haluat lainaa 50 – 300 euroa nopeasti tilille. Nopealla tarkoitetaan tässä tapauksessa alle 15 minuuttia. Pikavippihakemuksen täyttämiseen menee verkkosivuilla noin viisi minuuttia aikaa, jonka jälkeen anottu rahasumma siirtyy tilille välittömästi. Tämän jälkeen saat 7 – 30 päivää maksuaikaa sopimuksen mukaan ja laina on täysin koroton, kun maksat sen eräpäivään mennessä.

50 – 300 euron pikavippi on hyvä ratkaisu moneen eri tarpeeseen. Jollekin se on tuleva viikonloppu tai yllättävä lasku, kun taas joku toinen voi tarvita lainaa 300 euroa loppukuun menoja varten. Olipa meno mikä hyvänsä, niin koroton vippi on tietysti se paras ratkaisu, sillä se on ilmainen.

Usein rahantarve on vain tilapäistä, jonka takia aina ei ole syytä tehdä pitkiä sopimuksia tai anoa jatkuvaa joustoluottoa. Jos asia on näin, niin 1 – 4 viikon maksuajalla varustettu vippi voi olla käypä valinta.

Joustoluotto

Ferratum joustoluoton tärkeimmät hyödyt:

 • Luottoraja 2000 euroa
 • Käytettävissä aina kuin tarvitset
 • Nosta juuri sen verran kuin haluat
 • Yhdellä hakemuksella jatkuva joustoluotto
 • Ei turhia kuukausimaksuja tai muitakaan piilokuluja
 • Minimilyhennys ainoastaan 12,5% (tai 150 euroa)
 • Nopeaa lainaa ilman useita hakemuksia

Ferratum joustoluotto on se reilumpi ja edullisempi kulutusluotto. Tämä laina on suunniteltu henkilöille, jotka tarvitsevat hieman suurempaa 100 – 2000 euron lainaa tai haluavat jatkuvan luottotilin, josta saa apua koska tahansa.

Joustoluotto on aina käytettävissä, kohtasitpa minkälaisia haasteita tahansa. Eteen voi tulla huonompi kuukausi, jolloin pieni palkka ei välttämättä riitäkään hyvään elämäntyyliin tai vastaavasti haluat ehkä ostaa uuden television tai pelikonsolin. Joka tapauksessa apu on lähellä ja välitön, kun olet hakenut Ferratum joustoluoton itsellesi. Ota lainaa 1000€ uuteen matkaan tai tee pienempi nosto ja lähde ravintolaan syömään – valinta on sinun.

Tämä luotto toimii siis siten, että teet hakemuksen kerran ja, kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen, niin voit tehdä nostoja koska tahansa oman limiittisi puitteissa ja se ei siis katoa mihinkään. Jos haluat lainaa nyt ja heti, mutta seuraavan kerran tarvitset sitä vaikkapa vuoden päästä, niin luottotili on edelleen käytössäsi.

Pikavipin tavoin tämä joustoluotto on käytössäsi erittäin nopeasti. Itse hakemukseen ei mene muutamaa minuuttia kauempaa ja rahatkin siirretään tilillesi hetkessä. Joutoluotto on tosin pitkällä aikavälillä maksettaessa huomattavasti vippiä edullisempi.

Miksi joustava-luotto on usein parempi vaihtoehto kuin luottokortti?

Olet ehkä jo ehtinyt miettimään, mitä eroa tililuotolla ja luottokortilla todellisuudessa on. Suurta eroa niillä ei itseasiassa olekaan paitsi, että toisessa lainatyypissä saat fyysisen kortin ja toisessa laina kulkee mukanasi aina.

Suurin hyöty tämän kaltaisesta nettiluotosta on se, että se on huomattavasti turvallisempi ja et joudu maksamaan kuukausimaksuja sen pitämisestä. Usein luottokortteihin liittyy kiinteä vuosi- tai kuukausimaksu, joka veloitetaan kortin haltijalta, vaikka luottoa ei olisi tarvittu kertaakaan vuoden aikana. Nettiluotossa maksat puolestaan ainoastaan siitä mitä käytät.

Turvallisuus tulee esiin erityisesti silloin, jos sinut ryöstetään tai satut muuten vain kadottamaan luottokorttisi. Näin ollen et voi tehdä nostoja tai maksaa ostoksia kunnes saat uuden kortin. Vastaavasti luottokorttia on turhan helppo käyttää vääriin. Esimerkiksi, jos pudotat sen yökerhon lattialle tai taskuvaras vie lompakkosi, niin hän voi tehdä melko helposti pieniä ostoksia sen avulla tai käyttää esimerkiksi verkkokauppaostoksiin.

Nettiluoton kohdalla tätä yhtälöä ei yksinkertaisesti tapahdu, jos säilytät salasanasi turvallisessa paikassa. Vaikka kadottaisit puhelimen tai tietokoneen, niin luottosi säilyy turvassa salatun yhteyden ja salasanan takana. Vaikka olisit matkalla eksoottisessa kohteessa tai viikonlopun vietossa, niin pystyt aina lainaamaan jotakin laitetta, jonka avulla kirjaudut luottotilillesi.

Huonoa luottokortissa:

 • Helppo käyttää väärin
 • Helposti hukattavissa
 • Vuosi- tai kuukausimaksut

Luottokortin hyviin puoliin kuuluu osaltaan helppo ostosten maksu, joka voi myös kostautua kortin kadotessa.

Hyvää nettiluotossa:

 • Turvallisuus
 • Kulkee aina mukana
 • Aina käytettävissä
 • Voit tehdä nostoja puhelimella

Nettiluoton ehkä ainut huono puoli on usein korkeammat korot. Tosin nämä voi säästää helpostikin, jos käytät luottoa ainoastaan satunnaisesti.

Lainan hakeminen onnistuu hetkessä

Ferratumista lainan hakeminen onnistuu helposti ja nopeasti. Lainanhakuprosessi voidaan jakaa kolmeen helppoon askeleeseen, jotka ovat lainasumman valinta, nettihakemus, rahojen siirto. Kokonaisuudessaan tähän kuluu vain noin muutamia minuutteja, joten tarvitsitpa rahaa heti nyt tai vasta huomenna, se onnistuu.

 1. Valitse lainasumma
 2. Kirjaudu palveluun ja täytä hakemus
 3. Saat päätöksen ja rahat tilillesi

Lainahakemuksen täytät helpoiten kirjautumalla rahoitusyhtiön verkkopalveluun suoraan omilla pankkitunnuksillasi, jonka jälkeen kaikki perustiedot välitetään automaattisesti. Tämän jälkeen täytät lainahakemuksen loppuun ja saat lainapäätöksen heti. Kun myönteinen päätös on annettu, niin rahat siirtyvät heti tilillesi.

Miksi Ferratum vippi on paras vippi?

Ferratum vippi on useista syistä yksi Suomen parhaimmista – ellei jopa paras. Pienin syy tähän varmasti ei ole se, että tämä pikavippi on uusille asiakkaille täysin ilmainen! Lisäksi, jos tarvitset uutta lainaa myöhemmin, niin saat saman vipin edullisilla koroilla tai voit vastaavasti valita kätevän joustoluoton. Ferratumilta saat haluamasi pikavipin aina jouhevasti, yleensä jopa vain minuuteissa.

Toisaalta yrityksenä se on tunnettu ja turvallinen, jonka takia sinun ei tarvitse pelätä piilokuluja tai muitakaan ikäviä yllätyksiä. Kaikki kulut on ilmoitettu selkeästi verkkosivuilla etukäteen, joten voit suunnitella takaisinmaksun helposti. Tästä paremmaksi on siis hyvin hankala laittaa, eikä tarvitsekaan.

Jouhevaa palvelua vuorokauden ympäri

Ferratum lainapalvelu tarjoaa lisäksi ystävällistä ja osaavaa asiakaspalvelu, kuten pankkipalvelun kuuluukin. Mikään ei ole ikävämpää kuin mahdolliset rahahuolet tai ongelmat rahasiirtojen kanssa ja lisäksi vielä asiakaspalvelu, josta ei saa vastauksia nopeasti. Tätä huolta Ferratumin kohdalla ei kuitenkaan ole, vaan saat apua niin lainahakemuksen, tuotteiden, rahasiirtojen kuin myös maksuongelmien kohdalla nopeasti puhelimitse tai sähköpostilla. Lisäksi palvelussa uutta on kätevä chat-palvelu, josta voit myös kysyä vastauksia mahdollisiin kysymyksiisi. Asiakaspalvelu auttaa asiakkaita vuorokauden ympäri ja jokaisena viikonpäivänä, jotta ongelmat ratkeavat nopeasti.

Asiakaspalveluun kannattaa olla yhteydessä mahdollisten kysymysten lisäksi varsinkin silloin, jos huomaat ongelmia tulevissa maksuissasi. Pahin virhe on olla tekemättä mitään, kun maksuvaikeudet yllättävät. Silloin velasta koituu äkkiä turhia maksuja, perintä, velkaongelmia ja pahimmassa tapauksessa myös luottotietojen menetys.

Usein rahoitusyhtiöt ovat varsin innokkaita neuvottelemaan mahdollisissa ongelmatilanteissa, sillä loppujen lopuksi se on kaikkien etu. Näin ollen maksuvaikeuksista kärsivä asiakas saa henkilökohtaista palvelua, välttyy suuremmiltä ongelmilta tai maksuhäiriömerkinnältä, kun taas lainatarjoaja saa kohtuullista korkoa tai muuta korvausta esimerkiksi eräpäivän siirtämistä vastaan.

Ota käyttöösi kätevä mobiilisovellus

Kuten ehkä jo huomasitkin, niin palvelulla on tarjota myös todella kätevä IOS- ja Android-mobiilisovellus, joka tuo luoton suoraan puhelimeesi. Minkään ei ole mukavampi tunne kuin se, että sinulla on jatkuva varakassa aina mukanasi. Koskaan ei tiedä mitä haasteita elämä tuo tullessaan ja yllättävä lasku tai muut menot täytyy kuitenkin saada hoidettua. Mobiilisovelluksen avulla hoidat päivittäiset ruokaostokset, jos tili yllättäen pääsi loppumaan tai siirrät verkkopankkiin lisää rahaa laskun maksua varten.

Sovelluksella voit hakea helposti uutta luottoa tai siirtää luottotililtäsi rahaa vain minuuteissa. Hienoa sovelluksessa on myös se, että näin ollen et tarvitse nostoihin verkkopankkitunnuksia. Kun olet ladannut kätevän mobiilisovelluksen puhelimeesi, niin voit kirjautua suoraan sisään henkilökohtaisen PIN-koodin avulla. Sovelluksessa pääset hallitsemaan menneitä ja tulevia maksuja sekä rahansiirtoja muutamalla kosketuksella.

Mobiilisovellus on siis loistava tapa tuoda luotto tili juuri sinne, missä sinäkin liikut. Sen avulla hoidat apua rahapulaan nopeasti ja helposti sekä teet tilinhallinnasta joustavampaa. Lataa siis sovellus itsellesi jo tänään.

Lisää kinkkisiä kysymyksiä?

Listasimme tähän joitain kinkkisiä kysymyksiä, joita ihmiset ovat meille esittäneet. Halutessasi voit vilkaista vastauksia tai ottaa yhteyttä suoraan Ferratumin 24/7 palvelevaan asiakaspalveluun.

Kuka voi saada lainaa?

Ferratum lainaa voi saada kaikki vähintään 21-vuotiaat henkilöt, joilla on oma puhelinliittymä, sähköpostiosoite sekä luottotiedot kunnossa. Lisäksi pankkitili, jolle lainaa haetaan, tulee turvallisuussyistä olla henkilökohtainen. Muuta mahdollista estettä lainansaannille ei yleensä ole. Palvelu suosittelee asiakkaitaan lukemaan vielä lainaehdot ennen hakemuksen laittamista.

Mitkä asiat vaikuttavat lainan saamiseen?

Lainan saajalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa, mutta sen lisäksi lainapäätökseen voi vaikuttaa maksuhistoria ja ikä.

Milloin asiakaspalvelu on auki?

Ferratumin asiakaspalvelu on aina auki, eli 24 tuntia vuorokaudessa ja seitsemänä päivänä viikossa. Yhteyden asiakaspalveluun saat helposti puhelimella ja sähköpostilla. Suosittelemme ottamaan yhteyttä esimerkiksi maksuongelmien tai palvelua koskevien kysymysten kohdalla.

Kuinka paljon käsittelykuluja lainasta syntyy?

Palvelun lainatuotteet ovat jaettu kahteen eri palveluun. Näistä toinen on joustoluotto ja toinen perinteinen pikavippi. Ensimmäisen pikavipin kohdalla asiakkaalta ei peritä mitään kuluja eikä korkoja, kunhan velka maksetaan takaisin viimeistään eräpäivään mennessä. Joustoluotto puolestaan sisältää normaalin koron ja nostopalkkion, mikä veloitetaan jokaisesta nostosta. Jos et käytä joustoluottoa, niin myöskään mitään kuluja ei mene.

Ennen lainaamista on hyvä vielä tarkistaa ajantasaiset tiedot suoraan palvelun verkkosivuilta.

Kauanko lainapäätöksen saamisessa kestää?

Palvelun kautta saat aina lainapäätöksen vain hetkissä, usein tässä kestää vain muutama minuutti. Jos olet uusi hakija, niin luottosopimuksia tehdään 7 – 23 välisenä aikana ja itse lainasumma siirretään välittömästi asiakkaan tilille.

Jos käytössäsi on puolestaan joutoluotto, niin et tarvitse erillistä lainapäätöstä nostaaksesi rahaa, vaan rahasiirtoja voi tehdä vaikka vuorokauden ympäri. Jos palvelussa on ruuhkaa, niin käsittelyyn voi kestää hieman kauemmin.

Miten lainaa haetaan?

Lainaa tästä palvelusta on todella helppo hakea. Hakuprosessi on jaettu kolmeen selkeään vaiheeseen ja lainahakemuksen voit tehdä kätevästi netissä. Jos olet ladannut puhelimeesi palvelun mobiilisovelluksen, niin lainanhaku onnistuu myös sen kautta.

En ole saanut laskua, mitä teen?

Aina voi käydä tilanteita, että laskua ei ole syystä tai toisesta toimitettu sinulle tai vastaavasti olet saattanut hukata sen. Joka tapauksessa maksut on hoidettava ajallaan ja laskun puuttuminen ei ole käypä syy myöhästymiselle. Jos sinulla on tämä tilanne, niin ensin on hyvä tarkistaa roskapostin joukosta, mikäli lasku löytyisi sieltä. Jos näin ei kuitenkaan ole, niin saat uuden ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Uusi lasku kannattaa tilata asiakaspalvelusta hyvissä ajoin ennen eräpäivää, jotta vältyt myöhästymismaksuilta tai muilta kuluilta.

Voiko lainan maksaa takaisin ennen eräpäivää?

Kuluttajansuojalaki määrää, että asiakkaalla on oikeus maksaa osa tai koko luotto takaisin ennen sovittua eräpäivää. Jos haluat tehdä näin, niin näet avoimen summan suoraan kirjautumalla tilillesi.

Onko eräpäivää mahdollista siirtää eteenpäin?

Ferratum palvelussa eräpäivän siirto tai maksusuunnitelma eivät ole mahdollisia, mutta tämän sijasta voit aina hakea joustoluottoosi maksuvapaata kuukautta, jolloin sinun ei tarvitse lyhentää lainaa kyseisenä kuukautena. Tämän palvelun voit ottaa käyttöön suoraan kirjautumalla omalle tilillesi. Huomioon kannattaa toki ottaa, että ensimmäinen maksukuukausi ei saa olla lyhennysvapaa.

Kuinka paljon joustoluotto on lyhennettävä kuukaudessa?

Joustava-luotto toimii nimensä mukaisesti joustavalla takaisinmaksulla. Sitä sinun tulee lyhentää minimissään vähimmäislyhennyksen verran kuukaudessa, joka on 12,5% avoimesta lainasaldosta tai minimissään 150 euroa kuukaudessa. Halutessasi voit myös maksaa koko lainan taikaisin tai minimilyhennyserän ylittävän summan. Jos maksat takaisin enemmän, niin velasta koituu vähemmän korkoja, jos taas maksuaika venyy, niin myös korot kasvavat.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here