Freedom Rahoitus

6008
Freedom Rahoitus kokemuksia lainoista
(Muokattu: 24.3.2021)
Freedom Rahoitus
1000€ -60000€
1 - 3 vrk
(2.9/5)
Ikäraja
18v
Minimitulot
Säännölliset tulot
Laina-aika
12kk -180kk
Aukioloajat
m-ke 08 -20, to-pe 08 - 18
Korko
4.99% -20%
Email
asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fi
Lainatyyppi
Kulutusluotto
Perustettu
1999

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus on erinomainen vaihtoehto silloin, kun lainan tarve liikkuu 500 – 50 000 € välillä.

Voit lähettää ilmaisen lainahakemuksen kätevästi Freedom Rahoituksen verkkosivujen kautta ja saat pian vastaukseksi useita eri lainatarjouksia. Voit valita näistä omiin tarpeisiin parhaiten sopivan lainan ja rahat toimitetaan tilillesi niin nopeasti kuin mahdollista hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen (yleensä 1-4 arkipäivää).

Kyseessä on siis erittäin joustava ja helppokäyttöinen lainapalvelu, jonka kautta voit rahoittaa hankinnan kuin hankinnan. Olipa kyseessä sitten uuden auton ostaminen, moottoripyörä, uudet huonekalut, matka- tai remonttilaina, niin tämä rahoituspalvelu voi olla sopiva valinta sinulle.

Freedom Rahoitus mainostaa palveluitaan ratkaisuksi myös lainojen yhdistelyyn, joten se on sopiva vaihtoehto myös siihen. Jos harteillasi on esimerkiksi useita kulutusluottoja tai monia päällekkäisiä pikavippejä, niin matalakorkoinen yhdistelylaina voi tuoda sinulle selviä säästöjä.

MIKSI FREEDOM RAHOITUS?

  • Lainaa ilman vakuuksia 500 – 50 000 € jopa 1-15 vuoden maksuajalla
  • Laina-aika 1 – 15 vuotta
  • Erittäin vakavarainen ja turvallinen luotonmyöntäjä
  • Rahat nopeasti tilille – heti hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen
  • Täysin maksuton palvelu
  • Jokainen lainaaja saa ilmaisen lainakonsultoinnin

Lähetä hakemus – saat useita eri lainatarjouksia

Hae lainaa Freedom Rahoitukselta tästä

Yhtiö tarjoaa nopeaa lainaa kaikille vähintään 20 vuotta täyttäneille luottokelpoisille henkilöille.

Freedom Rahoitus tekee taustatyön puolestasi

Yksi suuri syy siihen, miksi yhä useammat suomalaiset päätyvät Freedom Rahoituksen palveluihin on se, että palvelun kautta löydät usein edullisimman tarjouksen lainalle kuin lainalle.

Lainavertailu - Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus vertailee lainat puolestasi.

Tarvitsitpa sitten lainaa 2000 euroa tai enemmän, niin palvelun ansiosta voit saada jopa yli 10 tarjous yhdellä hakemuksella. Kun olet saanut tarjoukset sähköpostiisi, niin voit vertailla eri lainavaihtoehtoja ja hyväksyä niistä parhaimman.

Usein eri rahoituspalveluiden välillä voi olla merkittäviäkin eroja esimerkiksi korkojen, kulujen, laskutuslisien ja muiden lainaehtojen osalta, jonka takia lainavertailu on syytä tehdä aina kuin mahdollista. Parhaimmillaan erot todellisessa vuosikorossa voi olla jopa yli 10%, kun taas osa lainapalveluista voi lisätä ylimääräisiä tilinhoitomaksuja. Freedom Rahoituksen ansiosta tätä huolta ei enää ole. Kumppanina toimivat rahoitusyhtiöt ja pankit ovat käyneet tarkan seulan, jonka ansiosta kalleimmat vaihtoehdot ovat jääneet pois, jonka lisäksi näiden rahoituspalveluiden lainat vielä kilpailutetaan.

Freedom Rahoituksen yhteistyökumppaneiksi lukeutuu monia isoja ja tunnettuja pankkipalveluita, kuten Santander, Svea, Bigbank, Nordax Bank, epikavippi, Cash Buddy, Resurs Bank, Credento ja niin edelleen. Näiden lisäksi kilpailukykyisiä palveluita ovat myös Credit24 ja Ostosraha, joiden voi saada myös matalakorkoista lainaa 3000 euroa tai enemmänkin.

Miten lainan hakeminen onnistuu ja mitä siihen vaaditaan?

Freedom Rahoituksesta lainaa voidaan myöntää kenelle tahansa Suomen kansalaiselle, joka on yli 20-vuotias, hänellä on säännöllisiä tuloja ja henkilö on hoitanut aiemmin raha-asiat moitteettomasti. Käytännössä tämä siis tarkoittaa, että kuukausittaiset tulosi olisi syytä olla vähintään 700 euroa kuukaudessa ja et ole saanut julkisia maksuhäiriömerkintöjä. Esimerkiksi vaikka sinulla olisi ollut maksuvaikeuksia aikaisemmin, mutta lainanantaja ei ole hakenut sinulle julkista merkintää, niin voit saada lainaa myös nyt. Vastaavasti tulot voivat olla esimerkiksi eläke- tai palkkatuloja sekä muuta säännöllistä tuloa, jonka pystyt näyttämään paperilla. Jos täytät nämä kriteerit, niin voit siirtyä lainahakemuksen kimppuun ja anoa jopa 50 000 euroa nopeaa lainaa.

Hakemuksen yhteydessä sinulta kysytään ainoastaan perustiedot, jotka rahoitusyhtiöt tai pankit tarvitsevat tarjouksen tekemiseen. Siinä täytät ensin lainatiedot, kuten lainamäärän ja maksuajan, jonka jälkeen täytät vielä henkilökohtaiset tietosi. Tietojen täyttäminen kannattaa tehdä huolellisesti ja rehellisesti, sillä kyseisen hakemuksen jälkeen pankki voi myös vaatia esimerkiksi palkkakuittia liitteeksi.

Kun hakemus on lähetetty, tulet saamaan noin päivän kuluessa tarjoukset kultakin lainapalvelulta, jotka voit halutessasi hyväksyä tai hylätä.

Lainan takaisinmaksu ja maksuerät

Kuten olettaa voi, niin myös Freedom Rahoituksen lainan joutuu aikanaan maksamaan takaisin. Tosin tämän rahoitusyhtiön kohdalla se on mahdollista tehdä erittäin joustavasti ja sinulle sopivissa erissä tai maksuajalla. Yleisesti ottaen takaisinmaksut tehdään joko tasalyhennyksillä, tasaerissä tai kiinteissä tasaerissä, joka asiakkaan on usein mahdollista jopa valita itse. Tämä lyhennystapa vaikuttaa osaltaan myös lainasta aiheutuviin kustannuksiin sekä tietysti lainan maksuaikaan.

Tasalyhennykset

Tasalyhennys on suosittu vaihtoehto esimerkiksi useissa kulutusluotoissa ja se perustuu vaihtuvaan korkoon, jossa kuitenkin maksuerät pysyvät samoina. Tämä siis osaltaan tarkoittaa sitä, että lainasumma jaetaan kiinteisiin tasaeriin, mutta jokaisen maksuerän yhteydessä lasketaan auki olevalle lainasummalle korko yleisen korkotason perusteella. Kun lainasumma pienenee, niin myös koron osuus on pienempi. Jos korot nousevat äkillisesti, niin se huomioidaan myös maksuerissäsi. Tämä vaihtoehto sopii parhaiten, kun uskot korkojen laskevan lähitulevaisuudessa, mutta et myöskään pelkää suurempia heittoja maksuerien suuruuksissa.

Tasarät

Tasaeräisellä lainalla (tai annuiteettilainalla) tarkoitetaan puolestaan rahoitusta, jonka maksuerät ovat myöntämishetkellä yhtä suuria. Tämä puolestaan tarkoittaa sitä, että laina-aika pysyy ennalta määrättynä ja maksuerät ovat aina yhtä suuria. Kun viitekorko nousee, niin kaikki maksuerät nousevat ja sen pienentyessä kaikki maksuerät pienentyvät.

Kiinteät tasaerät

Kiinteät tasaerät ovat nimensä mukaisesti kiinteitä. Tämä osaltaan tarkoittaa, että maksuerät ovat euromäärältään aina yhtä suuria. Jos viitekorko nousee huomattavasti, niin maksuaika pitenee, mutta maksettavaa ei tule kuukaudessa ikinä ennalta sovittua enempää. Kiinteät tasaerät ovat hyvä vaihtoehto, jos lainanlyhennys vie ison osan esimerkiksi säännöllisistä tuloistasi. Kun käytät tätä lyhennystapaa, niin erien suuruus ei ylitä ikinä sovittua kattoa.

Lainojen yhdistely – Freedom Rahoitus luottopalvelu

Freedom Rahoitus tarjoaa osaltaan myös mahdollisuutta aikaisempien kulutusluottojen, vippien, joutoluottojen tai muiden pienempien lainojen yhdistelyyn. Maksatko nykyisellään suuria korkoja ja kuluja useammat lainasta? Haluatko maksaa lainaa vain yhdelle luotonantajalle? Kiinnostaisiko helpottaa taloudenhallintaa? Jos vastasi kyllä yhteen tai useampaan kysymykseen, niin lainojen yhdistelylaina voi olla sinulle järkevin vaihtoehto.

Joskus rahatilanne, yllättävät kulut tai huonot valinnat voivat ajaa siihen pisteeseen, jolloin henkilö joutuu ottamaan useampia lainoja. Tämän kaltainen velkakierre alkaa useamman pikavipin johdosta, kahden päällekkäisen kulutusluoton takia tai jonkin odottamattoman suuremman kulun takia. Joka tapauksessa lopulta voi olla käsissä tilanne, jossa lainojen kustannuksiin menee merkittävä osa lyhennyserien kokonaissummasta, joka ei luonnollisesti ole se edullisin vaihtoehto.

Yhdistelylainan avulla maksat pois kaikki aikaisemmat velkasi ja neuvottelet itsellesi sopivan maksuajan. Sen ansiosta voit saada pienille kulutusluotoille tai vipeille jopa vuosia lisää maksuaikaa ja parhaillaan jopa yli puolet edullisemmin. Näin voit siis parhaillaan säästää jopa useita satoja euroja kuukaudessa.

Helpota arkeasi kulutusluoton avulla

Kulutusluotto, joustoluotto tai käyttöluotto on usein suurempana tai pienempänä osana normaalin keskituloisen ihmisen arkea. Sen avulla voit tehdä hankintoja nopeammin ja maksaa takaisin järkevän suuruisissa erissä. Olipa kyseessä sitten etelänmatka, elektroniikkahankinnat, uusi kodinkone tai jokin muu hieman suurempi hankinta, niin usein näitä ei ole mahdollista maksaa suoraan tuloista vaan ne vaativat pidempiaikaista säästämistä. Lue lisää eri lainatyypeistä täältä.

Jos sinulla ei satu olemaan noin 5000 – 10000 euron varakassaa, niin vaihtoehdot ovat usein joko kulutusluotto tai useamman kuukauden säästäminen ennen ostosta. Jos kyseessä on vaikka rikkoutunut huonekalu, uuni tai vaikkapa pesukone, niin tuntuisi aika oudolta elää ilman tämän kaltaista asiaa esimerkiksi seuraavat puolivuotta. Vastaavasti, jos esimiehesi määrää sinut lomalle nyt, niin myös lomamatka voisi olla ihan kiva. Näin ollen kulutusluotto on siis monessa tilanteessa arjen pelastus.

Freedom Rahoituksen kautta haet joustavaa kulutusluottoa hetkessä. Kuten muidenkin lainatyyppien kohdalla, myös kulutusluotto kilpailutetaan yli 10 rahoitusyhtiön tai pankkialan yrityksen kesken, jonka seurauksena löydät sen edullisimman vaihtoehdon. Kulutusluoton hakemiseen tarvitset 20 vuoden ikää, Suomen kansalaisuuden, puhtaan luottorekisterin ja säännöllisiä tuloja. Jos täytät nämä kriteerit, niin sopiva luotto löytyy todennäköisesti jopa alle päivässä.

Milloin laina tai kulutusluotto on sopiva vaihtoehto?

Kuten olet ehkä huomannut, niin varsinkin pienempiä lainoja saa nykyisin melko helposti ja niiden yhteydessä asiakkaalle ei välttämättä suoriteta perusteellista maksukyvyn selvitystä. Tämän takia siis lopullinen vastuu lainan kannattavuudesta lepää itse lainaajan harteilla. Parhaimmillaan kulutusluotto tai laina helpottaa arkea, mutta huonoimmillaan se voi tuoda turhaa stressiä tai jopa aiheuttaa pitkän velkakierteen. Tästä syystä lainaamista on aina hyvä suunnitella ja harkita tarkoin.

Usein lainaaminen ei ole hyvä vaihtoehto, jos:

  • Et tiedä kuinka maksat lainasumman takaisin
  • Sinulla ei ole säännöllisiä tuloja
  • Luulet jääväsi työttömäksi pian
  • Olet entuudestaan paljon velkaa

Lainaaminen ei siis useinkaan kannata, jos henkilöllä on paljon lainaa entuudestaan. Tästä poikkeuksena voidaan sanoa lainojen yhdistelylaina, joka voi helpottaa myös tätä tilannetta. Joka tapauksessa suuremman velkataakan kohdalla on hyvä miettiä tarkasti kuinka uusi laina tulee vaikuttamaan elämään pidemmällä tähtäimellä.

Toisaalta säännölliset tulot ja vakituinen työ ovat osaltaan myös edellytys lainalle. Vaikka tätä lainantarjoaja ei aina varmista, niin siitä on hyvä pitää kiinni. Jos puolestaan pelkäät jääväsi työttömäksi tai et ole varma tulojesi säännöllisyydestä, niin ei kannata myöskään sitoutua säännöllisiin maksuihin. Kuten kaikki raha-asioihin liittyvä, niin myös lainaaminen tulisi olla suunnitelmallista ja tarkkaan harkittua.

Lainan ottaminen voi sen sijaan olla hyvinkin sopiva vaihtoehto, jos selätit aikaisemmat väittämät. Jos olet vakinaisessa työsuhteessa, olet miettinyt kuinka hoidat lainasumman takaisin ja omaat tarpeeksi suuret säännölliset tulot, niin lainalle ei oikeastaan ole esteitä. Huomioon on hyvä ottaa myös mahdolliset yllättävät kulut ja muut kustannukset, jotka voivat vaikuttaa maksukykyysi.

Mihin kulutusluottoa saa?

Nykyisin kulutusluottoa voi hakea käytännössä mihin tahansa ja jopa ilman syytä. Näin itseasiassa myös monet ihmiset tekevät, sillä aukinainen kulutusluotto on hyvä varakassa, josta saa apua tarvittaessa. Aina on mahdollista, että vastaan tulee iso yllättävä kustannus, rahat loppuvat kesken reissun tai autosta hajoaa jokin kalliimpi osa. Tämän kaltaisen kustannuksen kohdalla rahat on vain löydettävä jostain pikaisesti ja kulutusluotto onkin usein se paras vaihtoehto.

Kulutus- tai joustoluottojen etu on myös se, että niitä haetaan usein vain kerran, jonka jälkeen sovittu luotto on aina käytössäsi. Sen ansiosta voit hakea haluamasi suuruista luottoa vaikka nyt ja käyttää ainoastaan, jos tarve sitä vaatii. Usein nettiluotot ovat käyttäjälle täysin ilmaisia, jos asiakkaalla ei ole avointa lainasummaa.

Useasti kysyttyjä kysymyksiä

Haluatko hakea Freedom Rahoitus lainaa, mutta mieltäsi askarruttaa jokin kysymys? Voit vilkaista alla olevat usein kysytyt kysymykset tai ottaa suoraan yhteyttä Freedom Rahoitus asiakaspalveluun, josta oikea vastaus löytyy usein vain minuuteissa.

Mikä on lainan korko?

Lainan korolla tarkoitetaan prosenttiosuutta, jonka rahoitusyhtiö tai pankki ottaa lainatun summan lisäksi. Korkojen avulla katetaan usein luottotappiot ja pidetään huoli siitä, että lainattu raha ei menetä arvoaan laina-aikana. Korkoon vaikuttavat usein lainan takaisinmaksuaika, lainasumma ja rahoitusyhtiön antama henkilökohtainen luottoluokituksesi. Jos maksukykysi on hyvä ja lainasumma kohtuullinen, niin voit odottaa myös matalaa korkoa.

Todelliset vuosikorot voivat vaihdella hyvinkin paljon eri lainapalveluiden välillä. Suurimmillaan ne ovat usein pikavipeissä, joiden todelliset korot voivat olla yli 200% ja pienimmillään pankkilainoissa, joissa se asettuu esimerkiksi 4-6% väliin.

Freedom Rahoitus tarjoaa osaltaan matalakorkoista lainaa moniin eri tarpeisiin ja korko onkin tyypillisesti noin 10-11% luokkaa.

Kuinka nopeasti joudun maksamaan lainan takaisin?

Lainan kuukausierät sovitaan aina ennen lainasopimuksen allekirjoittamista ja ne voivat vaihdella lainamäärän, ajan ja omien toiveidesi mukaan. Lainaa voidaan maksaa takaisin esimerkiksi kiinteissä tasaerissä tai sitten joustavasti, jolloin maksat minimissään ainoastaan lainan minimilyhennyksen.

Takaisinmaksuaika voidaan Freedom Rahoituksen kautta puolestaan sopia joustavasti 1 – 15 vuoden ajalle, joka osaltaan vaikuttaa myös merkittävästi todellisien maksuerien suuruuteen. Sopivan maksuajan valitsemista helpotat lainalaskurin avulla.

Milloin saan rahat tilille?

Freedom Rahoituksen kautta jätät ensin lainahakemuksen, jonka perusteella eri rahoitusyhtiöt tekevät sinulle sopivan tarjouksen. Yleensä lainahakemuksen käsittelyyn menee noin 1-2 päivää, jonka jälkeen voit valita niistä itsellesi sopivimman. Tätä vaihetta voit itse myös nopeuttaa täyttämällä lainahakemuksen huolellisesti, jotta maksukykysi arvioiminen on helpompaa.

Kun olet valinnut sopivimman tarjouksen ja lähettänyt mahdolliset pankin pyytämät liitteet, joita voivat olla esimerkiksi palkkatodistukset tai tiliotteet, saat lopullisen päätöksen. Kun lainasopimus on hyväksytty, niin saat lainasumman tilillesi normaalisti 1-3 päivän kuluessa. Näin ollen koko prosessiin menee yleensä noin 3-6 päivää.

Mitä tarkoittaa lainan kilpailutus?

Lainan kilpailutus on juuri sitä, mitä Freedom Rahoitus tekee. Sen ansiosta voit saada yhdellä hakemuksella yli kymmenen lainatarjousta ja löytää siten kaikista edullisimman tai parhaiten tarpeisiisi sopivan lainapalvelun. Normaalisti useamman tarjouksen pyytämiseen menisi huomattavasti aikaa ja pahimmillaan se voisi vaatia esimerkiksi pankkikonttorissa vierailua, joten voit säästää aikaa merkittävästi.

Mikä on luottopäätös?

Luottopäätöksellä tarkoitetaan Freedom Rahoituksen lainanhaun toista vaihetta. Tässä olet siis lähettänyt lainahakemuksen, jonka jälkeen rahoitusyhtiöt antavat päätöksen siitä lainaavatko he rahaa.

Luottopäätökseen vaikuttavat usein monet eri tekijät. Niitä ovat esimerkiksi haetun lainan suuruus, laina-aika, ikä, tulot, kulut, vuokra ja niin edelleen. Näiden ja lukuisten muiden tekijöiden perusteella rahoitusyhtiö voi sitten joko myöntää tai hylätä hakemasi lainan. Kannattaa ottaa myös huomioon, että voit myös alkuperäisestä poikkeavilla ehdoilla lainaa. Rahoitusyhtiö voi esimerkiksi alentaa hakemaasi lainasummaa, lyhentää takaisinmaksuaikaa tai nostaa korkoa.

Usein luottopäätöstä ei erikseen perustella, sillä sen tekemiseen vaikuttaa useat eri tekijät ja näin ollen yhtä syytä vaikkapa kielteiseen päätökseen ei aina löydy.

Mitä lainan hoitokuluilla tarkoitetaan?

Usein lainatyypistä tai lainapalvelusta riippumatta, lainasumman päälle lisätään muita kuluja, joilla katetaan erinäiset lainasta koituvat työt. Näitä voivat olla esimerkiksi lainan avauskustannukset, tilinhoitomaksut, laskutuslisät ja niin edelleen. Kaikki hoitokulut ilmoitetaan asiakkaalle myönteisen luottopäätöksen yhteydessä, ennen kuin lainaaja hyväksyy koko lainasumman.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here