Credit24 joustolimiitti

6768
Credit24 kokemuksia lainoista
(Muokattu: 6.6.2022)
Credit24
100€ -4000€
Heti
(4.4/5)
Ikäraja
19v
Minimitulot
Riittävät säännölliset tulot
Laina-aika
3kk -36kk
Aukioloajat
Korko
19.92% -19.92%
Email
Lainatyyppi
Joustoluotto
Perustettu
2013

Joustolimiitti

Credit24

Credit24:n uudistunut joustolimiitti on loistava lainatuote, jos olet etsimässä 250 – 3000 euron suuruista luottoa. Lainan takaisinmaksu on erittäin joustavaa ja se mahdollistaa juuri teidän tarpeillenne sopivan rahoituksen. Luottoa voit lyhentää minimissään 30 euroa kuukaudessa!

 • Voit valita maksuajan 1 – 24 kuukauden väliltä ja maksaa luoton takaisin silloin kuin sinulle parhaiten sopii
 • Credit24 tarjoaa useita eri maksuvaihtoehtoja
 • Voit nostaa lainan pienissä erissä tai kaiken kerrallaan – nostoja voit tehdä rajattomasti ja mihin kellon aikaan tahansa
 • Et maksa mistään ylimääräistä – maksat vain otetusta lainasta – ei piilokuluja eikä avaus- tai hoitomaksuja!
 • Credit24 on uudistunut ja se on nyt kaikin puolin entistä parempi – hetilainaa24.fi suosittelee!

Hae helppoa lainaa edullisemmin Credit24:ltä jo tänään ja säästä selvää rahaa!

Hae lainaa Credit24:n kautta Credit24 Palvelun tarjoaja: Credit24 4.6, ääniä annettu 24 3000€ maksimilaina

Sopivan kokoinen nettiluotto jokaiseen tarkoitukseen

Credit24 on epäilemättä yksi Suomen vanhimmista nettiluottoja tarjoavista yrityksistä, jonka toimivuuden on testannut puolestasi jo kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaat. Kuten mainittua, niin Credit24 nettiluoton yksi suurimmista eduista on sen joustavuus. Halusitpa sitten suuremman tai pienemmän lainan, niin Credit24:stä järjestät sen itsellesi joustavalla maksuajalla. Voit valita lainasumman 50 – 3000 euron välistä ja maksuaika voi vaihdella aina kuukaudesta kolmeen vuoteen. Lisäksi joustolimiitissä maksat ainoastaan nostamastasi summasta. Esimerkiksi, vaikka luottosi olisi 3000 euroa, mutta nostat vain 200€, kulut juoksevat ainoastaan tästä summasta.

Haluat ehkä lähteä pitkään mietitylle etelänmatkalle nyt sekä maksaa kokonaissumman kohtuullisissa erissä takaisin? Toisaalta uusi asuntosi voisi kaivata huonekaluja tai parempia kodinkoneita? Myös nämä onnistuvat Credit24:n kautta. Hae lainaa 1000 euroa tai enemmän.

Credit24 joustolimiitti – Miten haen sitä?

Joustolimiitin hakeminen on helpompaa kuin ikinä. Sen hakemiseen sinun tulee olla vähintään 19-vuotias ja omistat henkilökohtaisen matkapuhelinliittymän sekä verkkopankkitunnukset.

Itse hakeminen onnistuu siten, että tunnistaudut oman pankkisi tunnuksilla palvelun verkkosivuilta löytyvien pankkilogojen kautta, jonka jälkeen sinut ohjataan lainahakemukseen. Hakemus on helppo täyttää ja siinä kysytään lähinnä luottoluokitukseen vaikuttavia perustietoja. Huomioon kannattaa ottaa myös, että tunnistautumisen yhteydessä sinulle suoritetaan luottotietojen tarkistus, johon annat automaattisesti luvan kirjautuessasi palveluun.

Kun lainahakemuksesi on myönnetty, niin voit kirjautua palveluun koska tahansa helposti omilla pankkitunnuksillasi sekä tehdä joustolimiittisopimuksia, tehdä noston, päivittää omia tietojasi ja katsoa laskutustietoja.

Credit24 tarjoaa alhaiset lainan korot
Credit24 joustolimiitti on hyvä vaihtoehto, kun haluat pienemmät korot lainaasi.

Maksa pienempää korkoa – Credit24 nettiluotto

Tämä nettiluotto erottuu myös monista kilpailijoistaan alhaisen korkotason ansiosta – nimittäin Credit24 luottopalvelun todellinen vuosikorko on ainoastaan 50,2%. Vaikka tämä saattaa jonkun korvaan kuulostaa silti melko suurelta, niin sitä se ei kuitenkaan todellisuudessa ole. Esimerkiksi, kun verrataan muihin vastaavan suuruisiin lainoihin, niin korot voivat olla huomattavasti tätäkin suuremmat.

Vastaavasti erityisesti pikavippejä tarjoavat yritykset voivat lisätä lukuisia muita kustannuksia lainoihin, jotka ilmentyvät esimerkiksi laskutuslisien, suurempien nostoprovisioiden tai ylläpitokustannusten muodossa. Nämä ovat kuitenkin Credit24 kulutusluoton kohdalla minimoitu, ja kustannuksia syntyykin pienen nostopalkkion lisäksi käytännössä ainoastaan normaalista vuosikorosta. Jos siirrät laskun eräpäivää tai haluat nauttia esimerkiksi maksuvapaista kuukausista, niin näistä koituu toki myös hinnaston mukainen lisä seuraavaan laskuun.

Joustolimiitin käyttö ja takaisinmaksu

Kuten mainittua, niin Credit24 joustolimiitti on se joustavampi nettiluotto, jolla voi saada nopeaa helpotusta erilaisiin arjen haasteisiin. Sen käyttö toimii siten, että lainahakemuksen jälkeen sinulle myönnetään sovittu luottoraja, joka on aina käytössäsi. Voit käyttää sitä juuri silloin kuin tarvitset ja nostaa rahaa haluamasi summan. Sinun on ainoastaan pidettävä huoli, että nostettava kokonaissumma ei ylitä asetettua rajaa ja lyhennykset hoidetaan takaisin sovitussa aikataulussa.

Rahojen nosto onnistuu kirjautumalla omalle Credit24 -tilille, johon pääset käsiksi suoraan omilla pankkitunnuksillasi. Rahojen siirto tapahtuu 8-22 välisenä aikana noin 15 minuutissa, joten voit tehdä siirron vaikkapa suoraan kaupassa, kun tiedät uuteen hankintaan tarvittavan rahamäärän. Paras keino saada lainaa heti tilille!

Maksuaika puolestaan sovitaan hakemuksen yhteydessä, jonka lisäksi voit tietysti halutessasi ottaa maksuvapaita kuukausia tai siirtää eräpäivää. Nämä palvelut maksavat palveluhinnastossa mainitun summan.

Maksuvapaat kuukaudet?

Eikö kuulosta hienolta? Siis kuukausia, jolloin lainaa ei tarvitsekaan lyhentää? Kyllä! Credit24 joustolimiitti on nimensä veroinen myös tämän osalta. 20 euron korvausta vastaan voit ottaa tämän palvelun käyttöösi ja voit pitää lyhennysvapaan kuukauden lainanmaksusta. Tämä sopii erityisen hyvin esimerkiksi tilanteisiin, jolloin kohtaa yllättäviä kuluja tai haluat tehdä jotakin muita hankintoja. Tässä tapauksessa tilinhoitomaksu ja lainan korko lisätään automaattisesti seuraavan kuukauden laskuun. Huomioon kannattaa tosin ottaa, että maksuvapaan kuukauden aikana et voi tehdä nostoja. Sen sijaan palvelun on taas käytössäsi, kun olet hoitanut seuraavan laskun ajallaan.

Maksuvapaat kuukaudet voivat siis helpottaa elämistä joissakin tilanteissa. Kuitenkin on tärkeää, että niiden käytöstä ei tule tapa, vaan lainasumma hoidetaan mahdollisimman tarkasti ennalta suunnitellulla tavalla. Jos maksua lykätään jatkuvasti, niin korot ja eräpäivän siirrosta aiheutuvat kustannukset voivat olla lopulta suhteettoman suuret verrattuna todelliseen lainasummaan.

Joustolimiitti vai kulutusluotto?

Jos olet vertaillut eri lainapalveluita, niin olet varmasti myös huomannut, että erilaisia lainatyyppejä ja nimikkeitä riittää lähes loputtomiin. Tarjolla on pankki- ja vertaislainoja, toinen palvelu ehdottaa joustavaa kulutusluottoa sekä kolmas mainostaa joustolimiittiä tai pikavippiä. Onko joustolimiitillä sitten eroja perinteiseen kulutusluottoon?

Eroja näillä kahdella luottotyypillä ei välttämättä juurikaan ole, sillä Credit24 joustolimiitti on periaatteessa kulutusluotto, johon et vaan saa erillistä luottokorttia. Se on käytössäsi aina ja lähes koska tahansa lainahakemuksen täyttämisen jälkeen sekä on oiva apu erilaisiin rahantarpeisiin. Huomioon Credit24 nettiluoton kohdalla kannattaa kuitenkin ottaa se, että yöaikaan maksujen nosta ei välttämättä onnistu minuuteissa. Sen sijaan päivä- ja ilta-aikaan rahat siirtyvät tilille usein alle vartissa.

Joustolimiitti on siis helpompi vaihtoehto useasta syystä, mutta yksi suuri eroavaisuus näillä kahdella kuitenkin on. Usein kulutusluottojen kulut ovat juoksevat, jolloin erilaisia laskutuslisiä ja muita kuluja voi aiheutua jopa ajalta, jolloin et ole lainannut mitään. Credit24 joustolimiitti sen sijaan maksaa sinulle lisää ainoastaan silloin, kun olet lainannut rahaa ja ainoastaan siitä summasta, jonka olet lainannut. Tämän ansiosta jopa hieman suuremmat korot voivat käydä hyvinkin järkeen, jos mietit kokonaiskuluja esimerkiksi koko vuodelta.

Kenelle nettiluotto on oikea ratkaisu?

Lainaaminen onnistuu nykyisin Credit24 kaltaisten palveluiden ansiosta ehkäpä helpommin kuin koskaan. Voit anoa lainaa netissä, siirtää rahoja netissä ja maksaa jopa haluamasi ostokset netissä. Mutta sopiiko nettiluotto sitten kenelle tahansa?

Yleisesti voidaan sanoa, että nettiluotto on paras ratkaisu äkilliseen, noin 200-3000 euron rahantarpeeseen, jolloin vaihtoehdot ovat usein vähissä. Nettiluoton suurimpiin hyötyihin kuuluu tietenkin niiden helppous ja nopeus, mutta sen kustannus on usein hieman pankkilainoja suuremmat korot. Paras käyttötarkoitus nettiluotolle on yksittäinen suurempi hankinta, jonka tiedät pystyväsi maksamaan helposti säännöllisistä kuukausituloistasi, mutta haluat tehdä hankinnan nyt ja maksaa summan takaisin järkevissä erissä. Tämän kaltaisia hankintoja ovat usein esimerkiksi matkat, remontit, kodinkoneet, huonekalut ja niin edelleen. Siis hankintoja, jotka eivät onnistu ilman erillistä säästämistä.

Nettilaina ja joustolimiitti sopii sinulle hyvin, kun:

 • Sinulla on säännölliset tulot
 • Olet suunnitellut lainan takaisinmaksun
 • Tiedät pystyväsi maksamaan sen takaisin ajallaan
 • Aikomuksesi on hoitaa laina muutaman kuukauden aikana

Nettilainoja on hyvä välttää, jos:

 • Menosi ylittävät jatkuvasti tulosi
 • Olet ottanut jo lukuisia pienlainoja
 • Et tiedä miten aiot maksaa summan takaisin
 • Pelkäät jääväsi työttömäksi lähiaikoina

Tärkein miettimisen arvoinen asia ennen luottohakemuksen laittamista on siis oma maksukyky. Suunnittele etukäteen paljonko voit lyhentää lainaa takaisin ja missä ajassa se onnistuu. Tämän jälkeen, kun pysyttelet alkuperäisessä suunnitelmassa, myöskään sen suurempia ongelmia ei lainasta koidu.

Asiakaspalvelusta apua ongelmatilanteisiin

Ystävällinen ja osaava Credit24 asiakaspalvelu on valmiina auttamaan sinua kaikista lainaan tai sen maksuun liittyvissä ongelmatapauksissa. Yhteyden asiakaspalveluun saat helpoiten verkkosivuilta löytyvän lomakkeen avulla, sähköpostitse tai puhelimella. Asiakaspalvelu on auki normaalisti arkipäivinä 09:00 – 17:00 välisenä aikana, jolloin apua saa usein välittömästi.

Asiakaspalveluun kannattaa ottaa myös yhteyttä, jos huomaat ongelmia tulevien tai nykyisten maksujen kanssa. Jos jätät vain maksut hoitamatta, niin ne siirretään nopeasti perintätoimistolle, jonka jälkeen asian sovittelu voi olla hankalampaa tai jopa mahdotonta. Jos taas otat yhteyttä ajoissa, niin voit mahdollisesti sopia maksuajan pidentämisestä tai muusta vastaavasta ratkaisusta, jonka ansiosta asiaa ei tarvitse viedä pidemmälle.

Usein kysyttyä:

Listasimme tähän joitakin usein kysyttyjä kysymyksiä, joista saattaisi olla sinulle hyötyä, kun harkitset Credit24 joustolimiitin sopivuutta omaan käyttöösi.

Onko minun pakko käyttää omaa puhelinnumeroani lainahakemukseen?

Puhelintunnistuksen sijasta Credit24 tunnistaa asiakkaansa verkkopankkitunnusten avulla. Sinulla ei siis tarvitse olla puhelinliittymää käytössäsi tai voit halutessasi käyttää vaikkapa salaista numeroa tai prepaid-korttia.

Maksaako joustolimiitin hakeminen?

Joustolimiittiä voit hakea nyt täysin ilmaiseksi verkossa, joten turhia kuluja ei tarvitse pelätä. Hakemuksen jälkeen sinulle toimitetaan myös PIN-koodi antamaasi puhelinnumeroon, joka on myös ilmainen.

Kuka voi hakea Credit24 nettiluottoa ja mitä se vaatii?

Joustolimiitti voidaan myöntää kenelle tahansa yksityishenkilölle, joka on vähintään 19-vuotias ja omaa puhtaat julkiset luottotiedot. Käyttöösi tarvitset lisäksi puhelinliittymän sekä verkkopankkitunnukset, joilla tunnistautuminen suoritetaan. Huomioon kannattaa ottaa myös, että vaikka sinulla olisi entuudestaan maksuhäiriöitä, mutta niistä ei ole tehty julkista merkintää, niin voit hakea lainaa normaalisti.

Hakemukseni hylättiin. Miksi?

Credit24 on ehkäpä helpoin palvelu hakea luottoa netistä ja sitä saavat lähes poikkeuksetta kaikki vähintään 19-vuotiaat henkilöt. Kuitenkin voi olla myös tapauksia, jolloin lainahakemus hylätään syystä tai toisesta. Tyypillisimmät syyt tähän ovat:

 • Hakemuksessa on ollut puutteita – esimerkiksi tiedot ovat väärät tai väärissä kohdissa. Tarkasta hakemuksesi huolella ennen lähettämistä.
 • Julkinen luottohäiriömerkintä – Jos sinulla on ollut aikaisempien lainojen kanssa ongelmia ja laskuja on päässyt jo perintään, niin on mahdollista, että sinulle on kirjattu julkinen luottohäiriömerkintä. Näissä tapauksissa myöskään joustolimiitin hakeminen ei ole mahdollista.
 • Osoitetta ei pystytty varmistamaan – Hakijan osoite tulee olla sama kuin mikä on ilmoitettu väestörekisteriin. Jos osoite ei täsmää, niin myös hakemus voidaan hylätä tai vaatia lisätietoja.
 • Sinulla on ollut aikaisemmin ongelmia maksaa hakemasi Credit24 laina takaisin – Näin ollen uusi lainahakemuksesi voidaan peruuttaa heikon luottoluokituksen takia.

Mitä tapahtuu, jos en maksaa laskuja ajallaan?

Credit24 tunnetaan yleisesti luotettavana ja joustavana lainojen tarjoajana, jonka ansiosta maksuaikojen tai maksuerien sovittelu useimmiten onnistuu ongelmatapauksissa. Kuitenkin maksujen laiminlyönnillä on myös seuraamuksia. Yleensä myöhästymisen kohdalla tulet saamaan maksumuistutuksen, jonka jälkeen lainasummaan lisätään viivästyskorko ja muut muistutusmaksut sekä perintäkulut. Jos maksua ei suoriteta tai sovitella kehotuksista huolimatta, niin se siirtyy perintätoimiston hoidettavaksi.

En saanut laskua tai olen hukannut laskutustiedot. Mitä teen?

Kun tiedät, että laskun eräpäivä on lähellä, niin velvollisuutesi on selvittää asia omatoimisesti, vaikka et olisi saanutkaan fyysistä laskua ikinä. Jos näin on, niin voit nähdä laskunmaksuun vaadittavat tiedot ja laskujen eräpäivät kirjautumalla omalle tilillesi. Voit myös tarvittaessa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, josta saat lisätietoja.

Voinko saada laskut haluamaani osoitteeseen?

Huomioon kannattaa ottaa, että laskut lähetetään aina vain väestörekisterissä ilmoitettuun osoitteeseen, joka on näin ainoastaan tietoturvasyistä. Jos siis esimeriksi muutat, niin muista tehdä muuttoilmoitus ajoissa ja mahdollisesti käännättää posti vaikkapa kuukauden myös muuttopäivämäärän jälkeen. Jos olet tehnyt muuttoilmoituksen ajallaan, niin Credit24 saa uudet osoitetietosi suoraan väestörekisteristä.

Tilinhoitomaksut ja korot, milloin niitä veloitetaan minulta?

Kuten kaikissa lainapalveluissa ja lainatyypeissä, niin myös joustolimiitin osalta veloitetaan normaalit korot ja tilinhoitomaksut. Nämä kulut juoksevat ainoastaan, kun olet tehnyt nostoja kyseisenä kuukautena. Jos olet hakenut joustolimiitin, mutta et ole nostanut mitään, niin myöskään mitään maksuja ei sinulle koidu tästä.

Miten Credit24 joustolimiitti eroaa perinteisestä lainasta?

Olet ehkä huomannut, että palvelun kautta voit saada sekä perinteisen lainan tai joustolimiitin. Nämä kaksi tuotetta eroavat toisistaan lähinnä joustavuuden osalta. Laina suoritetaan takaisin ennalta sovituissa erissä, kun taas joustolimiittiä voit lyhentää omassa aikataulussasi. Voit halutessasi maksaa vain minimilyhennyserän tai vaikka koko summan seuraavasta palkasta, jos se sinulle toimii paremmin.

Voinko peruuttaa lainan?

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa laina palvelusta riippumatta. Jos olet hakenut lainaa, mutta huomasit, ettet oikeasti tarvitse sitä tai lainavaihtoehto ei ollutkaan paras, niin voit tehdä peruutuksen 14 päivän kuluessa sopimuksesta. Peruutusilmoitus on lähetettävä aina kirjallisena lainapalvelun ilmoittamaan osoitteeseen ja siitä tulee ilmetä seuraavat asiat:

 • Ilmoitus lainan peruuttamisesta
 • Nimi ja henkilötunnus
 • Päiväys ja paikka
 • Allekirjoitus

Peruutuksen jälkeen asiakkaan on lähetettävä saadut rahat takaisin viimeistään 30 päivän sisällä peruutusilmoituksen lähettämisestä. Näin ollen voit saada siis jopa 45 päivää lainaa täysin ilman laskutuslisiä tai tilinhoitomaksuja, rahoitusyhtiöllä on toki oikeus periä todellinen vuosikorko siltä ajalta, jolloin lainasumma on ollut asiakkaan tilillä.

Lainaa ilman luottotietoja

Joskus kaikista varmistuksista ja vastuullisesta lainaamisesta huolimatta elämä on voinut ajaa siihen tilanteeseen, että henkilölle on kirjattu julkinen luottohäiriömerkintä. Kaikki joille tämä on tapahtunut tietävät varmasti, että lainan hakeminen voi olla sen jälkeen erittäin hankalaa – mahdotonta se ei tosin ole. Credit24 ei normaalisti tarjoa lainavaihtoehtoja asiakkaille, joilla on maksuhäiriömerkintä, mutta joistain palveluista sitä voi saada.

Yleensä ilman luottotietoja lainaa hakevan on annettava pantiksi esimerkiksi auto, moottoripyörä tai jokin muu huomattavan jälleenmyyntiarvon omaavan esineen. Voit saada lainaa esimerkiksi 50 tai 60% ajoneuvosi todellisesta arvosta ja et välttämättä joudu edes luovuttamaan kulkuneuvoasi laina-ajaksi. Jos tämä vaihtoehto voisi olla sopiva sinulle, niin sopivan palvelun valinnassa auttaa esimerkiksi lainavertailu-sivu, josta löydät hyödyllistä tietoa eri tarjoajista.

Credit24 kokemuksia

Lue kokemuksia Credit24 palvelusta. Testasimme heidän tarjoamiaan lainoja, kuten joustolimiitti ja arvostelimme kokemukset. Lue ylempää lisää kokemuksia ja mietteitä tästä pitkään alalla pyörineestä vippipalvelusta, mikä tarjoaa näppärää joustavaa limiittiä heti käyttöösi.

Voit lukea myös käyttäjien kokemuksia Credit24 palvelusta – onko heidän mielestään Credit24 huijaus vai luotettava toimija? Onko lainaaminen sujunut ongelmitta ja muita ajatuksia.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here