Annankatu 2 B, 00580 Helsinki
+358 20-224-1212-568

Perusvippi joustoluotto

(Päivitys: helmikuu 26, 2016)

Perusvippi tarjoaa joustolainaa nyt 20 – 2000 € väliltä. Yrityksen lainat eroavat monista muista lainapalveluista siten, että perinteisen tasaerälainan sijasta saatkin luottokorttia muistuttavan sähköisen luottotilin. Tämän ansiosta sinulla on luottokortti aina puhelimessasi!

  • Ikäraja 18 vuotta (käteisnosto ominaisuudella 21 vuotta)
  • Lainaa 20 – 2000 euroa
  • Alhaiset kulut ja provisiot
  • Rahat heti tilille
  • Osamaksu ja joustoluotto vaihtoehdot
Hae lainaa Perusvippi palvelusta

Perusvippin lainaehdot ovat joustavat ja lainaajan edellytetään maksavan aina vähintään 15 % nostetusta lainapääomasta kuukaudessa. Jos siis olet lainannut esimerkiksi 100 euroa, sinun tulee lyhentää sitä vähintään 15 euroa kuukaudessa.

Perusvippi on hyvä vaihtoehto jos lainan tarpeesi osuu 20 – 2000 € välille. Lainan takaisinmaksu on joustavaa ja sinulla on jatkuvasti varakassa käytettävissäsi. Jos otat 2000 euron joustoluoton, voit nostaa siitä juuri haluamasi summan ja kulut juoksevat ainoastaan avoimesta lainasta.

Lainaa voit siis hakea tarvitsemasi verran, jonka jälkeen rahojen liikuttelu onnistuu helpoiten matkapuhelimella. Nostaminen ei maksa sinulle mitään ja voit ottaa luottoa käyttöösi aina 20 eurosta ylöspäin mihin kellon aikaan tahansa – jopa yöaikaan! Lainan nostamisessa ei ole minkäänlaisia rajoituksia, eli voit tehdä niitä mielin määrin.

Perusvippi lainaa arjen hankintoihin

Perusvippi lainapalvelu on useista syistä yksi helpommista vaihtoehdoista, kun haluat joustaa luottoa nopeasti. Tämä rahoituspalvelu pärjää kilpailijoilleen loistavasti niin lainojen koroissa, nostoprovisioissa, maksuajassa kuin myös asiakaspalvelussa, jonka ansiosta asiointi on aina helppoa, etkä joudu maksamaan ylimääräistä.

Perusvippi lainapalvelu tarjoaa joustoluottoa sekä osamaksu vaihtoehtoa, jotka ovat todellisilta kuluiltaan lähes samat. Joustoluottoa käteisnosto ominaisuudella voivat hakea kaikki 21-75 vuotiaat Suomen kansalaiset, kun taas osamaksu vaihtoehto on käytössä myös 18-vuotiaille.

Osamaksu on erityisen kätevä palvelu, kun haluat esimerkiksi tehdä ostoksia verkkokaupoista. Suomalaisista verkkokaupoista tarjoaa nykyisin jo erittäin suuri osa Perusvippi rahoitusta maksuvaihtoehtona, jonka ansiosta voit tehdä jopa 2000 euron ostoksia nyt ja maksaa lainasumman takaisin kohtuullisissa erissä.

Rahoituspalveluna Perusvippi on hyvin samanlainen kuin esimerkiksi Ostosraha, Credit24 tai epikavippi, jotka tarjoavat samankaltaista palvelua. Suurin ero ja isoin hyöty Perusvippin kohdalla on juuri se, että suomalaiset verkkokaupat suosivat sitä. Jos siis aiot tehdä jatkossa paljon ostoksia verkossa, niin Perusvippin valitseminen on järkevä vaihtoehto.

Korot ja kustannukset – Perusvippi joustoluotto

Kuten aikaisemmin jo mainittiin, niin Perusvippi joustoluotto kestää kulujen ja korkojen osalta hyvin vertailua kilpailijoihinsa. Lainasopimuksen tekeminen on täysin ilmaista, jonka ansiosta voit hakea joustoluoton itsellesi vaikka et juuri nyt sitä tarvitse. Tämän jälkeen sinulla on joustoluotto, jonka saat käyttöösi vain muutamassa minuutissa, jos rahantarve yllättää.

Luotossa maksat korkoja ja kuluja ainoastaan siitä summasta, joka on kyseisenä kuukautena käytössäsi. Tämän ansiosta et joudu maksamaan turhia kuukausi- tai vuosimaksuja, joita esimerkiksi luottokortin yhteydessä lähes poikkeuksetta tulee. Lainatusta summasta maksat maltillisen 15% nostoprovision, jonka jälkeen lainasummalle lisätään 5% kuukausikorko. Lisäksi kuukausikorkoa lasketaan ainoastaan eräpäivän jälkeen avoimelle summalle, joten maksamalla lainaa nopeasti takaisin maksat todella vähän kuluja. Joustoluottoon ei lisätä näiden lisäksi muita kuluja ja maksuaikakin on normaalisti noin 45 päivää.

Perusvippi luoton käyttö

Perusvippi luottoa voit käyttää kahdella tapaa. Voit hakea matalakorkoista joustoluottoa käteisnosto-oikeudella tai sitten maksaa verkkokauppaostokset sen avulla.

Jos olet ottanut käyttöön joustoluoton, niin myönteisen lainapäätöksen jälkeen voit siirtää rahaa luottotililtäsi omalle tilille koska ja missä tahansa. Nostot onnistuvat kätevästi puhelimella tai Perusvippi rahoitusyhtiön verkkopalvelussa. Jos siirrät rahaa puhelimella, sinun tulee lähettää viesti ’NOSTO LAINASUMMA’ tekstiviestillä numeroon 16456, jonka jälkeen tilaamasi summa ilmestyy tilillesi hetkessä. Jos teet noston nyt, niin laskun eräpäivä on seuraavan kuukauden lopussa. Parhaimmillaan voit saada lainaa ilman lyhennyksiä siis lähes kahdeksi kuukaudeksi.

Toisaalta monet suomalaiset verkkokaupat tarjoavat myös Perusvippi lainapalveluita kaupan maksutavoissa. Näin ollen voit tehdä ostoksia aina 2000 euroon asti ja maksaa takaisin kohtuullisissa erissä takaisin. Tämä vaihtoehto sopii sinulle loistavasti, kun joudut tekemään esimerkiksi pakollisia vaateostoksia, hankkimaan uuden television tai pelikonsolin, mutta et halua odottaa esimerkiksi seuraavaa palkkapäivää.

Lataa Perusvippi sovellus puhelimeen

Kannattaa huomata myös, että Perusvippi rahoituspalvelu tarjoaa asiakkaidensa käyttöön ilmaisen Android ja Apple IOS –sovelluksen, jonka avulla voit tehdä joustoluotosta entistäkin joustavamman. Sovelluksen avulla voit käyttää lainapalvelua erittäin helposti esimerkiksi reissussa tai, kun olet kaupassa tutkailemassa uusia hankintoja. Sen avulla pääset käsiksi esimerkiksi asiakastietoihin, voit katsoa menneitä ja tulevia maksuja, tilitapahtumia tai käyttää luottoa.

Sovelluksen parhaimmat edut lyhyesti:

  • Tee nostoja helpommin ja nopeammin puhelimella tai tabletilla
  • Sovellus on täysin ilmainen
  • Toimii Android ja Apple mobiililaitteissa
  • Käytössä vuorokauden ympäri
  • Nopea kirjautuminen PIN-koodin avulla

Miksi Perusvippi joustoluotto eikä luottokorttia?

Perusvippi joustoluotolla lainaa 20 - 2000 euroa
Perusvippi joustoluotto on usein parempi vaihtoehto kuin perinteiset luottokortit.

Tämä rahoitus toimii siis käytännössä samalla tavalla kuin perinteiset VISA, MasterCard tai esimerkiksi American Express luottokortit, mutta jotain eroa siinä kuitenkin on. Miksi perinteistä luottokorttia ei välttämättä kannata ottaa tai milloin sen vaihtaminen moderniin joustoluottoon on paikallaan?

Joustoluotto on siis ikään kuin perinteinen luottokortti, mutta et tarvitset fyysistä korttia lainkaan vaan maksut onnistuvat helposti tekstiviestillä, mobiilisovelluksella tai nettisivuilla. Tästä on luonnollisesti joitakin selkeitä hyötyjä. Ensinnäkin, joustoluoton avulla sinun ei tarvitse enää huolehtia kortista. Luottokortin voit aina unohtaa kassalle, automaattiin, pudottaa baarin lattialle tai hukata jonnekin muualle. Tämän tapahtuessa on erittäin suuri riski, että joku toinen henkilö käyttää korttia puolestasi ja pahimmassa tapauksessa menetät sen takia oikeaa rahaa. Toisaalta, jos hukkaat fyysisen luottokortin, niin et pysty myöskään tekemään maksuja sillä. Tämä voi olla erityisen ikävä tilanne esimerkiksi matkalla, jolloin sinulla ei välttämättä ole mahdollisuutta tilata uutta korttia heti.

Netissä toimiva Perusvippi joustoluotto puolestaan on aina käytössäsi. Vaikka hukkaisit puhelimen tai lompakko varastettaisiin, niin pääset aina luottotiliisi käsiksi vaikkapa lainaamalla puhelinta läheisestä kahvilasta tai menemällä internet-kahvilaan. Et ole siis ikinä pulassa matkoilla – edes ulkomailla. Lisäksi joustoluoton hyötyihin voidaan sanoa myös se, että sen avulla tuhlaaminen tai yli varojen eläminen ei tapahdu yhtä helposti. Luotokorttia näyttämällä voit tehdä suuriakin ostoksia, mutta joustoluoton kohdalla joudut ensin siirtämään rahaa tilillesi, jolloin mietit myös ostoksen tärkeyttä ainakin kahdesti.

”Mutta luottokortti on niin paljon halvempi”

Onko?

Usein monet henkilö sanovat luottokortin olevan halvempi vaihtoehto, koska he ovat huomioineet ainoastaan korot. Kuitenkin laskuista on jätetty näissä tapauksissa usein pois luottokorttien kuukausi- ja vuosimaksut sekä muut vaihtuvat kulut, joita saattaa kertyä hyvinkin paljon. Tämä saattaa kostautua erityisesti henkilöille, jotka eivät aio käyttää luottoa kokoajan. Kun luottokortin kohdalla joudut maksamaan kuukausimaksuja, olitpa lainannut tai et, niin joustoluoton kohdalla tämä aika on täysin ilmaista. Lisäksi koroissakaan ei aina ole kovin suurta eroa.

Useista syistä joustoluotto on siis vähintäänkin kilpailukykyinen vaihtoehto perinteiselle luottokortille ja joissain tapauksissa jopa itsestään selvä valinta.

Perusvippi yrityksenä

Perusvippin omistaa suomalaisomisteinen rahoitusyhtiö nimeltä OPR-Vakuus Oy, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 2005 lähtien. Yhtiö on rahoitusalalla johtava toimija, joka tarjoaa asiakkailleen joustavia ratkaisuja arjen rahoitustarpeisiin. Tästä on osaltaan myös todisteena tuhannet tyytyväiset asiakkaat, jotka suosittelevat palvelua.

Toisin kuin monien muiden rahoitusyhtiöiden kohdalla, Perusvippin palvelu loistaa läpinäkyvyydellä, joka on erittäin tervetullutta lainapalveluiden osalta. Asiakkaalle tämä näkyy hyvin esimeriksi lainaehdoissa ja lainalaskurissa, jotka ovat molemmat erittäin selkeitä ja helppokäyttöisiä. Palvelussa uudet ja vanhat asiakkaat näkevät esimerkiksi suoraan tarkan nostoprovision, tulevan laskun eräpäivän ja korot, jonka ansiosta lainan vertailu on helppoa myös kilpaileviin yrityksiin. Tätä Perusvippillä ei ole myöskään syytä peitellä, sillä kyseessä on yksi markkinoiden edullisimmista vaihtoehdoista.

Asiakaspalvelu ja miten tavoitan sen?

Asiakaspalvelun tavoitat helposti esimerkiksi puhelimen tai sähköpostin välityksellä 8 -22 välisenä aikana. Asiakaspalvelusta on sinulle hyötyä, jos kohtaa ongelmia lainasumman maksussa, olet hukannut laskun, tarvitset neuvoja lainapalvelun valintaan tai sinulla on jotakin muuta kysyttävää rahoituspalvelun tuotteista.

Asiakaspalveluun kannattaa ottaa yhteyttä erityisesti, jos olet hukannut laskun tai et ole koskaan saanut sitä. Lainan eräpäivä on aina seuraavan kuukauden lopussa, jolloin sinun tulee suorittaa vähintäänkin lainan minimilyhennys. Vaikka laskua ei olisi koskaan sinulle tullut, niin olet silti velvollinen suorittamaan tämän maksun ajallaan.

Apua voit saada myös, jos kohtaa maksuongelmia. Vaikka oma takaisinmaksukyky on hyvä arvioida tarkasti jo ennen lainanottamista, niin silti erilaisia yllättäviä kustannuksia voi tulla aina vastaan. Jos et syystä tai toisesta voi kuitenkaan hoitaa maksua eräpäivään mennessä, niin on hyvä ottaa yhteyttä ja pyrkiä neuvottelemaan esimerkiksi pidempi maksuaika. Usein rahoitusyhtiöt ovat varsin suostuvaisia tämän kaltaisiin ratkaisuihin, jotta asiaa ei tarvitse viedä eteenpäin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Perusvippi rahoituspalvelusta

Alta löydät jatkuvasti kysyttyjä kysymyksiä, joista voit saada apua kohdatessasi ongelmatilanteen. Jos sopivaa kysymystä ei kuitenkaan löydy, niin ota yhteyttä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimella, jolloin henkilökunta selvittää oikean vastauksen.

Onko palvelu turvallinen käyttää?

OPR-Rahoitus Oy:n palvelut ovat turvallisuudeltaan huippuluokkaa. Käytössä on usein samat turvajärjestelmät kuin pankeilla ja yhteys luodaan aina hyödyntäen SSL-suojausta, jonka ansiosta rosvot eivät ikinä pääse tietoihin käsiksi. Lisäksi tiedostot säilytetään moderneissa tiloissa, jotka ovat suojattu asianmukaisesti. Palvelu on siis käyttäjälle yhtä turvallinen kuin esimerkiksi suuremmat pankit.

Mikä on PIN-koodi ja mitä sillä tehdään?

Rahoituspalveluun voit luoda oman nelinumeroisen PIN-koodin, jonka avulla kirjautuminen onnistuu jouhevammin. Et siis aina tarvitse pankkitunnuksiasi, jos haluat esimerkiksi siirtää rahaa tai tarkistella menneitä ja tulevia laskuja sekä muita tilitietoja. Jos koodi unohtuu tai hukkaat sen, niin voit luoda uuden tunnistautumalla ensin palveluun mobiilivarmenteen tai pankkitunnusten avulla.

Huomioitavaa on kuitenkin, että PIN-koodi on aina henkilökohtainen eikä sitä saa lainata tai luovuttaa kaverin tai sukulaisen haltuun. Tästä syystä se tulee säilyttää turvallisessa paikassa ja salassa muilta henkilöiltä. Jos kuitenkin olet hukannut salasanan tai epäilet väärinkäytöstä, niin kannattaa vaihtaa se välittömästi.

Voiko luottoa hakea kaverille?

Rahoituspalvelun kautta saadut luotot ja lainat ovat aina henkilökohtaisia. Näin ollen et voi hakea luottoa kaverin puolesta tai toisinpäin. Henkilökohtaisella luotolla tarkoitetaan, että hakija vastaa siitä aina itse. Näin ollen voit toki hakea lainaa omilla tiedoillasi ja sen jälkeen siirtää haluamallesi tilille esimerkiksi lainataksesi eteenpäin.

Voinko saada itselleni lainakiellon?

Lainakiellolla tarkoitetaan yleensä lainanhakijan itsensä asettamaa kieltoa, jonka jälkeen rahoitusyhtiö ei voi antaa henkilölle luottoa edes pyynnöstä. Kielto on tarkoitettu äärimmäiseksi toimenpiteeksi, jolla estetään ylivelkaantuminen tai rahan saaminen esimerkiksi uhkapeleihin tai huumeisiin.

Tämän kaltaista kieltoa voi lainanhakija pyytää itse joko pelkästään Perusvippi palveluun tai sitten asettaa valtakunnallisen kiellon Suomen asiakastieto Oy:n verkkosivuilta.

En tarvitsekaan lainaa, voiko sopimuksen peruuttaa?

Kaikkien rahoituspalveluiden kohdalla asiakkaalla on oikeus peruuttaa sopimus. Tämä tosin täytyy tapahtua viimeistään 14 päivän kuluessa sopimuksen tekemisestä, jonka jälkeen myös rahat tulee palauttaa viimeistään 30 päivän sisällä.

Jos aiot peruuttaa lainasopimuksen, niin kannattaa huomioida, että se tulee aina tehdä kirjallisena ja toimittaa postitse. Tarkemmat tiedot lainasopimuksen peruutukseen löydät kunkin rahoituspalvelun verkkosivuilta.

Voinko saada laskut sähköisinä?

Asiakkailla on mahdollisuus saada perinteisen paperilaskun sijasta lasku suoraan sähköpostiin tai vaikkapa NetPosti –palveluun, jolloin turha paperien pyörittely voidaan jättää pois. Tämän voit määrittää kirjautumalla omalle luottotilillesi verkkopankkitunnuksilla tai PIN-koodin avulla ja navigoimalla siellä laskutusvaihtoehtoihin.

Mitä, jos haluankin maksaa koko lainan kerralla pois?

Perusvippi kulutusluotto voidaan maksaa myös kerralla pois, vaikka olisitkin valinnut pidemmän osamaksusopimuksen. Ennen maksua kannattaa toki tarkistaa tarkka summa, jonka olet rahoitusyhtiölle velkaa. Sen voit pyytää puhelimitse asiakaspalvelusta tai kirjautumalla tilille. Kun maksat lainan pois kerralla, voit säästää korkokuluissa. Korkokuluja kertyy jokaisesta kuukaudesta, kun sinulla on avointa lainaa.

Olen kohdannut maksuvaikeuksia, enkä voi suorittaa maksua eräpäivään mennessä. Mitä teen?

Syystä tai toisesta eteen voi sattua erilaisia yllättäviä kuluja tai maksuvaikeuksia, joiden takia lainaa ei yksinkertaisesti voida suorittaa sovitussa aikataulussa. Näissä tapauksissa on kuitenkin erittäin tärkeää, että olet oma-aloitteinen ja sovittelet asian ennen kuin se siirtyy perintätoimiston tehtäväksi.

Näissä tilanteissa kannattaa maksaa ainoastaan lainan minimilyhennys, joka on 20% laskun kokonaissummasta (tai vähintään 20 euroa). Jos et pysty hoitamaan edes minimilyhennyserää, niin kannattaa ottaa yhteyttä rahoitusyhtiön asiakaspalveluun ja tiedustella esimerkiksi eräpäivän siirtoa tai muuta vaihtoehto, jolla perintä ja turhat kustannukset vältetään.

Käytän jatkuvasti liikaa luottoa, voinko pienentää luottorajaa?

Luottorajan pienentäminen on hyvä vaihtoehto, jos huomaat sen olevan liian suuri säännöllisiin tuloihisi nähden. Sen voit määrittää itse helposti sopimuksen yhteydessä tai myöhemmässä vaiheessa kirjautumalla luottotilille. Jos asetat käyttörajaksi esimerkiksi 300 euroa, niin voit nostaa yhden kuukauden aikana maksimissaan tämän summan luottoa. Seuraavan kuukauden vaihtuessa asetettu käyttöraja on taas mahdollista käyttää täysimääräisenä.

Hain lainaa, mutta en saanut ikinä vahvistuskoodia?

Lainahakemuksen jälkeen tulet nopeasti saamaan puhelimeesi vahvistuskoodin. Jos et kuitenkaan ole sitä saanut, niin kannattaa ensin tarkistaa, että olet ilmoittanut oikean puhelinnumeron hakemuksen yhteydessä. Jos puhelinnumero täsmää niin usein kyse on siitä, että puhelimen muisti on täynnä tai operaattorillasi on vika yhteyksissä. Yleensä tämän kaltaiset viat korjaantuvat noin 15-20 minuutin sisällä.

Jos et edelleenkään löydä syytä, niin voit ottaa yhteyttä Perusvippi asiakaspalveluun, joka palvelee sinua sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Asiakaspalvelu voi selvittää syyn tai tarvittaessa lähettää sinulle uuden vahvistuksen.

OPR-Online, mikä se on?

OPR-Rahoitus Oy on yritys Perusvippi lainapalvelun takana ja OPR-Online on tämän yrityksen tilinhallintapalvelu, jonka avulla asiakas voi kontrolloida maksuja, nostoja, asiakastietoja ja niin edelleen. OPR-Onlinen kautta voit tehdä käytännössä kaiken, mihin on lainasopimuksen aikana tarvetta. Sinne voit kirjautua käyttämällä omia pankkitunnuksia tai luomaasi henkilökohtaista PIN-koodia.

 

Asetukset
Name Enabled
Cookies
We use Cookies to give you a better website experience.
x

Käytämme keksejä sivustollamme esimerkiksi liikenteen analysointiin ja sivuston parantamiseen.