(Muokattu: 24.3.2021)

Mikäli etsit sopivaa pikalainaa 200 euron arvosta olet oikeassa paikassa. Alle olemme listanneet muutaman todella hyvän vaihtoehdon 200 euron pikalainojen tarjoajista.

Paras laina 200 euroa – hae heti netistä

Olemme pitkästä aikaa päivittäneet palveluamme ja hakeneet uudet korkoprosentit kaikille 200 euron luotoille. Katso siis mistä löytyy halvin laina 200 euroa ja hae se heti tilillesi!


LainapaikkaLainasummatLaina-ajatIkäArvosanaTutustu
Rahoituslaitos100€ - 60000€1v - 20v18 v
Lainapaikka100€ - 60000€1v - 20v18 v
Luottopalvelu100€ - 60000€1v - 20v18 v
Ferratum Joustava1€ - 4000€3kk - 5v22 v
Limiitti.fi100€ - 2000€3kk - 33kk18 v
Lainasto Mastercard100€ - 3000€1kk - 4v18 v

Lakimuutoksen jälkeen, jossa määriteltiin lainaan liittyvä maksimikorko eri yritysten vertailu hieman helpottui, mutta silti osa termeistä ja ehdoista saattaa olla hieman vaikeaselkoisia. Pikavippejä myöntäviä yrityksiä on internet tulvillaan, joten olemme listanneet muutaman ominaisuuksiltaan erinomaisen ja luotettavan yrityksen, kun haet lainaa 200 euroa.

Käyttämällä palveluamme säästät aikaa ja vaivaa, koska olemme ottaneet asioista selvää puolestasi ja siten vältyt useiden eri sivustojen selaamiselta ja reilusti aikaa kuluttavalta lainojentarjoajien vertailulta. Sen vuoksi kannattaa tarkoin tutustua alla oleviin vaihtoehtoihin ja valita niistä sopivin, jos haluaa lainaa 200 euroa.

Tarkoituksenamme on löytää sinulle parhaiten sopiva luotonantaja, jotta saat pikalainan ilman vakuuksia ja takaajia haettua mahdollisimman nopeasti ja helposti.

Perusvippi

Perusvippi on hieman erilainen luotonantaja. Heiltä voi hakea lainaa 200 euroa ja heidän myöntämänsä vippi toimii tavallaan kuin perinteinen luottokortti, tosin riskittömämmin, koska luottolimiittiä ei voi vahingossa ylittää.

Yritys on rekisteröity luotonantaja ja löytyy aluehallintaviraston hyväksyttyjen luotonantajien listalta. Perusvippin palveluja käyttäessäsi voit olla varma, että kaikki asiat hoituvat mallikkaasti ilman ongelmia.

Asiakaspalvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa. Voit kysyä Perusvipin asiakaspalvelusta, mitä tahansa lainoihin liittyvää ja saat nopean ja asiantuntevan vastauksen. Kaikkiin tiedusteluihin pyritään vastaamaan mahdollisimman nopeasti. Asiakaspalveluun voit olla yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Perusvippi on pitkään markkinoilla toiminut vakavarainen ja luotettava toimija. Heiltä voit helposti hakea lainaa 200 euroa, mutta toki muitakin summia on mahdollista lainata. Esimerkiksi lainaa 2000 euron arvosta voit myös hakea kätevästi Perusvipin kautta.

Miten haen lainaa Perusvipiltä?

Lainan hakeminen on helppoa ja vaivatonta. Parhaiten se onnistuu netissä. Tarvitset vain pankkisi myöntämät verkkopankkitunnukset, jotta voit jättää hakemuksen.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen netissä ja saanut siihen positiivisen päätöksen saat rahat heti tilillesi. Rekisteröitymisen jälkeen, sinulla on mahdollisuus hakea lainaa myös puhelimitse tai tekstiviestillä.

Hakemuksen voit jättää netissä mihin kellonaikaan tahansa. Hakemukset kuitenkin käsitellään lainapalvelun aukioloaikoina. Lainahakemuksen käsittely vie vain muutaman minuutin ja hakemukset käsitellään niiden saapumisjärjestyksessä. Palvelu on siis erittäin nopeaa, mutta pyhäpäivien ja viikonloppujen jälkeen sinun tulee varautua pieneen viiveeseen, koska hakemuksia saattaa olla jonossa useita kymmeniä.

Miksi Perusvippi?

Mikäli helppo ja joustava laina kiinnostaa, kannattaa hakea 200 euroa lainaa Perusvipiltä. Pieniin lainoihin ei välttämättä tarvitse edes olla säännöllisiä tuloja, vaan hyvin hoidetut raha-asiat saattavat olla riittävä todiste luottokelpoisuudesta. Eli ajallaan hoidetut laskut ja lainat eikä toistuvia tilin ylityksiä eikä myöskään maksuhäiriömerkintää.

Nykyään moni myös nimittäin tekee projektiluontoisia töitä, joten tulot eivät enää välttämättä ole säännöllisiä. Se ei estä lainan saamista. Asiakkaan ei myöskään tarvitse omistaa ja luovuttaa kiinteää omaisuutta lainan vakuudeksi, kuten perinteisissä panttilainaamoissa. Myöskään takaajia ei tarvita, joten lainan hakeminen on helppoa ja siihen ei tarvitse muiden henkilöiden osallistumista. Toki aina selvitämme asiakkaan taustat ja teemme päätöksen sen perusteella.

Muutama hyvä syy käyttää Perusvipin palveluita:

 • Erittäin joustavat takaisinmaksuajat
 • Lyhennyksen kuukausittainen määrä on myös sovittavissa, mutta kuitenkin vähintään 20% lainan pääomasta, tai vähintään 20 euroa
 • Lainasummat aina 200 euron lainasta ylöspäin
 • Mahdollisuus eräpäivän siirtämiseen

Vivus

Vivus

Vivus on pitkään markkinoilla ollut luotonantaja ja jo monelle asiakkaalle tutuksi tullut luotettava toimija. Vivuksen menestykseen on useita syitä, mutta yksi syy on varmasti uusien asiakkaiden merkittävä etu.

Vivuksella on nimittäin uusille asiakkaille uskomaton tarjous. Heiltä voit hakea lainaa aina 10 eurosta alkaen 400 euroon saakka ilman mitään kuluja. Eli maksat takaisin vain mitä lainasit, etkä yhtään enempää. Eli ei korkoja, nostopalkkioita, luotonantopalkkioita tai mitään muitakaan maksuja.

Tämän tyyppistä uuden lainaajan etua ei monella ole. Se on varmasti yksi syy Vivuksen menestykseen. Myös vanhat asiakkaat Vivus toki ottaa huomioon ja esimerkiksi lainaa 200 euron arvosta Vivus myöntää todella edullisesti. Myös suuremmat lainasummat, kuten 1000€ lainan voit hakea Vivukselta matalalla korolla. Lainaehdot ovat myös todella joustavat ja ne ovat neuvoteltavissa tapauskohtaisesti.

Toki lainasumma on aina asiakkaan päätettävissä ja myös takaisinmaksuaikataulu voidaan neuvotella asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Mikäli yllättäviä kuluja tai muita esteitä maksuaikataulussa pysymiselle ilmaantuu, on eräpäivää mahdollista siirtää. Mikäli asiakas haluaa siirtää eräpäivää, niin asiakkaan tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ennen laskun erääntymistä, jotta uudelleenjärjestely on mahdollista. Pikavippi täytyy maksaa takaisin yhdessä erässä, eli osamaksulla maksaminen ei ole mahdollista. Esimerkiksi asiakas, joka lainaa 200 euroa, niin tulee hänen maksaa sama 200 euroa takaisin yhdessä erässä.

Mikäli minulla on kysyttävää tai tarvitsen apua Vivuksen lainaan liittyvissä asioissa, keneen otan yhteyttä?

Vivuksen ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään ja vastailee kaikkiin lainaan liittyviin kysymyksiisi. Asiakaspalvelijamme tavoitat puhelimitse, live-chatin kautta ja tietysti myös sähköpostitse.

Tavallista postia yritys ei kehota käyttämään, koska se on melko hidas tapa pitää yhteyttä, mutta voit toki kommunikoida asiakaspalvelun kanssa halutessasi myös kirjeiden välityksellä. Vivus kertoo asiakaspalvelunsa olevan yksi tärkeimmistä prioriteeteistään, tietysti lauotettavuuden ja täsmällisyyden ohella ja siksi tuletkin aina saamaan vastauksen heiltä todella nopeasti. Asiakaspalvelun ollessa näin hyvä, sinun kannatta olla heihin yhteydessä aina, kun mikä tahansa epäilyttää sinua.

Mikäli haluan uutena asiakkaana lainata 200 euroa paljonko maksan takaisin ja miten pian?

Uutena asiakkaana saat helposti, edullisesti ja joustavasti lainaa Vivukselta. Alla esimerkki uuden asiakkaan kuluista, joka lainaa 200 euroa.

 • Lainan määrä 200 euroa
 • Lainan takaisinmaksun aikataulu on sovittavissa, esimerkiksi kolmesta päivästä kuukauteen. Kuukausi on yleisimmin käytetty laina-aika. Eräpäivää on myös mahdollista siirtää tarpeen vaatiessa kuukaudella eteenpäin.
 • Lainasta koituvat kulut ja korot ovat 0 euroa, eli maksat takaisin vain summan, minkä lainasit eli ainoastaan 200 euroa.

Kuinka kauan kestää, että maksusuoritus näkyy Vivuksen järjestelmässä?

Jos maksu on tehty lainapalvelun nettisivujen ja rekisteröimäsi profiilin kautta, näkyy maksusuoritus järjestelmässä välittömästi.

Tilisiirrolla tehdyt maksut näkyvät usein myös saman päivän aikana, mutta toisinaan suorituksen näkymiseen saattaa kulua pari arkipäivää. Pyhät ja viikonloput saattavat vaikuttaa maksusuorituksiin.

Miksi pikavippiä 200 euroa?

Toisinaan meillä kaikilla tulee yllättäviä kuluja ja joskus saattaa jo budjetoitu menoerä kasvaa hieman suuremmaksi kuin on etukäteen suunniteltu.

Esimerkiksi puhelinlasku tai sähkölasku saattaa joskus yllättää. Joskus ilmaantuu myös täysin ennalta arvaamattomia menoja, jotka on pakko hoitaa, mutta aina ei ylimääräistä rahaa ole käytössä.

Kätevä tapa hoitaa yllättävät kulut on helppo ja vaivaton pikalaina. Halutessasi lainaa 200 euroa on tällä sivulla esitellyt lainapalvelut varteenotettavia vaihtoehtoja.

Kuka voi hakea lainaa 200 euroa?

Pikalainan hakemiselle on vain muutama yksinkertainen vaatimus. Esimerkiksi lainaa 200 euroa hakevan asiakkaan tulee täyttää seuraavat kriteerit:

 • Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.
 • Hakijalla tulee olla kännykkäliittymä
 • Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa
 • Hakijan tulee olla oikeustoimikelpoinen

Mikäli osoitteesi on edes tilapäisesti ulkomailla, et voi hakea lainaa. Salainen puhelinnumero, prepaid-liittymä tai markkinoinninesto ei estä lainan saamista. Luottotiedot vaaditaan, jotta toiminta on varmasti rehtiä ja kukaan ei ajaudu taloudellisiin ongelmiin, jos raha-asioiden hoitamisen on katsottu olevan henkilön kyvyille liian haastavaa.

Koska saan lainan tilille?

Yleensä lainan saa tilille muutamissa minuuteissa hakemuksen hyväksymisen jälkeen. Joskus asiakkaan pankista johtuen saattaa siirtoon kulua pari pankkipäivää.

Myöskin yöllä tehdyt lainahakemukset käsitellään ja maksetaan seuraavana aamuna, mikäli hakemus on hyväksytty. Nykyisen lainsäädännön mukaan lainatut rahat tulee siirtää asiakkaan tilille kello 07.00-23.00 välisenä aikana.

Onko pikalainan ottamisessa riskejä?

Pikalainan ottamisessa ei ole riskejä. Lainan ottaminen suosittelemiltamme lainapalveluilta on 100% turvallista. Lainayritykset käyttävät nettisivuillaan uusinta salausteknologiaa, joten tietosi ovat varmasti turvassa.

Rahoitusyhtiöt eivät myöskään luovuta mitään tietoja kolmansille osapuolille (lainanvälityspalvelut antavat tietosi ainoastaan rahoitusyhtiöille, lainojen kilpailuttamistarkoituksessa). Voit siis hakea helposti ja turvallisesti lainaa esittelemiltämme yrityksiltä. Heihin voit luottaa!

Rahoitusala on myös tarkoin laeilla ja asetuksilla säädelty ja markkinoilla toimii vain hyvää luotonantotapaa noudattavia yrityksiä. Kaikkien alalla toimivien yritysten on löydyttävä luotonantajien rekisteristä, muuten lainatoimintaa ei voi Suomessa harjoittaa laillisesti.

Nykyään asiakkaan tiedot ja takaisinmaksukyky arvioidaan tarkasti. Huolellisella ja yksityiskohtaisella analyysilla pyritään ennaltaehkäisemään liian suurien lainojen myöntämistä ja siitä mahdollisesti seuraavia maksuvaikeuksia.

Eli asiakkaan ehdoilla edetään ja toiminta on selkeämpää ja läpinäkyvämpää, kuin koskaan ennen. Mahdolliset korot ja kulut ilmoitetaan selkeästi, joten asiakkaalle ei koidu mitään yllättäviä kuluja tai maksuja, mitä ei ole etukäteen ilmoitettu.

Maksuongelmien välttäminen

Asiakkaan tulee tarkoin harkita tarvitsemansa lainasumma. Esimerkiksi mikäli asiakas lainaa 200 euroa tulee asiakkaan olla tietoinen takaisinmaksuun liittyvistä asioista ja välttää liian suurien luottojen hakemista.

Vakituiset palkkatulot tai eläketulot usein vaikuttavat positiivisesti lainahakemukseen, mutta toki myös maksukykyinen projektityöläinen tai freelancerina toimiva työntekijä voi hakea pikalainaa.

Sinun kannattaa myös tarkoin harkita takaisinmaksuun liittyvää aikataulua, jotta et vahingossa ota liian kunnianhimoista tavoitetta lainan maksuun. Kannattavaa on ottaa mieluummin hieman pidempi laina-aika ja olla varma siitä että lainanmaksu onnistuu. Usein pidempi laina-aika helpottaa lainan hoitamista, koska silloin kuukausittain maksettavat erät ovat pienempiä.

Onko mahdollista ottaa useita pikavippejä samaan aikaan?

Eli jos olet ottanut jo lainaa 200 euroa, mutta sinulle tulee jälleen yllättävää rahantarvetta, onko mahdollista hakea toinen pikavippi?

Usean lainan ottaminen samaan aikaan ei ole mahdollista samasta lainapaikasta. Voit turvautua toiseen lainapalveluun ja ottaa toisen lainan, mutta tämä ei ole suositeltavaa, sillä se johtaa helposti vaaralliseen velkakierteeseen.

Mikäli olet hakenut suurempaa luottoa, eli esimerkiksi lainaa 1000 euron edestä ja nostanut siitä vain osan, vaikka 200 euroa, niin on mahdollista nostaa jäljellä olevasta lainapääomasta osa tai koko jäljellä oleva osuus. Kannattaa kuitenkin huomioida, että alkuperäinen eräpäivä ei muutu, vaikka tekisitkin jäljellä olevasta pääomasta lisänostoja.

Mitä jos minulla on ongelmia lainan maksamisen kanssa?

Laskun eräpäivänsiirto ja eräpäivänsiirtomaksu tulee tehdä viimeistään laskun alkuperäisenä eräpäivänä. Mikäli eräpäivä on päässyt unohtumaan ja olet saanut maksumuistutuksen, kannattaa ottaa välittömästi yhteyttä laskuttajan asiakaspalveluun.

Asiakaspalvelu voi auttaa sinua kuukausittaisen maksusuunnitelman laatimisessa, mikäli haluat sellaisen tehdä.

Lasku lähetetään aina sopimuksessa kerrotulla tavalla tai tavalla, minkä olet valinnut joustoluottoa ottaessasi. Usein löydät laskun tiedot myös kirjautumalla sisään lainapalveluun.

Siinä tapauksessa, että lainasi maksu on päässyt myöhästymään reilusti ja se on siirretty perintään, kannattaa asia hoitaa niin pian kuin mahdollista. Asian pikainen hoitaminen nimittäin auttaa välttämään perinnästä johtuvat ylimääräiset kustannukset.

Mikäli perintätoimistokaan ei onnistu keräämään saatavia saattaa asia edetä oikeudelliseen perintään ja johtaa mahdolliseen maksuhäiriömerkinnän, joka hankaloittaa luottojen saamista tulevaisuudessa.

Etkö löytänyt etsimääsi 200 euron lainaa? Ei hätää. Vaihtoehtoja on runsaasti.

200 euron lainaa voit saada kymmeniltä rahoitusyhtiöiltä. Markkinoilla on useita kymmeniä toimijoita, joista lähes kaikki myöntävät 200 euron suuruisia lainoja, joten sopivan lainaajan löytämisen ei pitäisi olla hankalaa.

Toki lainojen vertailu netissä vaatii reilusti aikaa ja vaivaa. Sen vuoksi olemme nostaneet esiin muutaman hyväksi todetun ja edullisen luotonantajan.

Meillä on varta vasten lainanhakijoita opastaaksemme ja auttaaksemme, asiantunteva porukka koossa ja tarkoituksenamme on helpottaa lainan hakemista sekä tehdä siitä mutkatonta ja yksinkertaista.

Listaamistamme yrityksistä saat helposti ja vaivattomasti valittua hyväksi todetun lainapaikan. Tuskin koskaan on ilman vakuuksia ja takaajia myönnettävän pikavipin hakeminen ollut näin helppoa!

Lue myös nämä:

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here