Lainaa 10000 euroa heti tilille

Mistä lainaa 10000 euroa?

16 min luku

Lainaa 10000 euroa helposti ja varmasti

Jos tarvitset lainaa heti yli 10.000 euroa, olet oikeassa paikassa. Hetilainaa24.fi sivuston lainavertailun avulla voit hakea ilmaisella nettihakemuksella erittäin nopeasti tilillesi lainaa 10000 euroa. Lue alapuolelta, mitä lainanmyöntäjiä me suosittelemme vuodelle 2024

Lainaa10000.net

Jos haluat lainaa 10000 euroa, et löydä parempaa vaihtoehtoa kuin Lainaa10000.net.

Sivusto tarjoaa kaikki Suomessa toimivat 10000e lainapalvelut yhdessä näppärässä listassa. Katso lista yllä olevasta linkistä.

Vippi.org

Vippi.org lainaa 10000 euroa heti

Vippi.org lainaaminen käy nopeasti netin kautta ja ilmaisella lainahakemuksella – saat vastauksen hakemukseen aina n. 15 minuutin kuluessa.

Luottoa voit hakea maksimissaan 60000 euroon asti, jos olet vähintään 18 vuotta vanha, luottokelpoinen ja sinulla on säännölliset kuukausitulot. Lainat ovat edullisia ja palvelu erinomaista, tutustu lisää ja hae Vippi.org jo tänään tilillesi.

 • Nopsalaina on uudistanut palvelunsa ja myöntää nyt entistä suurempaa luottoa
 • Lainaa 2000 – 60 000 euroa heti tilille
 • Lainapäätös jopa 15 minuutissa
 • Voit allekirjoittaa lainan verkossa
 • Erittäin halpa ja joustava lainapalvelu

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus myöntää lainaa 10000 euroa ilman vakuuksia

Freedom Rahoitus on markkinoiden yksi monipuolisimmista luottoyhtiöistä, jonka kautta voit hakea lainaa 10000 euroa joko puhelimella tai verkosta – molemmat ovat ilmaisia.

Tarjolla on lainoja aina 500 – 60 000 euron väliltä ja lainatuotteen voit valita lukuisien eri vaihtoehtojen joukosta. Lainaa voivat hakea kaikki luottokelpoiset ja vähintään 18 vuotta täyttäneet henkilöt.

 • Hae netistä ilman vakuuksia
 • Hakemukset myös puhelimella ilmaiseksi numerosta 09-2314 7795
 • Saat valita juuri sinulle sopivan kulutusluoton
 • Lainoja tarjolla 500-30000 euron väliltä

Tarvitsitpa joustavaa 100 euron vippiä tai suurempaa kulutusluottoa, niin tämä palvelu on harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Lue lisää ja hae luottoa Freedom Rahoitukselta.

Rahalaitos.fi

Rahalaitos on kätevä palvelu ja aina harkitsemisen arvoinen vaihtoehto, kun haluat lainaa 10 000 euroa tai sitäkin enemmän. Tämä palvelu on eräänlainen lainavertailu, sillä se kilpailuttaa hakemasi lainasumman useilla yhteistyökumppaneillaan.

Palvelun kumppaneiksi lukeutuu useita suomalaisia ja ulkomaalaisia pankkeja sekä rahoitusyhtiöitä, jotka tarjoavat lainoja kilpailukykyisin hinnoin. Ehkäpä tunnetuimpia näistä ovat Svea, Halino, Lainaamo, Big Bank, Cash Buddy, Ostosraha, Credento ja Collector Bank.

Palvelusta haet itsellesi joustavasti 500 – 60 000 euron suuruista lainaa helpolla verkkohakemuksella, jonka täyttämiseen ei kulu muutamaa minuuttia kauempaa. Kun olet täyttänyt hakemuksen, niin tulet saamaan useita lainatarjouksia, jotka voit sitten halutessasi hyväksyä. Jotta voit saada lainaa, sinun tulee olla vähintään 20-vuotias, Suomen kansalainen, jolla on myös säännöllisiä tuloja. Myös julkiset luottotiedot sinulla tulee olla kunnossa.

 • Ikäraja 20 vuotta
 • Lainasumma 500 – 60 000 euroa
 • Hakijalta vaaditaan vähintään 10 000 euron vuositulot
 • Nopea verkkohakemus, useita tarjouksia
 • Palvelun kautta voit löytää edullisimman lainan

Tutustu palveluun ja kilpailuta lainasummasi heti!

Etua.fi

Etua on Rahalaitoksen tapaan palvelu lainasumman kilpailutukseen, eikä verkkopalvelu itsessään myönnä lainoja. Palvelun kautta voit kuitenkin kilpailuttaa haluamasi lainasumman aina 60 000 euroon asti ja saat yhdellä hakemuksella siis useita tarjouksia. Tämän ansiosta lainan hakeminen on entistä nopeampaa ja saat hyvät vertailukohdat, joiden perusteella sopivin laina voidaan valita.

Kuten mainittua, niin suurin haettava lainasumma on huikeat 60 000 euroa, johon voit myös valita haluamasi laina-ajan 1 – 15 vuoden väliltä. Palvelun kautta voi hakea lainaa kuka tahansa täysi-ikäinen Suomen kansalinen, jolla on säännöllisiä tuloja sekä puhtaat julkiset luottotiedot.

 • Lainaa 10000 euroa verkkohakemuksella
 • Maksimi lainasumma 60 000 euroa
 • Ikäraja 18 vuotta (suurempiin lainoihin 21 vuotta)
 • Kilpailuttaa lainan puolestasi
 • Nopea ja helppo hakemus

Valitse Etua, kun haluat useita tarjouksia yhdellä hakemuksella!

  Mistä lainaa 300 euroa?

Fixura

Fixura on suomalainen vertaislainapalvelu, joka tarjoaa lainaa 1000 – 20000 euroa edullisilla kuluilla. Tämän palvelun erikoisuus ovat siis vertaislainat, jotka tulevat perinteisen pankin tai rahoitusyhtiön sijasta suoraan yksityisiltä henkilöiltä. Tämän ansiosta voit saada lainallesi erittäin alhaiset kulut, sillä joukosta tippuu monia rahoitusyhtiöiden käsittely ja hallinta kuluja. Pienin mahdollinen korko Fixura lainalle onkin vain 6.0%.

Lainalle voit myös itse määrittää koron ja maksuajan 24 – 60 kuukauden väliltä, jonka jälkeen sijoittajat voivat joko hyväksyä tai hylätä hakemuksesi. Itse lainan hakeminen onnistuu monien muiden palveluiden tavoin suoraan verkkohakemuksella ja tunnistautuminen tehdään verkkopankkitunnuksilla.

 • Lainaa 10000 euroa yksityisiltä sijoittajilta
 • Alin korko 6.0%
 • Laina-aika 24 – 60 kuukautta
 • Alin lainasumma 1000 euroa
 • Nopea lainahakemus verkossa

Suurempaa 10000 euron luottoa jopa ilman vakuuksia

10000 euron lainaa ilman vakuuksiakin siis on kuin onkin mahdollista saada. Valitettavasti et kuitenkaan voi saada lainaa 10000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia, vaan sinulta tullaan vaatimaan jompikumpi näistä. Yläpuolelta löydät lisätietoja rahoituspalveluista ja suoran linkin rahoitusyhtiön verkkopalveluun, josta voit tarkistaa päivitetyt ehdot kätevästi.

Yli 10 000 euron lainat vaativat jo pelkästään turvallisuuden ja kannattavuuden takia joko takauksen tai vakuuden lainalle, sillä kyse on jo sen verran suuresta lainasummasta, että yritys haluaa ymmärrettävistä syistä saada omansa takaisin ilman ongelmia.

Mitä ovat vakuudet ja takaajat?

10000 euron lainaa
Kun haluat lainaa 10000 euroa, niin lainallesi voidaan vaatia takaaja tai vakuus.

Olet varmasti huomannut jo, että useat rahoitusyhtiöt mainostavat lainatuotteidensa olevan vakuudettomia tai, että lainaa saa ilman takauksia. Vastaavasti suurempiin, esimerkiksi 10 000 euron lainoihin voidaan toinen näistä vaatia. Mitä nämä sitten käytännössä tarkoittavat?

Vakuuksilla tarkoitetaan jotakin kiinteää omaisuutta, jolla on oikeaa jälleenmyyntiarvoa. Jos vakuus annetaan lainaa vastaan, niin se voidaan joko siirtää rahoitusyhtiön nimiin laina-ajaksi tai sitten luovuttaa yrityksen haltuun kokonaan, kunnes lainasumma on maksettu takaisin. Vakuuksien avulla jopa luottotiedottomat henkilöt voivat siis saada kohtuullisen suuria lainoja, kunhan valittu vakuus kattaa koko lainasumman.

Tyypillisiä vakuuksia ovat muun muassa uudemmat moottoripyörä, autot ja suurempien lainojen kohdalla myös omistusasunnot tai kesämökit. Usein rahoitusyhtiöstä riippumatta vakuuden tulee kattaa ainakin 80% otetusta lainasummasta, mutta rahoitusyhtiö voi hyvin vaatia myös arvokkaampaa vakuutta.

Kun lainasumma ja kulut maksetaan takaisin kokonaisuudessaan ehtojen mukaisesti, niin lainanottaja saa vakuuden takaisin. Jos taas lainasopimus rikotaan, niin rahoitusyhtiöllä ei ole usein muuta vaihtoehtoa kuin myydä vakuus ja kattaa sen avulla luottotappiot.

Takaajat ovat puolestaan oikeita ihmisiä, jotka vastaavat ottamastasi lainasta kuten omastaan. Tämä siis osaltaan tarkoittaa, että lainasumma siirtyy heidän harteilleen, jos syystä tai toisesta ajaudut esimerkiksi niin pahoihin rahaongelmiin, että lainan maksaminen ei enää onnistu. Tämän takia vakuuden antaminen on usein se parempi vaihtoehto, jos se vain on mahdollista.

Lainaa 10000 euroa – kulutusluotto vai vertaislaina?

Kuten olet varmasti huomannut, niin jopa 10000 euron lainasummiin voidaan tarjota erityyppisiä lainoja. Voit saada lainaa esimerkiksi pankista, vertaislainana tai kulutusluottona, mutta mikä näistä vaihtoehdoista sitten on paras, vai onko sellaista edes?

Yleisesti ottaen lainaa ei kannata valita pelkästään lainatyypin perusteella, sillä erilaiset nostoprovisiot, korot, tilinhoitomaksut ja muut ehdot voivat silti poiketa toisistaan huomattavasti jopa samojen luottotyyppien välillä. Tästä syystä kannattaa ensin ajatella, kuinka haluat suorittaa takaisinmaksun ja miten paljon siitä kertyy korkoja sekä tämän jälkeen vertailla eri rahoitusyhtiöitä.

Jos etsit edullisinta lainaa, niin kannattaa suorittaa ainakin jonkinlainen lainavertailu ja lähettää vähintäänkin muutama eri hakemus. Tämän jälkeen saat hyvän kuvan nykyisestä korkotasosta ja osaat valita parhaimman vaihtoehdon. Helpompaa vertailua varten olemme rakentaneet myös tämän sivuston, ja voitkin valita huoletta minkä tahansa verkkosivuilla esitellyn palvelun.

  Lainaa 25000€ heti tilille

Yleisesti lainatyypeistä:

Pankkilainat

Pankkilainat ovat usein ehdoiltaan kaikista parhaat varsinkin jos on hakemassa suurempaa lainaa 10000 euroa. Niiden korot ovat myös usein varsin hillityt, kuitenkin niiden saanti on erittäin hankalaa sekä joissakin tapauksissa jopa mahdotonta. Pankista saat melko helposti lainaa esimerkiksi ensiasuntoon, jos maksuhistoria ja tulosi ovat kohtalaiset. Kuitenkin muun muassa auto- tai moottoripyörälainan saanti voi olla hyvinkin hankalaa – pienemmistä hankinnoista puhumattakaan.

Vertaislainat

Vertaislaina puolestaan on usein paras ratkaisu esimerkiksi 5000 – 10000 euron lainasummiin, jota on hyvin hankalaa saada pankista ja kulutusluottojen kustannukset voivat olla turhan suuret. Vertaislaina perustuu siihen, että lainattava raha tulee suoraan yksityisiltä henkilöiltä itse lainaajalle ja näin ollen turhat rahoitusyhtiöiden asettamat kulut voivat jäädä kokonaan pois.

Vertaislainan kohdalla voit myös itse vaikuttaa huomattavasti enemmän lainaehtoihin, korkoon tai maksuaikaan, sillä sitä ei tule sanelemaan pankki tai rahoitusyhtiö. Vertaislainan kohdalla esimerkiksi lainan korkoa ei katsota suoraan vuosia sitten kirjoitetuista toimintaohjeista, vaan se on puhtaasti lainaajan ja rahoittajan asia. Näin ollen voit neuvotella pienemmän koron ja pidemmän maksuajan, mutta lainan saaminen voi olla työläämpi prosessi kuin vaikkapa kulutusluoton kohdalla.

Kulutusluotot 10000 euroa

Kulutusluotot voivat osaltaan olla hyvä vaihtoehto erityisesti, jos kaipaat neuvotteluvaraa myös laina-aikana sekä mahdollisesti joustavampaa takaisinmaksua. Nämä 10000e lainat tulevat suoraan rahoitusyhtiöiltä, jonka takia esimerkiksi eräpäivän siirtäminen, maksuaikataulusta neuvottelu ja muut vastaavat asiat onnistuvat monesti jopa laina-aikana. Jos esimerkiksi huomaat yllättäviä kuluja tai jäät työttömäksi, niin voit ottaa yhteyttä kulutusluoton tarjonneeseen yritykseen ja pyrkiä neuvottelemaan ratkaisua joustavammin.

Joissakin kulutusluotoissa on lisäksi joustava takaisinmaksu vaihtoehtona jo oletuksena. Tämä tarkoittaa, että voit lyhentää lainaa juuri haluamallasi tavalla, kunhan minimilyhennys tehdään kuukausittain. Joustava takaisinmaksu tekee siitä sopivan vaihtoehdon myös, jos epäilet tulojesi vaihtelevan suuresti eri kuukausina.

Suunnittele myös takaisinmaksu

Otitpa sitten lainaa 10000 euroa, 50000 euroa tai 200000 euroa, niin takaisinmaksun suunnittelu tulisi olla aina oleellisessa roolissa ennen lainan hakemista. Huonon suunnittelun seurauksena jopa pienemmästäkin lainasta voi koitua kohtuuttomia ongelmia, kun taas hyvä suunnittelu poistaa turhan stressin ja epävarmuuden. Kenenkään ei ole kiva elää lainan kanssa jatkuvassa epävarmuudessa siitä, että onnistuuko seuraavan kuukauden lyhennys vai ei. Näin ollen maksukyvyn arviointiin ja maksusuunnitelman tekemiseen kannattaa oikeasti käyttää vähän aikaa.

Mitä sitten kannattaa huomioida hakiessasi lainaa 10000 euroa?

Juoksevat kulut on ehdottomasti oleellisin asia lainaa 10000 euroa hakiessasi, mutta ei kuitenkaan ainut. Laske mahdollisimman tarkasti vaikkapa paperille, mitä maksuja joudut suorittamaan kuukausi- tai vuositasolla sekä ota näistä huomioon ne, jotka sinun täytyy hoitaa lainan ohella. Ota huomioon esimerkiksi vuokra, ruokamenot, erinäiset laskut, tulevat matkat, lomat ja niin edelleen. Muista varata jonkin verran rahaa myös yllättäviin kuluihin, kuten vaikkapa pysäköintisakkoon, rikkoutuneen kodinkoneen hankintaan tai esimerkiksi auton korjaukseen. Kun olet laskenut mahdollisimman tarkasti kaiken ylös, niin jaottele kulut eri kuukausille ja vähennä ne nettotuloistasi. Jos tulosi heittelevät merkittävästi, niin voit ottaa huomioon esimerkiksi keskiarvon viime vuodelta.

Maksukyvyn lisäksi kannattaa huomioida myös elämäntilanne ja tulevaisuuden työnäkymät. Tämän merkitys korostuu erityisesti, jos olet ottamassa viiden tai vaikkapa kymmenen vuoden lainaa. Onko lähivuosina mahdollisuus perheen lisäykseen? Tai ehkä olette suunnitelleet kallista matkaa Thaimaan Phuketiin. Joka tapauksessa tämän kaltaiset kulut voivat tehdä kyseisen kuukauden lainanlyhennyksestä huomattavasti haastavampaa. Vastaavasti kannattaa miettiä myös omaa työtilannetta hieman. Meneekö firmalla hyvin vai potkitaanko työkavereita ulos joka toinen perjantai? Jos pelkäät jääväsi työttömäksi tai uskot siihen olevan suurempi riski, niin ota tämä huomioon.

  Mistä 100 euron lainaa netistä?

Huomioi myös lainasumma

Yleinen virhe on myös lainatarpeen aliarviointi, eli siis kaikki on mietitty maksukyvystä työmarkkinoihin viimeistä piirtoa myöten, mutta sitten otetaan liian pieni laina. Lainasummaa on siis hyvä pohtia huolella ja suunnitella hieman myös tulevaa. Esimerkiksi, uuden lainan saaminen voi olla huomattavasti hankalampaa, jos sinulla on jo esimerkiksi lainaa 10 000 euroa auki. Tästä syystä rahaa saat helpommin, jos lainaat hieman ylimääräistä jo ensimmäisen lainan yhteydessä. Jos otat extra-lainaa, niin luonnollisesti joudut maksamaan enemmän korkoa siitä, mutta vastaavasti sinulle voi jäädä hyvä varakassa, jolla esimerkiksi suoritat lainanlyhennyksen huonona kuukautena.

Ylimääräisen lainasumman ottaminen ei siis automaattisesti ole paras vaihtoehto, mutta se tuo varmasti ainakin hieman lisäturvaa ja pelivaraa.

Ota huomioon nostoprovisiot

Vaikka erilaisia ja huomioonottamisen arvoisia kuluja tulee 10000 euron lainaan paljon muitakin, niin erityisesti tililuottojen nostoprovisiot on hyvä huomioida. Tililuotossa saat siis käyttöösi esimerkiksi 10000 euron luottorajan, jolta voit nostaa pienempiä summia osissa tai kokonaiset 10000 euroa kerralla. Nostoprovisiolla tarkoitetaan palkkiota, jonka rahoitusyhtiö tai muu lainanmyöntäjä ottaa jokaisesta nostosta. Tämä vaihtelee tyypillisesti esimerkiksi 7 – 15% väliltä tai vastaavasti se voi olla kiinteäsumma. Jos nostoprovisio on suuri, niin luonnollisesti iso osa lainasummasta menee sen maksuun. Jos olet valinnut kulutusluoton kiinteillä tasaerillä, niin silloin tätä ongelmaa ei ole.

Miksi Hetilainaa24.fi laina-arvostelut ovat luottamuksesi arvoisia?

Erilaisia lobbaussivustoja ja mainoksia pusketaan nykyisin joka tuutista sekä reilujen ja rehellisten arvosteluiden löytäminen on entistä hankalampaa. Me tiedämme tämän Hetilainaa24 palvelussa paremmin kuin kukaan muu ja siksi tämäkin sivusto on perustettu.

Jotta ihmiset voivat löytää järkeviä lainapalveluita ja välttyä ryöstökoroilta.

Voit luottaa sivuilta löytyviin vertailuihin ja ehdotuksiin, koska meille ei ole merkitystä, minkä lainatyypin tai tarjoajan tulet valitsemaan. Me vain toivomme, että sinä löydät parhaan vaihtoehdon. Saamme myös komissiomme suoraan kultakin rahoituspalvelulta, joten mitään lisäkuluja ei tule ottamaasi lainaan.

Vertaile lainoja siis jo tänään ja toteuta unelmasi reilummalla lainalla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mistä voin hakea lainaa 10000 euroa?

Voit hakea lainaa 10000 euroa monilta eri lainanantajilta, kuten pankeilta ja verkkopohjaisilta lainapalveluilta. On tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja löytääksesi itsellesi sopivimman lainan. Katso päivitetty lista parhaista vaihtoehdoista täällä: https://hetilainaa24.fi/lainaa-10000/

Mitkä ovat 10000 euron lainan takaisinmaksuajat?

Takaisinmaksuaika riippuu lainanantajasta ja lainaehdoista, mutta yleensä lainaa voi maksaa takaisin 1-10 vuoden aikana. Muista, että pidempi takaisinmaksuaika voi tarkoittaa suurempaa korkoa ja kokonaiskustannuksia.

Mitä vaatimuksia minun tulee täyttää hakiessani lainaa 10000 euroa?

Jokaisella lainanantajalla on omat vaatimuksensa, mutta yleensä sinun tulee olla vähintään 18-vuotias, asua vakituisesti Suomessa, ja sinun tulee olla riittävän luottokelpoinen lainan saamiseksi. Lisäksi joillakin lainanantajilla voi olla tiettyjä tulorajoituksia tai muita vaatimuksia.

Miten korko määräytyy?

Korko määräytyy yleensä lainanantajan ja lainanottajan välillä tehdyn sopimuksen mukaan. Lainanantaja arvioi yleensä lainanottajan luottokelpoisuuden ennen kuin määrittelee koron. Muista vertailla eri lainanantajien korkoja löytääksesi itsellesi edullisimman vaihtoehdon.

Voiko 10000 euron lainan maksaa takaisin aikaisemmin?

Useimmat lainanantajat sallivat lainan maksamisen takaisin ennenaikaisesti, mutta tästä voi aiheutua ylimääräisiä kuluja. Muista tarkistaa lainan ehdoista mahdolliset ennenaikaisen takaisinmaksun kulut.

Onko 10000 euron lainan hakeminen turvallista?

Jos haet lainaa luotettavalta ja rekisteröidyltä lainanantajalta, hakeminen on turvallista. Muista kuitenkin aina lukea huolellisesti lainan ehdot ja tarkistaa lainanantajan tausta ja luotettavuus ennen kuin teet lainasopimuksen.

Jaa tämä artikkeli