Vertaa halvimmat pikalainat ja hae edullinen laina

Edullinen laina & Halvimmat pikalainat

11 min luku

Lainojen maailmassa on useita vaihtoehtoja, ja jokaisen lainantarjoajan ehdot voivat vaihdella merkittävästi. Tässä artikkelissa keskitymme siihen mistä löytyy edullinen laina, joiden avulla voit rahoittaa unelmiasi tai selviytyä taloudellisista haasteista mahdollisimman pienin kustannuksin.

Tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään edullisimmat lainat, jotka sopivat tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi. Opastamme sinua ymmärtämään erilaisten lainojen ominaisuuksia ja vertailemaan eri lainantarjoajien tarjouksia. Näin voit tehdä informoidun päätöksen ja säästää rahaa lainakustannuksissa pitkällä aikavälillä.

Halvimmat pikalainat heti tilille löytyvät nopeasti hyvän lainahaun avulla. Olemme keränneet valmiiksi lainahakuun parhaat Suomalaiset luottoyritykset, jotka tarjoavat jokaiseen tarpeeseen sopivan halpaa pikalainaa.

Edullista lainaa saa aina ilman vakuuksia ja takuita, mutta silti hyvät työkalut vippien etsimisessä auttaa löytämään parhaat vaihtoehdot.

Halvimmat lainat 2024

LainapaikkaLainasummatIkäKorko alk.Tutustu
Bluestep Bank5000€ - 850000€18 v2.6%
Fixura1000€ - 20000€21 v2.9%
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€20 v4%
Lainaaheti.fi500€ - 60000€18 v4%
Haelaina.fi1000€ - 60000€18 v4%
Lainapaikka1000€ - 60000€18 v4.19%
Rahoituslaitos100€ - 60000€18 v4.19%
Vippi.org1000€ - 60000€18 v4.4%
Luottoheti.fi1000€ - 60000€18 v4.5%
Lainarahoitus1000€ - 60000€20 v4.5%
Rahalaitos500€ - 70000€20 v4.6%
Etua.fi500€ - 60000€20 v4.68%
Morrow1000€ - 50000€23 v4.9%
Freedom Rahoitus1000€ - 60000€18 v4.99%
Omalaina.fi100€ - 60000€18 v4.99%
Zmarta1000€ - 60000€18 v5%
Sortter1000€ - 60000€20 v5%
Unolaina500€ - 60000€20 v6.9%
Alisa Pankki1000€ - 30000€20 v7%
Bondora100€ - 10000€18 v9.9%

Markkinoilla käy kova kilpailu vippipaikkojen välillä asiakkaista, joten halvimman lainan löytäminen ei ole täysin mahdoton operaatio. Hyvä lainavertailun tekeminen ja huolellinen suunnittelu ennen lainan hakemista auttaa löytämään parhaat tarjoukset.

Löydät tästä artikkelista neuvot halvan pikalainan löytämiseen helposti ja vaivattomasti.

Edullisten lainojen vertailu

Lainojen vertailu on tärkeää, jotta voit löytää parhaan ja edullisimman lainavaihtoehdon tarpeisiisi. Vertailemalla eri lainoja ja niiden ehtoja, kuten korkoja, maksuaikoja ja muita kuluja, voit saada kattavan käsityksen siitä, mikä laina sopii sinulle parhaiten ja auttaa sinua säästämään rahaa pitkällä aikavälillä.

On olemassa monenlaisia lainoja, ja jokaisella lainatyypillä on omat ominaisuutensa, ehdot ja sovelluskohteet. Tässä osiossa käsittelemme yleisimpiä lainatyyppejä:

 1. Kulutusluotto: Yleinen lainatyyppi, joka kattaa erilaiset henkilökohtaiset rahoitustarpeet, kuten auton ostaminen, kodin remontointi tai loma.
 2. Joustoluotto: Luottotili, mistä voit nostaa luottorajan puitteissa luottoa tilillesi koska vain.
 3. Pikalaina: Lyhytaikainen, nopeasti saatava laina – yleensä suuruudeltaan pieni.
 4. Asuntolaina: Pitkäaikainen laina, joka on tarkoitettu asunnon ostamiseen tai rakentamiseen.
 5. Opintolaina: Laina, joka auttaa opiskelijoita rahoittamaan korkeakouluopintojaan.
 6. Yrityslaina: Laina, joka on suunnattu yritysten tarpeisiin, kuten investointeihin, laajentumiseen tai muihin liiketoiminnan kehittämiseen liittyviin menoihin.

Mitä vertailla?

Eri lainanantajat tarjoavat erilaisia lainavaihtoehtoja, korkoja ja ehtoja. Vertaillessasi lainanantajia, kannattaa ottaa huomioon seuraavat tekijät:

 1. Korko: Vertaa lainanantajien tarjoamia korkoja löytääksesi alhaisimman mahdollisen koron.
 2. Maksuaika: Tarkista, miten pitkä maksuaika lainanantajat tarjoavat, ja mieti, mikä sopii sinulle parhaiten.
 3. Kulut: Selvitä, mitä muita kuluja lainaan liittyy, kuten avausmaksut, tilinhoitomaksut ja mahdolliset ylimääräiset maksut.
 4. Asiakaspalvelu: Vertaile lainanantajien asiakaspalvelun laatua ja saatavuutta, jotta tiedät, millaista tukea voit odottaa lainaprosessin aikana.
  Pieni Laina Heti Tilille

Mikä tekee edullisen pikalainan

Edullisen lainan löytää helpoiten käyttämällä hyvää lainahakua. Lainahaun avulla löydät useita eri lainapalveluita, joiden välillä voit tehdä alustavan vertailun. Lainahaussa löytyvät tiedot ovat suuntaa antavia, joten lopullista valintaa niiden tietojen pohjalta ei voi tehdä.

Lainahaun tarkoituksena on auttaa rajaamaan parhaat vaihtoehdot tarjolla olevista lainapalveluista. Saat henkilökohtaisen tarjouksen jokaiselta luottopalvelulta, kun lähetät ilmaisen lainahakemuksen. Lainahakemukseen vastataan tarjouksella, mistä löydät kaikki luotolle muodostuvat kulut, tarkan maksuajan, sekä lainaa koskevat ehdot.

Pieni korko lainalle

Käytä tämän artikkelin vihjeitä halvimman pikalainan löytämiseen
Halvin pikalaina löytyy kun tietää miten etsitään

Lainatulle rahalle muodostuu aina korkoa vaikka kyseessä olisi kuinka edullinen laina – poikkeuksena alati harvinaisemmat kuluttomat lainat. Oli kyseessä lyhyt kestoinen pikavippi, joustoluotto itse valituilla ehdoilla, tai pitkän maksuajan kulutusluotto niin lainalle muodostuu aina jotain korkoa korkoa. Ainoa poikkeus on pikavippi ja kulutusluotto ilman kuluja, mitä tarjotaan ensilainaajalle tarjouksena.

Korko on palkkiota pankille rahan lainaamisesta hakijalle. Kaikkiin lainoihin sisältyy yleensä korko jossain muodossa, mikä on motivaatio sijoittajalle antaa rahaa luotolle. Mikäli luoton myöntämisessä on isoja riskejä, voidaan riskiä menettää sijoitus kompensoida asettamalla lainalle iso korko. Suuremman koron on tarkoitus kompensoida sijoittajalle muodostuvaa riskiä, mikäli takaisinmaksussa tulee ongelmia.

Korkoprosenttiin vaikuttaa lainasumma sekä luotolle pyydetty takaisinmaksuaika. Hyvän lainasuunnittelun avulla löytää pikalainan, mikä sopii parhaiten omiin tarpeisiin. Hyvä korko tulee valittua itselleen sopivimman luoton myötä.

 • Pyri saamaan lainallesi pienin mahdollinen korko suunnittelemalla luoton hakeminen hyvin
 • Paras korko saadaan sopivan takaisinmaksuajan ja lainasumman yhdistelmällä

Hyvä suunnittelut on onnistuneen lainaamisen a ja ö. Varautumalla etukäteen voit varmistaa mukavan  ja sujuvan lyhennysten maksamisen, sekä varmistaa, että saa parhaat mahdolliset ehdot lainallesi.

Matalat kulut pikalainalle

Vipit saa erittäin edullisesti minimoimalla kaikki mahdolliset kulut. Lainatuotteesta riippuen luotolle muodostuu eri kuluja. Pikavipeissä on yleensä lyhyt maksuaika, joten lainalle on määritetty kiinteät kulut jotka käsittävät kaikki maksut ja menot mitä lainalle muodostuu.

Pitkässä laina-ajassa kuukausittaisilla kuluilla on enemmän merkitystä, pienet menot kertautuvat vuosien kuluessa suuriksi summiksi. Pitkässä takaisinmaksuajassa on riskinä, että menoista muodostuu suuri summa rahaa, minkä olisi voinut käyttää velan lyhentämiseen.

Mikäli lainatuotteena on joustolaina, voi nostomaksuista muodostua merkittävästi kuluja. Halvimmat joustavat pikalainat löytyvät pankeista, jotka eivät peri isoja summia useista nostoista. Suunnittelemalla hieman ennakolta miten lainaa aikoo käyttää, voi ennakoida lainalle muodostuvia kustannuksia. Ennakointi on tärkeää varsinkin, jos aikoo pyrkiä ennustamaan kulut tarkasti tulevaisuuteen.

 • Tarkista kaikki kulut lopullisesta lainatarjouksesta, näin saat vertailtuun oikeaa tietoa
 • Valitse huolellisesti sopiva lainatuote, näin saat parhaat mahdolliset edut
 • Jos otat joustavaa lainaa niin pyri suunnittelemaan nostot ennakkoon, jos vain on mahdollista, tämä auttaa luotettavan arvioin tekemisessä
  Lainaa Opiskelijalle

Käytä vippipaikkojen sivuilta löytyvää lainalaskuria tarkan laina-ajan suunnitteluun.

Edullinen laina tilille ilman vakuuksia
Etsivä löytää halvimmat pikalainat

Hyvin suunniteltu maksuaika

Kun maksuaika on suhteutettu lainan kokoon sopivaksi, saadaan luotolle parhaat mahdolliset ehdot korkojen osalta ja näin löytyy hyvin edullinen laina.

Liian isoa lainaa ei kannata hakea, jos tarkoituksena on maksaa luotto takaisin kokonaisuudessaan alle 5 vuodessa. Suuret lyhennykset voivat johtaa ongelmiin, mikä tulee kerryttämään muita kuluja pikalainalle. Joten välttämällä turhat kustannukset voidaan säästää helposti rahaa.

Hyvin suunniteltu maksuaika auttaa välttämään kulujen kertymisen, mikä tapahtuu helposti silloin, kun pienelle lainallesummalle on otettu liian pitkä maksuaika. Hyvin suunniteltu takaisinmaksu palvelee useassa tilanteessa halvimman pikalainan saamiseksi.

Maksuajan suunnitteluun tarvitset lainahaulla löytyviä tietoja luottoyritysten hinnoitteluista, sekä myös realistisen ja tarkan laskeman oman talouden takaisinmaksukyvystä. Maksuaika määräytyy oman takaisinmaksukyvyn perusteella, ja sen saa selville tekemällä laskutoimituksen.

Laskutoimituksessa käydään läpi kaikki tulot ja menot kuukausittain, ja suhteutetaan niiden perusteella sopiva summa millä lainaa lyhennetään kuukausittain – näin määräytyy edullinen laina.

 • Laske auki oma takaisinmaksukyky, hyvin suunniteltu lyhennys säästää rahaa
 • Suhteuta lainasumma sekä maksuaika oikein halvimman pikalainan saamiselle
 • Valitse lainatuote oikein, se auttaa saamaan edullista pikalainaa

Maksuaika on ehkä tärkein yksittäinen tekijä, jolla voi helposti vaikuttaa lainalle muodostuviin kuluihin. Käytä aikaa ja vaivaa huolellisen suunnittelun, valmistelun ja vertailun tekemiseen.

Löydä halvimmat pikalainat

Edulliset pikalainat ilman vakuuksia
Halvimmat pikalainat löytyy helposti

Edullisimmat lainat löytyvät lainahakua käyttämällä, ja suorittamalla tehokkaan pikalaina vertailun. Vertailemalla luotot löydetään parhaat lainatarjoukset, joista löytyvät ne halvimmat lainat. Koska vipin kulut määräytyvät aina tapauskohtaisesti, on tärkeää vertailla luotot joka kerta erikseen. Vaikka teit lainavertailun aiemmin, niin sen antamat tiedot eivät todennäköisesti ole ajan tasalla.

Muutoksia pikalainojen hinnoitteluissa voi tapahtua nopeasti, koska markkinoilla on kova kilpailu. Vippipalvelu on voinut tehdä muutoksen, missä ensilaina myönnetään ilmaiseksi tai aikaisemman 400 euron ensilainan sijasta voit hakea vain 200e vippiä. Ilmainen ensilaina myönnetään ilman kuluja tai korkoja, joten se on varmasti halvin laina mitä löytyy, takaisin maksetaan vain lainattu summa.

  Pikalainavertailu

Hyvä suunnittelu ennen edullisen lainan ottamista, luottopalveluiden alustava vertailu ja lopullisten luottotarjousten kilpailuttaminen ovat tärkeimmät askeleet halvimman pikalainan löytämiseen. Seuraamalla tämän artikkelin ohjeita löydät varmasti edullisen luoton kaikkiin tarpeisiin.

Näin saat halpaa lainaa:

 1. Katso jokaisen lainapalvelun lainakulut
 2. Valitse 5 yhtiötä, joista saa halvinta lainaa
 3. Vertaile näitä lainoja tarkemmin keskenään
 4. Valitse 3 parasta, joissa on edullisin luotto
 5. Täytä hakemus näihin kaikkiin ja odota lainatarjousta
 6. Vertaile ja valitse halvin lainatarjous
 7. Onneksi olkoon, sait halvimman lainan!

Katso myös https://joustoluottoja.fi/edullisin/, mistä saat hyvää tietoa edullisista lainoista sekä joustoluotoista.

Usein kysytyt kysymykset halvoista lainoista

Mitä tarkoitetaan edullisella lainalla?

Edullinen laina tarkoittaa lainaa, jolla on alhaiset korot ja kustannukset. Se on taloudellisesti kannattava vaihtoehto lainanottajalle, ja se voi säästää rahaa laina-aikana.

Miten löytää edullisin laina?

Vertaile eri lainantarjoajia ja heidän lainaehtojaan osoitteessa: https://hetilainaa24.fi/lainavertailu/. Tarkastele korkoja, lainan kustannuksia ja muita ehtoja, kuten takaisinmaksuaikaa ja mahdollisia lisämaksuja.

Voiko edullisen lainan saada ilman vakuuksia?

Kyllä, on olemassa lainantarjoajia, jotka myöntävät edullisia lainoja ilman vakuuksia.

Miten lainan korko vaikuttaa edullisuuteen?

Lainan korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun arvioidaan lainan edullisuutta. Mitä alhaisempi korko, sitä edullisempi laina on pitkällä aikavälillä.

Onko lainan kilpailuttaminen hyvä tapa löytää edullinen laina?

Kyllä, lainojen kilpailuttaminen on tehokas keino löytää edullisin mahdollinen laina. Se auttaa vertailemaan eri lainatarjouksia ja valitsemaan parhaan vaihtoehdon.

Mitä muita tekijöitä tulisi ottaa huomioon, kun etsitään edullista lainaa?

Huomioon tulisi ottaa lainan kokonaiskustannukset, takaisinmaksuaika, mahdolliset lisämaksut ja lainan joustavuus, kuten mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin.

Yhteenveto

Edullisen lainan löytäminen voi olla haastavaa, mutta se on avainasemassa taloudellisten tavoitteiden saavuttamisessa ja rahojen säästämisessä pitkällä aikavälillä. Kun etsit parasta lainatarjousta, on tärkeää vertailla eri lainantarjoajien korkoja, maksuaikoja ja muita kuluja, jotta löydät sopivan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Muista myös harkita lainanantajan mainetta ja asiakaspalvelun laatua, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen lainaprosessin aikana. Onneksi nykyään on olemassa monia lainavertailusivustoja, jotka auttavat sinua löytämään edullisimmat lainat nopeasti ja vaivattomasti. Näin voit tehdä parhaan mahdollisen päätöksen ja säästää rahaa lainasi kustannuksissa.

Jaa tämä artikkeli