Lainaa 100 euroa heti tilille

Mistä 100 euron lainaa netistä?

15 min luku

Vuonna 2024 ei enää löydy kovinkaan montaa lainapalvelu, mistä voit hakea lainaa 100 euroa. Suurin osa lainantarjoajista keskittyy suurempiin luottoihin, mutta listaamme tässä silti ne yritykset, joista pienen 100e vipin voit vielä itsellesi napata.

LainapaikkaLainasummatLaina-ajatIkäArvosanaTutustu
Ferratum Joustava1€ - 4000€3kk - 5v22 v
Rahoituslaitos100€ - 60000€1v - 20v20 v
Omalaina.fi100€ - 60000€1v - 20v18 v
Bondora100€ - 10000€3kk - 5v18 v
Sweepbank Luottokortti100€ - 8000€1kk - 10v20 v
Cashday25€ - 500€1kk - 3kk18 v
iRaha25€ - 2000€1kk - 3kk18 v
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€2kk - 4v18 v
Neolaina30€ - 400€1kk - 3kk18 v
Rensa.fi0€ - 0€0kk - 0kk0 v

Parhaat 100€ lainat 2024

iRaha

iRaha on yksi halvimmista ja nopeimmista vippiyhtiöistä, saat haettua sitä kautta vipin 25 – 2000 euron väliltä, ilmaisella nettihakemuksella ja 7 – 90 vuorokauden maksuajalla. Lainahakemukset käsitellään nopeasti ja saat vipin tilille jopa 15 minuutissa. Lainaehdot ovat selkeät ja joustavat sekä myös eräpäivän siirtäminen on mahdollista. Tutustu iRahaan ja hae 100 euron vippi heti tilillesi.

 • Saat pikalainan tilille heti, n.15 minuutissa
 • Täytä nettihakemus muutamassa minuutissa
 • Erittäin suosittu vippifirma jo useamman vuoden

epikavippi

ePikavippi tarjoaa pikavippiä 100 euroa

epikavipin vipit ovat edullisia ja niiden hakeminen on helppoa netissä. Täytä hakemus ja saat vastauksen heti, jonka jälkeen rahat siirretään tilillesi. Palvelu tarjoaa vippejä 100 – 5000 euron väliltä kaikille vähintään 18 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla on luottotiedot kunnossa.

 • Vipit 100 – 5000e ilmaisella nettihakemuksella
 • Nopea lainapäätös – rahat heti käyttöön
 • Valitse maksuaikataulu itse
 • Palvelun ikäraja vain 18 vuotta

Lue lisää lainaehdoista ja hae edullinen pikalaina epikavippin palvelun kautta.

Ferratum

Ferratum

Ferratumin kautta saat haettua markkinoiden halvimmat mahdolliset pikalainat 100 – 4000 euron väliltä.

Palvelu on nopeaa ja lainahakemukset käsitellään lähes välittömästi saapumisjärjestyksessä. Lainaehdot ovat joustavat ja kuluttajaystävälliset sekä voit myös halutessasi siirtää eräpäivää aina kuukaudella eteenpäin. Vippiä ei siis ole pakko maksaa pois heti kahden viikon sisällä, mutta se on suositeltavaa, sillä silloin et maksa lainasta senttiäkään korkoa.

Lue lisää ja hae vippiä Ferratumilta.

 • 100€ laina on aina vakuudeton
 • Hae pikalainaa heti netistä 100 – 4000 euroa
 • Joustava ja edullinen luotonmyöntäjä
 • Palvelun ikäraja 20 vuotta

Perusvippi

Perusvipin kautta saat haettua edullisen lainaratkaisun joustolimiitin muodossa eli voit hakea lainaa 100 euroa. Sähköinen luottokortti käteisnostolla vaatii lainaajalta vähintään 21 vuoden ikää ja puhtaita luottotietoja tai voit myös vastaavasti hakea lainaa suoraan itsellesi ilman käteisnostomahdollisuutta jos olet vähintään 18 vuotias. Tarjolla on pikalainoja jopa 2000 euroon asti netistä ja kaikissa lainoissa on joustava keskimäärin 45 vuorokauden maksuaika. Palvelu on moitteetonta ja yhtiöltä löytyy useiden vuosien kokemus pikalainan tarjoamisesta.

 • Perusvippi joustolimiitti palvelu on kuin luottokortti kännykässä
 • Hae ilmaiseksi netistä vain minuuteissa
 • Saat lainapäätöksen erittäin nopeasti
 • Luotettava ja turvallinen pikalainapalvelu

Oletko pikaisen rahoituksen tarpeessa ja tarvitset 100 euron lainaa, mielellään mahdollisimman edullisesti ja heti tilillesi?

Tutustu yläpuolella olevaan lainavalikoimaan ja valitse omiin tarpeisiisi sopivin 100 euron pikavippi. Listassa on niistä meidän ja kuluttajien mielestä parhaimmat vaihtoehdot. Tutustu ja hae pikalainaa käyttöösi jo tänään.

MITEN LÖYTYY SIIS SE KAIKISTA EDULLISIN 100 EURON PIKAVIPPI?

Yläpuolella olevat yhtiöt ovat tämän hetken vippimarkkinoiden kirkkaasti halvimpia luotonmyöntäjiä. Vaihtoehtoja on toki muitakin ja niitä löydät kätevästi lisää alapuolelta, mutta useimmissa törmäät myös samoihin yhtiöihin mitä edellä on jo mainittu. Monet tarjoavat pikalainan täysin ilman korkoja tai vähintäänkin pienellä todellisella vuosikorkoprosentilla. Suosittelemme valitsemaan jonkin yläpuolella olevista tai jos haluat varmistuksen sille, että vippi on varmasti paras mahdollinen, niin voit kahlata lisää vaihtoehtoja läpi.

Nämä alapuolella olevat lainasivustot tarjoavat myös paljon eri vaihtoehtoja ja hieman eri näkökulmia eli ei muuta kun tutustumaan, mikäli lainan tarpeesi ei ole akuutti.

TUTKI SAMASTA AIHEESTA LISÄÄ:

  Lainaa 25000€ heti tilille

Toisinaan kaikille saattaa tulla yllättäviä menoja, joihin ei ole osannut ennakkoon varautua. Siksi silloin tällöin saattaa olla tarvetta pienelle lainalle. Helpoin ja joustavin tapa hoitaa pienet välttämättömät menoerät on kätevä 100 euron pikalaina. Pikalainan hakeminen on helppoa ja vaivatonta.

Mikä on pikavippi?

Pienlaina, vippi, pikalaina, pikavippi ja muut vastaavat nimet viittaavat pieniin lainoihin, joita voi hakea ilman vakuuksia. Eli et tarvitse omaisuutta tai toista henkilöä takaamaan lainaa. Monasti perinteiset pankit eivät myöskään myönnä lainaa ilman vakuuksia, tai ainakaan ilman säännöllisiä tuloja, mutta juuri tämä on yksi pikalainan merkittävistä eduista. Sen vuoksi pikavippi on myös esimerkiksi joustavampi, kuin perinteinen panttilainaamo, joka kiinteää omaisuutta vastaan myöntää lainoja.  Pikavipeissä taas fyysinen asiakaskäynti ei ole tarpeellinen ja siksi usein lainan nosto tapahtuukin joko puhelimitse tai netissä.

Pikavippejä alettiin myöntää Suomessa vuonna 2005. Niiden esikuvina voi pitää amerikkalaisia ”pay day loan” tyyppisiä lainoja, joita oli mahdollista hakea palkkatodistustuksella ja jotka sitten palkkapäivänä maksettiin takaisin. Tosin pikavippejä hakiessa ei usein tarvitse palkkatodistusta. Palkkatodistuksen yleensä tarvitsee vain suurempiin luottoihin ja lainoihin.

Pikalaina-ala on tarkkaan säädelty ja valvottu, jotta kuluttajien oikeudet ovat turvattu ja liiketoiminta alalla toimivissa yrityksissä on hyvän lainatavan mukaista ja reilua. Alaan liittyviä lakeja ja säädöksiä on muokattu ja päivitetty useaan otteeseen vuodesta 2005 lähtien.

Pikalaina eli niin kutsuttu pikavippi on hyvä ratkaisu silloin, kuin ei ole tarvetta jatkuvalle luotolle. Pikavippi 100 voidaan myöntää Suomessa vakituisesti asuvalle täysi-ikäiselle ja oikeustoimikelpoiselle henkilölle, jolla on luottotiedot kunnossa. Moni on saanut siitä hyvän lisäturvan yllättäviä kuluja varten. Pikavippien summat vaihtelevat, mutta usein moni lainaa 100 euroa tai hieman enemmän.

Miksi pikalaina?

Joskus raha-asioiden hoitaminen ja kulujen budjetointi saattaa olla hankalaa, mutta esimerkiksi kun lainaa 100 euroa, niin sillä voit helposti hoitaa ennalta-arvaamattomat pienet pakolliset kulut. Monella meistä on esimerkiksi lemmikkejä, joista saattaa koitua yllättäviä kuluja, joita ei ole etukäteen budjetoitu. Myöskin kodinkoneista saattaa koitua kustannuksia esimerkiksi pyykinpesukoneen hajotessa se on tärkeää saada pikaisesti korjattua. Tai kenties auto tai kännykkä vaatii pikaista korjausta. Kannattaa kuitenkin tarkoin harkita lainan määrää ja tarvetta, koska laina tulee kuitenkin aina maksaa korkojen kera takaisin, joten ilman hyvää syytä ei kannata pikalainaa kuitenkaan ottaa. Kaikkeen on usein  kuitenkin mahdotonta etukäteen varautua ja toisinaan pikalaina on oiva vaihtoehto hetkittäiseen rahantarpeeseen.

100 euron laina netistä
Voit hakeea lainaa 100 euroa kätevän pikalainan muodossa – rahat ilmestyvät tilillesi usein jopa vain minuuttien kuluessa.

Monet myös suosivat kertaluontoista pikalainaa, eivätkä halua varsinaista käyttölainaa, koska he kokevat pikalainan olevan helpompi ja nopeampi vaihtoehto. Pikalaina tai niin kutsuttu pikavippi on monelle asiakkaalle osoittautunut käteväksi kertaluontoisten yllättävien menoerien hoitoon.

Pikalainan edut

 • Helppous
 • Nopeus
 • Ei tarvetta takaajille
 • Joustavuus
 • Ei pitkäaikaista sitoutumista

Pikalainaa 100 euroa vs käyttöluotto

Käyttölaina tai käyttöluotto on luottokortin kaltainen luottojärjestely, jossa voit esimerkiksi ottaa lainaa 1000 euroa ja käyttää luottoa aina vain tarpeen vaatiessa. Eli mikäli olet hakenut ja saanut 1000 euroa lainaa, niin sitä ei tarvitse nostaa kerralla. Voit aina aina tarpeen vaatiessa tehdä pieniä nostoja. Luonnollisesti vain nostetut rahat tulee maksaa takaisin, eli mikäli olet ottanut 1000 euron käyttöluoton, mutta käyttänyt vain 200 euroa lainasta, niin silloin 200 euroa pitää maksaa takasin korkoineen. Moni luottokorttiyhtiö toimii edellämainitulla tavalla ja perinteiset pankit myös noudattavat samaa kaavaa myöntäessään käyttöluottoja. Mikäli käyttöluoton tyyppinen ratkaisu vaikuttaa sopivalta ja tarvitsette hieman suurempaa luottoa, niin Vippi.org saattaa olla sinun tarpeisiisi paremmin sopiva vaihtoehto.

  Hae lainaa 5000 euroa netistä

Miten haen pikalainaa 100 euroa?

Usein luoton tai lainan hakeminen ja saaminen perinteisiltä pankeilta on hankalaa ja vaatii paljon aikaa, mutta lainapäätöksen saaminen kertaluontoiseen erään meidän kauttamme hoituu aukioloaikanamme usein muutamissa minuuteissa. Joten ei enää turhauttavaa jonottamista pankissa ja useiden kaavakkeiden täyttämistä. Myös perinteisten pankkien aukioloajat, sekä nykyään harvassa olevat konttorit vaikeuttavat asiointia entisestään. Me sen sijaan panostamme palveluun ja miellyttävään asiakaskokemukseen ja lainapalvelumme on aina avoinna ja ottaa vastaan hakemuksia mihin aikaan tahansa.

Meidän kanssamme asioiminen on joustavaa ja helppoa ja esimerkiksi lainaa 100 euron arvosta voit hakea verkkosivuiltamme verkkopankkitunnuksia apuna käyttäen. Käytämme luotettavaa ja tehokasta salaustekniikkaa verkkosivuillamme, joten asioiminen kanssamme on täysin turvallista. Emme luovuta mitään tietoja kolmansille osapuolille ja tietoihimme ei kenelläkään ulkopuolisella ole pääsyä. Kaikki on luottamuksellista asiakkaan ja meidän välillämme. Lainahakemus on myös maksuton.

Ensimmäisellä kerralla sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi, mutta mikäli tulevaisuudessa haluat hakea uutta käyttölainaa tai pikavippiä, niin voit kirjautua palveluun sisään saamallasi PIN- koodilla ja puhelinnumerollasi. Kun olet rekisteröitynyt palveluun voit lähettää uuden lainahakemuksen myös tekstiviestillä. Mikäli haet lainaa tekstiviestillä, niin saat paluuviestillä toimintaohjeet ja lainapäätöksen. Tekstiviestillä haettu laina maksetaan tilille, joka on ilmoitettu aikaisemmin, jos haluat lainan toiselle tilille, niin siitä tulee ilmoittaa verkkopalvelussamme.

Miten haen pikalainaa, jos en omista tietokonetta?

Hakemuksen voi lähettää mistä tahansa koneelta, jossa on internetyhteys eli esimerkiksi tuttavan koneelta, kirjastosta tai vaikkapa nettikahvilasta.

Mitä teen, jos en omista verkkopankkitunnuksia?

Verkkopankkitunnukset saat omasta pankistasi. Palveluumme voi kirjautua myös mobiilivarmenteella ja mobiilivarmenteen saa matkapuhelinoperaattoriltasi, mutta prepaid-liittymän käyttäminen ilman verkkopankkitunnuksia ei onnistu. Salainen puhelinnumero tai puhelimeen hankittu markkinoinninestopalvelu ei estä lainan hakemista.

Milloin saan lainan tilille?

Lainapäätökset tehdään meillä nopeasti ja rahat ovat käytettävissä asiakkaan tilillä usein hyvin pian saman päivän aikana, mutta asiakkaan pankista riippuen rahojen siirtoon saattaa kulua muutama pankkipäivä. Laki kuitenkin velvoittaa, että laina voidaan maksaa asiakkaan tilille vain 07.00-23.00 välisenä aikana. Hakemuksen voi toki tehdä milloin tahansa, mutta rahoja ei ole mahdollista saada tilille kuin tiettynä aikana päivästä. Rahojen siirtoon saattaa vaikuttaa myös mahdolliset pyhäpäivät ja viikonloput.

Vastuullista lainaamista

Ennen lainan myöntämistä tarkastamme asiakkaan luottokelpoisuuden. Asiakkaan tulee myös itse tarkaan harkita tarvitsemansa lainan määrä eli esimerkiksi tarvitseeko lainaa 100 euroa, lainaa 200 euroa vai lainaa 300 euroa ja niin edelleen. Asiakkaan on myös hyvä olla perillä lainan takaisinmaksuun liittyvistä ehdoista. Hakiessasi pikalainaa näet kaikki lainaan liittyvät kulut ja koko kustannuksen. Pikavippi ei vaadi pidempiaikaista sitotumista vaan lainan voi helposti maksaa takaisin yhdessäkin erässä. Vakituiset palkkatulot tai eläketulot vaikuttavat myönteisesti lainapäätöksen saamiseen. Usein suuremmissa pikavipeissä tai mikäli esimerkiksi asiakas haluaa lainaa 1000 euron edestä, vakituiset tulot ovat yleensä edellytyksenä pikalainan tai käyttöluoton myöntämiselle. Mikäli työsi on projektiluontoista tai toimit freelancerina se ei kuitenkaan estä lainan myöntämistä, mikäli muut lainan saamiseen tarvittavat ehdot täyttyvät.

Olemme Suomeen rekisteröity suomalainen osakeyhtiö ja käytämme vain luotettavia yhteistyökumppaneita toiminnassamme.

Onko pikalainan tai käyttöluoton ottaminen turvallista?

Lainan tai pikavipin ottaminen on turvallista. Tosin laina on syytä aina maksaa takaisin ajallaan, jotta luotonhakijalle ei koidu mitään ylimääräsiä kuluja tai hankaluuksia. Pikalaina ei välttämättä ole edullisin vaihtoehto, mutta vakuudettomissa lainoissa on aina luotonantajalla suurempi riski, joten korko on tavallisia lainoja korkeampi.

  Lainaa 70000 Euroa

Käyttöluotto- ja pikalaina-alaa säädellään monilla laeilla ja asetuksilla. Tarkoitus on kontrolloida alaa ja tehdä siitä mahdollisimman turvallinen kuluttajille. Ennen markinnoilla toimi joitakin hieman epämääräisempiä toimijoita, jotka eivät tarpeeksi huolellisesti arvioineet asiakkaan maksukykyä, mutta nykyään markkinoilla on vain hyvää luotonantotapaa noudattavia yrityksiä. Eli asiakkaan tiedot tarkastetaan huolellisemmin ja lainasummat arvioidaan tarkemmin, jotta lainanottaja ei päädy ottamaan liian suurta pikavippiä tai käyttöluottoa, josta saattaisi seurata ongelmia takaisinmaksussa.Nykyään kaikkien lainaa myöntavien yritysten tulee myös olla rekisteröitynä aluehallintaviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin. Ilman rekisteröitymistä ei yritys voi lainatoimintaa harjoittaa.

Asiakaspalvelu

Meillä on ystävälliset ja ammattitaitoiset asiakaspalvelijat valmiina vastaamaan kaikkiin lainaa koskeviin kysymyksiin. Asiakaspalveluumme voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai chat-toimintoa käyttämällä. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja ammattitaidolla, jotta saat mahdollisimman helposti kaikki lainaan liittyvät asiat selvitettyä. Opastamme mieluusti lainan hakemiseen liittyvissä asioissa ja takaisinmaksuun liittyvissä asioissa. Meitä voi lähestyä aina millä tahansa kysymyksellä joten, älä epäröi, jos jokin mietityttää vaan ota rohkeasti yhteyttä.

Miksi minulle ei myönnetty lainaa 100 euroa?

Syynä saattaa olla maksuhäiriömerkintä, yrityksellemme erääntynyt lasku tai puutteelliset osoitetiedot.  Maksuhäiriömerkintä ei aina automaattisesti tuota kielteistä päätöstä, mutta saattaa vaikuttaa luoton tai pikalainan määrään. Varsinkin pienemmissä pikavipeissä on yleensä enemmän joustoa ja vaikka lainaa 100 euron edestä voi usein saada ilman säännöllisiä tulojakin. Aina luottoja ja pikavippejä myöntäessämme teemme asiakkaasta kartoituksen, jonka perusteella arvioimme luoton riskit. Lopulta yritys aina itse tekee päätöksen luoton myöntämisestä tai epäämisestä, eikä ole velvollinen perustelemaan päätöstään.

Kuinka pitkä on pikavipin takaisinmaksuaika?

Takaisinmaksuaika on yleensä maksimissaan kuusi kuukautta. Usein maksuajat ovat kuitenkin huomattavasti tätä lyhyempiä ja tyypillinen takaisinmaksuaika on noin kuukauden, mutta osa asikkaista haluaa maksaa vipin takaisin jopa 7 tai 14 päivän kuluttua vipin ottamisesta. Pikalainaa hakiessa kannattaa tarkoin harkita, että mikä takaisinmaksuvaihtoehto sopii omalle kohdalle parhaiten.

Mikä on lainan korko?

Vuonna 2013 astui voimaan uusi laki, joka määrittää korkokaton alle 2000 euron lainoille. Korko saa olla enintään viitekorko +50 prosenttia. Kaikki lainaan liittyvät kustannukset ilmoitetaan lainanhakijalle selkeästi, kun lainapäätös tehdään. Laki myös määrää, että lainan hakemiseen ja myöntämiseen liittyvistä tekstiviestipalveluista ei saa periä mitään ylimääräisiä maksuja.

Miten 100 euron laina maksetaan takaisin?

Laina maksetaan laskuilla tai laskulla, jotka tai jonka luotonantaja lähettää asiakkaalle tehdyn sopimuksen mukaisesti. Usein jos kyseessä on pieni vippi, kun vaikka asiakas lainaa 100 euroa, niin takaisinmaksu monasti hoituu yhdellä laskulla. Mikäli asiakas lainaa 1000 euroa tai enemmän, niin silloin usein takaisinmaksu jaetaan useisiin osiin. Laskut saa kotiosoitteeseen paperisina, mutta on myös mahdollista saada laskut sähköpostitse. Lasku tai laskut lähetetään väestörekisterikeskuksesta saatuun osoitteeseen, joten mikäli osoitetietosi ovat muuttuneet ilmoitathan siitä meille välittömästi.

Voinko siirtää laskuni eräpäivää?

Laskun eräpäivää on mahdollista siirtää maksamalla eräpäivänsiirtomaksu. Maksu tulee suorittaa ennen alkuperäisen laskun eräpäivää. Eräpäivänsiirrosta saat lisätietoa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme asiaan liittyviin kysymyksiin. Kun eräpäivä on onnistuneesti siirretty, niin lähetämme asiakkaalle uuden laskun, jossa näkyy uusi eräpäivä. Kannattaa olla meihin hyvissä ajoin yhteydessä, jotta voimme yhdessä sopia uudesta maksujärjestelystä.

Jaa tämä artikkeli