epikavippi

11532
ePikavippi
(Muokattu: 30.6.2022)

Pikavippi on lyhyt kestoinen vakuudeton kulutusluotto, joka on suuruudeltaan yleensä 50 - 2000 euroa.Ensimmäisen pikavipin voi usein saada ilman mitään kuluja tai korkoja.

Pikavippi on suosituille Yhdysvalloissa kasvaneelle "payday loanille", mikä tarkoitti työsopimusta vastaan saatavaa lainaa, mikä maksettiin pois palkkapäivänä. Pikavippi maksetaan takaisin yleensä 7 - 30 päivän kuluessa, mikä rajaa sen lyhytkestoiseksi luotoksi. Markkinoille on tullut myös pikavippejä tarjoavia yrityksiä, joilla on pidempi maksuaika sekä suuremmat lainasummat. Nämä tunnetaan yleensä nimellä kulutusluotto, tai joustolaina.

Voit tarkistaa pikavippejä tarjoavat palvelut alapuolelta löytyvästä taulukosta.


LainapaikkaLainasummatLaina-ajatIkäArvosanaTutustu
Rahoituslaitos100€ - 60000€1v - 20v18 v
Vippi.org1000€ - 60000€1v - 15v18 v
Lainapaikka1000€ - 60000€1v - 15v18 v
Haelaina.fi2000€ - 60000€1v - 15v20 v
Luottoheti.fi500€ - 70000€1v - 15v20 v
Lainarahoitus2000€ - 60000€1v - 15v20 v
Luottopalvelu1000€ - 60000€1v - 15v18 v
Zmarta500€ - 60000€1v - 15v18 v
Rahalaitos500€ - 70000€1v - 15v20 v
Ferratum Joustava1€ - 4000€3kk - 5v22 v
Sweepbank Luottokortti100€ - 8000€1kk - 10v20 v
Creditstar50€ - 2000€1kk - 12kk18 v
Limiitti.fi100€ - 2000€3kk - 33kk18 v
Freedom Rahoitus1000€ - 60000€1v - 15v18 v
Vippit.fi20€ - 2000€1kk - 3kk18 v
epikavippi on yksi Suomen suosituimmista lainapalveluista, kun tarpeena on pikalaina, tililuotto tai joustava kulutusluotto. Tämä rahoituspalvelu on joustava ratkaisu, kun haluat lainaa 100 – 10 000 euroa.

epikavippi

 • Ikäraja 18 vuotta
 • Lainaa 100 – 10 000 euroa
 • Todellinen vuosikorko ainoastaan 14.9%
 • Nopea lainahakemus ja rahat tilille heti
 • Useita lainatyyppejä

Palvelun kautta on tarjolla kolmenlaisia lainatuotteita: voit hakea joko Express-pikalainaa, avata luottotilin tai napata edullisen kertalainan.

Lainan hakeminen onnistuu verkkopalvelussa ja hakemukset käsitellään nopeasti. Myönteisen päätöksen saadessasi, luotto- tai lainatili on käytännössä välittömästi käytössä ja voit alkaa tekemään nostoja vaikka heti.

Lainavaihtoehdot:

 • Joustava luottotili
 • Tasaerälaina
 • Pikaluotto (vippi)

epikavippin luotot ovat hinnoiltaan edullisia, todellinen vuosikorko 1500 euron lainalle on vain 14,9 %. Kun haluat lainaa 100 euroa tai enemmän ilman turhia kikkailuja, niin Euroaloan on hyvä vaihtoehto!

Siirry lainahakemukseen tästä

epikavippiN LAINATUOTTEET OVAT HUIPPULUOKKAA:

 • Kätevä arjen varakassa 100 – 10 000 €
 • Rajaton määrä nostoja vuorokauden ympäri – rahat välittömästi käytössäsi
 • Rahan nostaminen ei maksa sinulle mitään
 • Asiakastyytyväisyys 95% luokkaa – hetilainaa24.fi suosittelee!
 • Yhtiöllä on yli 8 vuoden kokemus luoton myöntämisestä

epikavippi lukeutuu siis hyvin samanlaiseksi palveluksi kuin esimerkiksi Ostosraha ja Credit24, jotka tarjoavat myös osaltaan joustavia kulutusluottoja arjen tueksi. epikavippi lainapalvelut mahdollistavat suuremmat hankinnat, jopa pienemmillä tuloilla ja voit maksaa uutta autoa, matkaa, puhelinta tai muuta hankintaa joustavissa erissä takaisin.

Toisaalta kulutusluotto tai luottotili on hyvä olla myös pelkästään varmuudenvuoksi, sillä yllättäviä kuluja tai pakollisia hankintoja voi aina ilmestyä ja niiden maksamiseen harvan henkilön normaalit kuukausitulot riittävät. Näissä tapauksissa matalakorkoinen laina on siis näppärä vaihtoehto. Jos olet avannut lainatilin jo valmiiksi, niin se on aina käytössäsi, kun äkillinen rahantarve pääsee yllättämään.

Jos siis olet yli 18-vuotias, ja hoitanut aikaisemmat lainasi mallikkaasi, niin euroloan-tili on hyvä avata, vaikka et lainaa tällä hetkellä tarvitsisi.

Miksi epikavippi luottotili on edelleen yksi parhaista vaihtoehdoista?

epikavippi on kotimainen lainapalvelu, joka on erikoistunut tarjoamaan joustavia rahoitusratkaisuja. Itse yritys on ollut toiminnassa jo vuodesta 2007 lähtien ja sille on ehtinyt kertymään tuhansia tyytyväisiä asiakkaita, jotka osaltaan kertovat jotakin palvelun jouhevuudesta.

epikavippin valtteihin kuuluu lisäksi poikkeuksellisen pieni todellinen vuosikorko, joka on alle 15%. Lisäksi poikkeuksellisen harvinaista on myös ikärajavaatimus, joka epikavippissa on ainoastaan 18 vuotta. Lähes poikkeuksetta vastaavat palvelut vaativat lainanhakijalta vähintään 21 vuoden ikää ja joissakin tapauksissa ikäraja voi olla jopa 26 vuotta.

Asiakaspalvelun puolesta voidaan sanoa, että tämä rahoituspalvelu on parhaimmasta päästä ja asiapalvelusta saatkin apua lähes mihin tahansa palveluun, lainoihin tai lainasumman takaisinmaksuun liittyvissä ongelmissa. Asiakaspalveluun voit olla yhteydessä normaalisti sähköpostilla, chatillä tai vaikkapa puhelimitse, jos tarvitset henkilökohtaista apua laina-asioissa.

Näistä ja monista muista syistä epikavippi kuuluu siis ehdottomasti Suomen TOP 5 lainapalveluihin, eikä varmasti aiheuta pettymystä, jos päädyt tähän vaihtoehtoon.

Selvitä paras vaihtoehto lainalaskurilla

epikavippi lainalaskuri auttaa sinua selvittämään itsellesi sopivimman lainapalvelun. Laskurin avulla vertailet helposti esimeriksi kuukausittaisia kuluja, korkoprosentteja ja lyhennyserien suuruuksia. Tämän jälkeen voit täyttää helpon verkkohakemuksen ja saat juuri tarpeillesi räätälöidyn tarjouksen lähes välittömästi.

Kun hyödynnät lainalaskuria, voit siis jo nopealla silmäyksellä selvittää eri lainojen suurimmat erot. Toki lainahakemuksen jälkeen on mahdollista vielä vaihtaa esimerkiksi kuukausierien suuruuksia tai vastaavasti pankki voi tarjota ehdottamaasi lainasummaa pienempää luottoa.

Kuten mainittua, niin lainan saamiseksi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen, jolla ei ole aikaisempia maksuhäiriöitä. Muuten epikavippi luotot ja lainat ovat aina vakuudettomia, jonka ansiosta et joudu panttaamaan esimerkiksi autoa, moottoripyörää, asuntoa tai mitään muutakaan.

Luottotili on kätevä ratkaisu arjen rahapulaan

epikavippi luottotili - Lainaa 100 - 10000 euroa
epikavippi luottotili on hyvä vaihtoehto, kun haluat alhaiset korot lainaasi.

Kaikille meille tulee niitä tilanteita jolloin rahat yksinkertaisesti loppuvat ennen seuraavaa tiliä. Olet ehkä suunnitellut kuitenkin jo menoa seuraavalle viikonlopulle, saanut yllättävän laskun tai haluaisit vain tehdä jotakin hieman erilaista. Näihin ja moniin muihin tilanteisiin on epikavippi luottotili kätevä ratkaisu.

Luottotili voi olla varustettu jopa 10 000 euron luotolla, josta riittää apua jopa suurempiinkin hankintoihin. Tuliko tunne, että etelänmatka olisi paikallaan? Tai kenties haluat ostaa uuden television. Olipa hankinnan kohde lähes mikä tahansa, niin voit hoitaa sen nyt luotolla sekä maksaa lainasummaa taksin hiljalleen.

epikavippi luotto tili on aina siellä missä sinäkin, eli sen käyttöön tarvitset ainoastaan internetyhteyden ja Suomen sisällä rahaa on mahdollista siirtää jopa tekstiviestillä. Olitpa reissussa, viettämässä iltaa tai kaupassa tutkimassa uusia kodinkoneita, niin luoton saat käyttöösi käytännössä välittömästi. Luottotili toimii hyvin samalla tavalla kuin esimerkiksi perinteinen luottokortti, ainut erovaisuus on se, että sinulla ei ole fyysistä korttia ja säästät todennäköisesti vuosimaksuissa mukavan summan.

Luottopäätös ja lainan takaisinmaksu

Kuten jo aikaisemmin oli mainittu, epikavippi laina on jouhevaa rahoitusta jo ensi kohtaamisesta. Palvelun kautta saat luottopäätöksen käytännössä välittömästi, kun olet tunnistautunut palveluun ja täyttänyt luottohakemuksen. Hakemuksessa voit anoa jopa 10 000 euroa lainaa ilman minkäänlaisia takauksia tai vakuuksia. Kun lainapäätös on myönnetty, niin tili on käytössäsi ja voit nostaa rahaa koska ja missä vain haluat. Voit nostaa esimerkiksi 10 000 euroa kokonaisuudessaan tai vain pienen osan siitä, tästä päätät sinä itse.

Lainahakemus ja luottotili ovat lisäksi ilmaisia, joten sinulle kertyy ensimmäisiä kuluja vasta, kun nostat rahaa omalle tilillesi. Tämänkin jälkeen maksat korkoja ainoastaan siitä summasta, joka on käytössäsi – toisin kuin perinteisissä luottokorteissa. Luottokortin kohdalla on usein kiinteät kuukausi- tai vuosimaksut, jotka sinun on maksettava vaikka korttia ei olisi käytetty kertaakaan.

Takaisinmaksun osalta epikavippi luotto toimii hyvin samaan tyyliin kuin vanhanaikaiset luottokortit, eli voit maksaa lainaa takaisin juuri sen verran kuin itse haluat. Pidä vain huoli, että maksat vähintään lainan minimilyhennyserän suuruisen summan. Jos taas rahatilanteesi on odotettua parempi, niin voit maksaa vaikka koko lainan pois kerralla, josta ei kerry mitään lisäkuluja.

epikavippi Express – Pikaluottoa nopeasti

epikavippi Express on nimitys palvelun pikavipille, jota voidaan hakea aina 500 euroon asti. Ideana tässä lainapalvelussa on sama kuin muissakin vipeissä, eli sen saa nopeasti – epikavippin kohdalla aika on alle 3 minuuttia.

Tämän pikalainan kohdalla ei tehdä kattavaa luottokartoitusta tai pyydetä muitakaan liitteitä, vaan rahat saat heti. epikavippi pikavippi on myös todellisilta vuosikoroiltaan jopa -150% kilpailijoitaan edullisempi, sillä tämän vipin vuosikorko on vain 50,5%. Kyseessä on siis yksi parhaista miniluotoista tai pikavipeistä, joita on tarjolla.

epikavippi Express –tilin voit siis avata ilman aloituskuluja hetkessä. Tämän lisäksi lainan takaisinmaksu on melko joustavaa. Sitä voit maksaa hyvin samaan tyyliin kuin normaalia luottotililainaa. Voit maksaa summan kokonaisuudessaan takaisin vaikkapa seuraavasta tilistäsi tai sitten maksaa ainoastaan minimilyhennyserän, joka puolestaan kasvattaa saatavilla olevan luottosi määrää. Tämän Express-tilin suuriin etuihin kuuluu myös se, että toisin kuin monet muut pikavippiyritykset, epikavippilta voit hakea jatkossa suurempaa luottoa, kun olet hoitanut maksusi aina mallikkaasti.

Tililuotto vai vertaislaina – mistä pienimmät korot?

Lainavaihtoehtoa miettiessä ensimmäisenä tulee tietysti mieleen lainan todelliset vuosikorot, jotka voivatkin hieman lainatyypistä riippuen vaihdella jopa 6% – 200% väliltä. Tästä syystä lainanhakijan kannattaa siis olla tarkkana.

Luonnollisesti pienempiin lainoihin kuten pikavippeihin liittyvät myös korkeammat 50% – 200% todelliset vuosikorot, kun taas suuremmissa lainoissa voit saada lainasumman suhteessa pienemmillä kustannuksilla.

Kumpi sitten on edullisempi vaihtoehto, jos vertaillaan esimerkiksi 2000 – 5000 euron lainoja? Vertaislaina vai epikavippi tililuotto?

Olet ehkä huomannut, että monet vertaisluottoja tarjoavat yritykset, kuten vaikkapa Fixura, mainostavat poikkeuksellisen pieniä korkoja, jotka tuntuvat välillä jopa epätodellisilta. Sitä ne eivät kuitenkaan ole, vaan vertaislainan kautta voit saadakin lainaa todella alhaisilla kustannuksilla. Kuitenkin huomioon kannattaa ottaa, että muun muassa mainosten esimerkki korot ovat usein pienimmät mahdolliset. Todellisen koron suuruuteen vaikuttaa rahoitusyhtiön antama luottoluokitus, jossa otetaan huomioon esimerkiksi lainanhakijan tulot, maksuhistoria, mahdolliset maksuhäiriöt ja niin edelleen. Tililuottojen korot puolestaan ovat usein samat hakijasta riippumatta. Jos siis läpäiset vaatimukset, niin saat lainasumman samaan hintaan kuin kaikki muutkin.

Mitä tämä sitten tarkoittaa käytännössä?

Vertaislainahakemus on hyvä täyttää, jos sinulla ei ole kiire saada lainasummaa tilille. Kun saat tarkan tarjouksen, joka perustuu luottotietoihisi, voit vielä verrata sitä esimerkiksi epikavippi tililuoton korkoon ja valita näistä kahdesta edullisemman vaihtoehdon. Jos taas lainasummalla on kiire, niin kilpailukykyiseen hintaan saat sitä Euroaloan tililuoton muodossa.

Tililuotto – ota nämä asiat huomioon ennen lainaamista

Tililuottoa hakiessa on hyvä ottaa muutamia asioita huomioon pelkkien korkojen ja kustannusten lisäksi, jotka voivat pelastaa sinut ikäviltä velkaongelmilta jatkossa. Monesti suurimmat ongelmat syntyvät, kun lainaa haetaan liian paljon suhteessa säännöllisiin kuukausituloihin, laina-aika on aivan liian lyhyt tai omaa maksukykyä ei ole yksinkertaisesti vain selvitetty tarpeeksi hyvin.

Erityisesti pienempien lainojen kohdalla ongelma voi olla, että rahoitusyhtiö ei välttämättä tee hakijalle kattavaa maksukykyselvitystä, jonka takia oman maksukyvyn ymmärtäminen on täysin lainanhakijan vastuulla.

Mitä maksukyvyllä tarkoitetaan?

Maksukyky tarkoittaa kirjaimellisesti kykyäsi maksaa ylimääräisiä kuluja, joka tässä tapauksessa tulisi olemaan lainanlyhennys. Kaikki tietävät suurin piirtein oman palkkansa ja osaavat vielä vähentää siitä vuokra- ja ruokakulut. Kuitenkin huomioon pitäisi vielä ottaa erilaiset vaihtuvat kulut sekä vuosittain maksettavat maksut, joita sinulla saattaa olla.

Ota huomioon muun muassa: työmatkat, bussiliput, koulukirjat, harrastukset ja yllättävät kustannukset, jotka sitten vähennät omista nettotuloistasi. Mitä tarkemmin mietit kaikki mahdolliset maksut, niin sitä vähemmän yllätyksiä jatkossa ilmenee.

Laina-ajan määrittäminen

Kun tutkit lainapalvelun hintoja esimerkiksi lainalaskurin avulla, niin monesti tekisi mieli valita se kaikista lyhyin maksuaika, jotta turhia kustannuksia ei ehtisi syntymään. Kuitenkin laina-aikaa valitessa on hyvä olla mieluummin hieman pessimistinen kuin taas ottaa se lyhyin vaihtoehto, josta et välttämättä selviäkään. Vaikka pidempään maksuaikaan voi kertyä hieman ylimääräisiä kustannuksia esimerkiksi korkojen tai laskutuslisien muodossa, niin se on usein parempi vaihtoehto. Tällöin edes yllättävät kustannukset eivät haittaa niin paljoa ja saat velan hoidettua ilman maksuhäiriötä tai muita ongelmia.

Lainasumma

Kuinka hienolta tuntuisi ottaa 10 000 euroa lainaa, lopettaa työt ja matkustaa maailman ympäri? Niin kivalta kuin ajatus varmasti tuntuukin, niin lainasummaa valitessa on hyvä olla rehellinen omalle itselle. Onko laina varmasti sellainen, että se ei vaikuta liikaa esimerkiksi elämänlaatuusi?

Hieman hankinnasta riippuen lainan kannattaa olla mieluiten sellainen, että voisit myös säästää tämän summan kasaan melko helposti. Lainaan haluat päätyä vain siksi, että saat tehtyä ostoksen nyt eikä esimerkiksi vuoden päästä.

Toki esimerkiksi auton tai moottoripyörän kohdalla lainasumma voi olla suurehko jopa tuloihinkin nähden, jos uskot hankinnalla olevat jälleenmyyntiarvoa. Esimerkiksi, jos haluatkin lainasta eroon vuoden tai kahden kuluttua, niin myyt auton pois ja maksat sen avulla myös lainan.

Mieti myös tulevaisuutta

Onko työllisyystilanteesi vakaa? Entäpä onko lähiaikoina tulossa muita suurempia kuluja? Näitä asioita on hyvä miettiä erityisesti ennen suurempien lainasummien ottamista. Jos pelkäät jääväsi työttömäksi tai keksit muita suurempia hankintoja, jotka sinun on pakko tehdä muutaman kuukauden päästä, niin lainan ottamista on hyvä harkita vielä ainakin kahdesti.

Ennen lainaamista on hyvä miettiä seuraavia asioita:

 • Pystytkö sitoutumaan lainaan koko laina-ajaksi?
 • Pelkäätkö jääväsi työttömäksi lähiaikoina?
 • Kohtaatko tulevaisuudessa muita suuria hankintoja?
 • Onko lainanlyhennys järkevä suhteessa kuukausituloihisi?

Jos selvisit edellisistä kysymyksistä, niin laina tai tililuotto on sinulle todennäköisesti hyvä vaihtoehto.

Usein kysyttyä

Listasimme tähän muutamia todella usein kysyttyjä kysymyksiä, joista voi olla sinulle apua ennen lainan hakemista. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä helposti myös epikavippi asiakaspalveluun, josta saa vastauksen lähes poikkeuksetta vain minuuteissa.

Mikä on epikavippi tililuotto?

Tililuotto on ikään kuin sähköinen luottokortti, josta on vain jätetty turhat kuukausi- tai vuosimaksut pois. Kun tililuotto myönnetään sinulle kerran, niin et joudu täyttämään lainahakemusta yhä uudelleen ja uudelleen, jos tarvitse lainaa myös tulevaisuudessa. Rahaa voit nostaa omalta luottotililtäsi juuri tarpeidesi mukaan ja usein vieläpä vuorokauden ympäri. Tililuotosta veloitetaan maksuja vain siitä summasta, joka on käytössäsi. Näin ollen kuukaudet, jolloin et tarvitse luottoa, ovat sinulle täysin ilmaisia.

Miten luottoa haetaan?

Rahoitusyhtiön tililuottoa voit hakea helposti suoraan sähköisellä lomakkeella. Hakemuksen yhteydessä sinua pyydetään tekemään varmennus joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, jonka jälkeen saat luottopäätöksen käytännössä välittömästi. Kun luotto on myönnetty sinulle, niin voit tehdä haluamiasi nostaja koska ja missä tahansa.

Kuka voi saada luotttoa?

Euroaloan luottotili on sopiva vaihtoehto lähes kenelle tahansa. Sen hakemiseen vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja, Suomen kansalaisuutta ja verkkopankkitunnuksia. Tämän lisäksi muita edellytyksiä hakijoilta ei vaadita.

Kuinka nopeasti saan rahat tilille?

Palvelun kautta rahojen nosto onnistuu vaivatta. Ensimmäinen nosto hakemuksen jälkeen tulee tehdä 7 – 23 välisenä aikana ja tulet saamaan Osuuspankin, Nordean tai Danske Bankin tileille rahat välittömästi. Muihin pankkeihin siirto kestää yleensä noin 30 minuuttia. Ensimmäisen noston jälkeen voit siirtää rahaa omalle tilillesi vuorokauden ympäri.

Mikä on lainan todellinen vuosikorko?

Palvelussa todellinen vuosikorko normaalille 1500 euron lainalle on yleensä 14,9%, joka voi kuitenkin hieman vaihtua lainasumman tai asiakkaan luottoluokituksen perusteella. Todelliseen vuosikorkoon lasketaan mukaan luoton korko, mahdolliset kuukausi- tai vuosimaksut sekä lainasumman nostoprovisio.

Mobiilivarmenne, mikä se on?

Kuten ehkä huomasit aikaisemmasta tekstistä, niin tunnistaminen on mahdollista tehdä myös mobiilivarmenteen avulla. Tämä on uudenlainen ominaisuus, joka on ikään kuin sähköinen henkilötodistus. Sen avulla voit todistaa henkilöllisyytesi epikavippi palvelussa sekä joidenkin muiden rahoitusyhtiöiden verkkosivuilla.JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here