Fellow Finance

5217
Fellow Finance Kokemuksia Lainoista
(Muokattu: 24.3.2021)
Fellow Finance
500€ -15000€
0 - 4 päivää
(3.8/5)
Ikäraja
20v
Minimitulot
Säännölliset tulot
Laina-aika
24kk -84kk
Aukioloajat
Korko
5% -9%
Email
Lainatyyppi
Vertaislaina
Perustettu
2013

Fellow Finance Oyj on joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu, jossa lainanantajat ja lainanhakijat kohtaavat toisensa turvallisesti. Lainamuotoisessa joukkorahoituksessa yritys hakee rahoituksen suurelta joukolta sijoittajia. Vertaislainaamisessa lainanhakijana on taas yksityishenkilö. Fellow Finance on ainoa euroalueella toimiva joukkorahoituspalvelu, joka tarjoaa sekä vertaislainapalvelua kuluttajille että lainamuotoista joukkorahoitusta yrityksille.

Lainan hakeminen ja tarjoaminen Fellow Financelta

Hae tai anna lainaa

Vertaislainaa haetaan verkkopalvelusta. Sitä voi hakea kaikki suomalaiset kuluttajat. Tämän lisäksi suomalaiset yritykset voivat hakea lainapohjaista joukkorahoitusta yrityslainan ja laskurahoituksen muodossa. Sijoittajaksi voi ryhtyä kuka tahansa, joka on kiinnostunut sijoittamisesta ja haluaa rahoilleen parasta mahdollista korkotuottoa.

Yksityishenkilöille

Fellow Financen kautta kuluttajat voivat hakea vertaislainaa moniin käyttötarkoituksiin kuten esimerkiksi auton hankintaan, remonttiin, matkustamiseen ja lainojen yhdistämiseen. Vertaislaina on hakijalle yhtä selkeä ja helppo hakea kuin mikä tahansa luotto.

Erona ja etuna muihin lainamuotoihin on palvelun markkinaehtoinen toimintaperiaate. Fellow Finance ei päätä hakijan korkoa, vaan korko määräytyy sille tasolle, millä lainanantajat ja lainanhakija ovat valmiita rahaa lainaamaan. Lainanantaja päättää millä korolla hän haluaa lainaa antaa, ja vastaavasti lainanhakija päättää haluaako hän lainata lainanantajan tarjoamalla korolla. Esimerkiksi 2000 euron laina onnistuu todella edullisesti.

Lainanhakijalle näytetään aina edullisin tarjous. Vaikka yhdessä lainassa on monta sijoittajaa, lainansaaja maksaa yhden lyhennyserän kuukausittain Fellow Financelle, joka huolehtii lyhennyksien välittämisestä lainaan sijoittaneille sijoittajille. Fellow Finance hoitaa kaiken lainaan liittyvän hallinnon osapuolten välillä lainasopimuksen syntymisen jälkeen.

Yrityksille

Fellow Financen kautta yrityksillä on nykyään mahdollisuus hakea lainapohjaista joukkorahoitusta suoraan markkinoilta. Suuret yritykset ovat monipuolistaneet velkarahoitustaan jo vuosia lisäämällä joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskua. Tämän joukkorahoituspalvelun kautta myös pk-yritykset saavat käyttöönsä markkinaehtoisen pankkirahoitusta täydentävän rahoituskanavan. Markkinapaikalla yritykset voivat hakea yrityslainaa kasvuun sekä rahoittaa myyntisaataviaan maksuvalmiuden parantamiseksi.

Sijoittajille

Fellow Financen Markkinapaikalla kuka tahansa sijoittaja, yksityishenkilö tai yritys voi sijoittaa yksityishenkilöiden vertaislainoihin ja yritysten joukkorahoituslainoihin. Fellow Finance löytää, tunnistaa ja arvioi lainanhakijat. Kukin valitsee kenelle ja millä ehdoin olet valmis rahaa lainaamaan.

Saatavat kuukausittaiset korot ja lyhennykset ovat helposti sijoitettavissa uudelleen jopa satoihin lainoihin valitsemillasi kriteereillä. Samalla pääsee nauttimaan korkoa korolle -efektistä. Lainojen tuotto ei korreloi merkittävästi osake- tai muun korkomarkkinan kanssa, joten lainat ovat oiva lisä omien varojen hajauttamiseen.

Aina voi tutustua ja kokeilla lainasijoittamista ilmaiseksi rajatulla luottotappioriskillä Fellow Financen tiimin avulla.

Fellow Financen verkkopalvelun käyttäjät voivat hakea lainaa ja myöntää lainoja keskenään niin, että lainasopimuksiin liittyvät rahavirrat ja osapuolten välinen yhteydenpito kulkevat Fellow Financen verkkopalvelun kautta – sekä tehdä sopimukset Fellow Financen tarjoamilla palveluilla.

Helppo ja nopea vertaislaina Fellow Finance palvelusta
Fellow Finance tarjoaa vertaislainoja yksityisille asiakkaille ja yrityksille

Lainatuotteet

Yksityisille

Autolaina auton huoltoon ja korjaamiseen tai käytetyn auton ostamiseen kohtuullisella korolla ja talouteesi sopivalla kuukausierällä. Tai Matkalaina kauan kaivatulle matkalle. Tai onko sittenkin tilanne, että koti kaipaa kohennusta? Silloin Remonttilaina on paikallaan.

Autolainaa 15 000 € asti
Alkaen kiinteällä 5 % korolla
Alkaen kuukausierällä 24 € / kk
Takaisinmaksuaika jopa 7 vuotta
Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia
Ei-sitovan sähköisen hakemuksen täyttää minuuteissa
Lainapäätös heti ja rahat tilillesi samana päivänä
Lainaturva työttömyyden, sairausloman ja kuoleman varalle

Lainojen yhdistäminen

Yhdistämällä kaikki vanhat lainasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi säästät selvää rahaa pienempien lainanhoitokulujen takia, koska et joudu enää maksamaan lainanhoitokuluja kuten tilinhoitomaksuja ja muita mahdollisia sivukuluja moninkertaisina jokaisesta lainasta erikseen. Tämä selkeyttää talouttasi, koska lainojen yhdistäminen vähentää maksettavien lainojen eli laskujen määrän yhteen.

 • Yhdistä lainat 15 000 € asti
  Alk. 5 % korolla ja 24 € maksuerällä
  Säästät rahaa tilinhoitomaksuissa
  Selkeytät talouttasi vain yhdellä eräpäivällä
  Yksi laina sopivalla kuukausierällä talouteesi
  Lainaturva työttömyyden, sairausloman ja kuoleman varalle
  Fellow Finance maksaa puolestasi kaikki lainasi muille yrityksille

Yrityslaina

Fellow Finance tarjoaa helppoa ja nopeaa yrityslainaa jopa 1 000 000 € asti ilman reaalivakuuksia. Tämä on joustavaa: maksa yrityslaina kerralla pois, ota lyhennysvapaata tai hae lisää rahoitusta. Kiinteä vuosikorko on alkaen 6 %.

Laskurahoitus

Laskurahoituksessa yrityksen ei tarvitse odottaa, että asiakas maksaa laskun 14, 21, 30, 45 tai jopa 90 päivän kuluttua, vaan saat rahat heti saatavistasi käyttöön. Laskurahoitusta hyödyntämällä saa kassavirrasta helpommin ennustettavaa poistaen itseltäsi epävarmuuden myyntilaskujen kotiutumisaikataulusta. Fellow Financelta voivat kaikki yritykset kokoon katsomatta hakea laskurahoitusta.

Laskurahoituspalvelussa ei ole perinteisiä avaus-, kuukausi- tai vuosimaksuja. Tämä hoituu kertakorvaus per lasku -periaatteella. Laskurahoituksen hinta on aina yrityskohtainen riippuen yrityksesi luottoriskiarviosta.

Rahoitusyhteistyö

Rahoitusyhteistyö tarkoittaa, että Fellow Finance tarjoaa rahoitustuottettaan yhteistyökumppaneidensa asiakkaille. Rahan puuttuessa asiakas valitsee joko halvemman vaihtoehdon tai pahimmassa tapauksessa peruu koko kaupan. Fellow Finance auttaa tässä tarjoamalla asiakkaillesi mahdollisuuden maksaa hyödykkeesi osamaksulla. Lisäksi yhteistyö ulkoistaa maksumuistutukset sekä luottotappiot.

Sijoittajille

Vertaislainat ja yrityslainat tarjoavat sijoittajalle korkeaa korkotuottoa. Keskimääräinen vuotuinen korkotuotto on ollut 10 % huomioiden luottotappiot. Lainat tarjoavat myös sijoittajille uuden omaisuusluokan varojen hajauttamiseen. Joukkorahoituslainojen tuotto ei korreloi merkitsevästi osake- tai muun korkomarkkinan kanssa, joten vertaislainat ja yrityslainat ovat oiva lisä omien varojen hoitoon sekä hajauttamiseen.

Fellow Finance palvelun vertaisluotto on edullinen laina!
Lainalaskurista näet heti miten edullisen luoton voit hakea Fellow Finance palvelusta

Lainaehdot

Fellow Financen Vertaislaina-palvelussa välittämää vertaislainaa voi hakea ja nostaa vakituisesti Suomessa asuva täysi-ikäinen ja oikeustoimikelpoinen henkilö, jolla on suomalainen pankkitili, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja joka Fellow Financen suorittaman luottokelpoisuusarvion mukaan kykenee todennäköisesti täyttämään kaikki lainasopimuksen mukaiset velvoitteensa ja joka on ennen lainan nostamista toimittanut kaikki pyydetyt asiakirjat luottokelpoisuusarviota varten kuten tositteen säännöllisistä tuloistaan.

Tietoa Fellow Financesta

Yhtiö on perustajiensa ja Helsingin pörssiin listatun finanssitalo Taaleri Oyj:n omistama fintech-yritys, jolle on ainoana suomalaisena joukkorahoituspalveluna myönnetty maksulaitoksen toimilupa Suomen Finanssivalvonnalta.

Kokemuksia Fellow Financesta

Parasta tässä on vertaistuki. Ja se, että pienetkin yritykset pääsevät osaksi joukkorahoituspalvelua. Tämä myöskin avaa mahdollisuuksia päästä sijoittamaan mielenkiintoisiin ja uusin yrityksiin.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here