Credigo

5927
(Muokattu: 24.3.2021)
Credigo
500€ -5000€
Välittömästi
(4.2/5)
Ikäraja
20v
Minimitulot
Säännölliset tulot
Laina-aika
24kk -60kk
Aukioloajat
Korko
19.95% -19.95%
Email
Lainatyyppi
Joustoluotto
Perustettu
2015

Lainan hakeminen Credigosta

Tarjolla on pientä pikalainaa helposti ja nopeasti. Credigo myöntää lainaa 100 – 2500 euroa nopeasti tilille. Laina-aika joustaa kuudesta kuukaudesta jopa viiteen vuoteen. Tämän pikavipin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Saat lainapäätöksen heti ja rahat tilille minuuteissa. Lainan hakeminen Credigosta on tehty sangen selkeäksi, helpoksi ja läpinäkyväksi. Siellä ei kikkailla erilaisilla lainanimikkeillä, vaan tarjolla on yksi, tuttu ja turvallinen tuote: kulutusluotto. Toki sitä voidaan kutsua myös pikavipiksi tai pikalainaksi.

Käytä lainahakua sopivan luoton löytämiseen
Lainahaku auttaa löytämään parhaat luotot helposti

Lainatuotteet

Kulutusluotto

Korot & Kulut

Kun päätät hakea lainaa Credigolta, sinun ei tarvitse huolehtia ylimääräisistä piilotetuista kuluista, joita ovat yleensä nostokulut, avausmaksut, laskutuslisät tai tilinhoitomaksut. Hinnat ovat ilahduttavan selkeitä, etkä sinä kohtaa ylimääräisiä kuluja laina-aikanasi. Näet Credigon edulliset hinnat myös pikalainavertailussa.

Esimerkki kulutusluotosta:

Lainan summa: 1000 €

Laina-aika: 5 v.

Kuukausikorko: 3,25 %

Todellinen vuosikorko max: 46,69 %
Vuoden kokonaiskustannukset: 458 €

Ei muita kuluja

Kuukausierä: 39 € (pääoma + korko)

Lainakustannukset muodostuvat vain kuukausikorosta, joka on 3,25 – 3,42 %, riippuen laina-ajasta ja lainan määrästä. Credigon lainojen todelliset vuosikorot eivät ylitä lailla säädettyä pienlainojen korkokattoa, eli sitä maagista 50,5 prosenttia.

Lainaa varmasti halvalla - Credigo!
Katso hintavertailusta kuinka edullinen Credigo oikeasti on!

Takaisinmaksu

Credigolla takaisinmaksuaika on minimissään 6  ja maksimissaan 60 kuukautta. Halutessaan lainan voi maksaa takaisin suuremmissa erissä tai kokonaisuudessaan sovittua maksuaikataulua nopeammin. Takaisin maksettavan summan voi pyytää asiakaspalvelustamme. Mikäli avoimia laskuja ei ole ja tekee maksusuorituksen, maksu kirjautuu suoraan pääomaan.

Edut & Kampanjat

Hintatakuu on se jota kannattaa pitää silmällä. Sillä Credigo lupaa: ”Jotta saat parhaan hinnan lainallesi, tarjoamme lainoillemme hintatakuun. Jos löydät lainamme halvemmalla kuin sinun lainasi, hyvitämme sinulle erotuksen. Jos löydät tarjouksen lainastamme 30 päivän kuluessa lainasopimuksen solmimisesta, saat erotuksen arvoisen lahjakortin.”

Credigo voi päättää tarjota hakijalle maksuvapaan kuukauden luoton myöntämisen jälkeen. Maksettavasta luottosummasta vähennetään luotonsaajan luoton myöntämisen jälkeen valitsema maksuvapaan kuukauden kulu. Maksuvapaan kuukauden kustannukset ovat 9,90 – 69,90 € lainasumman mukaan. Maksuvapaan kuukauden korko pääomitetaan, joka johtaa alkuperäisen maksuajan pidentymiseen, kuten yleensäkin lainojen maksuvapailla kuukausilla on tapana.

Credigon lainaehdot

Edellytykset lainalle ovat 20 – 70 vuoden ikä, luottotiedot kunnossa ja tulotietojen vahvistus eli jokaisella hakijalla tulee olla säännölliset ansio- tai eläketulot. Luotonsaajalla tulee olla suomalainen henkilötunnus ja vakituinen osoite Suomessa. Credigo ei myönnä pikalainaa ilman luottotietoja. Tämän lisäksi tulee tehdä sähköinen tunnistautuminen joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Credigo 1
Lainaehdot luoton myöntämiselle Credigo palvelussa

Ikärajat

  • Credigon ikähaarukka on sangen leveä, nimittäin se on 20 – 70 vuotta.

Luottotiedot

Perinteinen pikavippi ilman luottotietoja ei onnistu. Luottotiedot tarkistetaan luottotietorekistereistä, joita ylläpitävät Suomen Asiakastieto Oy ja Bisnode Finland Oy. Myös Credigo tarkistaa luottotiedot sähköisen tunnistautumisen yhteydessä.

Tunnistautuminen

Tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Muut vaatimukset lainan myöntämiselle

Hakijan hakemuksen perusteella luotonkäsittelijät tekevät henkilökohtaisen luottoarvion, jonka perusteella Credigo tekee tarjouksen sopivasta pikavipistä. Jos jostain syystä haettua summaa ei voida tarjota, tekevät he tarjouksen sinulle pienemmästä summasta, mutta tämä on tietenkin tapauskohtaista tapauskohtaisesti.

Jos tahdot sittenkin enemmän lainaa kuin 2500

Credigon rinnakkaispalveluna toimii Easycredit, joka myöntää jopa tuplasti enemmän lainaa kuin itse Credigo eli 100 – 5000 euroa. Easycredit-lainan takaisinmaksuaika on pitkä ja kuukausierät pieniä. Pidempi laina-aika ja pienet kuukausierät helpottavat luoton takaisinmaksua.

Easycredit-tuotteissa laina-aika määräytyy lainattavan summan mukaan. Esimerkiksi 100 – 400 euron lainoissa laina-aika on 12 kuukautta, 500 – 2500 euron lainoissa 60 kuukautta ja 5000 euron lainassa 86 kuukautta.

Easycredit ja Credigo ovat  molemmat Northmill Oy:n lainatuotteita.

Tietoa Credgosta

Credigo on Easycreditin ohella Northmill Oy:n rinnakkaistoiminimi, jolla se tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja Suomessa. Northmill Oy:n omistaa ruotsalainen emoyhtiö Northmill AB, joka on vakavarainen rahoitusyhtiö reilun kymmenen vuoden kokemuksella. Toiminta perustuu vankkaan kokemukseen, sillä Credigo on toiminut Ruotsissa vuodesta 2006 lähtien.

Emoyhtiö Northmill AB on vakavarainen ruotsalainen fintech-innovaatioyritys. Northmillin tavoite on kehittää helposti lähestyttäviä ja turvallisia pankkipalveluja kuluttajille uuden teknologian, innovaation ja intohimon kautta.

Northmill Oy on suomalainen yritys, joka on rekisteröitynyt Suomessa Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Luotonantajarekisteriin pääsyn edellytyksenä on esimerkiksi yrityksen johdon ja vastuuhenkilöiden luotettavuus, hyvämaineisuus ja riittävä ammattitaito. Se tähtää siihen, että tarjoamme asiakkaillemme vain selkeitä, läpinäkyviä ja asiakasystävällisiä rahoitusratkaisuja.

Yhteystiedot:
Bulevardi 14, 00120, Helsinki.

  • Luotonantaja: Avida Finans AB, Suomen sivuliike, Y-tunnus 2541768-9.
    Luotonvälittäjä: Northmill Oy, Y-tunnus 2680454-1.

Kokemuksia Credigosta

Credigolla on mukavan selkeä sivusto. Samoin sen tarjoama lainapaketti on selkeä.  Se on hienoa, ettei kikkailla erityyppisillä nimikkeillä – varsinkin jos ja kun tuote on sama samoin ehdoin. Tämä antaa välittömästi luotettavan kuvan. Ja jotenkin se, että yritys on ruotsalaisten hallussa emomaisesti, lisää edelleen sen luotettavaa kuvaa. Yleisesti ottaen asiakkaat kiittelevät Credigon asiakaspalvelua. Nopeudestakin se saa pisteitä. Ja jopa 90 prosenttia asiakkaista ovat tyytyväisiä Credigoon. Mikähän mahtaa olla vastaava luku kivijalkapankeilla? Isona plussana asiakaskunta pitää tietenkin sitä, että se on suomalainen, joten kaikki palvelut asiakaspalvelusta lähtien hoituu suomeksi.

ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Kokemuksia
6.8

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here