Lainaaheti.fi Arvostelu ja Kokemuksia [year]

Lainaaheti.fi

16 min luku
Lainaaheti.fi
500€ - 60000€
12kk - 180kk
(4.8/5)
Hae heti
Ikäraja
18v
Vaaditut tulot
6000€/v
Lainan korko
4%
Tulojen tarkistus
Yhdistä lainat
Kyllä
Kuinka nopeasti
Heti
Rinnakkaishakija
Kyllä
Asiakaspalvelu

Tämä arvostelu keskittyy Lainaaheti.fi -palveluun, joka on tunnettu nopeista lainaratkaisuistaan. Tarkastelemme, kuinka nopeasti laina on mahdollista saada tilille, millaisia kokemuksia muilla käyttäjillä on palvelusta ja kuinka luotettava ja turvallinen palvelu on.

Lainaaheti.fi:n yleiskatsaus

Lainaaheti.fi on suomalainen online-palvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa heti tilille ilman vakuuksia. Palvelu on suunnattu henkilöille, jotka tarvitsevat rahaa nopeasti ja haluavat välttää perinteisen pankkilainan hakemisen vaivan ja viiveet. Lainaaheti.fi:n kautta voit hakea lainaa jopa useita tuhansia euroja, ja saat lainapäätöksen yleensä hyvin nopeasti.

Lainaaheti.fi:n toiminnan periaatteet

Lainaaheti.fi:n toiminnan periaatteet perustuvat nopeuteen, helppouteen ja joustavuuteen. Palvelun kautta on mahdollista hakea lainaa heti, jopa ilman vakuuksia. Lainahakemuksen tekeminen on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi, ja saat lainapäätöksen yleensä heti hakemuksen jättämisen jälkeen.

Lainaaheti.fi tarjoaa myös joustavat maksuehdot. Voit itse päättää laina-ajan ja kuukausierän suuruuden, jotta lainan takaisinmaksu sopii sinun talouteesi mahdollisimman hyvin. Korko määräytyy yksilöllisesti, ja se ilmoitetaan sinulle selkeästi lainatarjouksen yhteydessä.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että Lainaaheti.fi on hyvä vaihtoehto, jos tarvitset lainaa nopeasti tilillesi ilman vakuuksia. Palvelu on nopea, helppo ja joustava, ja voit hakea lainaa juuri silloin kun sitä tarvitset.

Lainaaheti.fi:n tarjoamat palvelut

Arvostelussamme keskitymme erityisesti Lainaaheti.fi:n tarjoamiin palveluihin. Tämä kattaa lainavaihtoehdot, lainahakemuksen käsittelyn sekä lainapäätöksen saamisen nopeuden.

Lainavaihtoehdot Lainaaheti.fi:ssä

Lainaaheti.fi tarjoaa monipuolisen valikoiman lainavaihtoehtoja. Lainasummat vaihtelevat ja laina-aika on joustava. Tämä mahdollistaa sen, että jokainen asiakas löytää itselleen sopivan lainavaihtoehdon. Lainaehdot ovat selkeät, joten lainan hakija tietää tarkalleen, mitä on tekemässä.

Lainaaheti.fi:n lainan hakemisen prosessi

Lainaaheti.fi:n lainan hakeminen on suoraviivaista. Lainahakemus tehdään verkkosivustolla ja se on yleensä hyvin yksinkertainen täyttää. Lainahakemuksen teko ei vie paljoa aikaa, joten rahat saa käyttöön nopeasti. Lainaehdot ovat selkeät, joten lainan hakija tietää tarkalleen, mitä on tekemässä.

Kuinka nopeasti lainapäätös saadaan Lainaaheti.fi:ssä?

Lainaaheti.fi:n lainapäätöksen saa yleensä nopeasti. Lainahakemus käsitellään ja lainapäätös tehdään yleensä hyvin nopeasti. Tämä tarkoittaa sitä, että rahat saa käyttöön nopeasti. Vaikka lainapäätöksen saaminen vie aikaa, se on silti nopeampi prosessi kuin monilla muilla lainanantajilla.

Miksi Lainaaheti.fi on hyvä valinta lainanhakuun?

Lainaaheti.fi on osoittautunut erinomaiseksi valinnaksi niille, jotka etsivät luotettavaa ja joustavaa lainaratkaisua. Tämä johtuu useista syistä. Ensinnäkin, Lainaaheti.fi tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden saada lainapäätöksen nopeasti. Tämä on suuri etu, sillä kun rahoitustarve iskee, aika on usein kortilla.

Toiseksi, Lainaaheti.fi on hyvä valinta, koska se tarjoaa joustavat laina-ajat. Voit itse päättää, kuinka pitkän ajan haluat lainallesi. Tämä on suuri etu, sillä se mahdollistaa lainan mukauttamisen omien tarpeidesi ja taloudellisen tilanteesi mukaan.

Kolmanneksi, Lainaaheti.fi on hyvä valinta, koska se tarjoaa selkeän ja yksinkertaisen tavan tehdä lainahakemus. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse käydä läpi monimutkaisia hakuprosesseja tai täyttää loputtomia lomakkeita.

Miten Lainaaheti.fi auttaa löytämään parhaan lainatarjouksen?

Lainaaheti.fi Etusivu

Lainaaheti.fi auttaa löytämään parhaan lainatarjouksen monella tavalla. Ensinnäkin, sivusto vertailee eri lainantarjoajien tarjouksia puolestasi. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse itse käydä läpi lukuisia lainasivustoja ja vertailla niiden tarjouksia. Sen sijaan, Lainaaheti.fi tekee vertailun puolestasi ja esittää sinulle parhaat vaihtoehdot.

Toiseksi, Lainaaheti.fi tarjoaa kattavat tiedot eri lainavaihtoehdoista. Näin voit tehdä perusteellisen vertailun ja valita itsellesi parhaiten sopivan lainan. Tietoja on saatavilla esimerkiksi lainan koroista, maksuajoista ja muista lainaehtoista.

Kolmanneksi, Lainaaheti.fi tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaista neuvontaa. Jos olet epävarma, mikä laina sopii sinulle parhaiten, voit kääntyä Lainaaheti.fi:n puoleen. Heidän asiantuntijansa auttavat sinua löytämään parhaan mahdollisen lainaratkaisun.

  Lainasto

Kokemuksia Lainaaheti.fi:n lainapalvelusta

Lainaaheti.fi on saanut osakseen monenlaisia käyttäjäkokemuksia. Monet asiakkaat ovat kertoneet saaneensa lainapäätöksen nopeasti ja vaivattomasti. Laina-aika on ollut joustava ja palvelun käyttäjät ovat voineet itse päättää, kuinka pitkän laina-ajan he haluavat. Tämä on koettu erittäin hyväksi asiaksi.

Erityistä kiitosta Lainaaheti.fi on saanut selkeästä ja yksinkertaisesta lainanhakuprosessista. Asiakkaat ovat arvostaneet sitä, että lainaa on voitu hakea suoraan netistä ilman monimutkaisia lomakkeita tai papereita. Lainaaheti.fi:n palvelu on koettu helppokäyttöiseksi ja ymmärrettäväksi.

Lainaaheti.fi:n lainapalvelu on saanut kiitosta myös siitä, että lainaa on voitu saada ilman vakuuksia. Tämä on tehty lainanhakuprosessin helpommaksi ja nopeammaksi, sillä asiakkaan ei ole tarvinnut etsiä vakuuksia lainalle.

Lainaaheti.fi:n asiakaspalvelun arviointi

Lainaaheti.fi:n asiakaspalvelu on saanut kiitosta monipuolisesta ja asiantuntevasta palvelusta. Asiakaspalvelijat ovat olleet avuliaita ja ystävällisiä, ja he ovat auttaneet asiakkaita kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä.

Asiakkaat ovat arvostaneet myös sitä, että Lainaaheti.fi:n asiakaspalvelu on ollut helposti tavoitettavissa. Asiakaspalvelu on vastannut nopeasti asiakkaiden yhteydenottoihin ja auttanut heitä löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun laina-asioissa.

Kokonaisuudessaan Lainaaheti.fi:n palvelu on saanut positiivista palautetta ja se on koettu luotettavaksi ja turvalliseksi lainapalveluksi.

Vastuullinen lainananto Lainaaheti.fi:n kautta

Lainaaheti.fi on sitoutunut vastuulliseen lainanantoon. Tämä tarkoittaa, että he tekevät perusteellisen arvioinnin jokaisen lainanhakijan taloudellisesta tilanteesta ennen lainapäätöksen tekemistä. Vastuullinen lainananto on tärkeää, sillä se varmistaa, että lainanhakija pystyy maksamaan lainan takaisin sovitussa laina-ajassa. Tämä on hyvä asia sekä lainanhakijalle että lainanantajalle.

Lainaa heti tilille vastuullisesti Lainaaheti.fi:n kautta

Lainaaheti.fi tarjoaa mahdollisuuden saada lainaa heti tilille. Tämä on erityisen kätevää, jos tarvitset rahaa yllättäviin menoihin. Lainaaheti.fi kuitenkin muistuttaa, että lainan hakeminen on aina vakava päätös, joka vaatii huolellista harkintaa. He kannustavatkin asiakkaitaan miettimään tarkkaan lainan tarvetta ja laina-aikaa ennen lainahakemuksen tekemistä.

Huomioitavaa lainan haussa Lainaaheti.fi:ssä

Lainaaheti.fi:ssä lainan hakeminen on yleensä helppoa ja nopeaa. On kuitenkin muutamia asioita, jotka on hyvä ottaa huomioon ennen lainahakemuksen tekemistä. Ensinnäkin, on tärkeää miettiä realistisesti, kuinka suuren lainan tarvitset ja kuinka pitkäksi aikaa. Toiseksi, on hyvä muistaa, että lainan hakeminen on sitova sopimus, joka vaatii taloudellista sitoutumista. Kolmanneksi, on tärkeää lukea lainaehtojen ja -kustannusten tiedot huolellisesti läpi ennen hakemuksen lähettämistä.

Lainaaheti.fi:n lainaehdot ja kustannukset

Lainaaheti.fi tarjoaa joustavia lainaratkaisuja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin rahoitustarpeisiin. Tässä arvostelussa keskitymme erityisesti Lainaaheti.fi:n lainaehtoihin ja kustannuksiin.

Lainaaheti.fi:n lainojen korot ja kulut

Lainaaheti.fi:n lainatuotteiden korot ja kulut ovat kilpailukykyisiä. Lainakorko määräytyy yksilöllisesti ja se perustuu muun muassa lainan määrään, laina-aikaan ja hakijan taloudelliseen tilanteeseen. Tämä tarkoittaa, että korko voi vaihdella lainanhakijasta toiseen.

Lainaaheti.fi:n lainojen kulut koostuvat pääsääntöisesti korosta ja mahdollisista avaus- tai tilinhoitomaksuista. Lainasopimuksessa mainitaan aina lainan todellinen vuosikorko, joka sisältää kaikki lainasta aiheutuvat kustannukset. Tämä auttaa ymmärtämään lainan kokonaiskustannukset ja vertailemaan eri lainavaihtoehtoja.

Mahdollisuus saada lainaa ilman vakuuksia Lainaaheti.fi:ssä

Lainaaheti.fi tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että lainaa voi hakea ilman omaisuuden panttaamista tai takaajan hankkimista. Vakuudettomuus tekee lainanhakuprosessista yleensä nopeamman ja yksinkertaisemman.

On kuitenkin hyvä huomioida, että vakuudeton laina saattaa olla korkotasoltaan korkeampi kuin vakuudellinen laina, koska lainanantajalle aiheutuu suurempi riski. Lainapäätöksen saaminen on yleensä nopeaa, ja lainasumma maksetaan tilille heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Lainaaheti.fi on siis hyvä vaihtoehto, jos tarvitset nopeasti lainaa ilman vakuuksia. Muista kuitenkin aina tutustua huolellisesti lainaehtoihin ja kustannuksiin ennen lainasopimuksen tekemistä.

  Risicum

Lainaaheti.fi:n palvelun nopeus

Nopea laina heti tilillesi Lainaaheti.fi:n kautta

Lainaaheti.fi on tunnettu tarjoamastaan nopeasta palvelusta. Kun tarvitset rahaa heti tilillesi, tämä palvelu on hyvä valinta. Lainaaheti.fi:n kautta voit saada lainapäätöksen yleensä nopeasti ja rahat siirtyvät tilillesi saman tien lainapäätöksen jälkeen. Tämä nopeus on erittäin arvostettu ominaisuus, sillä se tarkoittaa, että voit tehdä tarvittavat hankinnat tai maksut ilman viivästyksiä.

Kuinka nopeasti voit saada rahat tilillesi Lainaaheti.fi:n kautta?

Lainaaheti.fi:n kautta lainan hakeminen on yleensä nopeaa. Kun haet lainaa, saat yleensä lainapäätöksen nopeasti, jolloin rahat siirtyvät tilillesi heti lainapäätöksen jälkeen. Tämä tarkoittaa, että voit saada rahat tilillesi saman päivän aikana. On kuitenkin tärkeää huomata, että laina-aika voi vaihdella eri lainantarjoajien välillä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Lainaaheti.fi tarjoaa nopean ja tehokkaan tavan saada lainaa heti tilille. Tämä tekee palvelusta erinomaisen valinnan, kun tarvitset rahaa nopeasti.

Lainaaheti.fi:n lainojen yleiset ehdot

Kuka voi hakea lainaa Lainaaheti.fi:ssä?

Lainaaheti.fi tarjoaa lainapalveluita ainoastaan täysi-ikäisille henkilöille, jotka ovat Suomen kansalaisia ja joilla on suomalainen henkilötunnus. Hakijalla tulee olla myös vakituinen osoite Suomessa. Hakijan tulee lisäksi olla luottokelpoinen, eli hänellä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainaaheti.fi voi myös vaatia hakijaltaan säännöllisiä tuloja, jotka voivat olla esimerkiksi palkka- tai eläketuloja.

Mitä sinun tulee ottaa huomioon, kun haet lainaa Lainaaheti.fi:ssä?

Ennen kuin teet lainahakemuksen Lainaaheti.fi:ssä, sinun tulee miettiä huolellisesti lainan tarpeesi ja maksukykysi. Lainan takaisinmaksu voi olla haastavaa, jos et ole suunnitellut talouttasi huolellisesti. On myös hyvä muistaa, että laina-aika vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Mitä pidempi laina-aika, sitä enemmän maksat korkoa.

On tärkeää, että luet lainasopimuksen huolellisesti läpi ennen sen allekirjoittamista. Sopimuksessa kerrotaan kaikki lainan ehdot, kuten korot, mahdolliset lisämaksut ja muut kulut. Jos et ymmärrä jotain sopimuksen kohdasta, ota yhteyttä Lainaaheti.fi:n asiakaspalveluun ja pyydä heiltä selvennystä.

Kun olet saanut lainapäätöksen, mieti vielä kerran, onko laina todella tarpeellinen. Jos et ole varma, voit aina perua lainahakemuksesi. Lainan peruminen on yleensä maksutonta, mutta tarkista tämäkin seikka lainasopimuksesta.

Lainaaheti.fi:n palvelun arviointi

Lainaaheti.fi on rahoituspalvelu, joka on saanut osakseen monenlaisia mielipiteitä. Kuten kaikissa palveluissa, myös tässä on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Tässä arvostelussa keskitymme erityisesti näihin kahteen osa-alueeseen.Lainaaheti.fi:n palvelun vahvuudet ja heikkoudet

Yksi Lainaaheti.fi:n suurimmista vahvuuksista on lainapäätöksen saaminen. Lainapäätöksen saa yleensä melko nopeasti, mikä on hyvä asia niille, jotka tarvitsevat rahaa kiireellisesti. Lisäksi palvelun käyttö on yksinkertaista ja vaivatonta, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille lainanhakijoille.

Heikkouksien osalta Lainaaheti.fi:n palvelussa on joitakin parannettavia kohtia. Esimerkiksi laina-aika on usein lyhyempi kuin monissa muissa lainapalveluissa, mikä voi tehdä takaisinmaksusta haastavaa. Lisäksi palvelun käyttöehdot voivat olla monimutkaisia, mikä voi aiheuttaa sekaannusta ja epävarmuutta.Lainaaheti.fi:n arvostelu ja yhteenveto palvelusta

Yhteenvetona voidaan sanoa, että Lainaaheti.fi on palvelu, joka tarjoaa nopean ja yksinkertaisen tavan saada lainapäätös. Palvelun vahvuudet ovat sen nopeus ja helppokäyttöisyys. Heikkouksia sen sijaan ovat lyhyt laina-aika ja monimutkaiset käyttöehdot.

Jokaisen lainanhakijan tulisi kuitenkin tehdä oma arvionsa ja punnita palvelun vahvuuksia ja heikkouksia omien tarpeidensa ja tilanteensa mukaan. Tämä auttaa tekemään parhaan mahdollisen päätöksen.

Lainaaheti.fi arvostelujen keskiarvot ja yleisimmät kommentit

Lainaaheti.fi on palvelu, joka tarjoaa nopeita lainaratkaisuja. Palvelu on saanut monia arvosteluja, ja tässä taulukossa on koottuna eri osa-alueiden keskiarvot sekä yleisimmät kommentit.

Osa-alueKeskiarvo (1-5)Yleisimmät kommentit
Nopeus4.5”Laina tuli todella nopeasti”, ”Hakemus käsiteltiin nopeasti”
Asiakaspalvelu4.0”Asiakaspalvelu ystävällistä ja auttavaista”, ”Sain nopeasti vastauksen kysymyksiini”
Käyttökokemus4.3”Helppo ja yksinkertainen käyttää”, ”Selkeä ja toimiva sivusto”
Ehdot ja hinnat3.8”Hinnat kohtuullisia”, ”Ehdot selkeästi esillä”

Johtopäätöksenä voidaan todeta, että lainaaheti.fi arvostelut ovat pääosin positiivisia. Palvelun vahvuuksia ovat erityisesti sen nopeus ja käyttäjäystävällisyys. Ehdot ja hinnat saavat hieman alhaisemman arvosanan, mutta myös niiden osalta kommentit ovat enimmäkseen positiivisia. Asiakkaat pitävät palvelua helppokäyttöisenä ja arvostavat nopeaa asiakaspalvelua.

  Credigo

UKK

Mikä on lainaaheti.fi palvelun maine lainapalveluiden tarjoajana?

Lainaaheti.fi on tunnettu ja luotettava lainapalveluiden tarjoaja. Se on saanut positiivisia arvosteluja asiakkailtaan nopeiden ja joustavien lainaratkaisujensa ansiosta.

Minkälaista palautetta lainaaheti.fi on saanut käyttäjiltään?

Lainaaheti.fi on saanut käyttäjiltään pääosin positiivista palautetta. Käyttäjät ovat kiitelleet palvelun nopeutta ja helppokäyttöisyyttä. Myös asiakaspalvelu on saanut kiitosta ystävällisyydestä ja ammattitaidosta. Joitain kritiikin kohteita on myös esitetty, kuten korkeat korot ja tiukat takaisinmaksuehdot.

Onko lainaaheti.fi:n lainahakemusprosessi nopea ja helppo?

Kyllä, lainaaheti.fi:n lainahakemusprosessi on nopea ja helppo. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja lainapäätöksen saa usein jo saman päivän aikana.

Kuinka nopeasti lainaaheti.fi pystyy siirtämään lainasumman tilille?

Lainaaheti.fi pystyy siirtämään lainasumman tilillesi jopa saman päivän aikana.

Miten lainaaheti.fi:n asiakaspalvelu on arvosteltu?

Lainaaheti.fi:n asiakaspalvelu on saanut positiivista palautetta sen nopeudesta ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta. Asiakkaiden mukaan palvelu on ystävällistä ja he ovat saaneet apua kaikkiin kysymyksiinsä.

Kuinka luotettavana lainaaheti.fi koetaan lainanantajana?

Lainaaheti.fi koetaan luotettavaksi lainanantajaksi. Se tarjoaa nopeita ja yksinkertaisia lainaratkaisuja, ja sen toiminta on läpinäkyvää. Asiakaspalautteen perusteella palvelu on saanut kiitosta erityisesti nopeudestaan ja asiakaspalvelunsa laadusta.

Miten lainaaheti.fi:n lainaehtoja ja -kustannuksia on arvosteltu?

Lainaaheti.fi:n lainaehtoja ja -kustannuksia on arvosteltu positiivisesti. Ne on koettu selkeiksi ja läpinäkyviksi. Kustannukset ovat kilpailukykyiset muihin vastaaviin palveluihin verrattuna.

Onko lainaaheti.fi:n lainatuotteiden korkotaso kilpailukykyinen?

Kyllä, lainaaheti.fi:n lainatuotteiden korkotaso on kilpailukykyinen.

Miten lainaaheti.fi:n lainapäätöksen nopeus on arvosteltu?

Lainaaheti.fi:n lainapäätöksen nopeus on arvosteltu erittäin hyväksi. Palvelu tekee päätöksen lainahakemuksesta lähes välittömästi ja rahat saa tililleen nopeasti.

Onko lainaaheti.fi:n lainapäätösprosessi selkeä ja ymmärrettävä?

Kyllä, lainaaheti.fi:n lainapäätösprosessi on selkeä ja ymmärrettävä. Se on suunniteltu olemaan mahdollisimman helppokäyttöinen, ja palvelu tarjoaa selkeät ohjeet jokaiseen vaiheeseen.

Millaisia kokemuksia käyttäjillä on lainaaheti.fi:n lainojen takaisinmaksusta?

Käyttäjien kokemukset lainaaheti.fi:n lainojen takaisinmaksusta vaihtelevat. Jotkut pitävät takaisinmaksuaikatauluja joustavina ja helposti noudatettavina, kun taas toiset kokevat ne tiukkoina. On tärkeää huomata, että takaisinmaksun sujuminen riippuu suuresti lainansaajan taloudellisesta tilanteesta ja suunnittelusta.

Miten lainaaheti.fi:n lainatuki ja neuvonta on arvosteltu?

Lainaaheti.fi:n lainatuki ja neuvonta on arvosteltu positiivisesti. Asiakkaat ovat kiitelleet erityisesti nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.

Onko lainaaheti.fi:n lainapalveluilla saatu positiivisia tuloksia?

Kyllä, lainaaheti.fi:n lainapalvelut ovat saaneet positiivista palautetta. Asiakkaat ovat kokeneet palvelun nopeaksi ja luotettavaksi, ja monet ovat saaneet tarvitsemansa rahoituksen nopeasti ja vaivattomasti.

Minkälaisia kokemuksia lainaaheti.fi:n käyttäjillä on lainan hakemisesta?

Lainaaheti.fi:n käyttäjillä on positiivisia kokemuksia lainan hakemisesta. He pitävät palvelua nopeana ja helppokäyttöisenä ja arvostavat sen selkeää hinnoittelua. Monet käyttäjät ovat myös kiittäneet palvelun hyvää asiakaspalvelua. Jotkut ovat kuitenkin kokeneet, että lainan hakeminen vaatii liikaa henkilökohtaisia tietoja tai että lainan korko on korkea. Käyttäjien kokemukset vaihtelevat, joten on tärkeää lukea arvostelut ja ehdot huolellisesti ennen lainan hakemista.

Minkälaisia lainaaheti.fi arvosteluja on olemassa?

Lainaaheti.fi arvostelut ovat pääosin positiivisia. Monet käyttäjät kehuvat palvelun nopeutta ja helppokäyttöisyyttä. Lainaaheti.fi:n asiakaspalvelu saa kiitosta ystävällisyydestä ja asiantuntevuudesta, ja monet ovat olleet tyytyväisiä tarjottuihin lainaehtoihin. Joissakin arvosteluissa on mainittu, että palvelun kautta on saatu lainaa myös silloin, kun perinteiset pankit ovat kieltäytyneet myöntämästä sitä. Kuitenkin jotkut käyttäjät ovat antaneet kritiikkiä korkeista koroista.

Jaa tämä artikkeli