Joustoluotto heti tilille [year]

Joustoluotto heti tilille netistä

20 min luku

Joustoluotto on moderni rahoitusmuoto, joka palvelee jokaisen tarpeita monipuolisesti.  Ei ihmekään, että tämä edullinen rahoitusmuoto kasvattaa suosiotaan, siinä missä perinteisten pikavippien suosio on lievässä laskussa. Joustoluotossa asiakas maksaa vain käyttämästään luotosta, ei käytettävissä olevan luottolimiitin mukaan. Eli, mikäli asiakas on hakenut joustoluottoa 1500 euroa, mutta käyttänyt vain 400 euroa, niin takaisin maksettava osuus on silloin 400 euroa. Se on suurin ero pikavippiin, jossa vipattu summa aina maksetaan kokonaisuudessaan takaisin.

Alla olevasta listasta löydät alan kuumimmat ja edullisimmat joustoluottoyhtiöt. Kannattaa siis tutustua tarkoin listaamiimme vaihtoehtoihin, koska olemme tehneet aikaa kuluttavan vertailun puolestasi ja valinneet parhaat ja edullisimmat joustoluottoa tarjoavat yritykset.

Parhaat Joustoluotot 2024

LainapaikkaLainasummatLainatyyppiTutustu
Ferratum Joustava1€ - 4000€Joustoluotto
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€Joustoluotto

Joustoluottoja.fi

Joustoluottoja.fi

Joustoluottoja.fi on Suomessa toimiva lainanvälittäjä, joka tarjoaa asiakkailleen joustavia lainaratkaisuja sekä joustoluottoa heti tilille. Yritys on toiminut vuodesta 2017 lähtien ja se tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hakea lainaa helposti ja nopeasti. Tämä yritys tarjoaa erilaisia lainatuotteita, kuten pankkilainoja, kulutusluottoja ja joustoluottoja.

Lainapaikan palvelut ovat helppokäyttöisiä ja nopeita. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainan hakeminen onnistuu kätevästi verkkosivuilla olevan lomakkeen avulla. Yritys tarjoaa myös mahdollisuuden hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, mikä tekee lainan hakemisesta entistä helpompaa.

Joustoluottoja.fi tarjoaa asiakkailleen monia etuja, kuten korottomia ja kuluttomia lainoja, jotka sopivat erityisen hyvin pienempiin lainatarpeisiin. Yrityksen asiakaspalvelu on myös erittäin ammattitaitoista ja auttaa asiakkaita kaikissa lainaan liittyvissä asioissa.

Joustoluottoja.fi on hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät nopeaa ja helppoa tapaa saada lainaa. Yrityksen palvelut ovat laadukkaita ja ne tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden saada lainaa nopeasti ja helposti.

Perusvippi

Perusvippi joustoluotto

Perusvippi tarjoaa edullista joustoluottoa 18 vuotta täyttäneille. Perusvipin joustoluotto on yksi edullisimmista, maksat vain nostopalkkion, jonka suuruus tänä päivänä on 15 prosenttia ja avoinna olevalle summalle eräpäivän jälkeen 5 prosentin kuukausikoron. Eli lainasopimuksen laatiminen on maksutonta ja vuosimaksuja tai muitakaan ylimääräisiä kuluja ei asiakkailta peritä.  Luoton voit maksaa halutessasi takaisin kerralla yhdessä erässä tai voit myös lyhentää sitä kuukausittain.  Perusvippi-palvelun takana on vakavarainen luottoyhtiö, joka on yksi Suomen suurimmista nettirahoittajista. Perusvipin luotolla voit maksaa myös ostoksesi nettissä.

Eli mikäli olet nopean ja helpon joustoluoton tarpeessa, niin on monta hyvää syytä valita Perusvippi. Hakemuksen voit täyttää ja palauttaa netissä ja hakemuksen hyväksymisen jälkeen voit nostaa rahaa luotolta tilillesi vaikka kännykälläsi. Perusvippin luotolla voit myös asioida verkkokaupoissa. Yleensä saat maksuaikaa reilun kuukauden. Eli tämän kuun ostokset maksat vasta ensi kuun lopussa. Yritys tarjoaa joustavaa 2000 euron lainaa erilaisiin tarpeisiin, mutta sen valikoimasta löytyy myös pienemmät 50 euron lainat.

 • Joustoluottoa tarjolla 20 – 2000 euroa, nyt myös suurempia lainoja
 • Maksuaikaa jopa 7 kuukautta
 • Ikäraja käteisnosto-ominaisuudella 21 vuotta ja luottosopimus ilman kyseistä ominaisuutta voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneille
 • Hakeminen kätevästi netissä ja hakemuksia käsitellään 08.00-22.00 välisenä aikana

Etua.fi

Etua.fi

Etua tarjoaa yhtä markkinoiden suurinta joustoluottoa. Haettavissa on lainaa jopa 40 tuhannen euron arvosta. Maksuaikaa on saatavilla hyvinkin pitkiä aikoja, jopa yli 10 vuotta.  Etua-palvelu toimii luotonvälittäjänä. Asiakkaalle tämä näkyy niin, että luotonhakija saa useamman eri rahoitusyhtiön tarjouksen jättämällä vain yhden hakemuksen. Eli Etua.fi ei myy omia lainatuotteita, vaan kilpailuttaa markkinoilla toimivia yrityksia, jotta asiakas saa mahdollisimman edullisen joustoluoton. Vertaile saamiasi tarjouksia ja hyväksy sinulle sopivin vaihtoehto ja saat hakemasi luoton käyttöösi hyvinkin nopeasti. Etua-palvelulta kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset voivat hakea oman joustoluottonsa.

Mikäli suunnitelmissa on vaikka hieman suurempi hankinta, niin Etua.fi on oiva paikka joustoluoton hakemiseen. Suuremmissa summissa toki lainasta koituvat kulut ovat luonnollisesti hieman suurempia, joten joustoluoton hakeminen kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa, jotta saa mahdollisimman edullisen lainatarjouksen ja sitä kautta voi säästää helposti pitkän pennin.

 • Joustoluottoa tarjolla 2000 – 40000 euroa
 • Maksuaika sopimuksen mukaan, jopa 12 vuotta
 • Ikäraja 20v
 • Vakituinen osoite Suomessa

epikavippi

epikavippi tarjoaa joustoluottoja, pikavippejä sekä kulutusluottoja

epikavippi on kotimainen rahoituspalvelu ja tarjolla on joustoluottoa jopa 5000 euroa. Maksuaikaa saat sopimuksen mukaan riippuen haetun luoton määrästä. epikavippilta saa luottopäätöksen ja tarjouksen lähes välittömästi. Luoton nostaminen omalle tilille onnistuu kellon ympäri. Kun hakemus on hyväksytty, niin voit siis milloin tahansa nostaa rahaa joustoluotolta omalle tilillesi. epikavippin nimelliskorko on hyvin kohtuullinen. Korot toki vaihtelevat lainasumman ja takaisinmaksusuunnitelman mukaan. Oman kokonaiskoron ja kaikki muut joustoluottoon liittyvät kulut saat helposti selville jättämällä tarjouspyynnön.

epikavippilta lainan hakeminen tulee aina tehdä nettisivun kautta ja tunnistautua verkkopankkitunnuksilla. Hakemuksen täyttäminen ja palauttaminen on ilmaista.Ennen ensimmäistä nostoa voit muuttaa eräpäivää kerran maksutta, mutta sen jälkeen eräpäivän muuttamisesta joutuu maksamaan pienen korvauksen. Palveluvalikoimasta voit ottaa pienen 100 euron lainan tai joustavan 500 euron luoton.

  Matkalaina

Hae siis kätevää joustoluottoa jo tänään!

 • Joustoluottoa tarjolla 100 – 500 euroa, jonka saa tililleen lähes välittömästi
 • Suurempia luottoja myös mahdollista saada aina 60000 euroon asti
 • Maksuaika sopimuksen mukaan
 • Ikäraja 18v

Lainasto Ostosraha

Lainasto Ostosraha on joustoluoton kaltainen luottotili

Lainaston ostosraha on sinun valintasi, jos tarvitset rahaa juuri nyt. Ostosraha nimittäin on tunnettu nopeista rahansiirroistaan. Saat oman luottopäätöksesi nopeasti ja jos saamasi tarjousehdot tyydyttävät sinua, voit solmia luottosopimuksen saman tien pankkitunnuksien avulla. Hakemasi summa on yleensä tililläsi muutamissa minuuteissa. Maksuaikaa on tarjolla jopa viiteen vuoteen saakka ja maksimiluottoraja on 3000 euroa. Ostosraha-palvelun tarjoaa OPR-Vakuus Oy, joka on yksi Suomen suurimmista ja pisimpään alalla toimineista luottoyhtiöistä. Eli voit olla varma, että kaikki hoituu mutkattomasti ja helposti, kun asioit Ostosraha.fi palvelua käyttäen.

Ostosraha tarjoaa joustoluottoa aina edullisin lainaehdoin ja pienillä kuluilla. Kunhan sinulta ei löydy maksuhäiriömerkintöjä, niin lainan saaminen on lähes varmaa. Saat aina haettua lainan ilman takaajia ja vakuuksia.

 • Joustoluottoa tarjolla 400 – 3000 euroa
 • Mahdollista saada pidempi maksuaika pieniinkin lainoihin
 • Yleensä maksuajat ovat 12 – 60 kuukautta
 • Ikäraja 20v

Mikäli sinulla heräsi kysymyksia luoton hakemiseen liittyen, niin alle on koottu muutama yleinen usein kysytty kysymys. Toki luotonantajasta riippuu korot ja maksuajat ja muut lainaan liittyvät yksityiskohtaiset asiat, mutta alla olevat faktat pätevät oikeastaan kaikkiin alan yrityksiin.

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on luottotyyppi, joka antaa käyttäjälle mahdollisuuden nostaa ja maksaa luottoa takaisin aina tarpeen mukaan. Joustoluotto on käytännössä pienlaina, jonka käyttäjä voi nostaa ja maksaa takaisin oman tarpeensa mukaan.

Käyttäjä voi nostaa luottoa kerralla tai ottaa lyhyitä lainoja aina tarvittaessa. Luoton korot ja kulut määräytyvät joustoluoton myöntäjän ehtojen mukaan. Joustoluotto on hyödyllinen vaihtoehto, jos tarvitset lainaa lyhytaikaiseen tarpeeseen, kuten remonttiin tai matkalle.

Miksi joustoluotto on suosittu vaihtoehto?

Joustoluotto on suosittu vaihtoehto, koska se tarjoaa joustavuutta ja etuja, joita muut lainavaihtoehdot eivät tarjoa. Tämä lainamuoto on erityisen suosittu, koska se antaa asiakkaille mahdollisuuden maksaa lainaa takaisin oman aikataulunsa mukaan. Asiakkaat voivat valita, maksavatko he lainansa kerralla tai osissa. Myös joustoluoton korot ovat usein alhaisemmat kuin muilla lainoilla.

Luottotili on helppo saada ja se on saatavilla verkossa tai pankkipalvelupisteissä. Asiakkaat voivat hakea lainaa ilman vaivalla ja käyttämällä vain muutamia minuutteja. Lisäksi asiakkaat voivat hakea lainaa missä tahansa ja milloin tahansa, mikä tekee siitä erittäin mukavan.

Joustoluotto tarjoaa myös asiakkaille mahdollisuuden sopeuttaa lainan ehtoja tarpeisiinsa. Asiakkaat voivat valita, haluavatko he lyhyen tai pitkän maksuajan ja koron, joka sopii parhaiten heidän budjettiinsa. Joustoluotto on myös erittäin turvallinen vaihtoehto, koska asiakkailla on mahdollisuus pyytää lisätietoja ennen lainan ottamista.

Kaiken kaikkiaan joustoluotto on suosittu vaihtoehto, koska se tarjoaa asiakkaille joustavuutta ja etuja, joita ei ole saatavana muilla lainoilla. Se antaa asiakkaille mahdollisuuden valita lainan ehdot heidän tarpeisiinsa sopiviksi ja se on helppo saada verkosta tai pankkipalvelupisteistä. Lisäksi joustoluotto tarjoaa turvallisen vaihtoehdon lainojen ottamiseen.

Miten joustoluotto toimii?

Joustoluotto on eräänlainen luotto, jonka avulla voit saada käyttöösi lisää rahaa tarpeen mukaan. Se on helppo ja nopea hakea ja se voidaan myöntää ilman vakuuksia. Se toimii siten, että lainaa otetaan tietyn suuruinen summa, joka sitten maksetaan takaisin erissä. Takaisinmaksu tapahtuu joko kertaluontoisesti tai pienissä erissä, joita voi maksaa kuukausittain.

Joustoluoton avulla voit siirtää rahaa tilillesi heti ja käyttää sitä tarvittaessa. Lainanottajan on maksettava korko ja muut mahdolliset kulut ajallaan. Joustoluotto on hyvä ratkaisu, jos tarvitset tilapäisesti lisärahaa ja haluat maksaa sen takaisin pienin erin.

• Joustoluotto on helppo ja nopea hakea ilman vakuuksia.
• Laina otetaan tietyn suuruisen summan, joka sitten maksetaan takaisin erissä.
• Takaisinmaksu tapahtuu joko kertaluontoisesti tai pienissä erissä, joita voi maksaa kuukausittain.
• Lainanottajan on maksettava korko ja muut mahdolliset kulut ajallaan.
• Joustoluotto on hyvä ratkaisu, jos tarvitset tilapäisesti lisärahaa ja haluat maksaa sen takaisin pienin erin.

Tutustu myös: https://www.kulutusluotto.com/joustoluotto/

Joustoluoton hakeminen

Joustoluottoa haetaan yleensä netissä. Tarvitset yleensä henkilötunnuksen, osoitteen ja pankkitilin tiedot. Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat usein välittömän päätöksen ja voit saada rahat tilillesi samana päivänä.

Yksityiskohtaiset ohjeet riippuu tietysti lainapalvelusta, mutta alapuolella on yleiset ohjeet miten joustoluottoa haetaan.

 1. Valitse luotonantaja ja tutustu siihen tarkemmin. Tarkista, että luotonantajan ehdot ja kulut vastaavat tarpeitasi.
 2. Luo henkilökohtainen tilisi luotonantajan verkkosivuilla tai hae lainaa soittamalla luotonantajan asiakaspalvelunumeroon.
 3. Täytä ja lähetä hakemus. Tarvitset yleensä henkilötietoja, kuten nimesi, osoitteesi ja työpaikkasi, sekä tietoja taloudellisesta tilanteestasi, kuten tulosi ja varallisuutesi.
 4. Odota vastausta. Luotonantaja arvioi hakemuksesi ja voi pyytää lisätietoja ennen päätöksen tekemistä.
 5. Hyväksy tarjous tai hylkää se, jos et ole tyytyväinen ehtoihin. Jos hyväksyt tarjouksen, voit aloittaa rahojen nostamisen tilillesi välittömästi tai odottaa saapumista postilaatikkoon.
  Autorahoitus Netistä

Joustoluoton myöntäminen ja rahoituksen saaminen

Joustoluoton myöntäminen ja rahoituksen saaminen riippuvat hakijan taloudellisesta tilanteesta ja luottokelpoisuudesta. Joustoluottoa myöntävät yleensä pankit, rahoitusyhtiöt ja luotonantajat, joilla on erilaisia vaatimuksia hakijan taloudellisen tilanteen ja luottokelpoisuuden suhteen.

Joustoluottoa hakiessaan hakijan tulee yleensä täyttää tietyt perusvaatimukset, kuten olla täysi-ikäinen, asua vakituisesti Suomessa, ja omata riittävät tulot ja luottokelpoisuus. Hakijan taloudelliseen tilanteeseen liittyviä tekijöitä, kuten tulot, menot, muut lainat ja maksuhäiriöt, arvioidaan yleensä luottokelpoisuuden selvittämiseksi.

Kun hakija saa luottopäätöksen, hän voi hyväksyä tarjotun joustoluoton ja nostaa tarvitsemansa summan tililleen. Joustoluottoa voi yleensä nostaa tarpeen mukaan, ja luottoa tulee maksaa takaisin sovitun aikataulun mukaisesti.

Joustoluoton käyttö ja maksaminen takaisin

Joustoluottoa voi käyttää monella eri tavalla sen joustavuuden ansiosta. Kun joustoluotto on myönnetty, sitä voi käyttää esimerkiksi yllättävien tai odottamattomien kulujen kattamiseen tai tiettyjen hankintojen rahoittamiseen. Alla on esimerkkejä joustoluoton käytöstä:

Yllättävien tai odottamattomien kulujen kattaminen: Joustavaa lainaa voi käyttää esimerkiksi auton korjaamiseen, kodin remonttiin tai muihin yllättäviin kuluihin, joita ei ole osannut ennakoida.

Hankintojen rahoittaminen: Joustoluottoa voi käyttää myös tiettyjen hankintojen rahoittamiseen, kuten uuden tietokoneen, puhelimen tai huonekalujen ostamiseen.

Lainojen yhdistäminen: Joustoluottoa voi käyttää myös muiden lainojen yhdistämiseen ja maksamiseen, mikä voi helpottaa talouden hallintaa.

Joustoluoton maksaminen takaisin voi tapahtua eri tavoin, riippuen siitä, millaisen luoton olet ottanut. Yleensä voit maksaa joustoluotton takaisin kerralla tai osissa. Voit myös maksaa sitä säännöllisin maksuerin, jotka sovitaan luottosopimuksessa. Luottosopimuksessa määritetään myös luoton kokonaiskustannukset, jotka sisältävät kaikki korot ja muut luottoihin liittyvät kulut. Jos et pysty maksamaan joustoluottoa takaisin sovitun maksuohjelman mukaisesti, voit hakea lainan lyhennysvapaata.

Joustoluoton edut

Joustoluotolla on monia etuja, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon verrattuna perinteisiin lainoihin. Tässä muutamia joustoluoton etuja:

 1. Nopea ja helppo hakemus: Joustoluotto on helppo ja nopea hakea verkossa. Hakemuksen täyttäminen ja lainan myöntäminen tapahtuu yleensä saman päivän aikana.
 2. Pienet kuukausierät: Joustoluoton avulla voit valita kuukausieräsi suuruuden, joten voit sopeuttaa lainan maksuohjelmaa omaan talouteesi sopivaksi.
 3. Vapaus valita maksuaika: Joustoluottoa voi maksaa takaisin jopa viiden vuoden ajan, joten voit suunnitella ja sopeuttaa lainan maksamisen omaan talouteesi sopivaksi.
 4. Vähäiset kulut: Joustava luotto on yleensä edullisempi kuin muut lainat, koska se tarjoaa pidemmän maksuajan ja alhaisemmat korot.
 5. Mahdollisuus nostaa lisää rahaa: Joustoluotto tarjoaa myös mahdollisuuden nostaa lisää rahaa, jos lainanottaja tarvitsee sitä. Tämä on hyödyllistä esimerkiksi yllättäviin menoihin.

Kokonaisuudessaan joustoluotto on erinomainen vaihtoehto, jos tarvitset lainaa nopeasti ja haluat joustavat maksuehdot.

Joustoluoton haitat

Joustoluotto voi olla hyödyllinen lainamuoto, mutta sillä on myös haittoja. Ensinnäkin, joustoluottoa koskevat korot ovat usein korkeammat kuin muilla lainamuodoilla. Lisäksi joustoluotolla saatavien rahoitusten määrä on yleensä pienempi ja se on sidottu tiettyyn määrään kuukausittaisia maksuja. Joustoluotto voi myös aiheuttaa lainanottajalle taloudellisia vaikeuksia, jos he eivät pysty maksamaan sovittua lyhennystä. Joustoluotolla voi olla myös negatiivisia vaikutuksia luottotietoihin, jos henkilö ei pysty maksamaan sovittua lyhennystä.

 • Korot: Joustoluotoissa korot ovat yleensä korkeammat kuin perinteisissä lainoissa. Tämä tarkoittaa, että lainan takaisinmaksu voi tulla kalliimmaksi kuin mitä aluksi arvioit.
 • Kulut: Joustoluotoissa voi olla muitakin kuluja, kuten nostopalkkioita, tilinhoitomaksuja ja muita kuluja, jotka voivat nostaa lainan kokonaiskustannuksia.
 • Riski: Joustoluotossa on riski, että lainaa nostetaan liikaa, mikä voi johtaa velkaantumiseen. Jos lainaa ei maksa takaisin sovitussa ajassa, voi joutua maksamaan korkeita korkoja ja muita kuluja.
 • Luottokelpoisuus: Joustoluottoa ei välttämättä myönnetä kaikille, vaan sen saaminen edellyttää yleensä hyvää luottokelpoisuutta ja riittäviä tuloja. Jos hakijalla on maksuhäiriöitä tai muita taloudellisia ongelmia, voi joustoluoton saaminen olla vaikeaa.
 • Lainan suuruus: Joustoluottojen luottorajat voivat olla rajoitettuja, ja suurempien lainasummien saaminen voi olla hankalampaa kuin perinteisten lainojen kohdalla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä joustoluotosta

Vaikuttaako säännölliset tulot joustoluoton myöntämiseen?

Säännöllisillä palkka- tai eläketuloilla on positiivinen vaikutus luottorajan kokoon ja luoton myöntämiseen, mutta säännölliset tulot eivät kuitenkaan ole ehdoton u003ca href=u0022https://pikalainaheti.fi/joustoluotto/u0022u003eedellytys joustoluoton saamiselleu003c/au003e. Varsinkin tietotekniikka-alalla ja taiteellisilla aloilla työskentelevillä työ on usein projektiluontoista, joten säännöllisiä tuloja ei välttämättä ole, vaikka työskenteleekin jatkuvasti.

Onko joustoluoton hakeminen yhtä turvallista, kuin asioiminen tavallisten pankkien kanssa?

Lyhyesti sanottuna kyllä on. Luottoja myöntävät yritykset käyttävät todella kehittynyttä salaustekniikkaa nettisivuillaan, joten voit olla varma, että tietosi ovat turvassa. Usein käytössä on vähintään yhtä hyvä suojaus, kuin tavallisilla pankeilla.u003cbru003eRahoitusala on myös tarkasti säännelty laeilla ja asetuksilla. Kaikki alalla olevat joustoluotoja myöntävät yritykset on rekisteröity aluehallintaviraston rekisteriin.

Miten otan yhteyttä asiakaspalveluun?

Asiakaspalveluun saa helpoiten yhteyden puhelimitse. Lähes kaikki luottoja myöntävät yritykset palvelevat asiakkaitaan myös sähköpostilla ja osalla löyty jopa reaaliaikainen chat-palvelu, jossa voit keskustella  aidon asiakaspalvelijan kanssa. Yhteystiedot löytyvät aina yritysten omilta nettisivuilta.

Miksi minulle ei myönnetty joustoluottoa?

Yleisin syy joustoluottohakemuksen hylkäämiseen on huolimattomasti tai vain osittain täytetty hakemus. Eli kannattaa tarkastaa hakemus vielä kertaalleen, jotta kaikki kohdat on varmasti täytetty huolellisesti. Muita esteitä luoton myöntämiselle ovat maksuhäiriömerkinnät ja erääntyneet laskut. Kannattaa siis pitää raha-asiat aina järjestyksessä, jotta tarpeen vaatiessa ei ole estettä luoton saamiselle.

Olen ottanut joustoluottoa ja haluaisin pitää maksuvapaan kuukauden. Onko se mahdollista?

Tähän kysymykseen on hankalampi antaa yleisesti pätevää vastausta. Suuri osa lainoja myöntävistä yrityksistä tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden maksuvapaaseen kuukauteen tai jopa maksuvapaisiin kuukausiin, mutta osa taas ei. Osa saattaa myös periä pienen lisämaksun, joka lisätään lainan pääomaan, jos asiakas haluaa pitää maksuvapaan kuukauden. Toisilla taas sama palvelu ei maksa mitään ja lainan korot vain lisätään pääomaan ja laina-aika vastaavasti sitten aina pitenee riippuen maksuvapaiden kuukausien määrästä.u003cbru003eu003cbru003eKannattaa siis aina jousto- tai u003ca href=u0022https://hetilainaa24.fi/kulutusluotto-heti/u0022 target=u0022_blanku0022 rel=u0022noreferrer noopeneru0022u003ekulutusluottoau003c/au003e hakiessa tarkastaa asia luotonantajalta, koska käytännöt vaihtelevat runsaasti eri yritysten välillä.

Mitä tapahtuu, jos en ota ajoissa yhteyttä luotonantajaan ja en saa laskua maksettua ajoissa?

Mikäli asiakas ei tee uudelleenjärjestelyjä joustoluotolle tai ole yhteyksissä asiakaspalveluun ja ilmoita maksusuorituksen tulevan myöhässä, seuraa siitä yleensä muistutuslasku 2 viikon kuluttua eräpäivästä. Tällöin summaan on lisätty hinnaston mukainen muistutusmaksu ja viivästyskorko. Toinen maksumuistutus seuraa yleensä seuraavan kahden viikon päästä. Jos luoton eräpäivästä on kulunut 60 vuorokautta, rekisteröi luottopaikka maksuhäiriön julkiseen luottorekisteriin.u003cbru003eu003cbru003eSamoihin aikoihin yleensä luotto irtisanotaan erääntyväksi välittömästi luottoehtojen mukaisesti. Yleensä tässä vaiheessa asiakkaaseen on yhteyksissä myös perintätoimisto.  Myös perintätoimiston kanssa voi tehdä maksusuunitelman, mikäli luottosummaa ei pysty maksamaan takaisin kokonaisuudessaan heti. Jos maksusuunnitelmaa ei tehdä eikä luottoa lyhennetä, asia etenee asiakasta lähimpänä olevaan käräjäoikeuteen, joka käsittelee asiaa ja antaa asiassa päätöksen. Velkomustuomiosta tulee myös uusi merkintä luottotietorekisteriin.

Lisää: Joustoluotto Heti – Hae joustava & jatkuva luotto jopa 8000€

Muistathan hoitaa luottosi takaisinmaksu sopimuksen mukaan

Joustoluotto
Joustoluotto on kätevä apu erilaisiin arjen haasteisiin.

Ottamasi luoton lyhennykset tulee hoitaa ajallaan, muuten edullisesta luotosta tulee helposti kallis. Jos jonkun yllättävän kuluerän johdosta et voi hoitaa lyhennystä täysimääräisesti ja ajallaan, kannattaa olla yhteyksissä asiakaspalveluun asian tiimoilta.

Yleensä ongelmaan löytyy yhdessä ratkaisu, joka tyydyttää molempia osapuolia ja estää ongelmien pahenemisen. Lyhytaikaiseen rahaongelmaan hyvä ja yleisimmin käytetty ratkaisu on eräpäivän siirto muutamalla päivällä tai viikolla eteenpäin.

Jos ongelma on pidempiaikainen eli tulosi ovat laskeneet tai menosi kasvaneet, yleensä ratkaisuna on laina-ajan jatkaminen ja kuukausierän laskeminen sille tasolle, jonka lyhentäminen onnistuu asiakkaalta. Molemmat vaihtoehdot ovat yleensä maksullisia lisäpalveluita, mutta kustannus on alhaisempi, kuin viivästyskorkojen ja muistutusmaksujen maksaminen.

Joustoluoton saaminen ja maksuhäiriömerkintä

Maksuhäiriömerkintä vaikeuttaa päivittäistä elämää merkittävästi. Hyvin moni tärkeä asia vaikeutuu sen myötä. Kannattaa siis viimeiseen asti yrittää välttää maksuhäiriömerkinnän saamista.

Muun muassa vaikutus näkyy näissä asioissa:

 • Työpaikan saanti vaikeutuu tai estyy kokonaan (työtehtävät joissa käsitellään huomattavia summia rahaa esim. kaupan kassa tai työtehtävät, joissa vieraillaan toisten ihmisten kotona esim. kodinhoitaja, siivooja jne.)
 • Vakuutuksien saanti hankaloituu ja saatat joutua maksamaan vakuutuksen etukäteen koko vakuutusajalle. Lakisääteiset vakuutukset, kuten esimerkiksi liikennevakuutus on kuitenkin mahdollista saada, koska lainsäädäntö velvoittaa vakuutusyhtiöt myöntämään lakisääteiset vakuutukset.
 • Puhelin – tai internetliittymän avaaminen voi olla hankalaa tai vaatii vakuusmaksua
 • Uudesta vipistä, pikavipistä, pikalainasta tai luottokortista ei kannata haaveillakkaan.
 • Vuokra-asunnon saaminen voi olla hyvin hankalaa, varsinkin yksityisiltä markkinoilta.

Näin ollen et voi myöskään saada joustoluottoa, jos sinulla on maksuhäiriö vaan puhtaat luottotiedot vaaditaan jokaisessa joustoluottoa myöntävässä yrityksessä.

Jaa tämä artikkeli