Annankatu 2 B, 00580 Helsinki
+358 20-224-1212-568

Yksityisyydensuoja

Yksityisyydensuoja

Yksityisyydensuoja on perustuslaillinen oikeus. Siihen vaikuttaa usea eri laki, sekä EU:n määrittelemät direktiivit.

Mitä se käytännössä tässä yhteydessä tarkoittaa?

Se tarkoittaa sitä, että käyttäjästä tallennettuja tietoja säilytetään henkilötietolain kuvaamalla ja määrittelemällä tavalla.

Eli tiedot on koottu henkilötietorekisteriin, josta hetilainaa24.fi yritytys on juridisesti vastuussa. Rekisterissä olevia tietoja voidaan käyttää vain tarkoituksiin, jotka on rekisteriä koskevassa osiossa tarkasti kerrottu. Siinä on kerrottu muun muassa, että mitä tietoja kerätään ja niiden tietolähteet.

Myös rekisterin suojaukseen liittyvät asiat ja ylläpitäjän yhteystiedot löytyy sivuilta.

Asiakkaista kerättyjä tietoja ei siis luovuteta ulkopuolisille tahoille. Niitä ei myöskään julkaista missään ja niitä säilytetään lain vaatimalla tavalla. Hetilainaa24.fi on erityisesti panostanut tietoturvaan, joten käytössä on todella luotettava SSL-salaustekniikka, jota moni pankki myös käyttää.

Yrityksen sisällä rekisteriä hallinnoi sellaiset henkilöt, joiden työnsä puolesta tarvitsee tietoja käyttää. Tietoja säilytetään erilaisissa ATK-järjestelmissä ja ne ovat aina turvattu salasanalla.

Voinko saada halutessani tietää, että mitä tietoja yritys on minusta kerännyt?

Mikäli olet yrityksen asiakas ja sinusta on kerätty tietoa henkilörekisteriin, niin silloin voit halutessasi pyytää tiedot nähtäväksi. Tietoja voi pyytää ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Kerätäänko asiakkaista arkaluontoisia tietoja?

Asiakkaista ei kerätä arkaluotoisia tietoja eli etnisyyttä, seksuaalista suuntautumista, poliittista tai uskonnollista vakaumusta koskevia tietoja tai terveydentilaan liittyviä asioita.

Asetukset
Name Enabled
Cookies
We use Cookies to give you a better website experience.
x

Käytämme keksejä sivustollamme esimerkiksi liikenteen analysointiin ja sivuston parantamiseen.