(Last Updated On: 24.3.2021)

Etsitkö lainaa ja tarvitset juuri 300 euron pikavipin ja vielä edulliseen hintaan?

Olemme vertailleet tämän hetken kaikki pikavippiyhtiöt ja valinneet niistä vain ja ainoastaan edullisimmat sekä kaikin puolin parhaimmat vaihtoehdot. Vippifirmoissa on yhä eroja korkokattoasetusmuutoksenkin jälkeen. Vaikka hieman edullisemman vipin löytäminen on nyt monin verroin helpompaa, niin ensimmäistä kertaa lainaa hakeva ei välttämättä tiedä, mistä löytyy lainaa 300 euroa edullisesti. Me tiedämme ja löydät tähän vastauksen heti alapuolella.

Eli älä suotta kuluta aikaa ja energiaa eri yritysten vertailuun ja kilpailuttamiseen. Me olemme tehneet työn puolestasi. Valitsemamme luotonantajat ovat luotettavia ja edullisimpia toimijoita rahoitusalalla olevista pikalainoja myöntävistä yrityksistä. Tarkoituksenamme on auttaa sinut joskus monimutkaiselta tuntuvien hakupalvelujen ja lainaehtojen vyyhden läpi, jotta saat mahdollisimman helposti haettua lainaa 300 euroa tilillesi ilman vakuuksia ja takaajia.

LainapaikkaLainasummatLaina-ajatIkäArvosanaTutustu
Rahoituslaitos100€ - 60000€1v - 20v18 v
Ferratum Joustava1€ - 4000€3kk - 5v22 v
iRaha25€ - 2000€1kk - 3kk18 v
Sweepbank Luottokortti100€ - 8000€1kk - 10v20 v
Creditstar50€ - 2000€1kk - 12kk18 v
Limiitti.fi100€ - 2000€3kk - 33kk18 v
Lainasto Mastercard100€ - 3000€1kk - 4v18 v

Pikavippi lyhyesti selitettynä

Pikalaina ja vippi ovat nimityksiä pienille ja nopeasti saataville lainoille. Voit hakea näitä lainoja ilman perinteisten rahalaitosten vaatimia vakuuksia. Eli voit hakea pikalainaa, vaikka sinulla ei ole kiinteää omaisuutta tai et saa ketään takaamaan lainaasi.

Usein perinteiset rahanlainaajat eli panttikonttorit ja pankit vaativat vähintäänkin säännöllisiä tuloja tai panttilainaamon tapauksessa, jotakin arvokasta omaisuutta lainan saamiseksi, mutta pikalainan voit saada jopa ilman säännöllisiä tuloja tai omaisuutta, kunhan olet hoitanut raha-asiasi mallikkaasti ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Pikavippiä haetaan usein netissä luotonantajan palvelun kautta ja osa vanhoista asiakkaista voi myöskin asioida puhelimen välityksellä tai jopa tekstiviestillä.

Pikavipin historiaa Suomessa

Pikavippejä on myönnetty Suomessa noin 11 vuoden ajan. Pikavippien esikuvana voi pitää amerikkalaista lainaa, jota haettiin palkkatodistuksen kera ja täten varmistettiin henkilön maksukyky ja laina sitten maksettiin seuraavasta palkasta takaisin.

Kuitenkin amerikkalaisesta serkustaan poiketen pikalainaa varten ei ole usein tarpeen liittää palkkatodistusta mukaan lainahakemukseen. Joissakin harvinaisemmissa tapauksissa palkkatodistusta saatetaan tarvita, jos kyseessä on suurehko luotto tai laina.

Vivus

Vivus

Vivus on suosittu pikalainantarjoaja, jonka lainavalikoimaan kuuluvat 10 – 2010 euron pikalainat.

Yhtiön hinnat ovat edulliset ja voit hakea lainaa ilmaisella hakemuksella netistä. Saat lainapäätöksen yleensä lähes välittömästi ja tämän jälkeen rahat toimitetaan heti lainaajan tilille. Yhtiö on erikoistunut pienlainojen tarjontaan ja on yksi harvoista tämän hetken markkinoilla toimivista yrityksistä, joiden valikoimasta löytyy pelkästään pienempiä pikalainoja.

Yhtiö on luotettava ja mitään negatiivista sanottavaa siitä ei ole. Jos etsit 300 euron lainaa, on Vivus erinomainen vaihtoehto. Lue lisää Vivuksen palveluista ja hae helposti pikalainaa 300 euroa tilillesi vaikka jo tänään!

Eli kun haet lainaa Vivukselta, voit olla varma, että kaikkien asioiden hoitaminen onnistuu helposti ja vaivattomasti. Vivus on siitä harvinainen toimija, että ottaessasi lainaa ensimmäistä kertaa 10 – 400 euron välillä saat sen täysin ilman kuluja ja korkoja.

Hakiessasi lainaa 300 euroa ja maksaessasi sen ajallaan takaisin, ei siitä koidu mitään kustannuksia varsinaisen lainasumman lisäksi. Vastaavaan tarjoukseen ei moni pysty.

Tämä tarjous yhdessä luotettavuuden kanssa on ollut suuri syy, joka on auttanut Vivusta profiloitumaan luotettavaksi ja ammattimaiseksi toimijaksi pikavippejä tarjoavien rahoitusalan yritysten joukossa.

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä, niin voit toki ottaa aina yhteyttä Vivuksen reippaaseen ja palvelualttiiseen asiakaspalveluun. He vastaavat mielellään kaikkiin lainaan liittyviin kysymyksiin, aina lainan hakemista alkaen. Asiakaspalvelijat tavoitat kätevästi puhelimitse, sähköpostilla tai käyttämällä heidän nettisivuilta löytyvää reaaliaikaista chat-palvelua.

Miten haen lainaa Vivukselta?

Maksuttoman hakemuksen voit helposti ja vaivattomasti täyttää yrityksen kotisivuilla. Tarvitset kirjautumista varten verkkopankkitunnukset, jotka saat pankistasi. Hakijalta edellytetään myös vakituista osoitetta Suomessa, kännykkäliittymää, hakijan tulee myös olla täysi-ikäinen ja oikeustoimikelpoinen. Puhelinliittymäksi kelpaa myös ennakkoon maksettu liittymä eli niin kutsuttu prepaid-liittymä.

Trustbuddy

Trustbuddylta 200e vippi

Trustbuddy on ainutlaatuinen pikalainayhtiö, koska sen kautta vippi on haettavissa aina ilman korkoja, edellyttäen että maksat sen pois kokonaisuudessaan 2 viikon aikana.

Voit myös ottaa lainaa pidemmäksikin aikaa ja hinta on yhä alhainen, mutta Trustbuddya voi erityisesti suositella kaikille, jotka ovat aikeissa maksaa vipin pois nopeasti. Yhtiö myöntää vippejä 100 – 600 euron väliltä, eli 300 euron vippi on helposti haettavissa heiltä.

Voit hakea vippiä ilmaiseksi verkon kautta ja tulet saamaan lainapäätöksen nopeasti. Trustbuddy on luotettava ja joustava lainayhtiö, joka tarjoaa lainaajalle tarvittaessa eräpäivän siirtoa. Voit siirtää eräpäivää aina 30 vuorokaudella eteenpäin.

Eli vaikkakin saattaa kuulostaa uskomattomalta, niin Trutbuddyn tarjous on täyttä totta. Mikäli juuri ennen palkkapäivää ilmenee yllättäviä kuluja, kuten auton tai puhelimen korjaamiselle tulee äkillinen tarve tai vaikka hammaslääkärissä käynti täytyisi maksaa, niin siinä kohtaa 300 euron pikalaina on mainio vaihtoehto. Lisäetuna korotonta lainaa voi hakea niin usein kuin tarvetta on, kunhan aina maksaa lainan takaisin 14 päivän sisällä lainan myöntämisestä.

Mikäli käy niin ikävästi, että esimerkiksi palkan saaminen jostakin syystä myöhästyy ja näyttää siltä, että sinulla ei ole mahdollista maksaa lainaa takaisin sovitun aikataulun mukaisesti, tulee laskuttajaan olla välittömästi yhteydessä. Trustbuddy nimittäin pientä korvausta vastaan siirtää laskun eräpäivää jopa kuukaudella eteenpäin. On tärkeää, että otat heihin ajoissa yhteyttä. Eräpäivänsiirtomaksu tulee maksaa viimeistään alkuperäiseen eräpäivään mennessä.

Halino

Halino

Halino on pitkään alalla toiminut erittäin luotettava luotonmyöntäjä, jonka kautta voit hakea lainoja 100 – 3000 euron väliltä, jopa 1-5 vuoden takaisinmaksuajalla.

Lainan saaminen on helppoa ja nopeaa – hakemuksen voit pistää eteenpäin ilmaiseksi verkossa ja saat nopeasti lainapäätöksen. Voit hakea 300 euron pikalainaa siis jopa 5 vuoden maksuajalla!

Yhtiö on ainutlaatuinen, sillä mikään muu luottoyhtiö ei tällä hetkellä tarjoa pikalainoja näin pitkällä maksuajalla. Halinon kaikki lainat ovat vakuudettomia ja korot todella pieniä. Lainoihin ei myöskään tule mitään ylimääräisiä kuluja. Halino ei peri myönnetyistä lainoista avausmaksua, tilinhoitomaksua, nostomaksuja tai laskutuslisiä. Yritys on erinomainen vaihtoehto, jos etsit pikalainaa pitkällä maksuajalla.

Tutustu rahoitusyhtiön palveluihin paremmin ja hae lainaa ilman vakuuksia ilmaisella hakemuksella.

Halinolla on monia etuja tarjolla verrattuna muihin lainaajiin. Suurin yksittäinen etu on pitkä takaisinmaksuaika. Juuri se on monelle tärkein syy valita heidät, koska se antaa mahdollisuuden suunnitella rahankäyttöä pidemmällä aikavälillä. Usein raha-asioiden hoito nimittäin helpottuu, kun pystyy budjetoimaan tulot ja menot valmiiksi usean kuukauden ajanjaksolle ja pitkä maksuaika mahdollistaa pienemmät kuukausittaiset maksuerät.

Toinen varteenotettava etu on maksuvapaat kuukaudet. Eli vaikka olisit hakenut lainaa 300 euroa ja sopinut maksavasi sen takaisin kuudessa erässä (50 euroa + korot), niin maksettuasi ajallaan neljä kuukausierää voit tahtoessasi pitää yhden maksuvapaan kuukauden.

Mikäli olet ottanut suuremman pikalainan ja takaisinmaksuaika on pidempi, niin vuoden sisällä on mahdollista pitää kaksi maksuvapaata kuukautta. Kun pidät maksuvapaan kuukauden, niin korkokulut lisätään lainapääomaan ja laina-aika pitenee pidettyjen maksuvapaiden kuukausien mukaisesti.

Lainan maksaminen takaisin sovittua nopeammin Halinolla.

Lainan maksaminen ennen eräpäivää on toki mahdollista. Mikäli haluat maksaa lainan nopeasti takaisin, maksat vain vuosikorkoa eikä sinulta veloiteta mitään ylimääräisiä laskutus- tai lisäkuluja.

Ylipäätään ainoa niin sanotusti ylimääräinen maksu, joka saattaa asiakkaan maksettavaksi koitua on 5 euron muistutusmaksu. Tämä ei koske sinua, jos teet maksut ajallaan ja ei varsinkaan silloin, jos maksat lainasi takasin sovittua nopeammin. Muistutusmaksu lähetetään asiakkaalle vain siinä harvinaisessa tapauksessa, että asiakas on unohtanut maksaa lyhennyksen eräpäivään mennessä.

Mitä jos sairastun tai joudun työttömäksi ja se johtaa vaikeuksiin lainanlyhennysten maksamisessa?

Halinolta löytyy tähänkin vastaus. Usein vain suurempiin lainoihin, kuten autolainaan tai asuntolainaan on saatavissa lainaturva. Halinolla lainaturva on kuitenkin mahdollista saada myös pikalainoihin.

Toisinaan elämä on arvaamatonta ja kohdalle saattaa osua ikäviäkin asioita. On viisasta varautua työttömyyden, työkyvyttömyyden tai vakavan sairauden varalta. Lainaturva on todella kannattava ja edullinen hankinta. Eihän kukaan järkevä matkailija lähde lomallekaan ilman matkavakuutusta, joten myöskin vastuullinen ja järkevä lainanottaja suosii edullista lainaturvaa.

Mikäli otat lainaturvan, niin kuukausittainen maksu on vain 0,45% avoinna olevasta lainastasi. Kuitenkin kuukausittainen maksu on vähintään 3 euroa. Vakuutusmaksu laskutetaan yhdessä kuukausittaisen lainanlyhennyksesi kanssa. Lainaturvan saat ottamalla yhteyttä lainapalvelun asiakaspalveluun ja ammattitaitoisilta asiakaspalvelijoilta saat myös lisää tietoa liittyen lainaturvaan.

Onko Halinon nettipalvelussa asiointi turvallista? Onko lainan ottaminen turvallista?

Halino käyttää verkkopalvelussaan uusimpia ja luotettavimpia salaustekniikoita eli voit luottaa siihen, että tietosi pysyvät luottamuksellisina ja niihin ei kukaan ulkopuolinen pääse käsiksi.

Lainan ottaminen on myös turvallista. Yritys on rekisteröity virallisille luotonantajille tarkoitettuun rekisteriin ja ilman rekisteröintiä ei lainaustoimintaa ole mahdollista harjoittaa laillisesti Suomessa. Myös pankki- ja rahoitusala on tarkoin säännelty. Kuluneen 11 vuoden aikana, jona pikalainoja on myönnetty, on tehty useita uusia säädöksiä ja määräyksiä, jotka ennestään parantavat kuluttajan asemaa.

Milloin saamani laina näkyy tililläni?

Usein hyväksytty laina näkyy tililläsi muutaman minuutin päästä lainan myöntämisestä. Lainapalvelu käsittelee hakemukset aukioloaikanaan todella nopeasti. Huomioithan kuitenkin, että pyhäpäivät ja viikonloput saattavat hidastaa hakemusesi käsittelyä ja pikalainan maksamista tilillesi. Myöskin rahansiirtäminen pankista toiseen saattaa viedä muutaman pankkipäivän.

Hae Halinolta

Kun etsit edullista lainaa, pikavippivertailu auttaa löytämään kaikista halvimman pikavipin / kulutusluoton

Etsitkö pikalainaa ja haluat saada kaikista halvimman lainan kätevästi netistä? No, totta kai ja tässä tapauksessa olet klikannut itsesi juuri oikeanlaiselle sivustolle. Meidän kauttamme löydät kaikki tämän hetken halvimmat pikavipit ja luotonantajien tiedot ovat varmasti aina ajan tasalla.

Lainaa 300 euroa
Lainaa 300 euroa ilman kuluja jo tänään!

Päivitämme sivustoa jatkuvasti ja mikään muutos alalla ei pääse livahtamaan meidän pikalaina ja käyttöluottoihin liittyviin asioihin erikoistuneen tiimimme silmien ohitse. Eli, kun käytät palveluamme voit luottaa siihen, että tiedot ovat aina tuoreita. Toki myös suosittelemme aina lukemaan yhtiöiden lainaehdot ennen kuin otat lainaa, sillä lainaehdoista on aina syytä olla tietoinen ja niissä on eroja.

Suurimmat erot lainoja myöntävien yritysten välillä ovat yleensä lainan takaisinmaksuun liittyvissä asioissa. Toki lainatun pääoman summasta riippuen, mutta vaihtelua on myös melkoisesti maksuajoissa ja lyhennysten määrissä.

Esimerkiksi kun olet ottanut lainaa 300 euroa saattaa joku luotonantaja velvoittaa maksamaan koko pikalainan takaisin yhdellä suorituksella, mutta toisen kanssa on mahdollista tehdä osamaksusopimus. Toinen saattaa myöntää lainaa jopa vuosien maksuajalla, mutta toinen taas vain kuukauden maksuajalla.

Osan kanssa on mahdollista sopia eräpäivän siirtämisestä, mutta osa ei asiassa suostu joustamaan. Eli ehtojen kanssa kannattaa ja pitää ilman muuta olla tarkkana, jotta saa parhaan itselle sopivan paketin.

Miksi pikavippi on hyvä rahoitusratkaisu?

Joskus meillä kaikilla tulee yllättävää rahantarvetta ja helppo ratkaisu paikata budjetista puuttuva osa on pikalaina. Lainan saa ilman vakuuksia ja takaajia.

Toinen syy pikalainojen suuren suosioon on juuri hakemisen helppous. Jos pankista haluaa lainaa, niin aina pitää mennä henkilökohtaisesti käymään konttorissa. Nykyään pankkien toimipisteitä on yhä harvemmassa ja usein pankeissa on pitkät jonot. Saattaapa jopa lainaa varten joutua sopimaan tapaamisenkin erikseen ja pankkien rajalliset aukioloajat vaikeuttavat myös toimimista. Pikalainahakemuksen sen sijaan voit jättää nettipalvelussa mihin aikaan tahansa. Eli saat lainaa 300 euroa vaikka heti!

Näin vältät maksuongelmat lainasi kanssa

Ennen kaikkea on tärkeää olla realisti, kun hakee pikalainaa. Sinun tulee tarkkaan harkita, että kuinka paljon lainaa tarvitset. Turhan suuria lainoja on syytä välttää. Myös rahankäyttökohde on hyvä miettiä tarkoin eli käyttää pikalainaa vain tärkeisiin menoihin.

Lainapalvelut eivät yleensä kysy lainan syytä tai käyttökohdetta, mutta emme kuitenkaan suosittele pikavippien käyttöä ei pakollisten ostosten tekoon. Eli on parempi hieman säästää itse, ennen kuin hankkii vaikka sen uuden kodinkoneen.

Realismia tarvitaan myös maksusuunnitelmaa tehdessä. Kannattaa mieluummin suunnitella takaisinmaksu hieman pidemmällä aikataululla varmuuden vuoksi, jotta varmasti selviää kuukausittaisista lyhennyksistä. Mahdollisuus siirtää eräpäivää on myös olemassa, mutta on kannattavaa pelata varman päälle.

Myös koroissa saattaa tapahtua muutoksia, joten tarkistathan kuinka paljon laina tulee kokonaisuudessaan sinulle maksamaan. Korot nimittäin tunnetusti hieman vaihtelevat taloudellisesta tilanteesta riippuen. Toki pieniä heilahteluja koroissa aina on, mutta on tärkeää tietää tarkka korko lainanottohetkellä.

Sitten vasta kun olet selvillä kaikista lainaan liittyvistä kustannuksista, kannattaa laina laittaa tilaukseen. Kun olet etukäteen asioista kunnolla perillä, vältyt kaikilta yllätyksiltä ja saat juuri sellaisen luoton kuin olet tilannutkin.

Enemmän infoa aiheesta ”lainaa 300 euroa”:

Jos haun kohteenasi on esimerkiksi pikavippi 300e, niin löydät halvimman mahdollisen vaihtoehdon suoraan tästä artikkelista ja yläpuolella mainituista firmoista.

Lisäksi voit tutkailla muita vaihtoehtoja pikavippivertailun kautta. Vaikka vippien hinnoissa on nykyään vain pieniä eroja, niin yhä niitäkin löytyy ja monet tarjoavat 300 euron pikalainan jopa täysin ilman korkoja. Osa taas tarjoaa muita hyviä ominaisuuksia, kuten tarvittaessa eräpäivän siirtoa, erittäin pitkää maksuaikaa tai lainaturvaa.

Kannattaa siis tutustua tarkkaan erilaisiin vaihtoehtoihin ja punnita, että mikä sopii parhaiten omiin tarpeisiin. Ei ole kahta samanlaista asiakasta tai tilannetta.

Melkein kaikki asunnon ostoa harkitsevat henkilöt kilpailuttavat asuntolainansa eri pankkien välillä ja samanlainen kilpailutus on myös järkevää tehdä pikalainojen kohdalla. Myös lainan määrä kannattaa harkita tarkkaan, koska usein samalta luotonantajalta on mahdollista saada vain yksi luotto kerrallaan.

Mieti siis, riittääkö 300 euron laina vai onko tarvetta kenties suuremille summille? Ei myöskään ole suositeltavaa ottaa pikalainoja monesta paikasta, koska se tekee raha-asioiden hoidosta usein monimutkaista ja saatat ajautua pahaankin velkakierteeseen.

Osa lainanantajista jopa kieltäytyy myöntämästä uutta luottoa, jos hakijalla on jo olemassa oleva luotto jostakin. Luoton maksaminen uudella luotolla johtaa myös helposti katastrofaaliseen tilanteeseen raha-asioissa, joten se ei ole missään nimessä suositeltavaa.