Lainaa 500 euroa heti tilille

Hae lainaa 500 euroa heti

13 min luku

Etsitkö 500 euron lainaa netistä? Tässä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan, meiltä lainan hakeminen onnistuu kaikista helpoiten ja löydät samalla kaikista parhaimmat lainantarjoajat.

Olemme vertailleet kaikki pikavippipaikat, joista on mahdollista saada lainaa 500 euroa ja valinneet niistä parhaimmat. Tutustu meidän valikoimaan ja hae kaikista halvin 500 euron pikavippi joustavilla lainaehdoilla alapuolelta.

Löydät alapuolelta sekä meidän mielestä erinomaisia lainapaikkoja ja tämän lisäksi myös kuluttajien suosikki tältä vuodelta. Jokaiselle löytyy varmasti jotain, eli ei muuta kuin sopivimman lainapaikan etsintään!

Parhaat 500€ lainat 2024

LainapaikkaLainasummatLaina-ajatIkäArvosanaTutustu
Ferratum Joustava1€ - 4000€3kk - 5v22 v
Lainaaheti.fi500€ - 60000€1v - 15v18 v
Rahoituslaitos100€ - 60000€1v - 20v20 v
Omalaina.fi100€ - 60000€1v - 20v18 v
Bondora100€ - 10000€3kk - 5v18 v
Lainanvertaaja500€ - 60000€1v - 15v20 v
Etua.fi500€ - 60000€1v - 15v20 v
Sweepbank Luottokortti100€ - 8000€1kk - 10v20 v
Cashday25€ - 500€1kk - 3kk18 v
iRaha25€ - 2000€1kk - 3kk18 v
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€2kk - 4v18 v
Northmill Bank500€ - 5000€1kk - 5v20 v
Unolaina500€ - 60000€1v - 15v20 v

Lainasto

Lainasto 500 euroa

Lainasto Ostosraha on yksi parhaimmista vaihtoehdoista, yhtiö tarjoaa joustavat kulutusluotot kaikille vähintään 18 vuotta täyttäneille luottokelpoisille henkilöille 100 – 3000 euron väliltä.

Saat pikalainan tilillesi alle 15 minuutissa. Kaikki Lainaston lainat ovat vakuudettomia ja voit valita maksuaikaa 1 – 47 kuukauden väliltä hieman lainasummasta riippuen. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu netissä vain 5 minuutissa ja se ei maksa kenellekään penniäkään.

Ostosrahan takana toimii erittäin luotettava ja pitkään alalla toiminut luotonmyöntäjä, joten lainaaminen on taatusti turvallista. Tutustu lisää Ostosrahan sivuilla ja pistä 500 euron pikavippi heti tilaukseen!

On olemassa monta hyvää syytä valita Lainasto ja alla listattuna muutama tärkein.

  • Nopea ja luotettava palvelu
  • Pitkä takaisinmaksuaika lainan määrästä riippuen
  • Mikäli kuitenkin haluat maksaa lainan nopeasti takaisin, niin siitä ei koidu mitään ylimääräisiä kuluja
  • Mahdollisuus siirtää eräpäivää tarvittaessa pientä maksua vastaan

Ostosrahan taustalla vaikuttaa hyvämainen ja luotettava GF Money, joka on myöntänyt asiakkaille joustavia ja hyviä rahoitusratkaisuja jo vuodesta 2011. GF money on yksi vanhimmista toimijoista alalla. Yritys on vakavarainen ja suomalaisessa omistuksessa oleva osakeyhtiö ja se noudattaa hyvää lainanantotapaa kaikessa toiminnassaan.

Myös rahoitusratkaisujen monipuolisuus vaikuttaa yrityksen mahdollisuuteen palvella asiakkaiden erilaisia tarpeita.

Rahoituslaitos.fi

Rahoituslaitos.fi lainaa 500 euroa heti ilman vakuuksia

Rahoituslaitos on pikavippivertailun suosikki ja se on myös ollut kuluttajien suosiossa jo pienen ikuisuuden, eli useammasta vuodesta on kyse ja homma jatkuu entiseen malliin yhä.

Rahoituslaitoksen vipit menevät kaupaksi reippaaseen tahtiin, tähän vaikuttaa moni asia, mutta erityisesti yhtiön toimivuus on suurin tekijä tässä. Vipit ovat erittäin halpoja, lainaehdot selkeimmästä ja joustavimmista päästä, lainojen toimitus tilille tapahtuu yleensä jopa 15 minuutissa sekä kaikki toimii erinomaisesti.

Rahoituslaitos on aina askeleen edellä muita. Voimme suositella Rahoituslaitosta kaikille, jotka etsivät pikalainaa 100 – 60000 euron väliltä, jopa 180 kk maksuajalla. Voit siis ottaa lainalle enintään 15 vuotta maksuaikaa.

Tutustu Rahoituslaitokseen ja hae 500 euron pikalaina heti tilillesi jo tämän päivän sisällä. Huomioi myös, että ilmaisen ensilainan tarjous ei enää vuonna 2024 ole voimassa – eli jos lainaat ensimmäistä kertaa yhtiöltä, et enää saa pikalainaa täysin ilman korkoja 400 euroon asti!

Miksi Rahoituslaitos.fi?

Rahoituslaitos on todella pitkään alalla toiminut ja hyväksi todettu luotonantaja. Rahoituslaitoksella on runsas lainavalikoima ja varmasti jokaisen asiakkaan tarpeisiin sopiva laina löytyy kätevästi. Jopa pieneen 500 euron lainaan saa kuukauden maksuajan ja tarvittaessa pientä korvausta vastaan voi eräpäivää siirtää vielä toisella kuukaudella eteenpäin.

  Mistä lainaa 300 euroa?

Nyt siis kannattaa tehdä, kuten niin moni muukin on tehnyt ja napata kätevä ja edullinen laina 500 e Rahoituslaitokselta. Merkittävänä etuna Rahoituslaitos tarjoaa myös mahdollisuuden siirtää laskun eräpäivää, kunhan lainaaja ottaa ajoissa yhteyttä, niin asia saadaan sovittua.

Vippi.org

Credit24 luotto 500 euroa

Vippi.org:n kautta saat lainaa 500 euroa heti tilillesi netin kautta ilmaisella hakemuksella, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Vippi myöntää ensimmäistä kertaa lainaavalle pikalainoja 250 – 3000 euron väliltä edullisesti ja nopeasti ja nyt vuonna 2024 nostanut uudistuneen palvelunsa summia jopa 60000 euroon asti. Yritys on hyvin kuluttajaystävällinen vippifirma ja sen palvelu toimii erinomaisesti joka päivä! Siirry alapuolella olevan napin kautta yhtiön sivuille ja lue lisää!

Vippi org tarjoaa asiakkaille joustavuutta ja voit ottaa lainan hieman pidemmälläkin maksuajalla. Heidän kautta saat jopa 180 kuukautta maksuaikaa, joten kuukausittain lyhennettävät maksuerät ovat mahdollisia sopia melko alhaisiksi.

Kun lainaat lainapalvelulta 500 euroa, niin he eivät veloita avausmaksua, tilinhoitomaksua tai mitään muitakaan ylimääräisiä kuluja. Maksat siis ainoastaan lainapääomaan liittyvät korot ja lyhennykset, mutta et mitään muuta.

Vippi.org tarjoaa myös asiakkailleen mahdollisuuden, pitää lyhennysvapaita kuukausia. Samaa etua ei moni pikalainoja myöntävä yritys tarjoa. Maksuvapaan kuukauden korko lisätään lainapääomaan.

Myös eräpäivää voi muuttaa, joko ottamalla yhteyden asiakaspalveluun tai tekemällä muutoksen nettipalvelussa.  Eli mikäli palkkapäivä muuttuu tai jostain muusta syystä haluat vaihtaa kuukausittaisen lyhennyksen eräpäivää, niin se onnistuu helposti ja näppärästi.

Vippi.org:lla pikavippihakemuksen voi jättää mihin aikaan tahansa, mutta hyväksytyt vipit maksetaan asiakkaan tilille aina 08.00 – 22.00 välisenä aikana. Hae siis edullista ja joustavaa pikavippiä Vippi.org kautta jo tänään!

Halvinta lainaa 500 euroa vertailemalla

Nykyään lainojen vertailu on helpompi suorittaa, sillä vaihtoehtoja ei ole niin montaa ja pikavippien hinnat ovat painuneet alas, joten erot ovat pieniä varsinkin lainaa 500 eruoa haettaessa. Tämä tekee lainaamisesta erittäin helppoa ja et voi mennä pahasti metsään, lainasit sitten keneltä tahansa.

Samasta aiheesta saat lisätietoja myös:

Ennen kaikki oli kuitenkin toisin kun pikavippien koroissa oli huikeita eroja ja valitsemalla yhtiön oikein pystyit säästämään prosentuaalisesti huomattavia summia ja pitkällä tähtäimellä myös euromääräisesti paljon.

Lainan hinnan määrittää todellinen vuosikorko eli ei muuta kuin metsästämään sitä kaikista pienikorkoisinta 500 euron lainaa, näin löydät vipin kaikista halvimmalla!

Eli ei muuta kuin rohkeasti vertailemaan lainaa 500 euroa tarjoavat palvelut, jotta löydät omiin tarpeisiisi parhaiten sopivan luotonantajan. Haluamme tarjota erinomaista palvelua sopivaa lainaa metsästäville asiakkaille, joten alla on selitetty ja selvennetty alaan liittyviä käytäntöjä ja muutamiin usein kysyttyihin kysymyksiin on annettu vastaus.

Usein kysyttyä

Miten haen pikavippiä 500 euroa?

Kaikki alalla toimivat yritykset tarjoavat hakumahdollisuuden nettisivuillaan. Hakukaavakkeen voit siis helposti täyttää ja palauttaa netissä, joten paperiset hakulomakkeet eivät ole tarpeen.

  Lainaa 30000 Euroa

Nettipalveluun kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset, jotka saat pankistasi. Hakijalla tulee myös olla kännykkäliittymä, mutta myös prepaid-liittymä kelpaa ja salainen numero ei myöskään ole este lainan hakemiselle.

Hakemuksen voi jättää mihin aikaan tahansa, mutta hakemuksen käsittelyn nopeus riippuu yrityksen käytännöstä. Yleensä hakemuksia käsitellään 08.00 – 22.00 välisenä aikana, mutta se hieman vaihtelee. Lainahakemukset ovat myös aina maksuttomia.

Onko pikalainaa turvallista hakea ja onko pikalainoissa korkokattoa?

Netissä asioiminen on turvallista. Pikavippejä myöntävät yritykset ovat panostaneet luotettaviin tietoturvaratkaisuihin ja kaikki tiedot ovat luottamuksellisia lainaajan ja luotonantajan välillä. Tietoja ei myöskään luovuteta kolmansille osapuolille.

Pikalaina- ja rahoitusala ovat tarkasti valvottuja ja säädeltyjä, joten kaikki toiminta on täysin laillista ja reilua. Uuden säädöksen mukaisesti alle 2000 euron pikalainoilla on myös korkokatto, joten lainaajan ei tarvitse olla huolissaan tähtitieteellisen suurista koroista, koska sellaisten periminen asiakkaalta ei ole mahdollista.

Koska lainaa 500 euroa täytyy maksaa takaisin?

Tähän kysymykseen on mahdotonta antaa vastausta, koska se riippuu aina lainanantajan kanssa sovitusta maksuaikataulusta. Yleensä kuitenkin maksuaika on näin pienessä luotossa muutamasta päivästä kuukauteen, mutta osa myöntää huomattavasti pidempiäkin maksuaikoja. Joidenkin luotonmyöntäjien kanssa on myös mahdollista pientä korvausta vastaan siirtää jo ennalta sovittua eräpäivää ja siten myös pidentää maksuaikaa entisestään.

Miten lainaa 500 euroa maksetaan takaisin?

Pikavippi maksetaan takaisin joko yhdessä erässä tai tehdyn maksusopimuksen mukaisesti kuukausittaisissa erissä.

Usein pienemmät lainasummat, kuten vaikka 500 euron laina maksetaan kerralla, mutta jos lainasumma on suurempi, niin silloin saattaa osamaksu olla parempi ja joustavampi vaihtoehto.

Takaisinmaksuun liittyvät ehdot tulee myös toki aina lainaa haettaessa selvittää tarkasti, koska osa pikalainaa myöntävistä yrityksistä ei tarjoa osamaksua, vaan lainattu summa tulee maksaa kerralla takaisin.

Tavallisesti lasku lähetetään asiakkaalle postissa. On siis tärkeää, että osoitetietosi ovat ajan tasalla. Yleensä on myös mahdollista saada lasku sähköpostiin ja osa yrityksistä myös käyttää e-laskua.

E-lasku pitää erikseen ottaa käyttöön, mutta se on kuitenkin helppo tehdä ja tarvittavat tiedot löytyvät palvelua suosivien lainanantajien nettisivuilta. Kun käytät e-laskupalvelua, niin saat laskun suoraan verkkopankkiisi. Se on helpoin ja luotettavin tapa hoitaa maksut, koska kirjeet saattavat joskus kadota tai sähköpostiin lähetetyt laskut joutua vahingossa roskapostikansioon, mutta e-laskulla ei näitä ongelmia ole.

Yleistä pikalainoihin liittyvää tietoa

Kun asiakas hakee lainaa 500 euroa, niin yritys aina tarkastaa asiakkaan luottokelpoisuuden. Eli hyvin hoidetut raha-asiat ja maksuhäiriöttömyys ovat lainan myöntämisen edellytyksiä. Pikalainan hakeminen ei vaadi asiakkaalta pitkää sitoutumista, vaan lainan voi helposti maksaa takaisin vaikka yhdessä erässä.

Onko palkkatuloilla merkitystä, kun haen lainaa 500e?

Se usein vaihtelee eri yritysten välillä. Toki säännölliset palkkatulot tai eläketulot vaikuttavat positiivisesti lainan myöntämiseen ja lainan maksimimäärään. Tosin pienehköjä pikavippejä, vaikka lainaa 500 euron edestä voi saada usein myös ilman säännöllisiä tuloja. Yhä suurempi osa ihmisistä nykyään työskentelee projektiluontoisissa töissä tai freelancerina, joten säännölliset tulot eivät aina ole työssä käyvällekään itsestäänselvyys.

  Lainaa 25000€ heti tilille

Voinko hakea useita pikalainoja samaan aikaan?

Jotkut yritykset suostuvat myöntämään useita lainoja samaan aikaan, mutta se tulee aina varmistaa kyseiseltä yritykseltä. Sama koskee luottojen hakemista eri yrityksiltä. Osa suostuu niitä myöntämään, vaikka hakijalla saattaa olla jo ennestään pikavippi tai pikavippejä, mutta se tulee myös aina varmistaa tapauskohtaisesti.

Eli jo lainaa hakiessaan kannattaa varmistaa, että onko useiden luottojen saaminen mahdollista, jos ajattelee sellaista mahdollisuutta tulevaisuudessa tarvitsevansa.

Asiakaspalvelu

Osalla yrityksistä on mahdollista ottaa yhteyttä asiakaspalveluun mihin aikaan tahansa ja suurin osa palvelee asiakkaitaan myös viikonloppuisin. Asiakaspalveluun on helppo ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla ja osa yrityksistä hyödyntää myös reaaliaikaista chat-asiakaspalvelua.

Kannattaa varmistaa asiakaspalvelun aukioloajat ja yhteystiedot lainanmyöntäjän nettisivulta, jos kysymyksiä herää, niin ammattitaitoiset ja ystävälliset asiakaspalvelijat ovat valmiina auttamaan. Jos jokin asia mietityttää ja vastausta ei löydy yrityksen nettisivulta, niin kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä, jotta asia selviää helposti ja varmasti.

Mitä tapahtuu, jos en maksa pikalainaa 500 takaisin?

Pikavippi tulee aina pyrkiä maksamaan ajoissa. Mikäli maksua ei ole hoidettu eräpäivään mennessä, niin usein siitä seuraa maksullinen muistutus ja myöhässä olevasta maksusta on yrityksellä oikeus periä viivästyskorkoa.

Jos toistuvista kehotuksista huolimatta asiakas ei maksa laskua, niin tapana on siirtää lasku perintätoimistolle. Perintätoimisto taas aina laskuttaa omista kuluistaan ja menoistaan alkuperäisen summan lisäksi, joten lainalle saattaa äkkiä tulla reilusti lisää hintaa. Siinä tapauksessa, että perintätoimistokaan ei onnistu perimään maksua asiakkaalta asia saattaa edetä oikeudelliseen perintään ja lopulta johtaa maksuhäiriömerkintään.

Mikäli maksuvaikeuksia ilmenee, niin kannattaa aina olla välittömästi yhteydessä lainaa 500e myöntäneeseen yritykseen. Usein on mahdollista siirtää eräpäivää, pitää maksuvapaa kuukausi tai sopia uudesta maksujärjestelystä. Tärkeintä on, että ei lakaise asiaa maton alle, vaan ottaa rohkeasti heti yhteyttä, niin välttyy ylimääräisiltä kuluilta ja ongelmilta.

Voinko saada lainaa 500 euroa heti tilille?

Kyllä, useat lainapalvelut tarjoavat mahdollisuuden saada lainaa 500 euroa heti tilille. Hakuprosessi ja lainan käsittelyaika vaihtelevat lainapalveluiden välillä, mutta joillain lainanantajilla rahat voidaan siirtää tilillesi jopa muutaman minuutin kuluessa lainan hyväksymisestä.

Mitä tietoja tarvitsen lainan hakemiseen?

Lainan hakemiseen tarvitset yleensä henkilökohtaisia tietoja, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Sinun tulee myös antaa tietoja taloudellisesta tilanteestasi, kuten työ- ja tulotiedot sekä tietoja mahdollisista muista veloista.u003cbru003e

Saako lainaa 500 euroa ilman vakuuksia?

Yleensä 500 euron lainan saamiseksi ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Lainanantajat arvioivat kuitenkin aina hakijan luottokelpoisuuden, joka voi vaikuttaa lainan saamiseen ja sen kustannuksiin.

Jaa tämä artikkeli