(Muokattu: 24.3.2021)

Lainaa on mahdollista saada melkein ilman mitään viiveettä. Nopeimmat lainapalvelut käsittelevät lainahakemuksen minuuteissa, ja rahat siirtyvät tilille välittömästi päätöksen tekemisen jälkeen.

Pienet summat lyhyellä maksuajalla käsitellään nopeammin kuin suuret. Mikäli hakijalla on käytössä yleisempien pankkien tilit, niin lainasumman saa tilille nopeammin.

Muista täyttää kaikki vaaditut tiedot tarkasti ja liittää mukaan liitteet joita hakemuksessa pyydetään, mikäli haluat lainahakemuksen käsiteltyä varmasti nopeasti.

Käsittely hidastuu huomattavasti mikäli et heti alkuun toimittanut vaadittavia liitteitä.

Löydät nopeasti lainahakemuksia käsittelevät palvelut listattuna alla olevasta taulukosta:

LainapaikkaLainasummatLaina-ajatIkäArvosanaTutustu
Rahoituslaitos100€ - 60000€1v - 20v18 v
Vippi.org1000€ - 60000€1v - 15v18 v
Lainapaikka1000€ - 60000€1v - 15v18 v
Haelaina.fi2000€ - 60000€1v - 15v20 v
Luottoheti.fi500€ - 70000€1v - 15v20 v
Lainarahoitus2000€ - 60000€1v - 15v20 v
Luottopalvelu1000€ - 60000€1v - 15v18 v
Zmarta500€ - 60000€1v - 15v18 v
Rahalaitos500€ - 70000€1v - 15v20 v
Ferratum Joustava1€ - 4000€3kk - 5v22 v
Sweepbank Luottokortti100€ - 8000€1kk - 10v20 v
Creditstar50€ - 2000€1kk - 12kk18 v
Limiitti.fi100€ - 2000€3kk - 33kk18 v
Freedom Rahoitus1000€ - 60000€1v - 15v18 v
Vippit.fi20€ - 2000€1kk - 3kk18 v
Tältä sivulta löydät suurempia lainoja tarjoavia yrityksiä, joista löytyy kulutusluottoa heti – hyvin joustavin lainaehdoin ja kohtuullisin koroin! Kulutusluottoa tarjoavia yrityksiä on useita ja me olemme valinneet näistä kuluttajien suosikit. Olemme huomioineet valinnoissamme ennen kaikkea todellisen vuosikoron ja sen lisäksi vielä muut lainaehdot. Nyt siis säästät siis aikaa ja vaivaa, kun tukeudut jo valitsemiimme hyväksi todettuihin vaihtoehtoihin

Kulutusluotto.com

Kulutusluotto.com on suhteellisen uusi, mutta luotettava kulutusluottoa heti myöntävä palvelu. Voit hakea kulutusluottoa 100 – 70000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia heti tilillesi.

 • Kulutusuluotot 100 – 70000 euroa
 • Ikäraja 18-vuotta
 • Kulutusluottojen yhdistäminen
 • Maksuaikaa jopa 15-vuotta

Ostosraha

Ostosraha

Ostosraha tarjoaa lainoja 400 – 3000€ ja laina-ajan voit valita 12 – 60 kuukauden väliltä! Lainahakemus tehdään verkossa, hakemuksen käsittelyaika on n. 15min ja laina maksetaan tilillesi välittömästi hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen, joten täältä todellakin mahdollista saada rahaa nopeasti. Tutustu yhtiöön ja hae rahaa lainaan heti Ostosrahan kautta. Ostosraha on pitkään alalla ollut luotettava toimija, jonka taustalla vaikuttaa tunnettu OPR-vakuus.

Eli nyt voit hakea helposti ja nopeasti kulutusluottoa vaikka heti. Hakemuksen voi jättää mihin kellonaikaan tahansa ja hakemukset käsittelee nopeasti ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta.

 • Monipuolinen tarjonta erilaisia lainatuotteita
 • Joustavat maksuajat pieniinkin luottoihin
 • Mahdollisuus maksaa laina pois ennen eräpäivää ilman ylimääräisiä kuluja
 • Ei tarvetta takaajille tai vakuuksille

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus tarjoaa lainoja väliltä 500e – 50000e. Freedom Rahoitus toimii ainoastaan lainojen välittäjänä, joten täältä hakemalla haet käytännössä useasta eri paikasta. Eli yhdellä hakemuksella saat helposti ja nopeasti monelta eri rahoitusyhtiöltä tarjouksen.  Sivustolta ei löydy tietoja kuinka nopeasti luoton saa, koska eri toimijat hieman poikkeavat toisistaan hakemusten käsittelyn nopeudessa, mutta yleensä päätöksen saa saman päivän aikana.  Mainitsemisen arvoinen se on joka tapauksessa myös korkean maksimilainan ansiosta. Eli tarvitsetpa lainaa suureen tai pieneen tarpeeseen, niin Freedomin kautta löytyy moni hyvä laina. Hae kulutusluotto heti ja et tule pettymään!

 • Voit hakea suuriakin lainoja, jopa 50 000 euroa
 • Usea tarjous yhdellä hakemuksella
 • Luottoa voit hakea mihin tahansa tarpeeseen. Freedom Rahoitus ei kysy lainan käyttökohdetta
 • Kulutusluotto heti tilille

Nopsalaina

Nopsalaina

Nopsalainan hakeminen on helppoa ja täysin ilmaista. Täytät sivustolla vain tarvittavat tiedot ja odotat lainapäätöstä. Päätökset tehdään nopeasti ja ammattitaidolla.  Palvelusta voit saada lainaa 2000 – 20 000 euron väliltä ja laina-aika voi olla maksimissaan 120 kuukautta alkaen 6 kuukaudesta, tämän päätät sinä. Nopsalaina on luotettava ja toimittaa rahat todella nopeasti tilille. Saat lainapäätöksen usein jopa 15 minuutissa ja voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti pankkitunnuksilla.

 • Vuosikorko alkaen vain 8,9%.
 • Edulliset sopimuspalkkiot ja tilinhoitomaksut
 • Nopsalainasta voi hakea lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, joten silloin on parempi mahdollisuus saada lainattua suurempiakin summia.
 • Vuodessa voi saada kaksi lyhennysvapaata kuukautta

Fixura

Fixura

Jos haluat kulutusluottoa heti ilman vakuuksia, niin on Fixura ehdottomasti sinun paikkasi. Fixura on ollut markkinoilla vuodesta 2010 ja on yksi Suomen vanhimpia vertaislainojen myöntäjiä. Se on tällä hetkellä myös yksi edullisimmista lainafirmoista ja myöntää kulutusluottoja 1000 – 10000 euron väliltä todella naurettavan alhaiseen hintaan ja vielä ennen kaikkea joustavasti. Lainaaja saa itse päättää lainan todellisen vuosikoron ja maksuajan – saat siis täysin vapaat kädet lainan valitsemiseen. Kun jätät lainahakemuksen, niin voit siis todella itse vaikuttaa korkoon, takaisinmaksuaikatauluun ja lyhennyksen määrään. Sitten, kun saat tarjouksen, niin päätät, että hyväksytkö ehdot vai et. Voit hakea luottoa Fixuralta jos olet vähintään 21 vuotias ja sinulla on verkkopankkitunnukset.

 • Lainassa kiinteä korko
 • Hakemuksen jättäminen on aina maksutonta
 • Lyhennykset alkaen vain 26,50 euroa kuukaudessa
 • Jo yli 60 000 tyytyväistä käyttäjää

Halino

halino

Halino tarjoaa lainaa nopeasti 100 – 3000 euron väliltä ja rahat saat vaivattomasti tilillesi. Ikäraja on 20 vuotta ja laina-aika maksimissaan jopa 5 vuotta. Suosittelemme Halinoa hyväksi vaihtoehdoksi luotettavuutensa, pitkien laina-aikojen ja sopivien lainojensa vuoksi. Myös pieniin luottoihin on saatavana pitkiäkin maksuaikoja. Todellinen vuosikorko kaikissa lainoissa alle 30%. Lue siis lainaehdot läpi ja hae ihmeessä kulutusluotto heti edullisesti Halinolta.

 • Ei ylimääräisiä kuluja, kuten avausmaksuja tai laskutuslisiä
 • Mahdollisuus saada maksuvapaita kuukausia jo neljän ajallaan hoidetun lyhennyksen jälkeen

Edullinen lainaturva saatavissa todella pientä korvausta vastaan pahan päivän varalle

Etua.fi

Etua kulutusluotto

Etua.fi on perustettu vuonna 2008 ja on yksi Suomen vanhimpia alalla toimivia yrityksiä.  Etua.fi palveluita ovat lainojen yhdistäminen, kulutusluotot heti, luottokortit sekä asuntolainat. Yhdellä hakemuksella voit saada monta tarjousta! Voit rauhassa punnita monen eri vaihtoehdon väliltä ja sitten valita sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun. Lainaa myöntävissä yrityksissä on eroja ja etua.fi-palvelu auttaa niiden vertailemisessa huomattavasti. Vakuudetonta kulutusluottoa myönnetään sivuston mukaan jopa 40 000 euroa ja tämän voit saada täytettyäsi lainakriteerit ja ollessasi vähintään 20-vuotias. Lainan hakeminen ei maksa sinulle mitään!

Oli sitten rahantarve pieni tai suuri, niin hyviä tarjouksia varmasti löytyy.

 • Todella pitkiä maksuaikoja tarjolla, jopa 12 vuotta
 • Suuretkin luotot onnistuvat

Luoton hakeminen on helpompaa nykyään – kesän korkokattoasetuksen jälkeen vaihtoehtoja ei ole enää niin paljon

Kulutusluotto nopeasti verkosta

Tässä siis lista hyväksi todetuista lainantarjoajista Suomessa ja mainittakoon vielä, että jokainen näistä tarjoaa lainaa heti tilille. Nämä kaikki listalle valitut yritykset ovat luotettavia, turvallisia ja enemmän tai vähemmän nopeita ja suurimmasta osasta on ainakin mahdollista saada kulutusluottoa ilman vakuuksia. Ei siis muuta kun hakemuksia jättämään, jotta lainat saadaan tilille mahdollisimman pian! Jos ja kun uusia lainantarjoajia löytyy, niin päivitämme listalle ne, jotka siihen kelpuutamme. Kulutusluottoja tarjoavia yrityksiä ei synny ihan niin paljon kuin pikavippiä tarjoavia firmoja, koska kulutusluottosummat ovat yleensä paljon suurempia, kuin perinteiset pikavipit.  Ei kuitenkaan hätää, lainapalveluita on silti useita ja ne ovat kaikki todella hyviä

Yleensä kulutusluottoa on aina ennen joutunut hakemaan perinteisistä pankeista, mutta nykyään sen hakeminen ja saaminen on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa. Enää ei pankkien rajoitetut aukioloajat ja alati vähenevä pankkikonttorien verkosto ole este tai edes hidaste, nimittäin kaikki listaamamme yritykset ottavat vastaan hakemuksia sähköisesti netin kautta. Henkilökohtaista visiittiä ei siis tarvitse ja hakemuksen voi jättää mihin aikaan tahansa.

Perinteisesti pankit ja muut lainanantajat ovat myös olleet tarkkoja selvittäessään lainan käyttötarkoitusta, mutta uudet toimijat eivät turhia kysele ja lainan voi käyttää mihin tarkoitukseen tahansa. Eli oli kyseessä sitten lomamatka, kodinkone, auto tai hankinta kuin hankinta, niin sitä ei siis tarvitse lainaa hakiessaan mainita. Koskaan ennen ei kulutusluottoa ole näin vaivattomasti voinut hakea ja rahat saa myös helposti ja pikaisesti tilille.

Toki lainaan liittyvät kulut ja lyhennykset on aina syytä maksaa ajallaan, jotta ei koidu ylimääräisiä kuluja. Nimittäin, jos maksuja ei hoida ajoissa, niin halvastakin lainasta saattaa äkkiä muodostua kallis lasku maksettavaksi. Kannattaa siis arvioida oma maksukykynsä huolellisesti ja vaikka moni myöntääkin lainaa suuriakin summia, niin toki on viisasta aina miettiä, että mikä on sopiva luoton määrä.

Kulutusluottoa hakiessa on myös tärkeää tutustua huolellisesti lainan ehtoihin. Kannattaa heti alkuun selvittää kaikki kustannukset ja todelliset vuosikorot ja muut mahdolliset maksut, mikäli sellaisia sopimusehdoissa mainitaan. Lisäksi lainan vertaileminen muihin palveluihin kannattaa.

Lainaa kulutusluoton muodossa voit saa myös muilta kilpailevilta palveluilta, joskin korot voivat olla hieman suuremmat. Jos haluat jatkaa vertailua, niin suosittelemme tarkistamaan esimerkiksi Lainaston rahoituspalvelut ja Perusvippi lainat. Myös Vivus on varteenotettava vaihtoehto, jos suurempi vippi toimii tarpeisiisi.

Alla vielä muutama yleinen usein kysytty kysymys ja vastaus

Mitä eroa on pikavipillä ja kulutusluotolla?

Pikavippi on kerralla nostettava pienehkö summa, joka maksetaan lainaajalle kokonaisuudessaan ja joka sitten myös kokonaan maksetaan takaisin. Käyttölaina sen sijaan toimii luottokortin tavoin ja voit aina tarvittaessa nostaa luotolta rahaa tilillesi. Myöskään koko luottoa ei tarvitse nostaa kerralla.

Eli aina kuin tarve vaatii, voit nostaa rahaa erissä luotolta.  Toki myös maksat takaisin vain mitä lainasit ja sopimukseen kuuluvat korot ja maksut. Suurin osa luottokorttiyhtiöistä toimii juuri tällä tavalla ja myös tavalliset pankit.

Mitä tarkoittaa lyhennysvapaa?

Lyhennysvapaalla tarkoitetaan ajanjaksoa, jolloin lainan varsinaista pääomaa ei lyhennetä. Eli lainanottajan ei tarvitse maksaa sovittua kuukausittaista lyhennystä, vaan lainan korot lisätään kuukaudelta pääomaan ja maksu jatkuu normaalisti seuraavassa kuussa.  Tosin pitää ottaa huomioon, että mahdolliset tilinhoitomaksut pitää silti maksaa, jos tilinhoitomaksut kuuluvat palveluun. Eli lyhennysvapaa ei tarkoita samaa kuin maksuvapaa kuukausi, jolloin ei edes mahdollisia tilinhoitomaksuja tarvitse maksaa.

Mitä tarkoittaa yhteishakija?

Yhteishakija on henkilö, joka hakee lainaa kanssasi. Toinen yleisesti käytetty nimitys on rinnakkaishakija. Usein yhteishakija parantaa mahdollisuuksia kulutusluoton saantiin ja varsinkin suurempia summia hakiessa etu on yleensä merkittävä.

Yhteishakijalla saattaa myös olla myönteinen vaikutus lainasta perittävään korkoon tai muihin lainaan liittyviin ehtoihin. Yleensä yhteishakija on puoliso, mutta toki myös sukulainen tai ystävä kelpaa. Eli ei ole tarvetta edes asua samassa taloudessa, mutta voi silti hakea lainaa yhdessä.

Kannattaako lainoja yhdistää?

Yleensä se on järkevää. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että ottaa yhden uuden suuremman lainan ja maksaa sillä pois jo olemassa olevat vanhat pienet lainat. Monesti suuremmassa lainassa on pienemmät korot ja maksut kuin pienissä vipeissä. Lyhentämällä lainaa vain yhteen paikkaan ei myöskään koidu päällekkäisiä monista lainoista johtuvia kuluja, kuten tilinhoitomaksuja tai muita vastaavia kuluja.

Miten laina maksetaan takaisin?

Maksaminen hoituu luotonantajan kanssa sovitulla tavalla, eli laskulla tai laskuilla riippuen sopimuksesta. Toisinaan pienet kulutusluotot voi maksaa takaisin yhdelläkin suorituksella, mutta suuremmissa summissa aina lasku jaetaan useisiin osiin. Asiakas saa laskun joko perinteisenä kirjeenä postitse tai sähköpostiinsa. Kannattaa siis aina varmistaa, että osoitetiedot ovat ajan tasalla. Osa luottoja myöntävistä yrityksistä käyttää myös e-laskua, jossa lasku lähetään suoraan asiakkaan verkkopankkiin.

Pitääkö minulla olla säännöllisiä tuloja, kun haen lainaa?

Tulot ovat eduksi, mutta eivät kuitenkaan ole aina välttämättömiä. Toki hakijan maksukykyä arvioidessa tuloilla on vaikutusta ja tulot saattavat myös vaikuttaa myönnetyn lainan määrään.

Voinko saada useita luottoja samaan aikaan?

Yleensä samasta yrityksestä voi hakea vain yhtä luottoa kerrallaan. Tosin joskus luottorajan nostaminen saattaa onnistua. Kannattaa varmistaa asia ajoissa, jos kokee, että toinenkin laina saattaisi olla tarpeellinen. Osa yrityksistä suostuu myös myöntämään uusia luottoja, vaikka asiakkaalla olisi jo ennestään lainaa jostakin toisesta yrityksestä. Se on kuitenkin aina tapauskohtaista ja kannattaa varmistaa yritykseltä itseltään.

Keneen otan yhteyttä jos tarvitsen apua tai minulla on kysyttävää?

Kannattaa aina kääntyä yrityksen oman asiakaspalvelun puoleen. He osaavat auttaa kaikissa lainaan liittyvissä asioissa. Helpoiten asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla.