(Muokattu: 28.4.2021)

Lainaa on mahdollista saada melkein ilman mitään viiveettä. Nopeimmat lainapalvelut käsittelevät lainahakemuksen minuuteissa, ja rahat siirtyvät tilille välittömästi päätöksen tekemisen jälkeen.

Pienet summat lyhyellä maksuajalla käsitellään nopeammin kuin suuret. Mikäli hakijalla on käytössä yleisempien pankkien tilit, niin lainasumman saa tilille nopeammin.

Muista täyttää kaikki vaaditut tiedot tarkasti ja liittää mukaan liitteet joita hakemuksessa pyydetään, mikäli haluat lainahakemuksen käsiteltyä varmasti nopeasti.

Käsittely hidastuu huomattavasti mikäli et heti alkuun toimittanut vaadittavia liitteitä.

Löydät nopeasti lainahakemuksia käsittelevät palvelut listattuna alla olevasta taulukosta:

LainapaikkaLainasummatLaina-ajatIkäArvosanaTutustu
Rahoituslaitos100€ - 60000€1v - 20v18 v
Vippi.org1000€ - 60000€1v - 15v18 v
Lainapaikka1000€ - 60000€1v - 15v18 v
Haelaina.fi2000€ - 60000€1v - 15v20 v
Luottoheti.fi500€ - 70000€1v - 15v20 v
Lainarahoitus2000€ - 60000€1v - 15v20 v
Luottopalvelu1000€ - 60000€1v - 15v18 v
Zmarta500€ - 60000€1v - 15v18 v
Rahalaitos500€ - 70000€1v - 15v20 v
Ferratum Joustava1€ - 4000€3kk - 5v22 v
Sweepbank Luottokortti100€ - 8000€1kk - 10v20 v
Creditstar50€ - 2000€1kk - 12kk18 v
Limiitti.fi100€ - 2000€3kk - 33kk18 v
Freedom Rahoitus1000€ - 60000€1v - 15v18 v
Vippit.fi20€ - 2000€1kk - 3kk18 v
Haluatko saada pikavipin heti tilillesi? Etsitkö halpaa ja helppoa pikalainaa?  Alapuolelta löydät vaihtoehtoja mistä voit saada pikalainaa heti tilillesi – nopeimmillaan jopa 15 minuutissa. Osa yrityksistä myöntää pikavipin samana vuorokautena tilillesi. Jokainen alla oleva firma on luotettava, joustava ja olemme huomioineet yritystä valitessa myös luonnollisesti korot ja muut vippiin liittyvät ehdot.  Alapuolelta löydät tämän hetken halvimmat pikavippituotteet.

Parhaat Pikavipit 2021

VippipaikkaVippisummatIkäTutustu
Sweepbank Luottokortti 100€ - 8000€20 v
Limiitti.fi 100€ - 2000€18 v
Ferratum Joustava 1€ - 4000€22 v
Lainasto Mastercard 100€ - 3000€18 v
Creditstar 50€ - 2000€18 v
Vippit.fi 20€ - 2000€18 v

Uudet Pikavipit

Uusia pikavippejä löytyy vielä tänäkin vuonna. Uudet vipit ovat usein suuruudeltaan 100 – 5000 euroa, mutta suurempiakin myönnetään. Hakemalla pikavippiä heti tilille uusista palveluista, voit saada luoton paljon edullisemmalla hinnalla kuin vanhoista lainapalveluista.

Credit24

Credit24 pikavippi heti tilille netistä

Credit24 on uudistanut lainapalvelunsa hiljattain ja tarjoaa nyt  halpaa vippiä 250-4000e väliltä. Credit24 on yksi pisimpään alalla toimineista pikavipin tarjoajista ja sen luotettavuus on taattua, lainaehdot selkeät ja hinnat entistä halvemmat. Lainan hakeminen onnistuu verkkopankkitunnuksilla suoraan yhtiön verkkosivuilta. Ikäraja palvelussa on vain 19 vuotta! Hakijalta edellytetään riittävän iän lisäksi myös maksuhäiriötöntä luottohistoriaa. Credit 24 myöntää pikalainoja jopa 36 kuukauden maksuajalla, joten kuukausittaisen lyhennyksen voit sopia helposti riittävän pieneksi, jotta selviät siitä helposti.

Pikalainaa haettaessa ei myöskään veloiteta hakijalta avausmaksua. Credit 24 ei veloita asiakkailtaan kuukausittaisia tilinhoitomaksuja tai muitakaan ylimääräisiä kuluja. Asiakas siis maksaa vaan korot ja lyhennykset.

Lisäetuna on mahdollista pitää maksuvapaita kuukausia. Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme ja maksamalla pienen korvauksen voit nauttia lyhennysvapaasta kuukaudesta.

 • Hae vippiä kellon ympäri verkosta
 • Entistä halvemmat hinnat – joustava takaisinmaksu
 • Pikavipit heti tilille 250-3000e väliltä
 • Lainahakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia
 • Pikavippi heti tilille

Vivus

Vivus on nopea pikavippi

Myös Vivus on uudistunut ja tarjoaa ensimmäisen lainan veloituksetta! Et siis maksa mitään kuluja ottaessasi ensilainan Vivukselta. Se kannattaa siis pitää ensimmäisenä vaihtoehtona, mutta vaikka olisitkin jo Vivukselta lainan ottanut, on se silti parhaimmistoa. Ensimmäinen laina on maksimissaan 400 euroa ja vanhoille asiakkaille enintään 2010 euroa. Laina-ajan voit itse valita, kolmen ja kolmenkymmenen päivän väliltä.  Jos sinulla on luottotiedot kunnossa ja olet yli 20-vuotias, hae Vivukselta pikalainaa nopeasti klikkaamalla ylempänä olevaa linkkiä. Tästä sinulle vippi heti!

Lainan maksat helposti takaisin yhdessä erässä. Heti lainaa haettaessa saat helposti selville kaikki lainaan liittyvät ehdot. Ensilaina on siis täysin maksuton ja koroton. Siitä seuraavissa lainaan liittyvät kulut ovat myös hyvin edullisia ja sen tähden Vivuksella on paljon pitkäaikaisia asiakkaita.

Loistava asiakaspalvelu yhdessä hyvien lainaehtojen kanssa varmasti ovat varmasti syitä, jonka vuoksi asiakkaat usein ottavat toisen ja kolmannenkin lainan Vivukselta.

 • Pikavippi heti 10-2010 € väliltä 3-30 vuorokaudeksi
 • Joustava – mahdollisuus siirtää eräpäivää 30 vuorokaudella
 • Ilmainen ensilainatarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää
 • Rahat tilille heti – ei ylimääräisiä kuluja
 • Pikavippi heti pankkitilillesi

Vivus löytyy myös pikalainavertailun ensimmäiseltä sijalta!

epikavippi

epikavippi tarjoaa pikavippiä jopa 5000 euroa

epikavippi myöntää pikalainoja luottotilin muodossa nopeasti kaikille vähintään täysi-ikäisille. Lainasummat ovat väliltä 100 – 5000€ laina-ajan ollessa erittäin joustava. Tutustu lainaehtoihin ja hae siis yhtiön kautta luottoa edullisesti, mikäli koet sen itsellesi sopivaksi.

Pikalainan hakeminen on aina maksutonta. Hakemuksen jättäminen ei myöskään sido vielä mihinkään, vaan lainatarjouksen saatuasi asiakas vasta tekee päätöksen.

epikavippi on kotimainen ja luotettava toimija. Hakemuksen teet helposti netissä ja päätöksen saat pian. epikavippin myöntämissä lainoissa korot ovat edulliset ja lainan ehdot myös joustavat. Kun haet lainaa, niin voit olla varma, että homma toimii mutkattomasti ja nopeasti. Vippien lisäksi epikavippin kautta saat esimerkiksi 5000 euron lainat helposti.

 • Lainan hakeminen helppoa ja nopeaa
 • Pikavippi välittömästi tilille
 • Rajaton määrä nostoja – aina 5000 euroon asti
 • Luotettava ja nopea palvelu – yli 6 vuoden kokemus
 • Saat pikavipin heti

Perusvippi

Vippi 50 - 70000 euroa Perusvippi.fi palvelusta

Perusvipin kautta saat haettua pikalainat joustolimiitin muodossa erittäin helposti ja nopeasti netistä. Tarjolla on 20-2000 euron lainoja hyvin joustavin lainaehdoin ja edullisin hinnoin. Voit hakea lainan verkosta ja saat vastauksen lähes välittömästi. Jos haluat pikavipin heti käyttöösi, on Perusvippi yksi parhaimmista vaihtoehdoista

Lainanhakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen voit helposti ja vaivattomasti nostaa rahaa luotolta tilillesi. Rahan siirto tilillesi onnistuu käteävästi vaikka kännykällä tarpeen vaatiessa.

Joustoluoton saatuasi maksat vain nostopalkkion ja sen jälkeen kuukausittaisen koron. Muita kuluja ei tule. Lainasopimuksen tekeminen on ilmaista ja myöskään vuosimaksuja ei pitkistäkään lainoista peritä.  Joustolaina on helppo maksaa takaisin useassa pienessä erässä tai asiakkaan halutessa voi sen maksaa myös kerralla.

 • Hae joustolimiittiä edullisesti
 • Hae 20-2000 euroa kulutusluottoa heti tilille
 • Perusvippi on erittäin luotettava luottoyhtiö
 • Pikavipin hakeminen tapahtuu minuuteissa ja saat rahat nopeasti käyttöösi
Hae pikavippi Perusvippi palvelusta

Vipin hakeminen on kaikin puolin turvallista ja helppoa

Pikavippi heti tilille
Pikavipin hakeminen on nykyisin turvallista, helppoa ja erittäin nopeaa, sillä rahat voivat olla tililläsi vain parissa minuutissa. Hae pikavippi heti!

Siinä hieman listaa parhaimmiksi havaituista pikalainatarjouksista. Päivitämme taulukkoa sitä mukaa, kun tarvetta tulee, mutta tällä listallakin pääsee hienosti alkuun metsästäessään pikavippiä. Pikavippipalvelut ovat kaikki pohjoismaisia ja todella luotettavia. Suosittelemme aina tutustumaan tarkasti lainaehtoihin ja maksamaan pikavipin ajallaan takaisin, jolloin välttyy ylimääräisiltä kuluilta ja harmeilta. Pikalainat ovat haettavissa siis useasta eri paikasta varsin nopeasti. Eli ei muuta, kuin tutkimaan, että mikä vippipaikka sopii parhaiten omiin tarpeisiin.

Lue lisää: Pikavippi Heti ⚡ Hae Vippiä Nopeasti Netistä – IskuVippi.fi

Jos et jostain syystä löydä yläpuolella listatuista yhtiöistä rahoitusta itsellesi, on olemassa muitakin vaihtoehtoja, mutta halvemmalla et mistään pikavippejä saa. Yllä mainitut ovat myös tämän hetken nopeimmat luotonmyöntäjät, joten suosittelemme käyttämään heidän tarjoamiaan palveluita.

Monelle pikavippien ja pikalainojen maailma on vielä varsin uusi ja tuntematon, joten asioita selkeyttääksemme ja helpottaaksemme olemme koonneet alle hyvän tietopaketin pikalainoihin liittyen. Mikäli koet, että rahoitusalaan liittyvät termit tai käytännöt ovat hieman vieraita, niin lue ihmeessä lisää alta.

Jos rahalla ei ole aivan akuutti hätä, niin myös lainavertailua kannattaa tehdä.

Mikä on pikavippi tai pikalaina?

Vippi, pikavippi tai pienlaina ovat usein käytettyjä termejä pienestä lainasta, jonka voi hakea ilman vakuuksia ja takaajia. Joskus luotonantajat myös lainaa haettaessa vaativat asiakasta ottamaan jotakin muita säästämiseen tai vakuutuksiin liittyviä palveluita, mutta pikavipeissä se ei ole tarpeen.

Vippi on yleensä siis pienehkö summa, jonka asiakas lainaa arjen yllättävien kulujen kattamiseen ja siihen ei liity muuta, kuin kerralla maksettava summa ja se ei sido mihinkään pidempään asiakuuteen.

Suurimmat edut ovat nopeus ja helppous, koska henkilökohtaista visiittiä konttoriin ei enää tarvita, vaan kaikki hoituu kätevästi netin kautta tai puhelimitse. Usein pikavippi tulee heti pankkitilille, jonka jälkeen rahat ovat käytössä.

Pikavipit Suomessa

Ala on melko uusi ja pienlainoja on ollut mahdollista hakea vuodesta 2005 lähtien. Ennen sitä lainoja myönsivät lähes pelkästään perinteiset pankit ja panttilainaamot. Vipit vakiinnuttivat asemansa Suomessa nopeasti ja niiden esikuvana voi pitää Amerikasta alkunsa saaneita niin kutsuttuja palkkapäivälainoja. Palkkapäivälaina palveli samaa tarkoitusta, kuin pikavippi eli yllättäviin menohin tarvittavaa rahaa ennen varsinaista palkkapäivää. Amerikassa tapana oli, että lainaa haettaessa tarvittiin palkkatodistus, jolla varmistettiin hakijan maksukyky, mutta pikalainoissa se harvoin on tarpeen.

Onko vipin hakeminen turvallista?

Lainaaminen on täysin turvallista. Lainoja myöntävät yritykset ovat panostaneet tietoturvaan ja voit olla varma, että tietosi pysyvät luottamuksellisina. Otitpa sitten pienemän 100 euron vipin tai 3000 euroa luottoa, niin henkilötietosi pysyvät turvassa.

Rahoitusalaa myös säädellään todella tarkasti. Yritykset ovat kaikki rekisteröityneitä luotonantajia, koska ilman rekisteröintiä ei voi alalla toimia. Viimeisin kuluttajaa suojaava laki korkokatosta astui voimaan vuonna 2013. Laissa on tarkasti säädetty, että kuinka suurta korkoa luotonantaja saa lainasta periä. Asiakkaan ei siis tarvitse olla huolissaan siitä, että lainan todellinen vuosikorko olisi todella korkea.

Koska pikavippi pitää maksaa takaisin?

Tähän kysymykseen on vaikea antaa yhtä vastausta, koska maksuaikaan vaikuttaa monta eri asiaa. Pikavipin määrä yleensä on suurin tekijä ja pienet vipit tavallisesti maksetaan kerralla nopeasti takaisin, mutta suurempiin pikalainoihin voi saada pidemmän maksuajan ja vaikka osamaksusopimuksen.

Joskus lainan tarve on todella hetkellistä ja lainaaja haluaa maksaa vipin takaisin jo muutaman päivän kuluttua, mutta kenties yleisesti ottaen maksuaika on viikosta muutamaan kuukauteen.

Onko mahdollista saada pikalainoja useasta eri paikasta?

Hieman sama tilanne pätee tähän, kuin maksuaikoihinkin. Osa yrityksistä suostuu myöntämään hakijalle useita vippejä samaan aikaan ja osa taas ei. Myös eri yrityksistä voi saada haettua luottoja, mutta toisilla saattaa jo avoinna olevat luotot muihin yrityksiin olla esteenä uuden vipin saamiselle. Kannattaa aina tutustua tarkoin yrityksen ehtoihin ja käytäntöihin, mutta aina kuitenkin tulee maksujen ja lyhennysten olla hoidettu ajallaan, nimittäin eräntyneet laskut tai maksuhäiriöt tuottavat kielteisen vastauksen.

Usein ei myöskään ole viisasta ottaa lainoja monesta eri paikasta. Silloin saattaa raha-asioiden hoitamisesta tulla turhan monimutkaista. Myöskään uudella pikavipillä ei kannata maksaa vanhaa vippiä, koska silloin yleensä raha-asiat mutkistuvat entisestään.

Miten välttyä maksuongelmilta?

Jo pikavippiä hakiessa kannattaa miettiä, että mikä on sopiva summa. Ei pidä olla myöskään liian kunnianhimoinen maksusuunnitelmaa tehdessä, vaan kannattaa varata riittävästi aikaa lainan takaisinmaksuun. On parempi ottaa vaikka hieman pienempi kuukausierä lyhennettäväksi, jotta saa sen varmasti hoidettua kunnialla.

Siinä tapauksessa, että kuitenkin maksujen kanssa on ongelmia, niin kannattaa ottaa välittömästi yhteyttä yritykseen, josta laina on haettu. Usein löytyy ratkaisu, joka kelpaa molemmille osapuolille. Esimerkiksi monessa tapauksessa on mahdollista siirtää eräpäivää muutamalla viikolla tai pitää vaikka lyhennysvapaa kuukausi. Tärkeintä on, että ottaa heti yhteyttä, eikä vain anna asian olla.

Asiakaspalvelu

Jos yhä jäi jokin kaivertamaan mieltä, niin kannattaa ottaa yhteyttä suoraan yrityksen asiakaspalveluun. Yritykset palvelevat asiakkaitaan yleensä puhelimen välityksellä ja sähköpostilla. Osa myös käyttää tavallista postia ja osalla on kotisivuillansa chat-toiminta, jonka kautta voi ottaa yhteyttä.

Mikäli kaikki on selvää, niin valitse yllä esitellyistä vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto ja hae pikavippi heti!

Pikavippi Heti Tilille 1

Pikavippi Heti Tilille

Haluatko saada pikavipin heti tilillesi? Etsitkö halpaa ja helppoa pikalainaa? Alapuolelta löydät vaihtoehtoja mistä voit saada pikalainaa heti tilillesi – ...
Read More