Pikavippi Heti [year]

Pikavippi Heti Tilille

16 min luku

Haluatko saada pikavipin heti tilillesi? Etsitkö halpaa ja helppoa pikalainaa?  Alapuolelta löydät vaihtoehtoja mistä voit saada pikalainaa heti tilillesi – nopeimmillaan jopa 15 minuutissa. Osa yrityksistä myöntää pikavipin samana vuorokautena tilillesi. Jokainen alla oleva firma on luotettava, joustava ja olemme huomioineet yritystä valitessa myös luonnollisesti korot ja muut vippiin liittyvät ehdot.  Alapuolelta löydät tämän hetken halvimmat pikavippituotteet.

Parhaat Pikavipit 2024

VippipaikkaVippisummatIkäTutustu
Rensa.fi 0€ - 0€0 v
Neolaina 30€ - 400€18 v
iRaha 25€ - 2000€18 v
Cashday 25€ - 500€18 v
Northmill Bank 500€ - 5000€20 v
Ferratum Joustava 1€ - 4000€22 v
Lainasto Ostosraha 100€ - 3000€18 v
Bondora 100€ - 10000€18 v
Sweepbank Luottokortti 100€ - 8000€20 v

Uudet Pikavipit 2024

Uusia pikavippejä löytyy vielä tänäkin vuonna. Uudet vipit ovat usein suuruudeltaan 100 – 5000 euroa, mutta suurempiakin myönnetään. Hakemalla uusi pikavippi tuoreista lainapalveluista, voit saada luoton paljon edullisemmalla hinnalla kuin vanhoista lainapalveluista.

Vippi.org

Vippi heti 2024

Asiakkaat ovat antaneet paljon positiivista palautetta Vippi.org:in lainoista ja palvelusta yleisesti. Monet asiakkaat ovat kiitelleet palvelun helppokäyttöisyyttä, nopeaa lainapäätöstä sekä joustavia lainaratkaisuja. Asiakaspalvelu on myös saanut paljon kiitosta ammattitaidostaan ja ystävällisyydestään.

Vippi.org:in lainavalikoimaan kuuluvat pikavipit, joustoluotot sekä kulutusluotot. Pikavipit ovat pieniä lainoja, joita voi hakea nopeasti ja helposti ilman vakuuksia tai takaajia. Joustoluotot puolestaan ovat joustavia lainoja, joissa lainan takaisinmaksuaika ja kuukausierän suuruus on mahdollista määrittää itse. Kulutusluotot ovat suurempia lainoja, joita voi hakea esimerkiksi kodin remonttia varten.

Vippi.org:in lainojen korot ovat kilpailukykyisiä ja vaihtelevat lainatyypin ja lainasumman mukaan. Lainan takaisinmaksu on myös mahdollista suorittaa joustavasti kuukausittain erissä.

Lainan hakeminen Vippi.org:in kautta on helppoa ja nopeaa. Voit hakea lainaa verkossa ja saat lainapäätöksen yleensä muutamassa minuutissa. Rahat siirtyvät tilillesi nopeasti, jopa samana päivänä.

Luottoheti.fi

Luottoheti.fi netistä

Luottoheti.fi on uudistanut lainapalvelunsa hiljattain ja tarjoaa nyt  halpaa vippiä jopa 60000e. Luottoheti on yksi pitkään alalla toimineista pikavipin tarjoajista ja sen luotettavuus on taattua, lainaehdot selkeät ja hinnat entistä halvemmat. Lainan hakeminen onnistuu verkkopankkitunnuksilla suoraan yhtiön verkkosivuilta. Ikäraja palvelussa on vain 18 vuotta! Hakijalta edellytetään riittävän iän lisäksi myös maksuhäiriötöntä luottohistoriaa. Luottoheti.fi myöntää pikalainoja jopa 180 kuukauden maksuajalla, joten kuukausittaisen lyhennyksen voit sopia helposti riittävän pieneksi, jotta selviät siitä helposti.

Pikalainaa haettaessa ei myöskään veloiteta hakijalta avausmaksua. Luottoheti ei veloita asiakkailtaan kuukausittaisia tilinhoitomaksuja tai muitakaan ylimääräisiä kuluja. Asiakas siis maksaa vaan korot ja lyhennykset.

Lisäetuna on mahdollista pitää maksuvapaita kuukausia. Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme ja maksamalla pienen korvauksen voit nauttia lyhennysvapaasta kuukaudesta.

 • Hae vippiä kellon ympäri verkosta
 • Entistä halvemmat hinnat – joustava takaisinmaksu
 • Lainaa heti tilille 1000 – 60000€
 • Lainahakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia
 • Pikavippi heti tilille

Lainapaikka.fi

Lainapaikka.fi tarjoaa vippiä heti netistä ilman vakuuksia

Myös Lainapaikka on uudistunut ja tarjoaa vuonna 2024 jopa 60000€! Voit siis hakea 1000 – 60000 euroa vakuudetonta luottoa Lainapaikasta. Se kannattaa siis pitää ensimmäisenä vaihtoehtona, mutta vaikka olisitkin jo Lainapaikalta lainan ottanut aikaisemmin, on se silti parhaimmistoa. Laina-ajan voit itse valita, kolmen ja kolmenkymmenen päivän väliltä.  Jos sinulla on luottotiedot kunnossa ja olet yli 18-vuotias, hae Lainapaikka.fi:stä pikavippiä nopeasti klikkaamalla ylempänä olevaa linkkiä. Tästä sinulle vippi heti!

Lainan maksat helposti takaisin yhdessä tai yleensä useammassa erässä. Heti pikavippiä haettaessa saat helposti selville kaikki lainaan liittyvät ehdot. Ensilaina on siis täysin maksuton ja koroton. Siitä seuraavissa lainaan liittyvät kulut ovat myös hyvin edullisia ja sen tähden Vivuksella on paljon pitkäaikaisia asiakkaita.

Loistava asiakaspalvelu yhdessä hyvien lainaehtojen kanssa varmasti ovat varmasti syitä, jonka vuoksi asiakkaat usein ottavat toisen ja kolmannenkin lainan Lainapaikka.fi:ltä.

 • Pikavippi heti jopa 60000€
 • Joustava – mahdollisuus siirtää eräpäivää
 • Rahat tilille heti – ei ylimääräisiä kuluja
 • Pikavippi heti pankkitilillesi
  Autorahoitus Netistä

Lainapaikka.fi löytyy myös pikalainavertailun ensimmäiseltä sijalta!

epikavippi

ePikavippi heti tilille

epikavippi myöntää pikalainoja luottotilin muodossa nopeasti kaikille vähintään täysi-ikäisille. Lainasummat ovat väliltä 100 – 5000€ laina-ajan ollessa erittäin joustava. Tutustu lainaehtoihin ja hae siis yhtiön kautta luottoa edullisesti, mikäli koet sen itsellesi sopivaksi.

Pikalainan hakeminen on aina maksutonta. Hakemuksen jättäminen ei myöskään sido vielä mihinkään, vaan lainatarjouksen saatuasi asiakas vasta tekee päätöksen.

epikavippi on kotimainen ja luotettava toimija. Hakemuksen teet helposti netissä ja päätöksen saat pian. epikavippin myöntämissä lainoissa korot ovat edulliset ja lainan ehdot myös joustavat. Kun haet lainaa, niin voit olla varma, että homma toimii mutkattomasti ja nopeasti. Vippien lisäksi epikavippin kautta saat esimerkiksi 5000 euron lainat helposti.

 • Lainan hakeminen helppoa ja nopeaa
 • Pikavippi välittömästi tilille
 • Rajaton määrä nostoja – aina 5000 euroon asti
 • Jopa 60000€ lainaa
 • Luotettava ja nopea palvelu – yli 6 vuoden kokemus
 • Saat pikavipin heti

Perusvippi

Vippi 50 - 70000 euroa Perusvippi.fi palvelusta

Perusvipin kautta saat haettua pikalainat joustolimiitin muodossa erittäin helposti ja nopeasti netistä. Tarjolla on 20-2000 euron lainoja hyvin joustavin lainaehdoin ja edullisin hinnoin. Voit hakea lainan verkosta ja saat vastauksen lähes välittömästi. Jos haluat pikavipin heti käyttöösi, on Perusvippi yksi parhaimmista vaihtoehdoista

Lainanhakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen voit helposti ja vaivattomasti nostaa rahaa luotolta tilillesi. Rahan siirto tilillesi onnistuu käteävästi vaikka kännykällä tarpeen vaatiessa.

Joustoluoton saatuasi maksat vain nostopalkkion ja sen jälkeen kuukausittaisen koron. Muita kuluja ei tule. Lainasopimuksen tekeminen on ilmaista ja myöskään vuosimaksuja ei pitkistäkään lainoista peritä.  Joustolaina on helppo maksaa takaisin useassa pienessä erässä tai asiakkaan halutessa voi sen maksaa myös kerralla.

 • Hae joustolimiittiä edullisesti
 • Hae 20-2000 euroa kulutusluottoa heti tilille tai isompaa lainaa aina 60000e asti
 • Perusvippi on erittäin luotettava luottoyhtiö
 • Pikavipin hakeminen tapahtuu minuuteissa ja saat rahat nopeasti käyttöösi

Vipin hakeminen helppoa

Pikavippien hakeminen on yksi luotettavimmista ja turvallisimmista keinoista saada rahaa nopeasti. Kuitenkin, kuten kaikessa muussakin taloudellisessa toiminnassa, on tärkeää ottaa huomioon joitain seikkoja, jotta vältytään epämiellyttäviltä yllätyksiltä.

Ensinnäkin, on tärkeää valita luotettava ja asiallinen pikavippifirma. Tämän voi tehdä tutkimalla eri pikavippifirmojen tarjoamia palveluita ja vertaamalla niitä toisiinsa. Erityisen tärkeää on tutkia lainaehdot, jotta vältetään ikäviä yllätyksiä. On myös hyvä tarkistaa, että pikavippifirma on rekisteröity Finanssivalvonnan alaisuuteen.

Kun olet löytänyt sopivan pikavippifirman, on tärkeää varmistaa, että hakemuksesi on täyttämällä oikein ja että antamasi tiedot ovat oikein. Varmista, että sinulla on tarpeeksi rahaa maksamaan laina takaisin ajallaan. Jos et ole varma, kannattaa olla yhteydessä pikavippifirmaan ja kysyä heiltä, mitkä ovat lainan maksamiseen liittyvät ehdot.

Pikavippien hakeminen on yleensä hyvin turvallista, kunhan noudatat edellä mainittuja ohjeita. Näin voit varmistaa, että hakemuksesi käsitellään nopeasti ja että lainan maksaminen sujuu ongelmitta.

Pikavippi heti tilille
Pikavipin hakeminen on nykyisin turvallista, helppoa ja erittäin nopeaa, sillä rahat voivat olla tililläsi vain parissa minuutissa. Hae pikavippi heti!

Yläpuolella hieman listaa parhaimmiksi havaituista pikalainatarjouksista. Päivitämme taulukkoa sitä mukaa, kun tarvetta tulee, mutta tällä listallakin pääsee hienosti alkuun metsästäessään pikavippiä. Pikavippipalvelut ovat kaikki pohjoismaisia ja todella luotettavia. Suosittelemme aina tutustumaan tarkasti lainaehtoihin ja maksamaan pikavipin ajallaan takaisin, jolloin välttyy ylimääräisiltä kuluilta ja harmeilta. Pikalainat ovat haettavissa siis useasta eri paikasta varsin nopeasti. Eli ei muuta, kuin tutkimaan, että mikä vippipaikka sopii parhaiten omiin tarpeisiin.

Lue lisää: Pikavippi Heti ⚡ Hae Vippiä Nopeasti Netistä – IskuVippi.fi

Jos et jostain syystä löydä yläpuolella listatuista yhtiöistä rahoitusta itsellesi, on olemassa muitakin vaihtoehtoja, mutta halvemmalla et mistään pikavippejä saa. Yllä mainitut ovat myös tämän hetken nopeimmat luotonmyöntäjät, joten suosittelemme käyttämään heidän tarjoamiaan palveluita.

  Pikaluotto heti tilille

Monelle pikavippien ja pikalainojen maailma on vielä varsin uusi ja tuntematon, joten asioita selkeyttääksemme ja helpottaaksemme olemme koonneet alle hyvän tietopaketin pikalainoihin liittyen. Mikäli koet, että rahoitusalaan liittyvät termit tai käytännöt ovat hieman vieraita, niin lue ihmeessä lisää alta.

Jos rahalla ei ole aivan akuutti hätä, niin myös lainavertailua kannattaa tehdä.

Onko vipin hakeminen turvallista 2024?

Lainaaminen on täysin turvallista. Lainoja myöntävät yritykset ovat panostaneet tietoturvaan ja voit olla varma, että tietosi pysyvät luottamuksellisina. Otitpa sitten pienemän 100 euron vipin tai 3000 euroa luottoa, niin henkilötietosi pysyvät turvassa.

Rahoitusalaa myös säädellään todella tarkasti. Yritykset ovat kaikki rekisteröityneitä luotonantajia, koska ilman rekisteröintiä ei voi alalla toimia. Viimeisin kuluttajaa suojaava laki korkokatosta astui voimaan vuonna 2013. Laissa on tarkasti säädetty, että kuinka suurta korkoa luotonantaja saa lainasta periä. Asiakkaan ei siis tarvitse olla huolissaan siitä, että lainan todellinen vuosikorko olisi todella korkea.

Mikä on pikavippi tai pikalaina?

Vippi, pikavippi tai pienlaina ovat usein käytettyjä termejä pienestä lainasta, jonka voi hakea ilman vakuuksia ja takaajia. Joskus luotonantajat myös lainaa haettaessa vaativat asiakasta ottamaan jotakin muita säästämiseen tai vakuutuksiin liittyviä palveluita, mutta pikavipeissä se ei ole tarpeen.

Vippi on yleensä siis pienehkö summa, jonka asiakas lainaa arjen yllättävien kulujen kattamiseen ja siihen ei liity muuta, kuin kerralla maksettava summa ja se ei sido mihinkään pidempään asiakuuteen.

Suurimmat edut ovat nopeus ja helppous, koska henkilökohtaista visiittiä konttoriin ei enää tarvita, vaan kaikki hoituu kätevästi netin kautta tai puhelimitse. Usein pikavippi tulee heti pankkitilille, jonka jälkeen rahat ovat käytössä.

Pikavipit Suomessa

Ala on melko uusi ja pienlainoja on ollut mahdollista hakea vuodesta 2005 lähtien. Ennen sitä lainoja myönsivät lähes pelkästään perinteiset pankit ja panttilainaamot. Vipit vakiinnuttivat asemansa Suomessa nopeasti ja niiden esikuvana voi pitää Amerikasta alkunsa saaneita niin kutsuttuja palkkapäivälainoja. Palkkapäivälaina palveli samaa tarkoitusta, kuin pikavippi eli yllättäviin menohin tarvittavaa rahaa ennen varsinaista palkkapäivää. Amerikassa tapana oli, että lainaa haettaessa tarvittiin palkkatodistus, jolla varmistettiin hakijan maksukyky, mutta pikalainoissa se harvoin on tarpeen.

Pikavippien korkokatto

Pikavippien korkokatto on suunniteltu suojaamaan ihmisiä turvallisuuden ja oikeudenmukaisuuden varmistamiseksi. Korkokattolaki tuli voimaan vuonna 2017 ja se on asettanut korkeimman sallitun koron, jonka pikavippiyritykset saavat periä asiakkailtaan. Pikavippien korkokatto estää yrityksiä lainaa myöntäessään veloittamasta liian korkeita korkoja asiakkailtaan. Se takaa, että eri alueilla toimivat pikavippiyritykset noudattavat samoja periaatteita ja tarjoavat kuluttajille samanlaista suojaa.

Korkokattolakia on tarkoitettu estämään ihmisiä maksamasta liian korkeita korkoja ja takaamaan, että he eivät joudu kohtuuttomiin taloudellisiin vaikeuksiin. Laki määrittää, että pikavippien enimmäiskoron on oltava vähintään 10 prosenttia ja enintään 20 prosenttia, kysymyksessä nimelliskorko. Tämä tarkoittaa, että pikavippejä myöntävät yritykset eivät saa periä takaisinmaksusta enempää kuin 20 prosenttia lainasummasta. Todellinen vuosikorko taas voi olla yli 20% riippuen lainan muista kuluista.

Korkokattolain tarkoituksena on suojata kuluttajia ja varmistaa, että he eivät joudu suuria taloudellisia vaikeuksia ottaessaan pikavipin. Korkokattolaki auttaa myös pikavippiyrityksiä noudattamaan sääntöjä ja tarjoamaan asiakkailleen reiluja ja pidättyväisiä lainoja.

Koska pikavippi pitää maksaa takaisin?

Tähän kysymykseen on vaikea antaa yhtä vastausta, koska maksuaikaan vaikuttaa monta eri asiaa. Pikavipin määrä yleensä on suurin tekijä ja pienet vipit tavallisesti maksetaan kerralla nopeasti takaisin, mutta suurempiin pikalainoihin voi saada pidemmän maksuajan ja vaikka osamaksusopimuksen.

Joskus lainan tarve on todella hetkellistä ja lainaaja haluaa maksaa vipin takaisin jo muutaman päivän kuluttua, mutta kenties yleisesti ottaen maksuaika on viikosta muutamaan kuukauteen.

  Pikalainavertailu

Onko mahdollista saada pikalainoja useasta eri paikasta?

Hieman sama tilanne pätee tähän, kuin maksuaikoihinkin. Osa yrityksistä suostuu myöntämään hakijalle useita vippejä samaan aikaan ja osa taas ei. Myös eri yrityksistä voi saada haettua luottoja, mutta toisilla saattaa jo avoinna olevat luotot muihin yrityksiin olla esteenä uuden vipin saamiselle. Kannattaa aina tutustua tarkoin yrityksen ehtoihin ja käytäntöihin, mutta aina kuitenkin tulee maksujen ja lyhennysten olla hoidettu ajallaan, nimittäin eräntyneet laskut tai maksuhäiriöt tuottavat kielteisen vastauksen.

Usein ei myöskään ole viisasta ottaa lainoja monesta eri paikasta. Silloin saattaa raha-asioiden hoitamisesta tulla turhan monimutkaista. Myöskään uudella pikavipillä ei kannata maksaa vanhaa vippiä, koska silloin yleensä raha-asiat mutkistuvat entisestään.

Miten välttyä maksuongelmilta?

Jo pikavippiä hakiessa kannattaa miettiä, että mikä on sopiva summa. Ei pidä olla myöskään liian kunnianhimoinen maksusuunnitelmaa tehdessä, vaan kannattaa varata riittävästi aikaa lainan takaisinmaksuun. On parempi ottaa vaikka hieman pienempi kuukausierä lyhennettäväksi, jotta saa sen varmasti hoidettua kunnialla.

Siinä tapauksessa, että kuitenkin maksujen kanssa on ongelmia, niin kannattaa ottaa välittömästi yhteyttä yritykseen, josta laina on haettu. Usein löytyy ratkaisu, joka kelpaa molemmille osapuolille. Esimerkiksi monessa tapauksessa on mahdollista siirtää eräpäivää muutamalla viikolla tai pitää vaikka lyhennysvapaa kuukausi. Tärkeintä on, että ottaa heti yhteyttä, eikä vain anna asian olla.

Asiakaspalvelu

Jos yhä jäi jokin kaivertamaan mieltä, niin kannattaa ottaa yhteyttä suoraan yrityksen asiakaspalveluun. Yritykset palvelevat asiakkaitaan yleensä puhelimen välityksellä ja sähköpostilla. Osa myös käyttää tavallista postia ja osalla on kotisivuillansa chat-toiminta, jonka kautta voi ottaa yhteyttä.

Mikäli kaikki on selvää, niin valitse yllä esitellyistä vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto ja hae pikavippi heti!

Usein kysyttyä aiheesta pikavippi heti

Onko pikavippejä helppo saada heti tilille?

Kyllä, pikavippejä on helppo saada heti tilille. Useimmissa tapauksissa pikavipin hakijan tarvitsee vain täyttää hakemus ja toimittaa vaadittavat asiakirjat. Hakemuksen hyväksyminen ja rahan siirtäminen tilille voi viedä vain muutaman minuutin.

Kuinka nopeasti pikavippi maksetaan tililleni?

Yleensä pikavippi maksetaan tilillesi heti tai muutaman tunnin sisällä hyväksytyn hakemuksen jälkeen.

Mitkä ovat pikavipin ehdot?

Erilaiset pikavipeillä tarjotut ehdot vaihtelevat lainantarjoajalta toiselle. Yleisimmät ehdot liittyvät ikärajaan, omarahoitusosuuteen, maksuaikaan ja takaisinmaksettaviin summiin. Lainantarjoajat voivat myös edellyttää palkkatodistusta ja verotustietoja.

Kuinka suuri on pikavipin korko?

Pikavipin korko vaihtelee lainantarjoajan ja lainanottajan välillä. Yleensä pikavipeillä on korkeammat korot kuin muilla lainoilla. Korkoja voidaan laskettaa erilaisten lainojen tyypeistä, ja todellinen vuosikorko voi vaihdella alhaisesta 1-2% korkeaan 30-35%.

Miten pikavipin voi maksaa takaisin?

Pikavippien takaisinmaksu tapahtuu yleensä samalla tavalla kuin muidenkin lainojen maksaminen. Yleensä asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai maksaa se osissa. Jotkut lainantarjoajat myöntävät maksuehtojen muuttamista ja suurempia maksuja.

Mistä tiedän, onko pikavippi minulle sopiva?

Ennen pikavipin ottamista sinun on arvioitava taloudellinen tilanteesi ja haettavan lainan ominaisuudet. Ota huomioon omat tarpeesi ja taloudellinen tilanne ennen lainan ottamista.

Tarvitseeko minun olla töissä saadakseni pikavipin heti tilille?

Ei välttämättä, mutta lainantarjoajat edellyttävät usein säännöllisiä tuloja, jotta varmistetaan, että pystyt maksamaan lainan takaisin.

Mitä tapahtuu, jos en pysty maksamaan pikavippiä takaisin sovitussa aikataulussa?

Jos et pysty maksamaan pikavippiä takaisin sovitussa aikataulussa, voit joutua maksamaan viivästyskorkoja ja muita lisäkuluja. Tämä voi myös vaikuttaa luottotietoihisi.

Voinko hakea pikavippiä ilman vakuuksia?

Kyllä, pikavippiä voi yleensä hakea ilman vakuuksia. Lainanantajat voivat kuitenkin vaatia tiettyjä vakuuksia tai takuita, kuten säännöllisiä tuloja tai takaajan

Jaa tämä artikkeli