Uutiset

Uusimmat artikkelit aiheesta: Uutiset

Parhaat joululahjaideat

Etsitkö täydellistä joululahjaa? Artikkelissamme esittelemme parhaat joululahjaideat, jotka saavat joulun maistumaan makoisalta. Valitse lahjansaajaa kuvaava profiili ja näe lahjaideat heti. Löydät vinkkejä lahjoista aina viinilaatikoista treenivaatteisiin.

Tienaa Rahaa Kotona

Etsitkö tapaa tienata rahaa kotona? Hetilainaa24.fi vertailee kaikki lainapalvelut ja auttaa sinua löytämään parhaan tavan tienata rahaa netissä. Tee rahaa kotoa käsin ja kasvata tulojasi helposti.

Kilpailuta Aurinkopaneelit

Tee ekotehokas valinta ja kilpailuta aurinkopaneelit Hetilainaa24.fi:n avulla. Vertailemme puolestasi markkinoiden parhaat lainapalvelut, jotta voit tehdä aurinkopaneelien hankinnasta sekä edullisen että ympäristöystävällisen ratkaisun.

Auton Osto Osamaksulla

Auton osto osamaksulla on nyt helpompaa kuin koskaan Hetilainaa24.fi:n avulla. Löydä parhaat lainapalvelut, jotka tarjoavat autoja osamaksulla ja tee unelmiesi autokaupat vaivattomasti ja nopeasti.

Liittymävertailu 2024

Liittymävertailu on nyt helpompaa kuin koskaan Hetilainaa24.fi:n avulla. Vertailemme kaikki tarjolla olevat liittymät ja autamme sinua löytämään parhaan liittymän tarpeisiisi. Älä maksa liikaa, vertaile ja säästä.

Yhä useampi vertaa sähkösopimuksia verkossa

Sähkön hinta jatkaa nousuaan - oletko muistanut vertailla sähköyhtiöitä ja kilpailuttaa sopimuksesi?

Mikä on Kickstarter?

Kickstarter on joukkorahoituspalvelu, missä palvelun käyttäjät voivat valjastaa omat ideansa tuottamaan rahoitusta idean toteutukselle. Lue miten joukkorahoitus käytännössä toimii ja kuka on Kickstarterin takana - miten itse voisit hyötyä joukkorahoituksesta?

Suomalaisten varakkuus on kasvanut, vaikka toisin voisi luulla

Suomalaisten varakkuus on viime vuosina kasvanut, vaikka yleinen mielikuva saattaa olla toinen. Tämä johtuu monista tekijöistä, kuten talouskasvusta, asuntojen ja osakkeiden arvonnoususta sekä suomalaisten säästämisen ja sijoittamisen lisääntymisestä.

Miten ennaltaehkäistä maksuvaikeudet

Maksuvaikeudet ovat yhä useammalle Suomalaisellekin arkipäivää, mutta sen ei aina tarvitsisi olla niin. Teimme kattavan oppaan, missä neuvomme, kuinka maksuvaikeuksia kannattaisi välttää ja ennaltaehkäistä jo ennenkö maksuvaikeuksia pääsee syntymään.

5 syytä miksi kannattaa hakea lainaa netistä

1. Lainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia Voit hakea luottoa helposti ja valtaosa lainoja myöntävistä yrityksistä myöntää kaikki pikalainat ilman vakuuksia tai takaajia. Ainoastaan poikkeuksellisissa tapauksissa saatetaan niitä vaatia silloin, kun haet pikalainaa netistä. Usein tällaisia tapauksia ovat todella suuret lainat tai jos haluaa todella pitkän maksuajan. 2. Lainaa voi hakea mihin aikaan tahansa Lainahakemus…

Pienlainojen historiaa

Pikalainojen historia juontaa juurensa erittäin pitkälle menneisyyteen. Onhan pikaisen rahan tarvetta varmasti ollut niin kauan kuin koko rahan käsite on ollut olemassa. Nykyisen muotoinen pikalaina juontaa juurensa Yhdysvaltoihin ja ns. "payday" kulttuuriin.

Mitä tehdä, jos joutuu rahavaikeuksiin?

Rahavaikeuksiin joutuminen on aina hyvin ikävä tilanne, johtui se sitten mistä tahansa syystä. Taloudelliset vaikeudet voivat yllättää kenet vaan ja koska tahansa, niinpä on hyvä varautua. Käymme läpi erilaisia keinoja, mitä voit hyödyntää jos joudut maksuvaikeuksiin.

Tunnetko eri lainatyypit?

Eri lainatyyppejä on olemassa vaikka kuinka monia ja niissäkin vielä erilaisia maksutapoja tai koron määräytymisiä. Käymme läpi yleisimpiä lainatyyppejä ja mitä ne tarkoittavat.