Lainaa 3000 euroa heti tilille

Lainaa 3000 euroa

16 min luku

Jos olet 3000 euron lainan tarpeessa, löydät sen helposti ja nopeasti meidän vertailun avulla.

Tutustu valikoimaan ja valitse sinun tarpeillesi sopiva 3000e kulutusluotto – meiltä löydät useita eri vaihtoehtoja ja edullisimmat sekä joustavimmat vaihtoehdot.

Parhaat lainapaikat 2024 joista saa lainaa 3000 euroa

Tässä artikkelissa käsitellään eri lainantarjoajia, jotka tarjoavat lainaa 3000 euroa.

Artikkelissa esitellään eri lainapalvelut ja niiden lainaehtoja, kuten korkotasoa, takaisinmaksuaikaa ja muita mahdollisia kuluja. Lisäksi artikkelissa käsitellään eri lainapalveluiden asiakaspalvelua ja mahdollisia etuja, kuten maksuvapaita kuukausia tai tarjouskorkoja. Artikkelin tavoitteena on auttaa lukijaa löytämään sopiva ja luotettava lainantarjoaja, joka vastaa hänen taloudellisia tarpeitaan eli myöntää lainaa 3000€.

Alapuolella on esittelyssä muutama lainapalvelu, joista saa 3000e lainoja. Jos haluat nähdä kaikki lainapaikat, klikkaa täältä.

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus lainaa 3000 euroa ilman vakuuksia netistä

Freedom Rahoitus on yksi 2024 vuoden suosikeista ja voimme suositella sitä lämpimästi kenelle tahansa 3000 euron luoton tarpeessa olevalle. Freedom Rahoitus toimii siten, että kuluttaja saa sieltä aina useita lainavaihtoehtoja yhdellä lainahakemuksella. Näistä voit sitten valita omaan tarpeeseen parhaiten sopivan lainavaihtoehdon, tai vastaavasti hylätä tarjoukset, jos ne eivät sinua miellytä. Tämä vaihe on täysin ilmainen ja sinulle ei tule mitään kuluja ennen kuin allekirjoitat lainasopimuksen.

Palvelu on joustava ja saat vapaat kädet lainan valitsemiseen. Tarjolla on 500 – 60 000 euron kulutusluottoja ja ne on mahdollista hoitaa 1-12 vuoden maksuaikatauluilla. Freedom Rahoitukselta lainaavan täytyy olla iältään vähintään 20-vuotias ja hänellä ei saa näkyä julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

 • Ikäraja 20 vuotta
 • Lainaa 500 – 60 000 €
 • Yksi hakemus, useita tarjouksia
 • Joustava lainan takaisinmaksu
 • Nopea verkkohakemus ja pikainen lainapäätös

Freedom Rahoitus on yksi edullisimmista, helpoimmista ja parhaista lainapalveluista Suomessa, jonka takia myös me haluamme suositella sitä. Palvelu on omiaan, kun tarvitset lainaa 3000 euroa tai siitä ylöspäin.

Tee ilmainen lainakilpailutus ja näet itse!

Luottopalvelu

Luottopalvelun kautta saat haettua 1000 – 60 000 euron suuruisia lainoja erittäin pitkällä ja joustavalla maksuaikataululla, jonka voit valita itse jopa yli 15 vuoteen asti.

Luottopalvelu.fi
Luottopalvelulta saat lainaa 3000 euroa

Luottopalvelu.fi antaa kuluttajan itse valita, minkälaisen lainatuotteen tämä haluaa. Voit valita maksuajan ja todellisen vuosikoron itse. Luottopalvelu on luotettava lainafirma ja sen toiminta ulottuu aina Suomen lisäksi kaikkiin muihinkin Pohjoismaihin. Palvelusta järjestyy lainaa 3000 euroa hetkessä, jos täytät normaalit lainaajan kriteerit. Sinun tulee olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla on myös julkiset luottotiedot kunnossa.

 • Lainasummat 1000 – 60 000 euroa
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta
 • Vastaus 1 – 4 tunnin kuluessa
 • Ilmainen hakemus ja lainatarjous

Luottopalvelu on hieman huonommin tunnettu lainapalvelu, joka on kuitenkin ehdottomasti harkitsemisen arvoinen, kun tarvitset lainaa 3000 euroa. Sen kanssa asiointi on jouhevaa ja lainat ovat aina varustettu kohtuullisilla koroilla ja kuluilla.

Haelaina.fi

Haelana.fi 3000e lainat
Haelaina.fi tarjoaa 3000e lainaa

Haelaina.fi tarjoaa vakuudetonta lainaa 3000 euroa jopa alle 15 minuutissa tilille, eli jos lainan tarve on akuutti, on Haelaina.fi varmasti järkevin vaihtoehto. Lainaa yhtiön kautta voit hakea 1000 – 60000 euron väliltä ja 12 – 180 kuukauden takaisinmaksuajalla. Ikäraja alkaa 18 vuodesta ja myös Haelaina.fi edellyttää lainaa hakevalta puhtaan taustan ilman maksuhäiriömerkintöjä. Haelaina.fi taustalla toimii erittäin vakavarainen ja pisimpään alalla toiminut yritys, jonka rehellisestä toiminnasta ovat todisteena myös kymmenet, ellei jopa sadat tuhannet suomalaiset yksityishenkilöt.

 • Helppo nettihakemus
 • Lainaa jopa 60000 euroa
 • Kohtuulliset korot ja kuukausimaksut
 • Turvallinen asiointi
 • Rahat hetkessä tilille

Haelaina.fi on useista syistä yksi Suomen parhaista lainapalveluista, jonka kanssa asiointi kannattaa. Tutustu tarkemmin ja hae lainaa heti!

  Lainaa 50000 Euroa

Rahoituslaitos.fi

Rahoituslaitos lainaa 3000 euroa heti

Rahoituslaitos.fi on toinen nopea vaihtoehto ja se tarjoaa edullisia luottoja 1000 – 60 000 euron kokoisina. Valitse maksuaika joustavasti 12 – 180 kuukauden väliltä ja täytä hakemus verkossa – vastauksen saat 15 minuutissa sähköisesti.

Hakemukseen kannattaa liittää myös palkkakuitit todisteeksi säännöllisistä tuloista, jolloin lainan saaminen on usein helpompaa. Nopsalaina edellyttää tämän lisäksi lainaajalta 18 vuoden ikää ja puhtaita luottotietoja. Voit hakea lainaa ilmaiseksi netistä verkkopankkitunnuksilla mihin kellon aikaan tahansa. Huomaathan kuitenkin, että hakemukset käsitellään yhtiön aukioloaikoina.

Rahoituslaitos on yksi Suomen nopeimmista lainapalveluista, jonka lisäksi sen kautta järjestyy esimerkiksi lainaa 3000 euroa varsin kohtuulliseen hintaan.

 • Nopea lainojen käsittely
 • Lainasummat 1000 – 60000 €
 • Takaisinmaksuaika 12 – 180 kuukautta
 • Vuosikorko alkaen 4.9%

Rahalaitos

Rahalaitos on yksi vaihtoehto 3000 euron lainalle

Rahalaitos on niin pientä kuin suurtakin vakuudetonta lainaa tarjoava luottoyhtiö, jonka kautta 18-vuotias kuluttaja voi napata itselleen helposti verkon kautta 1000 – 60000€ lainarahaa.

Rahalaitos on ehdottomasti yksi monipuolisimmista palveluista ja sen suosio on kasvanut kuluvan vuoden aikana merkittävästi. Palvelu on erittäin helppokäyttöinen ja nopea, joka tekee Rahalaitoksesta hyvin varteenotettavan vaihtoehdon. Etsitpä sitten minkä kokoisia kulutusluottoja hyvänsä.

 • Ikäraja 18 vuotta
 • Lainaa nopeasti 1000 – 60 000 euroa
 • Järkevät kuukausierät
 • Useita yhteistyökumppaneita

Suosittelemme myös tutustumaan kyseisen yhtiön valikoimaan, jos olet rahoitusta vailla.

Fixura

Fixuralta vertaislainaa 3000€

Fixura välittää 2000 – 10000 euron lainoja vertaislainan muodossa, eli lainaat käytännössä suoraan yksityisiltä henkilöiltä. Tästä syystä korot ovatkin ennätysalhaiset ja saat määrittää korkoprosentin täysin itse niin kuin myös lainan maksuajankin.

Maksuaika on osaltaan myöskin kuluttajan valittavissa 24 – 60 kuukauden väliltä ja lainat ovat haettavissa netistä ilman vakuuksia. Ikäraja Fixuran luottopalvelussa on 21 vuotta ja luottotiedot täytyy olla hakijalla tiptop-kunnossa.

Jos täytät nämä kriteerit, on Fixura parempi kuin hyvä luotonmyöntäjä. Ei muuta kuin lainaamaan edullisesti ja nopeasti Fixuralta.

 • Lainaa 3000 euroa pienillä kuluilla
 • Maksimi lainasumma 10 000€
 • Päätä itse lainasi ehdot ja korot
 • Lainaa suoraan yksityisiltä sijoittajilta

Mistä saan 3000 euron lainan mahdollisimman nopeasti käyttööni?

Jos olet pikaisen rahan tarpeessa, on Ostosraha kaikista paras vaihtoehto. Sen kautta saat luottoa tilillesi nimittäin jopa 15 minuutissa, edellyttäen toki sitä, että haet lainan yhtiön aukioloaikoina. Hakemukset käsitellään lähes välittömästi ja vastauksen saat sähköisesti.

Myös Nopsalaina on toinen hyvä vaihtoehto, jos todella tarvitset lainan mahdollisimman nopeasti. Yhtiö käsittelee hakemukset noin vartin kuluessa ja saat vastauksen heti.

Mistä saan haettua suurempaa rahoitusta?

Monet yläpuolella olevat yhtiöt tarjoavat myös suurempia lainoja aina jopa 30000 euroon asti, eli vaihtoehtoja on yllin kyllin.

Jos etsit vieläkin suurempaa luottoa, suosittelemme kääntymään pankkien puoleen, sillä yksityisiltä ei enää irtoa sen isompia lainoja.

Älä koskaan lainaa sikaa säkissä, eli tee pieni kartoitus välttääksesi korkeakorkoiset lainat – mitä toki tämä sivusto ei pyri ensisijaisesti tänne listaamaan.

3000 euron laina netistä
Voit saada lainaa 3000 euroa nykyisin lähes mihin käyttötarkoitukseen tahansa.

Mihin 3000 euroa lainaa voi saada?

Nykyisin tämän suuruisia lainoja on melko helppo saada ja käyttötarkoituskin voi olla lähes mikä tahansa. Jollakin haussa voi olla remonttilaina tai matkalaina, kun taas toisella rahojen käyttötarkoitus on vaikka uusi televisio tai uudet huonekalut. Usein edes rahoitusyhtiöt eivät ole kovinkaan kiinnostuneita, mihin aiot lainasumman käyttää, vaan huomattavasti suurempi tekijä on takaisinmaksukykysi. Jos olet työelämässä, saat säännöllistä tuloa ja aikaisemmat luottotietosi ovat kunnossa, niin ei tämän suuruisen lainan saaminen pitäisi olla kovinkaan suuri haaste. Lisäksi hakijoilta vaaditaan usein vakituista osoitetta Suomesta sekä vähintään 18 vuoden ikää.

  Mistä lainaa 10000 euroa?

Meillä vertaileminen kannattaa – Hetilainaa24.fi

Kuten mainittua, niin lainojen vertailu on ensisijaisen tärkeää, jotta voit välttyä turhilta kuluilta ja koroilta. Lainapalvelusta ja lainatyypistä riippuen, erilaiset kulut voivat vaihdella huomattavastikin, jonka seurauksena lainaan tulee pahimmillaan jopa satoja tai tuhansia euroja ylimääräistä maksettavaa. Tästä syystä sopivan lainapaikan valinnassa on tärkeää olla tarkkana ja vertailuun käyttää sopivissa määrin aikaa. Vertailua helpottamaan olemme myös tehneet nämä verkkosivut.

Hetilainaa24.fi on yksi parhaista lainavertailu sivuista, koska arvostelumme ovat aina puolueettomia ja meille ei ole varsinaisesti merkitystä, minkä palvelun tulet itsellesi valitsemaan. Saamme komission aina suoraan rahoitusyhtiöltä tai pankilta ja sitä ei veloiteta missään vaiheessa sinulta. Vertailuissa olemme lisäksi pyrkineet ottamaan erinäiset asiat, jotka mielestämme vaikuttaa lainaamiseen, palvelun käyttöön sekä itse laina-ajan elämiseen kaikista eniten. Näitä ovat muun muassa yrityksen vastuullisuus, palvelutarjonta, asiakaspalvelu, korkotaso, lisäkulut ja niin edelleen. Lopputuloksena on siis tiivis paketti Suomen parhaista rahoitusyhtiöistä, joista saat lainaa 3000 euroa itsellesi järkevillä ehdoilla.

Miten valitsen itselleni sopivimman lainatyypin?

Tarvitsitpa sitten 1000, 2000 tai 3000 euron lainaa, niin automaattisesti oikeaa ja parasta lainatyyppiä ei ole olemassa, vaan huomioon tulisi ottaa ensin tarpeesi ja se, millä aikataululla olet suunnitellut maksavasi lainan. Nykyisin 3000 euron lainoja myönnetään kulutusluottojen, osamaksujen, tililuottojen ja jopa pikalainojen muodossa, joissa kaikissa on omat hyvät ja huonot puolensa.

Useimmiten 3000 euron lainat ovat tililuottoja tai kulutusluottoja, joissa suurimmat erot tulevat esiin lähinnä takaisinmaksun kohdalla. Useat kulutusluotot maksetaan suoraan asiakkaan tilille, jonka jälkeen koko rahasumma on heti käytössä. Tämän jälkeen hieman palvelusta riippuen, takaisinmaksu suoritetaan useimmiten kiinteissä tasaerissä. Kulutusluoton hyviä puolia ovat muun muassa se, että rahat siirretään heti kokonaisuudessaan tilillesi, jonka ansiosta vältyt usein esimerkiksi turhilta nostoprovisioilta, joita muun muassa tililuotosta usein koituu asiakkaan maksettavaksi. Toisaalta kiinteät takaisinmaksuerät antavat hieman vähemmän joustavuutta, joten lainan takaisinmaksu ja oma maksukyky on hyvä suunnitella tarkoin ennen lainan ottamista.

Tililuotto on joustava vaihtoehto

Tililuotto on puolestaan hieman uudempi lainatyyppi, joka on ryminällä korvannut useat pikalainat sen reilumpien ja joustavampien ehtojen ansiosta. Joustavuudella tarkoitetaan lähinnä sitä, että tililuottoa ei siirretä tilillesi lainahakemuksen yhteydessä, vaan saat käyttöösi hieman luottokortin kaltaisen joustavan luottotilin. Näin ollen käytössäsi on aina kätevä varakassa, josta voit saada helpotusta suurempiin hankintoihin tai arjen haasteisiin. Kohtasitpa sitten yllättävän laskun tai olit tekemässä suurempaa kodinkonehankintaa tai kaavailemassa seuraavan talven etelänmatkaa, niin tililuotolla kustannat helposti tämän kaltaiset hankinnat.

Tililuotto maksetaan takaisin lähes poikkeuksetta myös joustavalla maksuaikataululla. Tämä toimii käytännössä siten, että lainahakemuksen yhteydessä sovit rahoitusyhtiön kanssa minimilyhennyserän, joka sinun on maksettava kuukausittain. Jos minimilyhennyserä täyttyy kuukausittain, niin voit maksaa sen jälkeen lainaa takaisin juuri siinä aikataulussa, mikä sinulle parhaiten sopii. Esimerkiksi, jos kohtaat yllättäviä kuluja tai haluat yksinkertaisesti viettää rennompaa elämää vaikka pari kuukautta, niin maksat vain minimierän. Jos taas haluat välttyä kaikilta ylimääräisiltä kuluilta tai koroilta, niin voit maksaa koko summan takaisin vaikka seuraavasta palkasta. Mitä ikinä haluatkaan, niin päätös on aina sinun.

Vertaislainasta uusi kilpailija kulutusluotoille

Siinä missä tililuotot ovat korvanneet perinteisiä pikalainoja, niin vertaislainat ovat uusi kilpailija kulutusluotoille. Vertaislainat ovat lähes poikkeuksetta tasaerissä lyhennettäviä lainoja, mutta kulutusluotoista ne eroavat siten, että lainattava raha ei tulekaan rahoitusyhtiöltä, vaan suoraan sijoittajilta ja muilta yksityishenkilöiltä. Tämän ratkaisun ansiosta voit luonnollisesti välttyä rahoitusyhtiöiden asettamilta kuluilta, sillä maksat korot suoraan toiselle yksityishenkilölle.

  Mistä 1000 euron lainaa netistä?

Vertaislainojen hyviin puoliin kuuluu siis usein kulutusluottoja alhaisemmat korot ja joustavat lainaehdot. Tosin pikaiseen rahantarpeeseen tämä ratkaisu ei usein sovi, sillä lainaehtojen neuvottelussa voi kulua usein huomattavasti pidempää kuin rahoitusyhtiön kanssa. Jos tarvitset lainaa 3000 euroa tai enemmän ja rahantarpeesi ei ole akuutti, niin vertaislainaa kannattaa ainakin harkita.

Mitä on hyvä huomioida ennen kuin valitset lainapaikan 3000 euron lainaan?

Kuten olet jo vertailujen kautta ehkä huomannut, niin lainaehdot, korot ja kulut eivät ole aina läheskään sama eri rahoitusyhtiöiden välillä, vaikka et muuttaisi lainasummaa ollenkaan. Nämä ovat siis ensimmäinen asia, joka sinun tulisi huomioida ennen lainapaikan, pankin tai rahoitusyhtiön valitsemista.

Usein tämän kaltaisten lainojen korot vaihtelevat tyypillisesti noin 20% molemmin puolin, joka on osaltaan vain yksi lainasta koituva kuluerä. Tämän lisäksi lainaan liittyy usein erilaisia tilinhoitomaksuja, nostoprovisioita, laskutuslisiä tai tilinhoitomaksuja, joiden seurauksena todellinen vuosikorko on usein noin 50%. Lisäksi lainan takaisinmaksuaika vaihtelee tyypillisesti noin 1-5 vuoden väliltä.

Usein kuluista riippumatta lainan todellinen vuosikorko ei siis useinkaan vaihtele kovinkaan paljoa, jos puhutaan saman suureista lainasummasta. Kuitenkin sinun todelliset kulut voivat vaihdella hyvinkin paljon, mutta mistä tämä sitten johtuu?

Jos olet ottamassa 3000 euron lainaa, niin kannattaa huomioida kuinka kulut ja vuosikorko todellisuudessa muodostuu. Tuleeko iso osa kuluista nostoprovision takia vai kuuluuko lainaan hieman suurempi kuukausikorko, mutta joitakin muita kuluja on jätetty vastaavasti pois? Esimerkiksi, jos tarkoituksenasi ottaa kokolainasumma käyttöösi välittömästi, niin et luonnollisesti tee mitään lainatilillä, jolta tehdyistä nostoista voidaan veloittaa jopa 15% nostoprovisio. Tämän sijasta haluat todennäköisesti kulutusluoton, joka maksetaan kokonaisuudessaan tilillesi heti. Toisaalta, jos et ole varma omasta maksukyvystä tai takaisinmaksuaikataulusta, niin pienempiä kuluja tärkeämpää sinulle saattaa olla joustavat takaisinmaksut.

Huomioi myös lisäpalvelut hakiessasi lainaa 3000 euroa

Erilaisten pakollisten kulujen lisäksi kannattaa huomioida myös erilaiset rahoitusyhtiön maksulliset lisäpalvelut, joiden merkitys saattaa korostua erityisesti pidemmän laina-ajan kohdalla. Onko tarjolla esimerkiksi mahdollisuutta eräpäivän siirtämiseen, maksuvapaisiin kuukausiin, eräpäivän muuttamiseen tai muuhun vastaavan takaisinmaksua helpottavaan asiaan. Jos kohtaa yllättävän laskun tai haluaisit ostaa seuraavassa kuussa jotakin suurempaa, niin esimerkiksi eräpäivää siirtämällä voit helpottaa tämän kaltaista tilannetta. Usein näistä palveluista veloitetaan kiinteä maksu, joka saattaa olla esimerkiksi 20 euroa. Kuitenkaan aivan kaikki rahoitusyhtiöt eivät tarjoa näitä palveluita tai vastaavasti niitä voi käyttää ainoastaan kerran laina-ajalla.

Usein kysyttyä 3000 euron lainoista

Minkä tyyppisillä lainoilla voin saada tämän verran rahoitusta?

Lainaa 3000 euroa voit saada muun muassa kulutusluoton, pikalainan, tililainan, osamaksun ja vertaislainan muodossa, jotka ovat yleisimmät lainatyypit tämän suuruisiin summiin. Suurta eroa näissä ei läheskään aina ole, mutta palvelun hinnasto ja lainaehdot on hyvä tarkistaa ennen rahoituspaikan valintaa.

Mitä lainan hakijalta vaaditaan alle 3000 euron lainaan?

Vaaditaan usein seuraavia asioita:- Vähintään 18 vuoden ikää (usein 21 – 22 vuotta) – Vakituista osoitetta Suomestau- Tunnistautumista (verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne)- Puhtaita luottotietoja- Palkka- tai eläketuloja

Miten laina maksetaan takaisin?

3000 euron lainat maksetaan useimmiten takaisin tasaerissä, jotka sovitaan lainapalvelun kanssa sopimuksen yhteydessä. Jos olet valinnut luottotyypiksi tililuoton, niin voit usein myös maksaa lainaa takaisin joustavissa erissä, jolloin sinun täytyy huolehtia lainan minimilyhennyksestä.

Kuinka pitkän maksuajan voin saada?

Rahoituspalvelusta riippuen laina-aikaa on mahdollista saada jopa 1 – 15 vuotta. Kuitenkin pienempiin, esimerkiksi alle 3000 euron lainoihin takaisinmaksuaika vaihtelee useimmiten noin 1 – 5 vuoden väliltä.

Jaa tämä artikkeli