Etua.fi

4489
etua.fi lainat arvostelussa
(Muokattu: 17.6.2022)
Etua.fi
500€ -50000€
0 - 4 vrk
(4.2/5)
Ikäraja
18v
Minimitulot
850€/kk
Laina-aika
12kk -180kk
Aukioloajat
Arkisin klo: 10.00 – 15.00
Korko
4.68% -20%
Email
asiakaspalvelu@etua.fi 
Lainatyyppi
Kulutusluotto
Perustettu
2008

Etua.fi tarjoaa kaikista monipuolisimman lainavalikoiman, tarjoten luottoa useilla eri lainaehdoilla 2000 – 40 000 euron väliltä. Voit hakea luottoa verkon kautta ja saat hakemuksen lähetettyäsi useita eri lainatarjouksia monista eri paikoista.

Tämän palvelun käyttöön tarvitaan ainoastaan 20 vuoden ikää ja puhtaita luottotietoja, jonka lisäksi lainasummasta ja tyypistä riippuen lainanmyöntäjä saattaa pyytää lisätietoja esimerkiksi tuloistasi.

Tarvitsitpa sitten lainaa uuteen autoon, pienempää vippiä, joustavaa kulutusluottoa, asuntolainaa tai vaikkapa matkalainaa, niin sen kilpailuttaminen onnistuu täällä.

 • Ikäraja 20 vuotta
 • Lainaa tai luottoa nopeasti 2000 – 40 000 euroa
 • Asuntolainaa jopa 500 000 euroa
 • Useita lainavaihtoehtoja
 • Joustava takaisinmaksu
 • Monta tarjousta yhdellä hakemuksella

Etua.fi on siis useista eri syistä varsin kilpailukykyinen lainapalvelu, jonka kautta voit järjestää itsellesi lähes minkälaista ja minkä suuruista luottoa tai lainaa ilman vakuuksia tahansa. Palvelun hienous on siinä, että täyttäessäsi lainahakemuksen Etua.fi:n kautta, tulet saamaan useita lainatarjouksia monilta eri rahoitusyhtiöiltä ja pankeilta. Tämän jälkeen sinun on helppo valita juuri omaan käyttötarkoitukseesi sopivin vaihtoehto ja voit vertailla esimerkiksi lainojen korkoja ja muita kuluja entistä helpommin.

Palvelun iso etu on myös jouhevuus, eli saat lainatarjoukset usein saman päivän aikana. Vastaavaan vertailuun normaalisti voisi kulua esimerkiksi viikkoja ja se voisi vaatia jopa vierailua eri pankkien toimistoissa tai vähintäänkin useampia puhelinsoittoja.

ETUA.FI TARJOAA LUOTTOA JOKA LÄHTÖÖN

KAIKKI tämä saman katon alla – saat yhdellä hakemuksella aina useita eri tarjouksia ja voit napata niistä itsellesi kaikista parhaimman!

Lainaa jokaiseen tarpeeseen – Etua.fi

Etua on palveluna varma valinta, kun olet hakemassa hieman pienempää kulutusluottoa tai suurempaa luottoa esimerkiksi remonttiin, yritystä varten, autoon tai lähes mihin tahansa muuhun. Kuten jo mainittiin, niin sen kautta saat ilmaiseksi yhdellä hakemuksella useita tarjouksia, jonka ansiosta voit löytyy huomattavasti edullisemman vaihtoehdon kuin valitsemalla lainapalvelun sokkona.

Avain jokaisesta lainatyypistä palvelu ei kuitenkaan löydä edullisinta, joten sen lisäksi on hyvä vielä tarkastaa lainavertailut, josta saat lisää vaihtoehtoja mihin verrata. Joka tapauksessa kyseessä on rehellinen ja hinnoiltaan erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto.

Haluaisitko hankkia uuden auton, mutta rahatilanne ei anna periksi? Entäpä, miltä kuulostaisi luksusloma Thaimaahan vaikkapa seuraavan loman koittaessa? Etuan kautta tämä on mahdollista.

Useita kumppaneita eri lainatarpeisiin

Kuten kaikki tiedämme, niin rahoitusyhtiöt ovat erikoistuneet usein hieman erilaisien lainojen tarjoamiseen, jonka takia yksi ainut palvelu ei ole usein automaattisesti paras. Pankit saattavat antaa suhteellisen edullista asuntolainaa, mutta pienlainojen saanti voi olla käytännössä mahdotonta, kun taas osa rahoitusyhtiöstä tarjoaa pieniä kulutusluottoja helposti ja edullisesti.

Etua.fi palvelulla on useita eri kumppaneita, joista löytyy vähintään kaksi sopivaa ratkaisua jokaiseen tarpeeseen. Tämän ansiosta myös haluamallesi lainalle löytyy usein varsin edullinen tarjous. Esimerkkejä näistä kumppaneista ovat muun muassa Aktia, Danske Bank, HYPO, Aasa, Cash Buddy, Credento, Svea, FIN Yritysrahoitus, MyLender, epikavippi, Lainaamo, Halino, BigBank, Avida ja Ostosraha. Kyseessä on siis varsin kattava kumppanien verkosta, josta tulet saamaan tarjouksen itsellesi.

Miten lainan hakeminen toimii ja koska saan rahat?

Etua.fi luottoa on helppo hakea suoraan netissä kätevällä verkkolomakkeella. Ennen lomakkeeseen siirtymistä voit helpottaa sen täyttämistä kätevän lainalaskurin avulla, johon voit määrittää haluamasi lainan määrän ja tarvitsemasi laina-ajan. Laskurin avulla voit myös saada hyvän arvion tulevan kuukausierän suuruudesta, joka osaltaan auttaa sopivan laina-ajan laskemista.

Tämän jälkeen sinut siirretään automaattisesti lainahakemuksen kimppuun, joka on todella yksinkertainen täyttää. Siinä sinulta tullaan kysymään lainatietojen lisäksi muun muassa henkilö- ja osoitetiedot sekä asumismuoto. Hakemuksen jälkeen saat nopeasti yhden tai useamman lainatarjouksen, jotka täsmäävät haluamiasi ehtoja ja näin ollen voit valita niistä parhaimman tai jatkaa lainojen vertailua muualla.

Asuntolaina kilpailuttaminen on nyt helpompaa

Asuntolaina on yksi Etua.fi palvelun tarjoamista lainatyypeistä, jonka kilpailutuksen voit nyt suorittaa entistä helpommin. Meistä lähes kaikki tietävät kuinka hankalaa pankissa asioiminen voi olla ja pelkästään jonottamiseen saattaa kulua turhaan arvokasta aikaa – erityisesti, jos et ole tämän pankin asiakas entuudestaan.

Etua.fi sivuston kautta pyydät asuntolainatarjoukset helposti ja ilmaiseksi useammalta pankilta tai esimerkiksi kilpailuttaa nykyisen marginaalin. Tämä ei myöskään estä sinua käymästä neuvotteluja myös muiden pankkien kanssa vaikkapa paikan päällä, tosin kilpailutuksen jälkeen sinulla enemmän vertailukohtia ja voit käyttää edullisempaa tarjousta esimerkiksi neuvotteluvalttina pankissa asioidessasi.

Asuntolainan suuruus voi vaihdella aina 10 000 – 500 000 euron väliltä ja laina-aika voi olla jopa 30 vuotta, joka on suurimmalla osalla pankeista maksimi. Asuntolainalaskurissa voit myös valita suoraan haluamasi viitekoron, joista vaihtoehdot ovat luonnollisesti 1, 3, 6 tai 12 kuukauden Euribor. Marginaali voi puolestaan vaihdella aina 0.3% – 2.5% väliltä.

Asuntolainaa voi oikeastaan hakea kuka tahansa työssäkäyvä henkilö, jolla on luottotiedot kunnossa ja lainasumma on järkevässä suhteessa tuloihin. Usein asuntolainaan vaaditaan useamman vuoden työhistoria ja hieman näyttöä maksukyvystä.

Kätevä kulutusluotto suurempiin hankintoihin tai arjen tueksi

Kulutusluotto on kätevä laina, jonka avulla myös normaalit keskituloiset ihmiset voivat tehdä kalliimpia hankintoja tai nauttia rentouttavista lomista. Etua.fi palvelusta voit hakea 2000 – 40 000 euron kulutusluottoja jopa 15 vuoden maksuajalla, jonka ansiosta sen takaisinmaksu on mahdollista tehdä erittäin joustavasti.

Usein perinteinen luottokortti ei ole se paras vaihtoehto, johon syynä ovat erityisesti niiden korkeat vuosimaksut, korotkaan aina ole juurikaan edullisempia. Lisäksi useiden yritysten korteissa luottoraja on usein vakiona melko alhainen, jota voi toki nostaa ajan mittaan.

Etua.fi:n kautta saadut kulutusluotot ovat usein ilman turhia vuosimaksuja, jonka ansiosta maksat ainoastaan siitä rahaosuudesta, joka on kyseisenä kuukautena käytössäsi. Tästä syystä luottotili voi olla pysyvä arjen tukipilari, josta lainataan rahaa tarvittaessa.

Kulutusluottoa voi hakea 20 vuotiaat henkilöt, joilla on vakituinen osoite Suomessa, puhtaat luottotiedot ja vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja.

Kulutusluottoja on erilaisia

Joskus useat eri termit samasta luottotyypistä voi olla hämääviä. Kulutusluottoja voidaan kutsua esimerkiksi remonttilainaksi, osamaksuksi, matkalainaksi ja niin edelleen, mutta kyseessä on kuitenkin usein sama lainatyyppi. Kuitenkin kulutusluotoissa voi olla myös joitakin eroja, ensimmäinen huomioitava ero on se, onko luotto vakuudeton vai vakuudellinen?

Vakuudettomalla lainalla tarkoitetaan, että sinä vastaat omasta lainastasi henkilökohtaisesti, mutta et joudu antamaan erilisiä vakuuksia laina-ajaksi. Vakuudellinen laina on puolestaan luottoa, jonka saamiseen vaaditaan jokin arvoltaan huomattava pantti. Tyypillisiä vakuuksia ovat esimerkiksi moottoripyörät, autot tai esimerkiksi asunto. Joskus vakuudet on pakko luovuttaa kokonaan rahoitusyhtiön huostaan kunnes laina on maksettu takaisin, kun joskus riittää esimerkiksi ajoneuvon siirtäminen pelkästään yrityksen nimiin.

Maksutavan puolesta kulutusluotot voivat erota maksuerien osalta. Suoritetaanko lainanmaksu takaisin kiinteissä tasaerissä (osamaksu)? Vai voitko lyhentää luottoa itse määrittämälläsi tavalla (joustava kulutusluotto)?

Joustavasta kulutusluotosta hyviä esimerkkejä ovat luottokortit ja erilaiset tililuotot, joilta voit nostaa tarvittavan summan koska tahansa. Vastaavasti lainaa maksat takaisin sen verran kuin haluat, kunhan lainan minimilyhennyserä täytyy jokainen kuukausi. Kiinteissä erissä maksettavia kulutusluottoja ovat usein suuremmat hankinnat kuten autolainat.

Kuinka paljon kulutusluotto sitten maksaa?

Koska erilaisia kulutusluottoja on niin paljon, myös niiden kustannukset ovat hyvin erilaisia. Useimmiten kustannuksiin vaikuttavia tekijöitä ovat laina-aika ja lainan suuruus, jonka lisäksi korkoon voi vaikuttaa joissakin tapauksissa rahoitusyhtiön antama luottoluokitus. Kustannukset tulevat siis pääasiassa lainan korosta, aloitus- ja kuukausimaksuista sekä laskutuslisistä. Useimmiten todellinen vuosikorko on noin 7 – 35% väliltä, eli siis huomattavasti perinteisiä vippejä alhaisempi.

Yhdistely lainalla voit säästää

Etua.fi lainapalvelu tarjoaa asiakkailleen myös lainojen yhdistelylainoja. Tämä ehkä jopa hieman oudolta kuulostava lainatyyppi on kuitenkin usein rahallisesti todella kannattava. Jos olet syystä tai toisesta ajautunut tilanteeseen, jossa maksat useampaa pienlainaa yhtäaikaisesti, niin mahdollisesti lainojen kustannukset ovat liian suuressa suhteessa itse lainattuun summaan. Jokainen rahoitusyhtiö haluaa luonnollisesti omansa välistä, jonka takia esimeriksi laskutuslisiä tai tilinhoitomaksuja voi olla loppupeleissä aivan liikaa.

Yhdistelylaina voi olla sinulle sopiva vaihtoehto, jos:

 • Sinulla on useita pienlainoja päällekkäin
 • Lainojen kustannukset ovat kasvaneet suuriksi
 • Pelkäät maksavasi liian suurta korkoa
 • Tarvitset enemmän maksuaikaa

Jos tunnistit itsesi yhdestä tai useammasta kohdasta, niin Etua.fi yhdistelylaina voi siis olla sinulle sopiva vaihtoehto. Sen avulla maksat kerralla pois kaikki aikaisemmat lainasi, voit sopia pidemmän maksuajan, alhaisemman lainanlyhennyksen ja säästää vielä lisäksi lainan kustannuksissa. Etua.fi kilpailuttaa myös yhdistelylainan kohdalla 12 eri pankkia tai rahoitusyhtiötä, joten löydät todennäköisesti edullisimman vaihtoehdon.

Yhdistelylainan hyödyt lyhyesti:

 • Voi alentaa lainojen kuukausimaksuja
 • Pidentää laina-aikaa
 • Maksaa pois kaikki aikaisemmat vipit ja luottokorttivelat
 • Yhdistää useat lainat yhdeksi isommaksi paketiksi
 • Helpottaa talouden hallitsemista

Edullista yritysluottoa – Etua.fi lainapalvelu

Jokainen yrittäjä ja tuoreen yrityksen omistaja tietää kuinka hankalaa yrityslainaa on nykyisin saada. Pankkien ehdot voivat tuntua jopa huijauksilta, jonka lisäksi lainalle tarvitaan lukematon määrä takaajia ja mahdollisesti vielä vakuuksia.

Tästä syystä yrityslainan hakeminen pankeilta on haastavaa ja aikaa vieviä neuvotteluja joutuu käymään useamman yrityksen kanssa. Tästä syystä Etua.fi lainapalvelu on näppärä vaihtoehto myös yrityslainan etsimiseen. Täytä simppeli hakemus ja saat parhaimmillaan jopa kymmenen tarjousta 2000 – 30 000 euron summalle hetkessä.

Jotta voit hakea Etua.fi yrityslainaa, sinun ei tarvitse näyttää pitkää toimintahistoriaa, mutta se vaatii vähintään yhden takaajan. Lainan takaaja voi olla esimerkiksi yrityksen osakkeenomistaja, vastuuhenkilö, hallituksen jäsen, jolla ei myöskään ole entuudestaan julkisia maksuhäiriöitä.

Yrityslaina usein kannattaa, kun:

 • Tarvitset enemmän ulkoista pääomaa
 • Teet kasvuun tähtääviä sijoituksia
 • Palkkaat lisää työntekijöitä
 • Haluat sijoittaa markkinointiin
 • Tai kohtaat esimerkiksi yllättäviä tuotannollisia kustannuksia

Hakemalla yrityslainaa suoraan Etua.fi rahoituspalvelun kautta voit siis nopeuttaa prosessia huomattavasti ja löytää edullisimman vaihtoehdon käyttämättä päiväkaupalla aikaa lainojen vertailuun. Täytä hakemus jo tänään ja katso minkälaisia tarjouksia saat.

Etua.fi vakuutus

Hyvä vakuutus tuo mukavaa turvallisuuden tunnetta arkeen ja tarjoaa apua hätätilanteisiin, sen meistä tietävät kaikki. Huonolla vakuutuksella häviät selvää rahaa esimerkiksi tietokoneen, puhelimen tai suuremman asian rikkoutuessa, koska se ei välttämättä kata kuin suuremmat vahingot. Vastaavasti joidenkin pankkien tarjoamat vakuutukset voivat olla hinnoiteltu aivan liian korkeiksi.

Etua.fi kilpailuttaa puolestasi esimerkiksi koti-, auto-, matka- ja tapaturmavakuutukset, jonka ansiosta voit säästää selvää rahaa. Vakuutustarjouksen tai kilpailutuksen voit tehdä helpolla verkkohakemuksella, jonka löydät suoraan rahoituspalvelu verkkosivuilta. Hakemukseen sinun tulee täyttää perustietosi, kuten nimi, sähköposti, puhelinnumero ja niin edelleen. Tämän jälkeen täytät vain osoitteesi ja kerrot mistä vakuutuksista olet kiinnostunut. Päivän kuluessa tulet saamaan useammilta pankeilta tarjoukset, joita voit helposti vertailla tämän jälkeen.

Mitä tulee huomioida vakuutuksien valinnassa?

Etua.fi luotto
Etua.fi kilpailuttaa luotot ja vakuutukset puolestasi!

Vakuutus on siis tärkeä kaikille, joitakin asioita sen valinnassa kannattaa kuitenkin huomioida. Itsestäänselvyydeksi lukeutuu tietysti hinta, mutta tämän lisäksi kannattaa tarkistaa muun muassa:

 • Onko omavastuuosuus järkevä?
 • Mitä vakuutus todellisuudessa kattaa?
 • Varmista ettet ota päällekkäisiä vakuutuksia

Yleisimmät ongelmat vakuutuksien osalta ovat turhan suuri omavastuuosuus ja mahdolliset päällekkäiset vakuutukset, myös huolimaton sopimuksen luku voi tuottaa ongelmia.

Esimeriksi, jos suunnittelet ottavasi vakuutusta, joka korvaa puhelimet, tietokoneet ja muut pientavarat, niin kannattaa tarkistaa omavastuuosuus. Jos omavastuu hipoo kahdensadan eron luokkaa ja uusi puhelin maksaa 300 euroa, niin vakuutus ei välttämättä ole kovinkaan kannattava. Vastaavasti pientavarat ja monet muut asiat on mahdollista vakuuttaa kattavalla kotivakuutuksella tai jollakin muulla vaihtoehdolla, joka saattaa lopulta johtaa siihen, että olet vakuuttanut puhelimesi viidellä eri vakuutuksella. Tästä luonnollisesti koituu turhia lisäkustannuksia vuosittain.

Vakuutuksen kattavuus on myös tärkeää varmistaa sopimusehdoista, sillä esimerkiksi matkavakuutus ei usein korvaa villeimpiä lajeja kuten laskettelua tai muuta vastaavaa. Näin ollen siis voit joutua maksamaan pahimmassa tapauksessa hoitokulut itse, jos rinteessä sattuu vahinko. Vastaavasti voit olla yhteydessä Etua.fi asiakaspalveluun, josta saat varmasti apua sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Ehkäpä Suomen parasta asiakaspalvelua

Asiakaspalvelu, nopeat vastaukset ja jouheva lainapalvelu ovat selvästi Etua.fi lainapalvelulle kunniakysymyksiä, sillä niin helppoa asiointi tämän rahoituspalvelun kanssa on. Asiakaspalveluun voit ottaa yhteyttä sähköpostitse, puhelimella tai lomakkeella koska tahansa ja vastaukset saat käytännössä välittömästi arkisin 10-15 välisenä aikana. Olipa sinulla sitten kysymyksiä lainoihin, niiden kuluihin, eri vaihtoehtoihin liittyen tai lainapalvelua koskien yleiseesti, niin ei kannata epäröidä yhteydenotossa. Uutuutena yrityksellä on käytössä myös kätevä chat-asiakaspalvelu, josta voit tarvittaessa myös kysyä neuvoja esimerkiksi lainahakemuksen täyttämiseen.

Milloin lainaaminen oikeasti kannattaa?

Lainaamisen kannattavuudesta käydään usein keskusteluja joka paikassa. Osa sanoo, että erityisesti pienlainoja ei kannata ikinä ottaa, kun taas toiset puhuvat lainojen puolesta. Kuitenkaan tähän ei ole täysin yksiselitteistä vastausta, vaan huomioon tulisi ottaa rahojen käyttötarkoitus ja se, onko lainaajalla oikeasti varaa siihen.

Jos saavutat lainan avulla merkittävää hyötyä, joka ei olisi muuten mahdollista esimerkiksi normaalista kuukausipalkasta ja kaiken lisäksi lainanlyhentäminen onnistuu helposti säännöllisistä tuloista, niin laina on todella hyvä vaihtoehto. Jos taas rahojen käyttö tarkoitus ei ole oikeastaan tiedossa, takaisinmaksua ei ole mietitty lainakaan tai velka on suhteettoman suuri lainajan tuloihin, niin velan ottamista kannattaa miettiä vielä uudelleen.

Usein on myös totta, että suuremmat hankinnat kuten auto tai kalliimpi etelänmatka ei ole yksinkertaisesti mahdollista ilman erilistä lainaa. Nämä hankinnat voivat olla sen verran suuria, että keskituloisen henkilön normaali kuukausibudjetti siihen ei riitä. Toinen mahdollisuus on tietysti säästäminen, joka on toki hyvä vaihtoehto, jos malta kulkea bussilla töihin seuraavat viisi vuotta tai siirtää kauan haaveilemasi etelänmatkan ensivuodelle.

Puolueetonta lainavertailua – Hetilainaa24.fi

Kun haluat löytää edullisimman, parhaimman ja joutavimman lainavaihtoehdon tarpeeseen kuin tarpeeseen, niin Hetilainaa24.fi on sinulle oikea sivusto. Kauttamme löydät puolueettomat lainavertailut kaikensuuruisiin lainoihin parhaimmilla mahdollisilla ehdoilla.

Olemme pyrkineet valitsemaan verkkosivuille sellaisia lainapalveluita, jotka loistavat edullisilla kuluilla, vastuullisilla lainatuotteilla ja joustavuudella mahdollisissa ongelmatilanteissa. Tämän ansiosta voit siis valita käytännössä minkä tahansa verkkosivuilta löytämäsi rahoituspalvelun, etkä joudu pettymään.

Tutustu eri lainavaihtoehtoihin jo tänään, ja valitse itsellesi sopivin rahoitus edulliseen hintaan!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here