5 vinkkiä 2000€ lainoihin

5 vinkkiä 2000 euron lainoihin

4 min luku

Suomessa lainan hakeminen on todella helppoa nykyään, et tarvitse takaajia ja saat rahat tilillesi nopeimmillaan 15 minuutin sisällä. Mitä helpompaa lainan saaminen on, sitä tarkempana kuluttajan tulee olla lainaa miettiessään. Tässä artikkelissa me keskitymme miettimään muutamiin vinkkeihin 2000 euron lainasummaa haettaessa!

  1. Ensimmäinen ja luultavasti se kaikkein tärkein vinkki on koron todellinen summa. Usein lainoja selatessa kiinnittää katseensa lainan korkoon, moni kuitenkin ohittaa todellisen vuosikoron, koska se on kovin pienellä kirjoitettua tekstiä. Tämä on kuitenkin se numero, joka määrää takaisinmaksettavan summan. Jos törmäät lainapalveluun, joka ei kerro todellista vuosikorkoa, niin me suosittelemme kyseisen palvelun ohittamista. Älä koskaan ota lainaa tietämättä kaikkia kuluja.
  2. Toisena vinkkinä on hyvä ottaa lainan kilpailuttaminen. Parhaat ja usein edullisimmat lainapalvelut tarjoavat lainoja useasta eri lähteestä ja sinä voit siten valita sinulle parhaan mahdollisen tarjouksen. Tässä kohtaa kuluttajalla on todella onnelliset ajat, koska uusia tarjoajia tulee markkinoille jatkuvasti ja sinä tulet hyötymään kilpailun laajuudesta. Kun etsit 2000 euron lainaa, niin käy läpi useita palveluita, lainatarjouksen vastaanottaminen ei pakota sinua lainan hyväksymiseen. Mitä enemmän käytät aikaa eri vaihtoehtojen selaamiseen, niin sitä paremman lainan tulet saamaan. Hinnoissa todella on eroa!
  3. Kolmantena vinkkinä voimme sanoa varovaisuuden. Tämä ei koske pelkästään lainasummaa tai korkoa, se koskee myös varovaisuutta lainan takaisinmaksun suhteen. Älä koskaan ota lainaa, jonka takaisinmaksussa sinulla voi tulla edes pieniä vaikeuksia. Kun olet ottanut lainan, niin se pitää aina maksaa takaisin, muuten seuraukset voivat olla tuhoisat. Lainan maksamatta jättäminen johtaa luottotietojen menetykseen ja niiden takaisin saaminen tulee kestämään kauan. Älä siis ota lainaa jota et tarvitset, tai jota et voi maksaa takaisin ilman taloutesi kärsimistä.
  4. Neljäntenä vinkkinä on sopivan takaisinmaksuajan valinta. Älä koskaan valitse lainallesi liian lyhyttä maksuaikaa, jos sen maksaminen tarkoittaa liiallista nipistämistä kyseisen kuukauden menoissa. Liian pitkän laina-ajan valinta on myös huono päätös, sillä mitä pidempi maksuaika on, niin siitä suuremmat ovat myös kyseisen lainan kulut. Ole siis aina realistinen ja rehellinen, kuinka nopeasti voit lainasi maksaa. Koeta siis löytää kultainen keskitie, tällä tavalla kuukausimaksu on sinulle sopiva ja kulut pysyvät sopivasti hallinnassa. Kannattaa myös katsoa onko lainassasi mahdollista saada maksuvapaa kuukausi, tämä on yleistynyt myös pienemmissä lainoissa ja sitä kannattaa käyttää, jos se ei vaikuta muihin kuluihin.
  5. Viimeisenä vinkkinä on myös tärkeä, älä koskaan ota lainaa turhuuksia varten. Koska pienten lainojen ottaminen on nykyään todella helppoa ja uskomattoman nopeaa, niin kannattaa oikeasti miettiä tarkasti ennen lainan hakemista. Elintason parantaminen lainarahalla on pelkkää harhaa ja ei kannata koskaan. Älä myöskään edes mieti lainan ottamista juhlimista varten, tämä on nykyisten lainojen helppouden takia se pahin kompastuskivi. Lainan on tarkoitus olla hetkellinen apu taloudelliseen tilanteeseen, tai hätätilanteeseen, ei koskaan pelkkään turhuuteen ja ei ainakaan juhlimiseen.
  Minkälaisen auton saa 2000 eurolla?

Näiden vinkkien avulla tulet taatusti pääsemään helposti eteenpäin lainasi hakemisessa. Kuten näistä kaikista vinkeistä huomaa, niin maalaisjärjellä pääse jo pitkälle ja hätiköinti ei auta ketään. Pidä siis pää kylmänä, mieti tarkasti ja lue kaikki tiedot mitä sinulle lainasta annetaan.

Jaa tämä artikkeli