Zmarta

7041
Zmarta lainapalvelu kokemuksia
(Muokattu: 24.3.2021)
Zmarta
500€ -60000€
0 - 2 vrk
(4.1/5)
Ikäraja
18v
Minimitulot
Säännölliset tulot
Laina-aika
12kk -180kk
Aukioloajat
Ma-ke klo 8:00–20:00 to-pe klo 8:00–18:00
Korko
4.99% -20%
Email
Lainatyyppi
Kulutusluotto
Perustettu
2003

Zmarta on uusi fiksu tapa löytää valinnoille ja rahoille vastinetta. Zmarta auttaa vertailemaan ja kilpailuttamaan lainaratkaisuja, jotta löydät itsellesi sopivan luotto vaihtoehdon. Zmartan lainahakemuksella tavoittaa useita eri pankkeja ja luotonmyöntäjiä. Lainasummat vaihtelevat 500 euron ja 60 000 euron välillä. Zmarta ei siis itse lainaa, vaan kilpailuttaa lainat asiakkaidensa puolesta.

Lainan hakeminen

Zmarta tekee lainojen kilpailuttamisesta ja vertailusta helpompaa. Sen kautta tavoittaa yli 25 luotonmyöntäjää ja pankkia ainoastaan yhden hakemuksen täyttämällä. Hakeminen tapahtuu luonnollisestikin heidän nettisivujen kautta. Vastaus tulee nopeasti sähköpostiisi.

Rinnakkaishakija

Kun lainalle on rinnakkaishakija, huomioi lainanmyöntäjä molempien tulot, mikä nostaa lainansaantimahdollisuutta. Yleisimmin rinnakkaishakijoina ovat avio- tai avoparit tai muuten samassa taloudessa asuvat. Myös vanhemmat voivat olla rinnakkaishakijana täysi-ikäisten lastensa lainahakemuksessa. Rinnakkaishakijasta voi olla apua lainansaannissa, kun on alhaiset tai epäsäännölliset tulot tai jos hakee suurta lainasummaa, esimerkiksi yli 10 000 euron pikalainaa.

Lainatuotteet

Laina

Zmartan kautta voi hakea kulutusluottoa heti 500 eurosta 60 000 euroon asti. Zmarta kilpailuttaa lainan puolestasi 25:llä luoton myöntäjällä. Zmarta välittää kaikki lainat ilman vakuuksia.

Lainojen yhdistäminen

Zmarta tarjoaa myös mahdollisuutta yhdistää eri pienlainat ja pikavipit yhdeksi lainaksi, mikä onkin järkevää. Jokaisella lainalla on omat korko- ja lainanhoitokulunsa. Yleisimpiä kuluja ovat esimerkiksi perustamiskulut, tilinhoitomaksut ja käsittelymaksut. Useaa lainaa lyhentäessä kulut kasvavat usein huomattavasti korkeammaksi, kuin jos lyhentää yhtä saman suuruista lainaa. Lainojen yhdistelyllä voi tehdä satojen eurojen säästöjä kuukausilyhennyksiin.

Tuloturva

Tuloturva on vapaaehtoinen vakuutus, joka voi lisätä taloudellista turvaasi odottamattomissa tilanteissa. Jos sairastut tai joudut työttömäksi, Tuloturvavakuutus voi turvata säännöllisiä menojasi ja laskujasi.

Sinun edellytetään ainoastaan täyttävän vakuutusehdoissa määritetyt kriteerit. Edellytys lainan myöntämiselle on muun muassa se, että olet 18-63-vuotias ja terve. Lisäksi edellytetään, että olet ollut vähintään 6 kuukautta palkansaajana etkä ole tietoinen lomautuksista tai työttömäksi joutumisesta.

Zmarta tekee lainojen kilpailuttamisesta helppoa ja nopeaa
Yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia Zmarta lainanvälityspalvelun avulla

Korot & kulut

Itse Zmartan palvelujen käyttäminen on täysin ilmaista. He saavat palkkionsa pankeilta ja luotonantajilta.

Esimerkki lainasta

Lainasumma: 1000 €
Laina-aika: 1 vuosi
Arvioitu kuukausierä: 88 euroa

Lainan kustannukset vaihtelevat luoton myöntäjän mukaan. Luoton ollessa esimerkiksi 1 000 € ja takaisinmaksuaika 1 vuotta, on kuukausierä 88 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä. Lisäksi tulee avausmaksu 49 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 1 166 €. Nimelliskorko on 10,40 % ja todellinen vuosikorko 35,47 %.

Hinnasto:

Lainahakemus: 0 €
Avausmaksu; 49 €
Nimelliskorko: 9,50 %
Laskutuslisä: 5 €
Todellinen vuosikorko: 4,99 % – 50,5 %
Lainan todellinen vuosikorko määräytyy sen mukaan, minkä pankin lainatarjouksen hyväksyt.

Zmarta tekee lainojen kilpailuttamisesta helppoa - yksi hakemus, monta tarjousta
Zmarta lainapalvelun toimintaperiaatteet

Takaisinmaksu

Laina-aika vaihtelee 1 vuodesta 15 vuoteen, eli tarjolla on pikalainaa pitkällä maksuajalla. Lainaehdot määräytyvät tapauskohtaisesti ja niihin vaikuttavat muun muassa lainanhakijan taloudellinen kokonaistilanne. Kuukausierä muodostuu sen mukaan minkä lainamäärän valitsee, minkälaisen koron lainatarjoukselle saa sekä sen mukaan, että miten pitkän laina-ajan haluaa.

Lainaehdot

Voit kilpailuttaa lainan Zmartan kautta, mikäli olet yli 20-vuotias, sinulla on vakituiset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot ilman maksuhäiriömerkintöjä.

Ikärajat

Lainanhakijan tulee olla 20 vuotta täyttänyt.

Luottotiedot

Zmarta tarkistaa jokaisen hakijan luottotiedot ja niiden tulee olla moitteettomat.

Tunnistautuminen

Tunnistautuminen tapahtuu pankkitunnuksilla.

Tietoa lainayrityksestä

Zmarta on rahoituspalveluyritys, joka on osa kansainvälistä konsernia nimeltään Zmarta Group. Heillä on yli kymmenen vuoden kokemus lainojen, vakuutuksien ja sijoitusten kilpailuttamisesta sekä välittämisestä. Zmartaa pyörittää suomalainen Freedom rahoitus Oy, jolla on yli 200 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Saksassa. Suomessa työntekijöitä on 30.

Zmarta noudattaa tietosuojaa koskevia lakeja ja määräyksiä tarkasti turvallisuuden takaamiseksi. Heillä on käytössään korkeinta mahdollista SSL-teknologiaa ja he kehittävät tietoturvaa jatkuvasti.

Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse ma – ke klo 8 – 20 ja to – pe klo 8 – 18.

Puhelin: 09 4241 4444
Sähköposti: [email protected]
Osoite: Mikonkatu 15 B, 00100 Helsinki

Kokemuksia lainayrityksestä

Zmarta on visuaalisesti miellyttävä sivusto. Se vaikuttaa paljon rennommalla, kuin monet kilpailijansa. Sen tapa puhutella ja lukuisat artikkelit lainaamisesta ovat iso plussa. Sillä informaatiotahan ei voi koskaan olla liikaa. Zmartaa kehutaan nopeaksi, ystävälliseksi ja joustavaksi rahoituspalveluksi. Kun haluaa säästää aikaa ja vaivaa, kannattaa harkita turvautumista Zmartan apuun. Zmarta auttaa löytämään parhaan lainan kilpailuttamalla ja vertailemalla eri luotonmyöntäjiä.

ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Kokemukset
8.2

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here