Vippi24

7784
Vippi24 - Hae vippi 24h
(Muokattu: 10.11.2022)

Päivitys: Vippi24 lainapalvelu on lopettanut toimintansa eli et voi hakea sieltä enään lainaa 24h tilille.

Jos tarvitset pikavipin 24h vuorokaudessa, voimme suositella Cashmoney palvelua. Cashmoney tarjoaa pikavipit ja lainat edullisesti ja nopeasti – sekä mikä tärkeintä, voit hakea pikavippi 24h tilille.

Vippi24 on uudistanut palvelunsa ja tarjoaa nyt vippiä entistä edullisimmilla kuluilla 70 – 2000 euron väliltä. Palvelun hinnat ovat nyt huomattavasti alhaisemmat kuin vielä ennen korkokattoasetuksen tulemista, jonka ansiosta voit tehdä oikeasti selviä säästöjä. Lisäksi Vippi24 tarjoaa ensimmäisen 500 euron lainan täysin ilman kuluja, jos maksat sen kokonaisuudessaan takaisin laskun eräpäivään mennessä.

Vippi24
 • Ikäraja 22 vuotta
 • Tililuotto 70 – 2000 euroa
 • Minimilyhennys 20% lainasummasta kuukaudessa
 • Rahat tilille nopeasti
 • Suomalainen luotettava pikalaina
 • Ensimmäinen 500 euron nosto ilman kuluja!

Saat pikalainan nopeasti netistä ilmaisella hakemuksella ja rahat toimitetaan tilille lähes välittömästi. Maksuajan voit valita 14 – 90 vuorokauden väliltä sekä lainaehdot ovat joustavat ja selkeät. Pikalainaa voit hakea Vippi24:n palvelusta jos olet vähintään 22-vuotias henkilö ja sinulla ei ole aikaisempia maksuhäiriömerkintöjä.

Hae pikavippi tästä

Tutustu yritykseen ja hae vippiä heti tänään!

Rahaa arjen yllättäviin menoihin nopeasti – Vippi24

Vippi24 pikalaina
Vippi24 pikavippi on laina pikaiseen rahantarpeeseen. Palvelu loistaa reiluilla lainaehdoillaan.

Vippi24 tililuotto on kätevä vaihtoehto erilaisiin arjen rahoitustarpeisiin. Olipa kyse sitten yllättävästä laskusta, suuremmasta hankinnasta tai ainoastaan tulevan viikonlopun menoista, niin tämä rahoituspalvelu voi olla pelastuksesi. Jos tarvitset lainaa 70 – 2000 euron väliltä, niin täältä saat haluamasi summan kohtuullisilla koroilla ja kustannuksilla.

Vippi24 on nimensä mukaisesti pikavippejä tarjoava yritys, jota se ei oikeastaan ole enää yhtä paljoa kuin ennen. Nykyisin yritys tarjoaa joustavia tililuottoja, joita on mahdollista nostaa myös pieneminä summina. Tämän ansiosta lainan nostaminen ja takaisinmaksu on huomattavasti näppärämpää kuin ennen. Nyt voit anoa siis haluamasi suuruista tililuottoa ja nostaa sen jälkeen juuri sen verran kuin todellisuudessa tarvitset. Tämän ansiosta sinun ei esimerkiksi tarvitset nostaa suurta summaa varmuudenvuoksi, vaan voit ottaa lainaa sitä mukaa kuin haluat.

Käytännössä luotonhakijalle myönnetään siis aina 2000 euroa tililuotto, joka on asiakkaan käytössä aina. Voit tehdä luottotililtäsi yhden tai useamman pienen noston tai vastaavasti nostaa koko summan kerralla. Ensimmäinen 500 euron nosto on kuluton ja koroton, jos vain maksat sen takaisin laskun eräpäivään mennessä. Tämän jälkeen seuraavista nostoista veloitetaan normaali 15% nostoprovisio, joka lasketaan nostamastasi summasta.

Lainan hakeminen Vippi24 palvelusta

Vippi24 tililuoton hakeminen on tehty niin helpoksi kuin se on nykytekniikalla mahdollista. Ensin valitset haluamasi summan lainalaskurilla, täytät nettihakemuksen ja rahat ovat tililläsi hetkessä.

Laskurin avulla voit ensin kätevästi vertailla kuinka lainan kulut ja kuukausierät muuttuvat lainasumman mukana sekä näin ollen saat suuntaa sopivasta lainasummasta. Kun tiedät lainasumman, johon maksukykysi riittää, niin voit siirtyä kätevän nettihakemuksen kimppuun. Hakemuksessa sinulta kysytään ainoastaan perustietoja, kuten nimi, osoite, yhteystiedot, tulot, auki olevat muut lainat ja niin edelleen. Kun hakemus on täytetty huolellisesti, niin tulet saamaan lainapäätöksen ja rahat tilillesi käytännössä heti.

Helpon lainan hakemisen ansiosta Vippi24 on siis oiva palvelu myös äkilliseen rahantarpeeseen. Sen avulla selviät ongelmitta yllättävistä laskuista, tulevasta viikonlopusta tai muusta hankinnasta.

Kulut ja korot – Vippi24

Vippi24 on kuluiltaan huomattavasti edullisempi palvelu kuin mitä se oli ennen pikalainoihin liittyviä lakiuudistuksia. Vanhojen vippien sijasta, se tarjoaa nyt edullisia ja joustavia tililuottoja asiakkailleen. Tämän ansiosta myös lainan korot ja kulut ovat laskeneet merkittävästi.

Kuten mainittua, niin Vippi24 tarjoaa lainaa 500 euroa koroitta ja kuluitta. Edun saadaksesi sinun tulee ainoastaan maksaa summa kokonaisuudessaan takaisin ennen eräpäivää. Jos taas haluat lisää lainaa tai teet uuden 500 euron noston myöhemmin, niin luotolle lasketaan normaali 7.5% kuukausikorko ja 15% nostokulu. Luotosta aina lyhennettävä minimissään 20% tai 50 euroa, jos summa on pienempi. Tämän ansiosta voit maksaa lainaa takaisin joustavasti ja selviät siitä vaikka vastaan tulisikin muita yllättäviä kuluja. Kyseessä on siis varsin edullinen pikalaina sekä uusille että vanhoille asiakkaille.

Lainoihin ei myöskään lisätä mitään piilokuluja, jonka ansiosta tiedät aina etukäteen, mitä joudut todellisuudessa maksamaan. Näin ollen esimerkiksi takaisinmaksun suunnitteleminen onnistuu helposti, koska sinun ei tarvitse arvailla kuluja.

Mihin lainaa voi hakea?

Luottotili on jatkuva luotto, joten sitä varten et välttämättä tarvitse mitään syytä. Syyksi riittää esimerkiksi, että haluat sen pahanpäivän varalle. Jos kohtaat yllättäviä kuluja tai laskuja, niin tiedät saavasi lainaa vain 15 minuutissa.

Usein luotolla ostetaan esimerkiksi kalliimpia matkoja, uusia huonekaluja tai elektroniikka, johon normaalin työssäkäyvän kuukausitulot eivät aina riitä. Luoton ansiosta voit tehdä näitä hankintoja nyt ja maksaa lainaa takaisin hiljalleen. Esimerkiksi, uusi televisio on kiva saada heti kuin vanha hajoaa tai vastaavasti uuteen asuntoon tarvitsee vähintään välttämättömät huonekalut pikaisesti. Tämän kaltaisten hankintojen osalta lainaaminen on siis usein jopa kannattavaa.

Hetilainaa24.fi sivustolle sinun ei tarvitse perustella lainantarvetta, emmekä edes kysy sitä. Sivusto on rakennettu, jotta sinä voit vertailla lainapalveluita helpommin ja löydät itsellesi parhaiten sopivan sekä edullisimman palvelun.

Vastuullista ja turvallista lainaamista

Asioitpa sitten pankissa, rahoitusyhtiössä, pikavippiyrityksessä tai missä tahansa muussa lainapalvelussa, niin vastuullisuus ja turvallisuus ovat todennäköisesti myös sinulle kaikista tärkeimmät kriteerit. Aina ei ole merkitystä edes sillä, ovatko kulut 10 tai 20 euroa suuremmat, jos kaikki muu toimii aina kuin ongelmitta.

Jos tunnistit itsesi, niin Vippi24:n kohdalla voit saada molemmat. Ehkäpä markkinoiden alhaisimmat kulut ja vieläpä turvallisuuden tunteen, jota et mistään muualta saa. Vippi24 on suomalainen ja vakavarainen yritys, joka pyrkii kokoajan vastuullisempaan suuntaan lainojen myöntämisessä. Tämän ansiosta esimerkiksi asiakkaiden maksukyky tarkistetaan ennen lainan antamista, jotta kenenkään ei tarvitset turhaan joutua maksuvaikeuksiin. Kyseessä ei ole siis hankala laina saada, mutta tarkistuksen yhteydessä selviää, onko sinulla oikeasti varaa kyseiseen lainaan.

Pikalaina vai kulutusluotto, kumpi vaihtoehto sopii minulle?

Nykyisin on tarjolla jopa kymmeniä erilaisia lainatyyppejä ja jokaiseen on vieläpä useita eri nimityksiä. Tarjolla on kulutusluottoja, vippejä, pikalainoja, vertaislainoja, pankkilainoja, matkalainoja ja niin edelleen. Mutta mitä eroa näillä käytännössä on ja, mikä niistä sopii omaan tarkoitukseeni?

Vippi24 pikalaina ja kulutusluotto ovat käytännössä sama asia. Molemmissa ideana on se, että saat joustavan luottorajan ja maksat lainasumman takaisin osamaksulla tai joustavalla sopimuksella. Tästä syystä kyseisen yrityksen nimi on siis nykyisellään hieman harhaanjohtava, sillä kyseessä on pieni kulutusluotto eikä pikavippi.

Kulutusluotolla on myös monia etuja perinteisiin pikavippeihin verrattuna. Suurimmat näistä ovat varmasti korkeampi luottoraja tai lainasumma, alhaisemmat todelliset vuosikorot ja usein suhteessa pienemmät lainan käsittelymaksut. Tästä syystä kulutusluotto tai tililuotto onkin usein parempi vaihtoehto, jos tarvitset lainaa useita satoja tai tuhansia euroja ja et ole vielä täysin varma, kuinka nopeasti voit maksaa koko summan takaisin. Tililuottoa voit lyhentää kuten haluat, jos maksat vähintään minimilyhennyksen verran lainaa kuukausittain takaisin.

Usein ainut syy, miksi osa ihmisistä päätyy vielä perinteisiin vippeihin, on niiden nopeus. Eli kulutusluoton käsittelyssä voi vierähtää hieman pidempään, kun taas vippi on tililläsi käytännössä heti. Näin ei kuitenkaan ole Vippi24 lainapalvelun kohdalla, vaan joustava tililuotto on mahdollista saada käyttöön vain noin tunnin kuluessa.

Nopeaa ja osaavaa asiakaspalvelua

Vippi24 on yksi Suomen parhaista lainapalveluista myös asiakaspalvelunsa puolesta. Sen kautta saat vastaukset nopeasti myös hankaliin kysymyksiin sekä ratkaistua siten monet ongelmat. Olipa sinulla sitten kysyttävää palveluihin, takaisinmaksuun, lainan nostoon tai lainahakemukseen liittyen, niin ei kannata epäröidä yhteydenotossa. Asiakaspalveluun saat yhteyden helpoiten sähköpostilla tai puhelimella.

Asiakaspalveluun on hyvä olla myös yhteydessä mahdollisten maksuongelmien kohdalla. Kaikista pahin virhe näissä tilanteissa on jäädä paikalleen ja vain odotella tulevia karhukirjeitä. Tästä syystä heti, jos huomaat ongelmia tulevaisuudessa, niin soita asiakaspalveluun ja neuvottele joustavammasta lainan takaisinmaksusta. Useiden rahoitusyhtiöiden kohdalla esimerkiksi laskun eräpäivää on mahdollista siirtää, maksuaikaa voidaan ehkäpä pidentää tai neuvotella jostakin muusta asiasta, joka helpottaa omaa tilannettasi.

Sopimalla asioista suoraan lainapalvelun kanssa, voit välttyä ikäviltä perintäkuluilta, maksuhäiriöiltä ja niin edelleen.

Vältä maksuongelmat ja suunnittele lainan takaisinmaksu

Suurin osa maksuongelmista on helposti vältettävissä pienellä suunnittelulla. Tärkeintä on ennakoida lainan takaisinmaksun kanssa, laskea oma maksukyky ja pitää katse tulevaisuudessa. Esimerkiksi, jos haet lainaa 2000 euroa, maksettava kuukausierä tulee olemaan 250 euroa. Jääkö säännöllisistä tuloistasi kaikkien kulujen jälkeen varmasti ainakin tämän verran käteen? Muista ottaa huomioon esimerkiksi puhelinlasku, nettilasku, vuokra, ruokaostokset, vaateostokset ja niin edelleen. Jos olet nähnyt tämän verran vaivaa etukäteen, niin myös mitään ongelmia ei todennäköisesti tule vastaan velan kanssa.

On kuitenkin joitain tilanteita, jolloin lainaaminen ei yksinkertaisesti kannata. Velan ottamista kannattaa välttää erityisesti, jos:

 • Tiedät olevasi riippuvainen alkoholista, uhkapeleistä tai huumeista
 • Sinulla on useita pikalainoja entuudestaan
 • Et omaa säännöllisiä tuloja
 • Et tiedä kuinka aiot maksaa lainan takaisin
 • Pelkäät jääväsi pian työttömäksi

Jos taas olet vakituisessa työsuhteessa tai tulosi muuten vain riittävät lainaan, niin sen ottamiselle ei usein ole mitään estettä. Usein pikalainoja tai tililuottoja hakevat ihmiset, joilla on elämä järjestyksessä, mutta haluavat tehdä esimerkiksi suuremman ostoksen nyt ja maksaa takaisin osissa tai suoraan seuraavasta tilistä. Tililuotto on siis hieman kuin luottokortti, mutta et tarvitse fyysistä korttia mihinkään.

Haluan tililuoton, mutta…

Onko sinulla vielä lisää kysymyksiä Vippi24 tililuottoa koskien? Listasimme alle kaikista kysytyimpiä kysymyksiä, jotka voit halutessasi käydä läpi tai vastaavasti ottaa yhteyttä yrityksen nopeaan ja ystävälliseen asiakaspalveluun.

Kenelle Vippi24 tililuotto voidaan myöntää?

Yritys myöntää joustavia tililuottoja kaikille vähintään 22-vuotiaille henkilöille, joilla ei ole aikaisempia maksuhäiriöitä. Lisäksi hakijan tulee olla Suomen kansalainen, jolla on myös osoite Suomessa. Kuitenkin lainapäätökseen voi vaikuttaa tämän lisäksi muutkin tekijät, kuten esimerkiksi tulot ja luottoluokitus. Lainapäätös on yleensä myönteinen ja kielteinen, eikä yrityksen tarvitse sitä välttämättä perustella erikseen.

Mikä on lainakielto ja miten saan sen?

Lainakiellolla tarkoitetaan valtakunnallista tai pelkästään kyseistä yritystä koskevaa kieltoa, jonka asiakas voi itse tehdä. Pyytämällä itsellesi lainakiellon, rahoitusyhtiö ei siis enää lainaa edes pyydettäessä, jonka takia se kannattaa tehdä vain äärimmäisissä tilanteissa. Vippi24 lainapalveluun saat lainakiellon lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluun.

Vastaavasti on mahdollista asettaa myös valtakunnallinen kielto, joka tehdään suoraan Suomen Asiakastieto Oy yritykselle. Jos lainakiellon sinne, niin et saa rahoitusta enää mistään suomalaisesta rahoitusyhtiöstä, joka hyödyntää tätä palvelua.

En ole varma onko minulla jo tilisopimus, mistä näen sen?

Tähän lainapalveluun sinun tarvitsee tehdä hakemus vain kerran. Tämän jälkeen tililuotto on aina käytössäsi, kun sitä tarvitset. Asian voit varmistaa kirjautumalla pankkitunnuksilla suoraan palveluun. Jos sinulla on jo voimassaoleva sopimus, niin voit tehdä suoraan nostoja omalle tilillesi.

Miksi en saanut lainaa?

Lainan saantiin on useita vaikuttavia tekijöitä ja kielteistä päätöstä yrityksen ei ole pakko perustela erikseen. Kuitenkin yleisimmät syyt tähän ovat:

 • Väärin täytetty hakemus
 • Alhainen maksukyky
 • Korkoa riskiarvio
 • Liian alhainen ikä
 • Aikaisempi maksuhäiriömerkintä
 • Aikaisempi laina on maksettu myöhässä

Yleensä Vippi24 myöntää lainaa ongelmitta henkilöille, jotka täyttävät pakolliset kriteerit. Usein syy kielteiseen lainapäätökseen on väärin täytetyssä hakemuksessa, jonka takia sen kanssa on hyvä olla tarkkana.

Miten lainaa voi hakea?

Helpoiten voit hakea lainaa suoraan verkkohakemuksella, jonka jälkeen saat lainapäätöksen hetkessä. Vastaavasti, jos sinulla on jo entuudestaan avoin sopimus, niin voit nostaa rahaa tilillesi verkkopalvelusta tai tekstiviestillä. Rahat siirretään tilillesi heti.

En halua markkinointiviestejä, miten saan ne pois?

Yritys lähettää asiakkailleen välillä hyödyllistä tietoa ja informoi viimeisimmistä tarjouksista. Jos et kuitenkaan halua kuulla uusista eduista, niin voit pyytää markkinointikieltoa itsellesi soittamalla tai lähettämällä sähköpostia suoraan asiakaspalveluun. Tämän jälkeen kielto on voimassa heti.

Kuinka nopeasti rahat ovat tilillä?

Vippi24 lainapalvelulla on sopimus Nordean, Osuuspankin, Aktian, POP-pankin, Säästöpankin ja Danske Bankin kanssa, joiden asiakkaille rahat siirtyvät 15 minuutissa. Muiden pankkien kohdalla rahan siirtymiseen voi kulua hieman kauemmin, mutta laina on silloinkin tilillä usein 2-3 päivässä.

En voi maksaa lainaa takaisin, mitä teen?

Maksuvaikeuksien kohdalla on hyvä pyrkiä selvittämään ne mahdollisimman pian. Helpoiten tämä onnistuu, kun otat välittömästi yhteyttä asiakaspalveluun ja neuvottelette yhdessä mahdollisesta muutoksista. Usein on mahdollista siirtää esimerkiksi laskun eräpäiviä, jolloin saat itsellesi enemmän maksuaikaa ja maksat vastaavasti hieman enemmän kuluja lainastasi. Lähes poikkeuksetta neuvottelu kannattaa, sillä sen ansiosta vältät helpommin ikävät perintäkulut, ylimääräiset maksut ja jopa luottohäiriömerkinnät.

Nostin 200 euroa lainaa, mutta huomasin, että tarvitsen lisää. Voinko tehdä uuden noston?

Vippi24 tililuotto on joustava laina. Tämän ansiosta voit tehdä nostoja niin monta kuin haluat ja mistä sekä milloin tahansa – eli 200e lainan nostettuasi, voit nostaa lisälainaa helposti. Sinun tulee pitää ainoastaan huoli, että luottorajasi ei ylity ja maksat vähintään lainan minimilyhennyksen verran takaisin kuukaudessa. Jos rahatilanteesi onkin oletettua parempi, niin voit maksaa halutessasi vaikka koko summan seuraavasta palkasta, jolloin koko luottoraja on käytössäsi taas seuraavassa kuussa.

Voinko hakea lainaa kaverille?

Luottotili on aina henkilökohtainen, jonka takia et voi hakea esimerkiksi kaverille tai perheenjäsenelle luottoa. Kuitenkin omalta tililtäsi voit tehdä nostoja kuten haluat ja lainata tästä rahasta kenelle haluat. Kannattaa kuitenkin huomioida, että vastaat itse omasta velasta, vaikka ystäväsi ei maksaisi sinulle takaisin. Tämän takia luoton lainaaminen eteenpäin ei kannata ikinä.

Miksi nosto ei onnistunut?

Lainan nostaminen voi epäonnistua muutamasta syystä. Yleisimmät syyt tähän ovat luottolimiitin ylitys, maksamattomat laskut tai virheellinen hakemus. Jos teit noston tekstiviestillä, niin kannattaa tarkistaa, että siinä ei ole kirjoitusvirheitä ja nostettava summan on oikein. Vastaavasti voit myös kirjautua tilillesi ja tarkistaa, että sinulla on vielä luottoa jäljellä ja et ole unohtanut maksaa aikaisempia laskuja.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here