Pikavippi 2000 euroa

Pikavippiä 2000€

5 min luku

Oletko nopean rahan tarpeessa ja tarvitset itsellesi nopeasti 2000 euroa käyttöön – https://hetilainaa24.fi/lainaa-2000/? Tämä on ehkä hetki, kun haluat itsellesi 2000 euron pikavipin. Yleensä pikavipillä tarkoitetaan alle 1000 euron lyhytkehtoista lainaa, mutta myös 2000 euron laina voidaan laskea pikavipiksi. Takaisinmaksu tapahtuu yleensä 3 kuukauden sisällä, joten tässä artikkelissa otamme tämän ajan lainavertailun rajaksi. Otamme tietenkin mukaan myös esimerkin pidemmästä lainasta, jotta saat hieman erilaista pohjaa lainavertailuusi.

Rahoituslaitos on yritys, joka tarjoaa pikavippiä aina 60000 euroon asti. Heiltä lainaa voidaan hakea jopa 36 kuukauden maksuajalla ja voit maksaa lainan takaisin myös kertamaksuna. Kuluja lainalle kertyy vain summasta, jonka olet nostanut käyttöösi. Kun olet maksanut lainaa takaisin, niin maksettu summa on uudelleen nostettavissa. Tämä pikavippi tarjoaa myös maksuvapaita kuukausia, jos tarvitset pidemmän maksuajan. Heidän hinnoittelunsa on todella selkeä ja täysin läpinäkyvä. Lainan avausmaksu on 0 euroa ja myös tilinhoitomaksu on 0 euroa. Jos otetaan heitä esimerkkinä 2000 euron pikavippi, jossa maksuaikaa on 3 kuukautta, niin sinun kolme kuukausierääsi ovat 712.51€. Rahat tulet saamaan tilillesi nopeimmillaan 15 minuutissa.

Pikalainaheti.fi on yksi palveluista, jossa minimi maksuaika hakemusta tehtäessä on 12 kuukautta. Me kuitenkin haluamme ottaa tämän palvelun mukaan sen suosiosta ja luotettavuudesta johtuen. Pikalainaheti.fi 2000 euron pikalaina, jossa on 12 kuukauden maksuaika, on kohtalaisen edullinen. Kyseisen lainan todellinen vuosikorko on 62.8% maksettavaa sinulle tulee 12 kuukauden aikana yhteensä 2579€. Heidän lainan ikäraja on 20 vuotta, et tarvitse pikavippiin vakuuksia tai takaajia. Lainatarjous on aina maksuton ja se ei sido sinua mihinkään. Tulotositteet voit toimittaa valokuvalla. Lainapäätöksen tulet saamaan välittömästi, kun olet jättänyt lainahakemuksen. Sinun pitää olla tietenkin Suomen kansalainen ja sinulla on oltava säännölliset eläke- tai palkkatulot. Myös luottotietojesi tulee olla täysin puhtaat.

  Opiskelijalle 2000 euroa lainaa

Otetaan sitten vertailuun yksi kuluton pikavippi. epikavippi.fi tarjoaa täysin kuluttoman lainan uusille asiakkaille. Vaikka artikkelimme lainasumma on 2000 euroa, niin tämä 1000 euron pikavippi on pakko ottaa mukaan vertailuun. Jos olet 21 vuotias Suomessa asuva henkilö ja et ole koskaan ottanut lainaa suomilimiitti.fi palvelusta, niin voit saada 1000 euron pikavipin täysin ilman kuluja. Kyseisessä lainassa maksimaalinen maksuaika on 60 vuorokautta, se pitää maksaa seuraavan kalenterikuukauden loppuun mennessä.

Eli maksuaika määräytyy hakemuksen jättämisen ajankohdan mukaan. Tämä 1000 euron ilmainen laina pätee myös, kun sinulla on 2000 euron tililuotto. Tällä tavalla ensimmäisen kuluttoman 1000 euron jälkeen sinulla 2000 euron luotto käytettävissäsi. Vanhat asiakkaat voivat hakea pikavippiä myös 2000 euroon asti. Maksuaikaan tällaiselle lainalle saadaan 3 – 49 kuukautta. Tähän lainaan voit saada myös 2 maksuvapaata ja 4 lyhennysvapaata kuukautta vuodessa.

Kuluja sinulle tulee vain nostetusta lainasta. Voit hakea kyseistä lainaa tekstiviestillä tai netistä. Kun hyödynnät kuluttoman ensilainen, niin säästät selvää rahaa. Heidän 2000 euron pikavipin todellinen minimi vuosikorko on 134.02% ja maksimissaan se on 167.90%.

Kuten voimme huomata, niin valikoimaa on todella paljon. Tässä on tietenkin vain pieni esimerkki millaisia lainoja on tarjolla. Kun olet hakemassa lainaa, niin usean vaihtoehdon katsastaminen on tarpeen. Useassa lainassa saat todellisen vuosikoron vasta tarjouksen yhteydessä. Lainahakemuksen tekeminen ei maksa mitään ja siksi sinun kannattaa kilpailuttaa lainasi aina.

Mitä kustannuksia 2000 euron pikavipissä on?

2000 euron pikavipin kustannukset voivat vaihdella suuresti eri pikavippipalveluiden välillä. Kustannuksiin vaikuttavat muun muassa korko, mahdolliset avausmaksut, tilinhoitomaksut ja laina-aika. Pikavipeillä on usein korkeammat korot kuin esimerkiksi kulutusluotoilla, joten on tärkeää vertailla eri pikavippipalveluiden tarjouksia ja valita sellainen, joka tarjoaa parhaat ehdot omiin tarpeisiisi sopivaksi. Kannattaa myös kiinnittää huomiota luoton todelliseen vuosikorkoon, joka kertoo lainan kokonaiskustannukset huomioon ottaen kaikki lainaan liittyvät kulut ja korot.

Jaa tämä artikkeli