(Muokattu: 25.7.2022)
Rahoituslaitos
100€ -60000€
1 vrk
(4.7/5)
Ikäraja
18v
Minimitulot
1500€/kk
Laina-aika
12kk -240kk
Aukioloajat
Korko
4.19% -20%
Email
asiakaspalvelu@rahoituslaitos.fi
Lainatyyppi
Kulutusluotto
Perustettu
2019

Arvostelussamme Rahoituslaitos.fi – kannattaako sivustoa käyttää?

Rahoituslaitos.fi lainojen yhdistäminen

Pikavipit ovat edelleen suosittuja varsinkin nuorten suomalaisten keskuudessa. Pikavipeillä ja kulutusluotoilla katetaan yllättäviä kuluja, joita voi olla esimerkiksi lääkärikulut tai kodin hankinnat. Toki pikavipeillä ja kulutusluotoilla rahoitetaan myös kosteita viikonloppuja ja lyhyitä matkoja.

Rahoituslaitos.fi on tullut suosituksi sivustoksi pikavipeistä, kulutusluotoista ja pienistä lainoista kiinnostuneiden suomalaisten kesken. Päätimmekin tarkastella miten hyvästä sivustosta käytännössä on kyse ja miten lainojen yhdistäminen onnistuu sivuston kautta. Lisää yhdistelylainoista voit lukea täällä.

Vain yksi lainahakemus

Sinun ei enää tarvitse enää etsiä pikavippiä tai luottoa internetistä useilta eri lainanantajilta. Edullisen lainan saaminen Rahoituslaitos.fin kautta on yksinkertaista ja hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Yhdellä hakemuksella saat siis sen hetken kilpailukykyisimmän ja edullisimman lainatarjouksen, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Olipa kyseessä sitten kulutusluotto tai pikalaina, sivusto etsii tietojesi pohjalta ihanteellisen ratkaisun tarpeisiisi. He eivät myöskään kysele, mihin tarkoitukseen haluat lainata rahaa, voit siis vapaasti käyttää lainarahasi juuri niin kuin itse koet parhaaksi.

Voit kilpailuttaa lainat 100 eurosta ylöspäin aina kymmeniin tuhansiin euroihin asti. Kun olet lähettänyt hakemuksesi ja lainaehdot täyttyvät osaltasi, tulet saamaan nopeasti lainatarjouksen, joka on lukuisista lainatuotteista edullisin. Muista aina täyttää tiedot huolella lainahakemukseesi, jotta saat myös itsellesi parhaiten sopivimman lainatarjouksen.

Pikavippejä ja kulutusluottoja

Jotkut ihmiset käyttävät nopeaa, lyhytaikaista lainaa maksaakseen yllättävän laskun tai ruokaa, kunnes seuraava palkkapäivä tai eläke saapuu. Pikalaina on nopea tapa saada rahaa tilillesi, joten se auttaa sinua pääsemään nopeasti pois taloudellisista vaikeuksista. Pikavipin kokoa ei ole määritelty missään tarkasti, mutta käytännössä se on yleensä noin 20–1000 €.

Kulutusluotot ovat yleensä suurempia kuin pikavipit, joskin nämä käsitteet menevät usein keskenään sekaisin. Kulutusluottoja tarjotaan hyvin erikokoisina, mutta käytännössä pienimmät kulutusluotot ovat yleensä satoja euroja, kun taas suurimmat voivat olla useita kymmeniä tuhansia euroja. Rahoituslaitos.fi:ssä voit hakea lainaa minimissään 100 euroa ja enintään 60 000 euroa. Asiakkaan tulee valita sopiva lainan määrä ottaen huomioon maksuerien suuruus ja oma maksukyky. Luottoa ei pidä hakea liikaa, koska luotto on luonnollisesti korollista.

Kun syötät kuukausitulosi ja muut tietosi, pystyy palvelu kilpailuttamaan eri rahoituslaitosten ja pankkien lainatuotteet hetkessä. Voit myös säätää takaisinmaksuaikaa vastaamaan tarpeitasi. Jos kyseessä on pieni luotto, onnistuu takaisinmaksu useimmiten vuodessa. Sen sijaan isojen lainojen ollessa kyseessä, kannattaa laina-ajaksi säätää useampi vuosi, jottei kuukausieristä tule liian suuria. Liian suurista kuukausieristä voi nopeasti tulla ongelmia, jos sinulla ei ole taloudellista puskuria. Ota siis laskelmassasi huomioon, että budjetissasi on vähän ilmaa, eikä kaikkea ole viritetty liian tiukille.

Lainan hakeminen on maksutonta

Pikalainalla tarkoitetaan lainaa, jonka asiakas saa välittömästi tai muutoin nopeasti pankkitililleen. Rahoituslaitos.fi-sivusto sopiikin mielestämme parhaiten juuri pikalainatarjousten vertailemiseen. Palvelu pystyy hakemaan kullekin asiakkaalle edullisimman ja muutoinkin parhaan lainatarjouksen eri rahoituslaitosten ja pankkien joukosta.

Käytännössä asiakas säästää tämän ansiosta paljon aikaa, eikä hänen tarvitse enää täytellä hakemuksia lukuisilla eri sivustoilla. On syytä myös huomioida, että sivuston palvelut ovat maksuttomia. Voit siis tehdä kilpailutuksen ilmaiseksi ja joudut maksamaan ainoastaan lainasta, jos sellaisen päädyt lopulta sivuston kautta tilaamaan. Päätös on sinun.

Sivuston käyttäminen sujui testissämme mallikkaasti niin tietokoneella kuin älypuhelimellakin. Eri vaiheet oli selitetty selkeästi ja hinnat olivat niin ikään selkeästi esillä. Kaiken kaikkiaan kyseessä on erinomainen palvelu heille, jotka ovat kiinnostuneita ottamaan pikavipin tai joustoluottoa. Lainanottajan kannattaa aina lukea lainaehdot ennen lainatarjouksen hyväksymistä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here