Komplett Bank

5718
Komplett Bank Lainat ja kokemukset
(Muokattu: 24.3.2021)
Komplett Bank
1000€ -50000€
0 - 2 vrk
(2.2/5)
Ikäraja
23v
Minimitulot
Säännölliset tulot
Laina-aika
1kk -100kk
Aukioloajat
Ma-pe 09 - 16
Korko
4.9% -19.99%
Email
asiakaspalvelu@komplettbank.fi
Lainatyyppi
Kulutusluotto
Perustettu
2017

Komplett Bank on norjalainen pankki, joka tarjoaa kulutusluotto- ja jälleenrahoituspalveluita ilman vakuuksia ja edullisin ehdoin. Lainaa on tarjolla jopa 50 000 € asti. Komplett Bank tarjoaa joustoluottoa.

Lainan hakeminen Komplett Bankista

Hakeminen menee Komplett Bankissa näinkin jouhevasti: Lähetä hakemus internetissä. Saat välittömästi vastauksen hakemukseesi. Vastaanota lainatarjous. Allekirjoita sähköisesti. Toimita tarvittavat dokumentit. Vastaanota luotto. Luotto maksetaan suoraan tilillesi.

Lainatuotteet

Joustoluotot

Komplett Bankista voit hakea Joustoluottoa 1 000 – 50 000 €, jonka nimelliskorko on 4,9 % – 19,9 %. Tällä luotolla ei ole määriteltyä laina-aikaa – sen voi maksaa takaisin milloin vain. Pankki veloittaa vain korot ja kulut kuukausittain. Joustoluottoa voi käyttää aina uudestaan myönnetyn rajan puitteissa, kun luoton pääomaa on maksettu takaisin. Korkoa maksetaan vain käytetystä luottomäärästä.

Komplett Bankin Joustoluotto toteutetaan limiittiluottona. Luottoraja muodostuu myönnetystä luottomäärästä ja avausmaksusta. Luottoraja on kokonaisuudessaan asiakkaan käytettävissä avausmaksun maksamisen jälkeen. Ensimmäisen noston yhteydessä asiakas voi nostaa enintään myönnetyn luottomäärän.

Joustavasti lainaa Komplett Bankista
Komplett Bank joustoluotto antaa ison lainan monipuolisilla lainaehdoilla

Luottojen yhdistäminen

Kun yhdistää kaikki pikavipit pitkällä maksuajalla tai muut pienet lainat,  eli ottaa käytännössä yhden isomman luoton, jolla maksaa kaikki muut luotot takaisin, niin tällä menettelyllä saavutettu etu on se, että maksaa useiden luottojen kulujen sijasta vain yksiä kuluja. Jo se on usein erittäin kannattavaa. Lisäksi kun yhdistää luotot esimerkiksi Komplett Bankin Joustoluotoksi, on hyvin mahdollista, että myös korkokulut pienenevät. Jos yhdessä tai useammassa nykyisessä luotossa on erittäin korkea korko, säästö voi olla merkittävä. Joustoluoton korko on edullinen 4,9 % – 19,9 %.

Esimerkki lainasta

Lainasumma: 10 000 euroa
Laina-aika: 5 vuotta
Korko: 12,60 %
Todellinen vuosikorko: 14,90 %
Avausmaksu: 95 €
Yhteensä: 13 958 €
Kuukausierä: 233 €

Korot ja kulut

Korko on henkilökohtainen 4,9 % – 19,9 % ja ehdot päätetään luottokartoituksen jälkeen. Todellinen vuosikorko on 14,9 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaikana viisi vuotta, tilinhoitopalkkio 5 € / kk, avausmaksu 95 € ja korko 12,6 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 958 €, eli 233 € / kk.

Syötä lainalaskuriin tiedot ja hae Komplett Bank laina
Komplett Bank lainahaku löytää omaan tarpeeseen sopivan lainan heti

Joustoluoton hintatiedot

Hinnat voimassa alkaen 20.01.2017

Luottomäärä: 1 000 – 50 000 €
Avausmaksu: 45 € – 195 € (riippuen luottomäärästä)
Nimelliskorko: 4,9 % – 19,9 % (tarjous perustuu pankin tekemään kokonaisarvioon asiakkaasta)
Todellinen vuosikorko: 14,9 %*
Nostopalkkio: 0 €
Vuosimaksu: 0 €
Sähköpostilasku: 0 €
Kuukausittainen tilinhoitopalkkio: 5 €
Maksumuistutus: 5 €
Olemassa olevan lainasopimuksen muutospalkkio: 45 €
Lainaturvavakuutus (valinnainen): 0,3 % kuukauden lopussa käytössä olevasta Joustoluoton kokonaissaldosta

Korko on vaihtuva ja koostuu viite- ja marginaalikorosta. Esimerkin hetkellä 01.10.2018 voimassa oleva viitekorko: Euribor 3kk -0,319 %. Laskelma on tehty olettaen, että luotto nostetaan kerralla ja luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko laina-ajan.

 Takaisinmaksu

Kukin saa vapaasti valita luottomäärän lyhennystahdin. Luottoasiakkaalla on oikeus maksaa jäljellä oleva luottomäärä takaisin milloin tahansa. Tällaisissa tapauksissa on maksettava korot, maksut ja kulut käytetyltä laina-ajalta maksupäivään saakka laskuissa olevien maksuohjeiden mukaisesti.

Edut & kampanjat

Komplett Bankin kulutusluotto on nimeltään Joustoluotto, koska poiketen useimmista muista kulutusluotoista, se on rajattomien lyhennysvapaiden kuukausien ansiosta aidosti joustava kulutusluotto.

Lainaehdot

Voit hakea Joustoluottoa, mikäli olet vähintään 23-vuotias, sinulla on säännölliset tulot, asut tällä hetkellä pysyvästi Suomessa, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintää.

Ikärajat

Lainan hakijan on oltava 23 vuotta täyttänyt. Luottoasiakkaan täytettyä 65 vuotta oikeus käyttää luottolimiitin käyttämätöntä määrää lakkaa ja asiakkaan on lyhennettävä lainaa kuukausittaisin tasalyhennyksin siten, että luottomäärä kertyneine korkoineen ja kuluineen tulee maksettua takaisin siihen mennessä, kun asiakas täyttää 75 vuotta.

Luottotiedot

Normaalin käytännön mukaisesti Komplett Bank tarkistaa lainanhakijoiden luottotiedot.

Tietoa Komplett Bankissa

Komplett Bank on norjalainen pankki, joka tarjoaa kulutusluotto- ja jälleenrahoituspalveluita ilman vakuuksia ja edullisin ehdoin. Komplett Bank on perustettu vuonna 2014 Norjan finanssivalvonnan toimiluvalla.

Komplett Bank tekee yhteistyötä Komplett Groupin kanssa, joka toimii useiden johtavien verkkokauppojen taustalla Norjassa ja Skandinaviassa. Näihin lukeutuvat esimerkiksi Komplett.fi, Komplett.se, Komplett.no, Comtech, Blush ja Bildeler.

Komplett Bank ASA, PL 7640, 00002 Helsinki
Komplett Bank ASA, Vollsveien 2A, 1366 Lysaker, Norja
Y-tunnus 998997801
09 42452288, asiakaspalvelu@komplettbank.fi, komplettbank.fi

Kokemuksia Komplett Bankista

Aidosti joustava kulutusluotto ilman vakuuksia on aina positiivinen asia, kun arki yllättää ja lompakko huutaa hetkellistä kassavajetta. Norjalaisen pankkina Komplett Bank on luotettava ja vakaa. Sen nopeus ja aito asiakaspalvelu on ehdotonta plussaa jokaisen lainan hakijan kannalta. Se, että lainan voi maksaa silloin kun siihen parhaiten kykenee, on saanut suurelta joukolta paljon kiitosta.

ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Kokemukset
7

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here