Bluefinance

6651
BlueFinance Kokemuksia
(Muokattu: 24.3.2021)
Bluefinance
300€ -300€
15 minuuttia
(3.6/5)
Ikäraja
18v
Minimitulot
Vakituiset tulot
Laina-aika
4kk -4kk
Aukioloajat
Korko
9.9% -9.9%
Email
info@bluefinance.fi
Lainatyyppi
Joustoluotto
Perustettu
2011

bluefinance

Bluefinancen kautta lainaaminen kannattaa jos rahan tarve on akuutti ja etsit hieman pienempää lainaa. Blue Financelta voit hakea pikavipit heti tilillesi verkon kautta edullisesti 20-700 euron väliltä. Jos lainaat ensimmäistä kertaa voit hakea enintään 500 euron suuruista vippiä. Bluefinancelta saat lainapäätöksen heti, jonka jälkeen lainarahat toimitetaan nopeasti pankkitilille, yleensä 15 minuutin kuluessa.

Bluefinancen lainaehdot ovat selkeät ja joustavat, voit siirtää tarvittaessa eräpäivää eteenpäin kätevästi tekstiviestillä pientä lisämaksua vastaan eli jos tuntuu, että et pysty maksamaan vippiä pois ajallaan, voit kätevästi siirtää sen maksupäivää. Tämä on erittäin hyvä ominaisuus, jota kaikki pikalainan tarjoajat eivät valitettavasti vielä tarjoa.

 • Ilmainen lainahakemus
 • Pikavippi viidessä minuutissa
 • Lainaa jopa 2000 euroa
 • 30 päivää maksuaikaa
 • Minimilyhennys 20% nostetusta summasta

Tutustu Bluefinanceen lisää ja haepikavippiä heti tilillejo tänään!

Mikä on Bluefinance?

Bluefinance on kotimainen ja suomalaisessa omistuksessa oleva pikalainayritys, joka on erikoistunut 2000 euron pikaluottoihin. Yrityksen parhaimpiin puoliin lukeutuu erityisesti lainaehtojen selkeys ja reilut lainaehdot. Yrityksen toiminta on rehellistä ja sen toimintaa valvoo tyypilliseen tapaan Etelä-Suomen aluehallintovirasto, joka osaltaan pitää huolen, että erilaisia säännöksiä ja lakeja noudatetaan. Bluefinancelta saat ammattitaitoista palvelua.

Yrityksen palveluihin kuuluu tällä hetkellä oikeastaan vaan kaksituotetta, jotka ovat MasterCard-luottokortti ja joustoluotto. Luottokorttiin tulee oletuksena 500€ luottoraja, joka riittääkin hyvin kaikkiin pienempiin hankintoihin tai ns. varakassaksi. Joustoluotto puolestaan on 2000 euron tililuotto, jota voit nostaa haluamallasi tavalla ja maksaa takaisin joustavasti.

Miksi Bluefinance on ansainnut paikkansa kärkikastissa?

On olemassa useita syitä, miksi Bluefinance keikkuu jatkuvasti useiden lainavertailuiden paalusijoilla. Kuitenkin merkittävimmät näistä ovat selkeät lainapalvelut, hyvät lainaehdot, avoimuus sekä tietysti loistava asiakaspalvelu.

Kaipasitpa sitten apua arjen pieniin rahaongelmiin tai olit kaavailemassa jotakin suurempaa hankintaa, niin tämä palvelua voi olla pelastuksesi. Haet joutoluottoa tai luottokorttia suoraan verkkosivujen kautta helpolla nettihakemuksella, jonka täyttämiseen ei varmasti mene muutamaa minuuttia kauempaa. Näppärän lainahakemuksen jälkeen rahatkin ovat käytettävissä melkeinpä välittömästi.

Vaikka yritys ei tarjoa ainakin vielä esimerkiksi 3000€, 5000€ tai 10000€ lainoja, niin tuskin on täysin poissuljettua, että myös suurempia lainavaihtoehtoja olisi tulevaisuudessa.

Lainapalvelut – ota itsellesi sopiva ratkaisu

Harvalla lainapalvelulla on tarjota ainoastaan yhtä tuotetta, joka sopisi jokaiseen tarkoitukseen. Ja sellaista tuskin on olemassakaan, mikäli molempien osapuolien täytyy lainasta hyötyä jotenkin. Nykyisin tarjolla on kuitenkin erilaisia lainatyyppejä lähes yhtä paljon kuin on lainapaikkojakin, joista löytyy etsimällä sopiva vaihtoehto eri tarpeisiin.

Bluefinance on ottanut palveluiden osalta melko simppelin linjan ja erikoistunut puhtaasti joustavien kulutusluottojen myöntämiseen. Palveluiden valikoimasta löydät 500 euron limiitillä varustetun luottokortin sekä Bluefinance joustoluoton, jonka avulla voit ottaa jopa 2000 euron lainoja.

Alapuolella käymme läpi hieman näiden lainatyyppien eroja ja mihin tarkoitukseen niitä voi käyttää.

Bluefinance joustoluotto

Yrityksen tarjoama joustoluotto on erittäin ketterä lainaratkaisu ja se sopii useaan erilaiseen käyttötarkoitukseen. Jotkut lainaajat haluavat sen puhtaasti arjen varakassaksi, josta voi nostaa nopeasti rahoitusta, jos yllättäviä kuluja sattuu tulemaan vastaan. Toisaalta joustoluotto on sopiva ratkaisu myös, jos sinun tarvitsee tehdä jotakin suurempia hankintoja ja säästäminen ei ole vaihtoehto. Näin voit tehdä suuremmat (jopa 200 euron) ostokset heti ja maksella lainaa pois joustavalla osamaksulla.

Joustoluottoon liitetään aina minimilyhennys erä, joka sinun täytyy suorittaa lainasummasta riippumatta. Lyhennys erä on aina 20% avoimesta lainasummasta tai vähintään 200€. Näin ollen  voit siis lyhentää juuri sen verran kuin haluat, kunhan minimilyhennyserät hoidetaan ajallaan ja oikein.

Joustoluoton ominaisuudet:

 • Nopea lainahakemus, lainapäätös heti
 • Nostoista peritään 15% nostoprovisio
 • Joustava takaisinmaksu, vähintään 20% avoimesta summasta
 • Nimelliskorko 96%
 • Sopimus voimassa toistaiseksi (ei tarvitse täyttää uutta hakemusta)
 • Maksimi lainasumma 2000€

Joustoluotto voi tuoda helpotusta arjen rahapulaan ja mahdollistaa suuremmat hankinnat, joiden säästämiseen voisin muuten kulua kuukausia. Luoton avulla ostat nyt ja maksat myöhemmin.

Bluefinance luottokortti

Toisena luottotuotteenaan Bluefinance tarjoaa myös perinteistä luottokorttia. Tämä kortti ei oikeastaan eroa muistakaan luottokorteista, muuta kuin siinä, että se on varustettu pienellä 500 euron luottorajalla. Kortti on siis omiaan erilaisiin tilanteisiin, joissa tarvitset joustavuutta maksutapoihisi. Voit ottaa sen pieneksi varakassaksi yllättäviin menoihin, matkalle tai vaikkapa nettiostoksia varten, jos luottokortti on helpoin tapa suorittaa ne.

Luottokorttiin liitetään 12% maksupalvelupalkkio, 108% nimelliskorko, 4,5€ kuukausimaksu ja 24% luotonvarausprovisio. Ihan ilmaisesta lainasta ei siis kuitenkaan ole kyse. Tosin esimerkiksi joustavuus, maksamisen helppous ja niin edelleen ovat kyllä pienien maksujen arvoisia.

Luottokortin ominaisuudet:

 • Kortti ilmestyy kotiisi seuraavana postipäivänä
 • Kortti toimii maksutapana kaikissa MasterCard –toimipisteissä
 • Kortin hankkiminen on ilmaista
 • 500 euron luottoraja aina käytettävissä
 • Toimii myös nettimaksuissa

Luottokortti on kätevä apuri monessa yllättävässä tilanteessa. Joskus tarvitset muutaman kympin lainaa tai sitten haluat tilata ulkomaalaisista verkkokaupoista, joissa on pelkästään korttimaksuvaihtoehto. Tämän kaltaisia yllättäviä tilanteita tulee normaalista elämässä vastaan vähänväliä, joihin on hyvä varautua etukäteen.

Luottokortti vai Joustoluotto?

Saatat jo pohtia jommankumman lainavaihtoehdon ottamista, mutta et ole varma, kumpi vaihtoehdoista on parempi juuri sinun käyttöösi. Kuten edeltävistä vertailuista ehkä jo kävi ilmi, niin

Bluefinance lainapalvelu - rahoitusyhtiö
Bluefinance lainapalvelu tarjoaa joustaa tililuottoa. Ennen lainan hakemista, kannattaa kuitenkin tarkastaa, mikä vaihtoehto sopii omaan käyttöösi parhaiten.

molemmista vaihtoehdoista löytyy kyllä omat hyvät puolensa, mutta mitenkähän on huonojen puolien kohdalla?

Joustoluotto on useassakin mielessä turvallisempi ratkaisu, kun taas luottokortti on helpompi tapa maksaa ostoksia ketterästi.

Suurimmat turvallisuuteen vaikuttavat erot ovat siinä, että joustoluottoa on käytännössä mahdotonta väärinkäyttää tai varastaa. Se kulkee silti mukanasi joka paikassa, missä sinulla on pääsy internettiin. Luottokortti puolestaan on konkreettinen maksuväline, jonka takia sen voi pudottaa baarin lattialle, unohtaa maksupäätteeseen tai joku voi kopioida korttisi ja ostaa maksaa sillä nettiostoksia. Luottokorttia on siis todella helppo käyttää väärin ja sen kanssa tuleekin olla tarkkana ja säilyttää huolella.

Toinen suuri haittapuoli luottokortin kohdalla voi olla se, että sillä ostaminen on välillä jopa liian helppoa. Jos uskot, että sinulla on muutenkin taipumuksia impulsiivisiin ostoksiin tai törsäät jatkuvasti yli varojen, niin luottokortti tekee siitä vain entistä helpompaa. Miksi näin?

Syy piilee puhtaasti helppoudessa, eli luottokortilla voit maksaa ostoksia vain vilauttamalla sitä tiskillä tai näppäilemällä pari numerosarjaa nettiselaimeen, kun taas joustoluottoa joudut ensin siirtämään omalle tilillesi.

Joka tapauksessa molemmissa luotoissa on siis niin hyvät kuin huonotkin puolensa ja ennen valintaa kannattaa miettiä, kumpi niistä sopii itselle paremmin.

Usein kysyttyä Bluefinance rahoitusyhtiöstä

Kiinnostuitko jo tästä lainapalvelusta? Listasimme vielä joitakin tyypillisiä kysymyksiä, joita lainanhakijoilla herää ennen lainapäätöksen tekemistä. Voit halutessasi ottaa yhteyttä myös suoraan asiakaspalveluun, josta saat varmasti ystävällistä palvelua ja ajan tasaista tietoa.

Hetilainaa24.fi lainavertailut – olemmeko luottamuksesi arvoisia?

Hetilainaa24.fi lainavertailut on tehty, jotta sinä voit löytää sen reilumman lainapalvelun. Olemme pyrkineet kasaamaan näille verkkosivuille kaikki Suomen parhaimmat ja edullisimmat palvelut kustakin lainatyypistä.

Lainavertailuissa on ollut mukana kokenut joukko suomalaisia rahoitusalan osaajia, jotka ovat tuoneet oman kokemuksensa kautta pöydälle paljon arvokasta informaatiota. Me olemme saaneet riittävästi epärehellisistä tai harmaata liiketoimintaa pyörittävistä lainapalveluista, jonka takia olemme jättäneet ne kokonaan pois.

Sinua saattaa ilahduttaa myös tieto, että kaikki arvostelumme ovat puolueettomia. Voit siis huoletta valikoida minkä tahansa sivuilta löytyvän palvelun, joka käyttöösi sopii ja luottaa 100% siihen, että onnistuit valinnassa.

Jos kuitenkin syystä tai toisesta aiot jatkaa vertailun tekemistä, niin suosittelemme kurkkaamaan läpi tarjontamme, jonka jälkeen saat paremman kuvan todellisesta kulutasosta. Pienen vertailun jälkeen huomaatkin nopeasti, että kauttamme löytyi se paras palvelu.

Mitä lainan hakijalta vaaditaan?

Suomessa rahoitusyhtiöltä lainaa hakevan henkilön tulee olla aina vähintään 18-vuotias, sillä alaikäisille pientäkään lainaa ei voida myöntää. Tämän lisäksi lainanhakijalta voidaan vaatia myös muita asioita, jotka ovat lähes poikkeuksetta:

 • Puhtaat luottotiedot / ei maksuhäiriöitä
 • Pysyvä osoite Suomessa
 • Suomen kansalaisuutta
 • Säännöllistä tai riittävää tuloa

Edellisten pointtien lisäksi rahoitusyhtiöllä on toki oikeus tehdä kattavampi luottoluokitus ennen lainan myöntämistä, jota tosin harvoin tehdään ihan pienien lainasummien kohdalla.

Kuinka nopeasti laina on käytettävissäni?

Palvelussa on käytössä erittäin simppeli ja nopeasti täytettävä nettihakemus, jonka ruksaamiseen ei kulu yleensä paria minuuttia kauempaa. Tämän jälkeen raha siirtyy tilillesi käytännössä heti ja luottokortin kohdalla fyysinen kortti voi tipahtaa postilaatikostasi jo seuraavana arkipäivänä.

Onko Bluefinance luotettava?

Yritys on suomalainen ja suomalaisessa omistuksessa ole luotettava rahoitusyhtiö. Sen toimintaa valvoo aluehallintavirasto ja yritys pelaa kaikkien Suomen lainsäädäntöjen ja lainasäännösten mukaisesti. Lisäksi palvelun käyttö onnistuu aina suojatun yhteyden kautta, joten edes rosvot ei pääse henkilökohtaisiin tietoihisi käsiksi.

Kumpi on halvempi vaihtoehto, luottokortti vai joustoluotto?

Jos otat lainaa väliaikaiseen tarpeeseen, niin joustoluotto on käytännössä aina halvempi ratkaisu. Tämä perustuu siihen, että siihen ei lisätä juoksevia kuluja, jos et ole käyttänyt luottoa lainakaan. Luottokorttien kohdalla puolestaan kuukausi- tai vuosimaksut juoksevat lähes aina riippumatta siitä, onko avointa luottoa ollut vai ei.

Mikä on nimelliskorko?

Nimelliskorko tai ns. listakorko tarkoittaa lainan korkoa ilman mitään muita kuluja. Siihen ei siis oteta huomioon tilinhoidosta koituvia maksuja, laskutuslisiä, avausmaksuja tai muitakaan kuluja. Tästä syystä todellinen vuosikorko on oleellisempi tieto lainojen kohdalla, sillä siihen lasketaan mukaan myös muut kulut.

Mitä kuluja lainaan tulee?

Hieman lainatyypistä riippuen siihen voidaan lisätä koron lisäksi muita kuluja. Tyypillisiä kulueriä ovat laskutuslisät, avausmaksut, tilinhoitomaksut, nostoprovisiot, kuukausimaksut, vuosimaksut ja myöhästymismaksut. Nämä riippuvat aina lainasopimuksestasi, joka voi toisinaan vaihdella jopa eri hakijoiden välillä. Tarkista siis aina ajan tasaiset tiedot suoraan rahoitusyhtiön verkkopalvelusta ja vielä toisen kerran uudestaan lainasopimuksesta ennen sen allekirjoittamista.

Paljonko lainalle saa maksuaikaa?

Bluefinance lainoille saa maksuaikaa joustavasti, eli voit lyhentää kumpaakin lainatyyppiä siten kuin haluat, jos vaan hoidat lainan kuukausittaiset minimilyhennykset oikein. Kun maksat lainaa pois, niin tämä lainasumma avautuu automaattisesti taas käyttöösi. Minimilyhennys joustoluotolle on 20% avoimesta lainasummasta tai vähintään 200 euroa kuukaudessa. Luottokortin puolesta minimilyhennystä ei ole ainakaan ilmoitettu 500 euron luottorajalla, joten sitä ei todennäköisesti lainan koron ja kuukausimaksun lisäksi ole.

ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Kokemuksia
8.8