Yleislaina

2930
Yleislaina kokemuksia
(Muokattu: 24.3.2021)
Yleislaina
2000€ -10000€
0 - 2 vrk
(3.8/5)
Ikäraja
18v
Minimitulot
Säännölliset tulot
Laina-aika
6kk -24kk
Aukioloajat
Korko
35% -64.74%
Email
Lainatyyppi
Kulutusluotto
Perustettu
2011

Onko hakusessa hieman suurempi pikavippi? Jos näin on, niin olet oikeassa paikassa. Yleislaina tarjoaa lainaa kaikille vähintään täysi-ikäisille ja luottokelpoisille henkilöille 2000 – 5000 euron väliltä 6 – 24 kuukauden mittaisella maksuajalla. Lainan hakeminen onnistuu helposti yrityksen sivuilta ja hakemuksen täyttäminen hoituu muutamissa minuuteissa.

Yleislaina on luotettatava rahoituslaitos, josta voit kätevästi hakea kertalainaa. Ei siis pitkiä monimutkaisia järjestelyjä ja sitoutumisia, vaan selkeä kertalaina.

yleislaina

Yrityksen lainaehdot ovat hyvin selkeät, jotka kannattaakin tosin aina käydä vielä huolellisesti läpi yhtiön sivuilta, ennen kuin lähtee lainaa hakemaan. Voit täyttää lainahakemuksen alapuolella olevasta linkistä ja saat lainapäätöksen nopeasti. Kun olet lähettänyt hakemuksen saat pian kirjatun kirjeen, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää takaisin. Tehtyäsi näin, tullaan laina myöntämään sinulle välittömästi ja saat rahat pian tilillesi.

Hae lainaa heti tästä

Vaihtoehtoisesti voit lainatarjouksen saatuasi tunnistatua myös TUPAS-palvelua käyttäen, joten ei tarvitse käyttää perinteistä postia.

TUPAS-palvelu on suomalaisten pankkien käyttämä yhteinen tunnistaumispalvelu. Se on Finassialan Keskusliiton määrittelemä ja todella kätevä tapa tunnistaa käyttäjä verkkopankkitunnuksien avulla.

Yleislaina on turvallinen ja luotettava suomalainen luotonmyöntäjä ja erinomainen rahoitusratkaisu, jos lainan tarve kohdistuu 2000 – 5000 euron välille. Lisätietoja yrityksestä ja sen lainaehdoista voit lukea alapuolella olevan linkin kautta.

Yleislaina on yksi halvimmista lainantarjoajista – pikalainanetti suosittelee!

Joskus saattaa ilmaantua yllättäviä kuluja, joihin ei ole osannut ennakkoon varautua. Esimerkiksi auto saattaa vaatia pikaista remonttia tai mitä tahansa ennalta-arvaamatonta menoa on tiedossa, niin silloin saattaa vakuudeton ja ilman taakajia myönnettävä laina todella pelastaa päivän.

Lainaa on helppo hakea heti ja se sopii hyvin hieman yleisimpiä muutaman sadan euron pikavippejä suurempiin hankintoihin. Saat siis koko summan kerralla tilillesi ja maksat lainatun summan takaisin 6-24 kuukauden sisällä. Tarkka laina-aika on usein sovittavissa ja siihen pääsee siten lainaaja aina esittämään oma toiveensa.

Ilmaisen hakemuksen voit täyttää netissä. Saat kirjallisen ja selkeän sopimuksen nopeasti. Yhteys on suojattu uusinta ja luotetettavaa teknologiaa hyödyntäen, joten voit olla varma, että tietosi pysyvät turvassa ja täysin luottamuksellisina.

2000 - 5000 euroa lainaa - Yleislaina lainapalvelu
Yleislaina on lainapalvelu, jonka kautta järjestät itsellesi 2000 – 5000 euron luoton nopeasti.

Yleislaina löytyy Etelä-Suomen aluehallintaviraston ylläpitämästä rekisteristä ja noudattaa kaikessa toiminnassaan hyvää lainanantotapaa. Eli homma takuulla toimii ja pelisäännöt ovat selkeät.

Pelkkä lainan hakeminen ei myöskään sido mihinkään. Voit siis huoletta ilman kuluja hakea lainatarjouksen, mutta lainaa ei tietenkään ole pakko nostaa. Nostat sitten, jos tarvetta on.

Yleislainassa edellytämme hakijalta säännöllisiä tuloja. Eli voit olla työssä tai eläkkeellä, mutta kunhan tuloja on, niin olet tervetullut hakemaan lainaa kauttamme. Mikäli olet työssä, niin työsopimuksesi koeajan tulee olla jo umpeutunut. Muutenkin edellytämme, että raha-asiat on hoidettu mallikkaasti ja  että tuloja on enemmän kuin menoja. Myöskään hakijalla ei saa olla liikaa aikaisempia luottoja.

Tarjoamme lainaan kiinteän koron. Eli se siis pysyy samana koko lainan ajan, huolimatta laina-ajan pituudesta tai muista ehdoista. Alussa veloitamme järjestelypalkkion. Sen jälkeen myös kuukausittaisen tilinhoitomaksun, mutta mikäli haluat maksaa lainan takaisin aikaisemmin, kuin alunperin on sovittu, niin sen voi toki tehdä täysin veloituksetta.

Lainan maksuaikataulua voi myös pientä korvausta vastaan muuttaa pidemmäksi. Lue lisää pikavipistä pitkällä maksuajalla.

Mikäli kysymyksiä heräsi, niin kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Helpoin tapa ottaa yhteyttä on tarttua puhelimeen ja soittaa, mutta vastaamme myös sähköposteihin todella nopeasti.

Halutessasi voit vertailla Yleislainaa myös muihin sen kilpailijoihin, joita ovat muun muassa suosittu Credit24, luottoja välittävä Halino, Perusvippi rahoitusyhtiö ja tietysti epikavippi lainpalvelu.

Alta löydät lisää Yleislainaan liittyvää tietoa ja muutakin tietoa lainoista ja rahoitusalaan liittyvistä asioista.

Paljonko voin parhaimmillaan saada haettua lainaa?

Suurin mahdollinen haettavissa oleva luotto Yleislainan kautta on 5000 euron laina.

Miten pian saan rahat tililleni?

Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen saat yleensä rahat tilillesi todella nopeasti. Useimmiten rahat saat saman päivän aikana, mutta joskus pyhäpäivät tai viikonloput saattavat vaikuttaa rahansiirron nopeuteen.

Mitä eroa on kerralla haettavalla pikalainalla ja kulutusluotolla?

Pikalainan saat heti kokonaisuudessaan tilillesi. Edullinen kulutusluotto sen sijaan toimii enemmänkin luottokortin tavoin. Eli haet tietyn suuruista luottoa, josta sitten tarvittaessa siirrät rahaa tilillesi. Mikäli olet hakenut luottoa vaikka 4000 tuhannen euron arvosta, niin voit nostaa rahaa useissa pienissäkin erissä. Osa lainaa myöntävistä yrityksistä veloittavat useista nostoista, niin sen vuoksi kerralla nostettava laina on usein parempi ratkaisu. Kuitenkin vain nostetut rahat tulee maksaa takaisin, eikä koko luoton arvoista summaa. Kertalainassa toki aina maksat summan kokonaisuudessaan takaisin, koska olet sen kokonaiuudessaan saanutkin tilillesi.

Miten voin hakea lainaa, jos minulla ei ole internetyhteyttä kotona?

Kannattaa käydä vaikka tuttavalla kylässä tai toki hakemuksen voi tehdä myös kirjaston koneella tai vaikka nettikahvilassa.

Miten toimin, jos minulla ei ole nettipankkitunnuksia?

Nettipankkitunnukset saat pankistasi. Eli joko visiitti pankkikonttorissa tai ottamalla puhelimitse yhteyttä pankkiisi saat verkkopankkitunnukset hankittua itsellesi.

Miten vältän ongelmat maksujen kanssa?

Aina lainaa hakiessa on hyvä tarkasti laskea ensin omat pakolliset kuukausittaiset menot ja tulot. Sitten kun tietää, että paljonko jää rahaa pakollisten menojen jälkeen, niin on helpompi arvioida, että paljonko pystyy lainaa kuukausittain lyhentämään. Se, että osaa arvioida lyhennyksen melko tarkasti auttaa takaisinmaksusuunnitelman tekemisessä, joten silloin usein saa sopivan aikataulun lainan maksamiseen, jossa on helppo pysyä.

Kannattaa myös huolellisesti selvittää kaikki lainaan liittyvät mahdolliset kulut, koska niistä saattaa pelkän koron lisäksi kertyä huomattava summa.

En ole saanut laskua. Pitääkö se silti maksaa?

Lasku tulee aina maksaa ajallaan. Siinä harvinaisessa tapauksessa, että paperinen lasku ei ole tullut perille eikä laskua ole lähetetty sähköpostitse, kannattaa ottaa heti yhteyttä asiakaspalveluun, josta saat tarvittavat tiedot. Voit myös kirjautua palveluumme ja varmistaa sieltä seuraavan lyhennyksen tiedot.

Maksoin laskun. Milloin se näkyy järjestelmässänne?

Yleensä tilisiirrolla verkkopankissa tai maksuautomaatilla tehdyt maksut saattavat ottaa muutaman pankkipäivän, ennen kuin ne näkyvät järjestelmässämme. Viikonloput ja pyhäpäivät saattavat myös vaikuttaa maksuihin. Yleislainan nettipalvelussa tehdyt maksut näkyvät kuitenkin aina meillä heti.

Onko mahdollista saada useita pikavippejä?

Yleensä yritykset eivät myönnä päällekkäisiä vippejä. Joskus harvoin, jos kaikki lyhennykset on hoidettu ajallaan saattaa se olla mahdollista. Sen sijaan useampi toimija saattaa myöntää uuden pikavipin, vaikka hakijalla olisi jo ennestään pikalainaa toisesta yrityksestä.

Se on kuitenkin aina tapauskohtaista. Toki aina asiakkaan taloudellinen tilanne otetaan huomioon ja sen perusteella päätökset tehdään. Ei myöskään ole suositeltavaa  maksaa vanhaa pikalainaa vippaamaalla lisää jostain muualta. Se ei ole kestävä tapa hoitaa lyhennyksiä ja raha-asioita, koska aina ei voi vain lainata jostain muualta ja jatkaa luoton maksamista luotolla. Sitten, kun kierre jossakin vaiheessa pysähtyy, niin ollaan yleensä melko pahoissa taloudellisissa vaikeuksissa.

Tarvitsenko säännölliset tulot, jotta saan lainaa?

Lyhyesti sanottuna kyllä. Kyseessä on kuitenkin vähintään 2000 euron laina tai jopa 5000 euron laina. Joten säännölliset tulot ovat tärkeä asia, jotta yritys voi varmistaa lainanottajien maksukyvyn.

Jos olen hakenut yleislainaani pitkän, vaikka 24 kuukauden maksuajan, niin voinko kuitenkin maksaa lainaamani rahat takaisin ennenaikojaan?

Se on mahdollista. Voit maksaa lainasi aikaisemmin takaisin. Sen vuoksi ei tarvitse maksaa mitään ylimääräisiä kuluja. Jos haluta kuitata lainasi maksusuunnitelmaasi nopeammin, niin kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, jotta sopivat järjestelyt voidaan tehdä.

En pysty maksamaan lainaa ajoissa takaisin. Mitä siitä seuraa?

On ehdottoman tärkeää pyrkiä aina hoitamaan lyhennykset ajallaan. Myöhästyneen maksun vuoksi on lainanantajalla oikeus lähettää maksullinen maksumuistutus ja periä myöhästyneeltä ajalta viivästyskorkoa. Usean maksumuistutuksen jälkeen on luotonantajalla mahdollisuus irtisanoa lainasopimus.

Mikäli sopimus irtisanotaan, niin se siirretään perintätoimistolle. Perintätoimistot ovat yrityksiä, jotka ovat keskittyneet nimenomaan keräämään myöhästyneitä maksuja. Usein perintätoimistojen kanssa asioidessa maksuille tulee reilusti lisää hintaa, koska he lisäävät perittävään summaan omat kulunsa ja korkonsa.

Viimeinen tilanne on se, että asia siirtyy oikeudelliseen perintään ja asia käsitellään lähimmässä käräjäoikeudessa. Se tulee kalliiksi, koska silloin joutuu myös maksamaan oikeudenkäyntikulut kaiken muun lisäksi.

Oikeudenkäynti saattaa johtaa maksuhäiriömerkintään.

Maksuhäiriömerkintä

Kannattaa tehdä kaikkensa, jotta ei saa maksuhäiriömerkintää. Se nimittäin vaikeuttaa elämää monessa asiassa. Joskus se saattaa jopa olla esteenä työpaikan saamiselle, jos työnkuvaan kuuluu toisen omaisuuden tai huomattavien rahasummien käsittely.

Tavallisesti pitää myös olla maksuhäiriötön luottohistoria, kun hakee puhelinliittymää. Sama pätee internetliittymän hankkimiseen. Jopa vakuutusyhtiöiden kanssa asioidessa saattaa tulla ongelmia. On mahdollista joutua maksamaan ennakkoon vakuutus koko vakuutusajalle, eikä saa usein käytettyä kuukausittaista lyhennystä käyttöönsä.

Luottokortit, pikalainat ja muutkin lainat saa usein unohtaa. Suurin este lainojen myöntämiselle on juuri maksuhäiriömerkintä. Monella se johtaa automaattiseen hylkäykseen.

Saattaapa maksuhäiriö vaikeuttaa asunnonkin saantia, mikäli vuokrasopimuksen tekemisen ehtona on moitteeton luottohistoria. Moni vuokraisäntä tai vuokraemäntä sitä nykyään vaatii, koska tokihan he haluavat vuokrata asunnon sellasielle hakijalle, jolla on kykyä selviytyä vuokrasta ja muista kuluista.

Minulle ei myönnetty lainaa. Miksi?

Saattaa olla, että syynä on juuri yllä mainittu maksuhäiriö. Useimmiten tosin syy on puutteellinen hakemus. Kannattaa siis olla todella huolellinen, kun täyttää hakemuksen. On ensiarvoisen tärkeää, että täyttää jokaisen kohdan. Myöskin tietojen oikeellisuus on ehdottoman tärkeää.

Muita syitä lainahakemuksen hylkäämiseen ovat erääntyneet laskut tai riskikartoituksesta johtuvat syyt. Saattaa olla, että lainasumma on liian suuri hakijan tuloihin nähden, joten luotonantaja arvioi, että hakijan maksukyky ei riitä lyhennysten hoitamiseen ja siksi jättää lainan myöntämättä. Toki myös rahaa lainaavilla yrityksillä on myös osavastuu siitä, että kukaan ei tieten tahtoen joudu taloudellisiin vaikeuksiin.

En löytänyt vastausta kysymykseeni, mitä teen?

Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun. Jos jokin yleinen asia tai Yleislaina yritykseen ja sen lainoihin liittyvä asia mietityttää, niin ei muuta kuin puhelin käteen ja soittamaan.  Autamme hakemuksen tekemisessä tarvittaessa ja vastaamme ammattitaidolla kaikkiin kysymyksiin. Toki meille voi myös lähettää sähköpostia,  johon pyrimme aina vastaamaan pikaisesti, mutta helpoiten saa yleensä vastauksen kysymykseensä, kun soittaa.

Yleislaina on sitoutunut noudattamaan hyvää lainanantotapaa

Ennen kuin myönnämme lainan, niin tarkastamme aina asiakkaan luottokelpoisuuden. Se auttaa meitä tekemään sopivan tarjouksen ja myös vaikuttaa lainan määrään. Asiakkaan itse tulee myös pohtia tarkasti paljonko rahaa tarvitsee ja mikä on oma realistinen kyky maksaa lainaa takaisin.

Asiakkaan kannattaa tarkasti lukea kaikki lainaamiseen liittyvät säännöt ja selvittää siihen liittyvät maksut, jotta välttyy ylimääräisiltä kuluilta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here