Annankatu 2 B, 00580 Helsinki
+358 20-224-1212-568

Pikavippi pitkällä maksuajalla – hae lainaa 1-15 vuoden takaisinmaksulla

Pikavipeistä puhuttaessa yleensä ei ensimmäisenä mieleen tule pitkä maksuaika. Mutta pikavippien saaminen on täysin mahdollista myös pitkällä maksuajalla. Yleensä pikavipeille annettaan 30 päivän maksuaika, mutta tämä ei ole ainoa tapa hoitaa asioita vippimarkkinoilla.

Useat lainanvälityspalvelut ovat ottaneet pitkän maksuajan vipit valikoimaansa. Pikavippi nimensä mukaisesti viittaa nopeaan lainaan, mikä suoritetaan pois yleensä saman kalenterikuukauden aikana. Joskus taloudellinen tilanne kuitenkin voi vaatia mahdollisuutta suorittaa vippi pois pitkällä aikataululla.

Tähän rakoon pikavippejä tarjoavat yritykset ovat iskeneet innokkaasti. Lainapalveluista löytyy nykyään useita eri rahoituspalveluita, mistä voit hakea hyvinkin laajalla skaalalla eri kokoisia summia lainaksi.

Ennen kuin vippialan yritykset vakiinnuttivat asemansa taloudellisesti, olivat tarjotut lainat aina pieniä summia kuten 100, 200 tai korkeintaan 500 euroa. Nyt on mahdollista saada pieniä summia kuluttomana pikavippinä! Kulutusluottoa ei yleensä saa lyhyellä maksuajalla tai pienille summille.

Elämässä voi tapahtua yllättäviä tilanteita mitkä voi johtaa nopeaan rahan tarpeeseen. Tulee tarjous mihin ei kannattaisi kieltäytyä mutta oma taloudellinen tilanne ei juuri sillä hetkellä anna myöten ylimääräisille kustannuksille? Tähän tarpeeseen pikavippi pitkällä maksuaikataululla sopii vallan mainiosti!

Isojakin lainoja pitkillä maksuajoilla on mahdollista saada ilman takaajia tai vakuuksia. Vakuudettomat vipit ovat kasvaneet kovasti, joten kannattaa ehdottomasti tarkistaa pikalainavertailun avulla paras vaihtoehto ensilainalle.

Nettihakemuksella pikalainapalvelusta vipin hakeminen käy nopeasti ja helposti. Saat lainapäätöksen arkisin yleensä muutaman tunnin kuluessa, ja rahat ovat nostettavissa käteistililtä välittömästi.

Pikavippien maksuajoista

Pikavippi markkinoiden kehittyessä lainayritykset kasvattivat summia mitä ilman kuluja asiakkaille myönnettiin. Lainat kasvoivat huomattavasti ja 1000 euroa alkoi olla markkinoilla ihan yleisesti tarjottu summa. Edelleen on yrityksiä jotka ovat keskittyneet tarjoamaan 50 – 500 euron vippejä, mutta melkein kaikki ovat ottaneet myös isommat lainasummat valikoimaansa.

Pikavippi summien kasvamisen myötä pitenivät myös pikavippien maksuajat. Isompi laina, esimerkiksi 10000e kulutusluotto, tarkoittaa automaattisesti suurempia kuukausittaisia lyhennyksiä, mikäli maksuaika lainallesi on sama kuin pienissä vipeissä. Luonnollista siis oli, että lainaa tarjoavat yritykset pidensivät maksuaikojaan. Näin päästiin tilanteeseen missä pikavippi alkoi kilpailla perinteisten lainojen kanssa.

Asiakkaat jotka hakevat lainoja pikalainapalveluista ovat tässä erityisen hyvässä asemassa. Valinnan varaa lainoissa, takaisinmaksuajassa ja pikavippiin tulevissa koroissa on laajalti. On mahdollista jopa saada ensilaina ilman kuluja, missä on normaalia pidempi maksuaikataulu.

Pitkä vai lyhyt maksuaika?

MolemmisLainan hakeminen on helppoa ja pitkän maksuajan vipit ovat helpompiasa pikavippien maksuajoissa on ehdottomasti omat hyvät ja huonot puolet. Lyhyt maksuaika tarkoittaa, että lainojen lyhennyksiä et tarvitse maksaa useita kertoja, vaan yleensä vippi maksetaan takaisin kertasuorituksella. Lyhyeksi maksuajaksi pikalainoja myönnettäessä katsotaan 7 – 30 päivän maksuaika. Mikäli takaisinmaksuaika on pidempi niin vippi alkaa kasvattaa korkoa.

Lyhyellä maksuajalla vipit ovat edullinen ratkaisu, mikäli lainaa tarvitsee pienen summan, jonka voi maksaa pois yhdellä kertaa tulevan kuukauden aikana. Monet pikavippiyritykset tarjoavat täysin kuluttomia ja korottomia pikavippejä asiakkaille, jotka eivät ole vielä lainaa palvelusta hakeneet. Kulutonta lainaa hakevan kannattaa tarkistaa uusien vippipaikkojen tarjonta lainahakua käyttäen.

Nämä ovat pienien summien kohdalla ehdottomasti paras ratkaisu, koska mitään ylimääräisiä kuluja ei vipille tule. Pieniä vippejä saa yleensä aina ilman vakuuksia tai takaajia.

Pitkä maksuaika pikavipeissä antaa taas paljon enemmän pelivaraa lainan hakijalle. Mahdollisuus maksaa pikalainaa takaisin pienissä erissä rasittaa taloutta huomattavasti vähemmän, kuin suuret lyhennykset. Tämä antaa mahdollisuuden hakea lainaa asioihin, jotka eivät välttämättä muuten priorisoituisi henkilökohtaisen talouden suunnittelussa kovin korkealle.  Kulutusluotto on yleinen tapa antaa lainalle pitkää maksuaikaa käyttäen.

Lisäksi pitkä takaisinmaksuaika mahdollistaa matalammat korot vipille. Täytyy toki huomioida, että useampia lyhennyksiä lainalle tulee, sen enemmän kasvavat pikavipin käsittely ja tilinhoitokustannukset. Tämä on pakollinen paha siitä hyödystä, että lyhennykset velalle ovat huomattavasti pienempiä.

Kumpi lyhennysmalli sopii paremmin on varmasti täysin riippuvainen henkilökohtaisesta taloudellisesta tilanteesta ja lainan tarpeen suuruudesta. Kannattaa pitää mielessä, että pienelle lainalle otettu pitkä maksuaika on taloudellisesti epäkannattavin ratkaisu.

Pienelle summalle tulee pitkällä maksuajalla ylimääräisiä kuluja kuten korot ja käsittelymaksut, jotka voitaisiin helposti välttää. Kannattaa aina tehdä pikavippivertailu ennen hakemusten lähettämistä.

Hae pikavippi pitkällä maksuajalla

Pikavippi.fi

Lainapalvelu: Pikavippi.fi

Ikäraja: 18 vuotta

Lainasumma: 100 – 300 euroa

Maksuaika: 184 vuorokautta eli noin 6 kuukautta

Korot ja muut kulut: Todellinen vuosikorko 49,6 %.

Pikavipin saamisen edellytykset: Lainan hakijan on oltava suomen kansalainen, jolla on vakituinen osoite suomessa. Osoite tulee olla vastaava kuin väestörekisterijärjestelmään ilmoitettu. Lisäksi lainan hakijan tulee voida esittää henkilökohtainen puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä nettipankkitunnukset. Luottotiedot tullaan tarkistamaan Luottokunnan rekisteristä, ja luottotietomerkinnät ovat este lainan myöntämiselle.

 

Lainasto

Lainasto myöntää lainoja pitkällä maksuajallaLainapalvelu: Lainasto

Ikäraja: 18 vuotta

Lainasumma: 500 – 3000 euroa kulutusluottoa

Maksuaika: 12 kuukautta

Korot ja muut kulut: Nimelliskorko 28,6%. Todellinen vuosikorko 48,90%. Luottosopimuksen kesto: Kertaluotto.  Esimerkki lainan takaisinmaksusta: laina 400 euroa, todellinen vuosikorko 48,90%, maksuaika 12kk, kokonaiskustannus 550 euroa.

Pikavipin saamisen edellytykset: Lainan hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa. Luottohistoriassa ei saa olla merkintöjä, ja luottotiedot tullaan tarkistamaan Luottokunnalta. Hakijan tulee myös toimittaa henkilökohtainen puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lainaa hakevalla henkilöllä tulee olla myös nettipankkitunnukset käytössä palveluun kirjautumista varten.

 

Credigo

Lainapalvelu: Credigo

Ikäraja: 20 vuotta

Lainasumma: 100 – 2500 euroa

Maksuaika: 6 – 60 kuukautta

Korot ja muut kulut: Esimerkkinä 1000 euron lainasta 5 vuoden maksuajalla: Kuukausierä: 38 euroa (pääoma + korko). Kuukausikorko: 3,25 %. Todellinen vuosikorko korkeintaan 46,69 %. Vuoden laina-ajalla kokonaiskustannukset: 456 euroa. Ei muita piilotettuja kuluja.

Pikavipin saamisen edellytykset: Henkilön tulee asua pysyvästi suomessa, ja hänellä täytyy olla pysyvä osoite. Lisäksi luottohistorian tulee olla moitteeton. Hakijan tulee ilmoittaa sähköpostiosoite ja puhelinnumero hakemuksen käsittelemiseksi. Verkkopankkitunnukset tarvitaan palveluun kirjautumista varten.

 

Ostosraha

Lainapalvelu: Ostosraha

Ikäraja: 20 vuotta

Lainasumma: 400 – 10 000 euroa

Maksuaika: 12 – 72 kuukautta

Korot ja muut kulut: Todellinen vuosikorko 49,94 % 10 000 euron lainalle 72 kk laina-ajalla korkokulut ovat 9987,49 euroa, kokonaiskulut 19 987,49 euroa. Todellinen vuosikorko on 29,74% huomioiden kaikki lainakustannukset

Pikavipin saamisen edellytykset: 20 vuotta täyttänyt suomessa vakituisen osoitteen haltija voi hakea pikavippiä. Luottotiedoissa ei saa olla merkintöjä, ja tämä tarkistetaan Luottokunnan rekisteristä. Hakijalla tulee olla henkilökohtainen puhelinnumero ja sähköpostiosoite hakemuksen jättämistä varten. Palveluun kirjautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksien avulla.

 

Laina.fi

Lainapalvelu: Laina.fi

Ikäraja: 20 – 75 vuotta

Lainasumma: 100 – 5000 euroa

Maksuaika: 3- 53 kuukautta

Korot ja muut kulut: Todellinen vuosikorko lainalle: max. 77,02%. Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600 euron nostetulle lainalle on 2482,83 euroa, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä.

Pikavipin saamisen edellytykset: Lainan hakemiseen tarvitset vain henkilökohtaisen matkapuhelinnumeron, sähköpostia ei tarvitse. Hakijalla tulee olla suomessa vakituinen osoite ja kansalaisuus. Luottotiedoissa ei saa olla merkintöjä, ne ovat este lainan myöntämiselle.

 

NordCredit

Lainapalvelu: NordCredit

Ikäraja: 18 vuotta

Lainasumma: 100 – 3000 euroa

Maksuaika: 3 – 34 kuukautta

Korot ja muut kulut: Kuukausikorko pikavipille: 5 %. Nostoprovisio 14 %. Lainan nimelliskorko: 60 %. Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto. Tyypillisen 2000 euron 12 kk lainan todellinen vuosikorko on 135,62 %, takaisin maksettava koko lainasta on 3086,91 euroa.

Pikavipin saamisen edellytykset: Suomessa vakituisesti asuva raha-asiansa hyvin hoitanut täysi-ikäinen kansalainen voi hakea pikavippiä. Lisäksi hakijalla tulee olla matkapuhelinnumero lainahakemuksen vahvistamista varten sekä pankkitili minne myönnetty pikavippi maksetaan.

 

Reissuvippi

Rahan saaminen tilille on entistä helpompaa pitkällä maksuajallaLainapalvelu: Reissuvippi

Ikäraja: 18 vuotta

Lainasumma: 100 – 400 euroa

Maksuaika: 1 – 12 kuukautta

Korot ja muut kulut: Esimerkkinä 200 euron pikavippi 12 kuukauden maksuajalla. Vipin todellinen vuosikorko on 48,90 %. Lainan käsittely ja muita kustannuksia lainalle tulee 75 euroa.

Pikavipin saamisen edellytykset: Pikavipin hakijan tulee asua suomessa vakituisesti ja hänen luottohistoria tulee olla moitteeton. Lainan hakijan tulee jättää lainahakemus sivuston kautta, ja sitä varten tarvitaan nettipankkitunnukset, joilla kirjautuminen palveluun suoritetaan.

 

Pikavippien myöntämisen ehdot rajoitukset

Pikavipin myöntämiselle voi olla useita esteitä. Vaatimuksia on asetettu lainaehdoissa kaikille hakijoille jo lain määrittämissä puitteissa. Lainoja myöntävät palvelut voivat myös itse asettaa ehtoja lainan saamiselle, kuten matkapuhelinnumero tai verkkopankkitunnukset palveluun kirjautumista varten.

Jokaisen pikalainaa hakevan on oltava suomessa vakituisesti asuva, ja hänellä tulee olla vakituinen osoite ilmoitettuna Väestörekisterin järjestelmään. Lainapäätöksestä voit tarkistaa yleensä syyn miksi lainaa ei ole myönnetty.

Luottotiedoissa merkintä

Mikäli raha-asioita ei ole hoitanut hyvin ja laskut ovat menneet perinnästä ulosottoon, voi luottotietoihin tulla merkintöjä. Merkintä voi olla maksuhäiriömerkintä tai luottotietojen menetys. Molemmat aiheuttavat yleensä hakemuksen hylkäykseen, mikäli merkinnästä ei ole kulunut tarpeeksi aikaa.

Maksuhäiriömerkintä on lievempi kuin luottotietojen menetys. Mutta molemmat voivat vaikuttaa negatiivisesti mahdollisuuksiin hakea pikalainaa. Lainoja ei yleensä myönnetä, mikäli mitään häiriötä luottotiedoissa esiintyy.

Ikäraja

Ikäraja lainan hakemiselle on aina 18 vuotta. Lainanvälittäjä voi määrittää myös korkeamman ikärajan niin halutessaan. 500 euron pikavippi. Useassa palvelussa ikäraja on 20 vuotta, ja yläikäraja 75 vuotta ketkä luottoa voi hakea. Lainanvälityspalvelu voi hylätä lainahakemuksesi, mikäli ikäraja vaatimus ei täyty. Joten ei kannata tuhlata omaa aikaansa ja jättää lainahakemusta palveluun, mistä et pikalainoja voi saada.

Ei säännöllisiä tulojaMies ojentaa rahaa pitkällä maksuajalla

Säännölliset palkka tai eläketulot ovat kaikissa pikalainoja myöntävissä palveluissa pakollinen vaatimus. Yleensä eläke tai palkkatuloa vaaditaan vähintään 7500 euroa vuodessa. Takaisinmaksu suunnitelmaa ei voi tehdä ilman säännöllisiä tuloja – ainoastaan pienet summat kuten 100 euron laina tai 300e pikavippi voi onnistua ilman tuloja. Asumistuki, opintotuki tai muut valtiolliset tuet eivät käy vaaditusta rahallisesta tulosta, jotta lainahakemuksen voitaisiin hyväksyä.

Joskus lainaa voi hakea pankista, mikäli lainan vastineeksi on esittää vakuuksia. Pikaluottoja hakiessa ei vakuuksia tarvita. Pikalainaa on helpointa saada kaikista pikavippiä myöntävistä palveluista.

Pikavippi Pitkällä Maksuajalla
  • Pikavippi Pitkällä Maksuajalla
4.5

Viimeisin päivitys elokuu 23, 2018, 8:29 am

x

Käytämme keksejä sivustollamme esimerkiksi liikenteen analysointiin ja sivuston parantamiseen.