(Muokattu: 18.1.2022)

50 € laina on kooltaan niin pieni, ettei tarjoajia aivan liikaa löydy, mutta riittävästi kuitenkin.

Olemme esitelleet tällä sivulla omat suosikkimme pienlainojen osalta, jotta sinä löytäisit tarpeisiisi sopivaa lainaa helpommin. Kaikki mukana olevat rahoitusyhtiöt ovat valittu sivulle alhaisen korkotason, helpon lainan hakemisen, joustavuuden ja suhteellisen pienien kulujensa ansiosta. Kun tarvitset lainaa 50 euroa nopeasti, niin voitkin valita näistä vaihtoehdoista hyvällä omallatunnolla minkä tahansa.

Huomaa, että voit ottaa lainaa 50 euroa joko suoraan kerralla tilillesi perinteisenä pikavippinä, tai sitten voit avata luottotilin, jonka kautta saat siirrettyä tarvitsemasi lainasumman tilillesi parissa minuutissa. Tämä on myös suurin eroavaisuus vertailtujen lainantarjoajien välillä.

LainapaikkaLainasummatLaina-ajatIkäArvosanaTutustu
Ferratum Joustava1€ - 4000€3kk - 5v22 v

Uusimmat lainapaikat, joista saat 50 euroa luottoa

Vuonna 2022 uudet lainapaikat yleensä tarjoavat suurempia lainoja, kuin 50 euroa sillä tällaisille pienille vipeille ei ole niin paljon kysyntää kuin aikaisemmin – paitsi 18-vuotiaiden keskuudessa. On kuitenkin edelleen mahdollista hakea myös pientä luottoa, alla muutama uusi vaihtoehto:

 1. Rahapalvelu
 2. Extracredit
 3. Vippi

Vivus tarjoaa korottoman lainan kaikille uusille asiakkaille

Vivukselta ilmainen pikavippi 50e 20 vuotiaalle

Vivus on etenkin uusille asiakkailleen todella reilu lainapalvelu ja onkin yksi niistä harvoista lainapaikoista, joka tarjoaa täysin ilmaista ensilainaa 400 euroon asti yhden kuukauden maksuajalla. Jos et ole siis ennen Vivuksella asioinut, niin on se todennäköisesti paras paikka hakea 50 euron pikaluottoa.

Se on juuri niin yksinkertaista kuin miltä se kuulostaa, otat lainaa 50 euroa tai enemmän ja maksat lainasumman kokonaisuudessaan takaisin 30 päivän kuluessa. Näin ollen lainaan ei tule mitään piilokuluja tai muitakaan kustannuksia.

Vanhoille asiakkailleen Vivus tarjoaa mahdollisuuden 10 – 2010 euron suuruisille lainoille ja summasta riippumatta saat aina 30 päivän maksuajan. Mikäli maksat lainasi 14 vuorokaudessa, niin sen kulut ovat lähes olemattomat. Jos taas näyttää siltä, että kuukauden maksuaika onkin liian lyhyt, niin voit pientä korvausta vastaan pidentää maksuaikaasi 30 päivällä. Vivuksen rahoituspalvelulla on ikärajana 20 vuotta.

 • Ensilainasi on täysin kuluton 400 euroon asti ja 30 päivän maksuajalla
 • Vanhat asiakkaat voivat hakea lainaa 10 – 2010 euroa
 • Ikäraja Vivuksella on 20 vuotta
 • Joustava maksuaika ja alhaiset lainan kulut

Vivus on epäilemättä Suomen suosituin pikavippi!

Perusvippin palvelu on helppokäyttöinen ja nopea

Perusvippi lainapalvelulla maksat kätevästi ostoksesi netissä suoraan luottotililtä tai nostat rahaa omalle käyttötilillesi vain muutamassa minuutissa. Tämä lainapalvelu on ollut Suomessa toiminnassa ja vuosia sekä on ehdottomasti yksi parhaista rahoitusyhtiöistä pienten ja keskisuurten lainojen osalta.

Lainaa voit Perusvippin kautta hakea 20 eurosta aina 2000 euroon asti ja maksuaika riippuu sinun toiveistasi. Voit ottaa lainalle pidemmän maksuajan hieman korkeammilla kustannuksilla tai maksaa nopeammin ja säästää koroissa. Voit myös halutessasi sopia osamaksun tai kuukausilyhennyksen lainan takaisinmaksua varten.

Perusvippin kautta saat myös uskomattomia alennuksia erilaisista tavaroista ja palveluista netissä, jonka takia se onkin noussut ryminällä yhdeksi Suomen suositummista rahoituspalveluista. Voit saada verkkokauppoihin jopa -70% alennuksen, kun hoidat maksusi Perusvippin luottotililtä. Tämän ansiosta pienet kulut ja korotkaan eivät siis aina haittaa, vaan voit lainaamalla säästää selvää rahaa. Palvelu vaatii lainanhakijoiltaan vähintään 21 vuoden ikää.

Vaikka kyseessä ei ole siis varsinaisesti pikavippi, niin tämä kulutusluotto toimii myös pienempään rahantarpeeseen. Voit ottaa suurenkin luottorajan, mutta ottaa lainaa 50 euroa, jolloin maksat myös kuluja ainoastaan tästä summasta.

 • Ikäraja 21 vuotta
 • Lainaa luottotililtä 20 – 2000 euroa
 • Maksa verkko-ostokset Perusvippi luottotililtä ja saat jopa -70% alennuksia verkkokauppoihin
 • Lainan takaisinmaksua varten voit sopia joko osamaksusta tai kuukausittaisista lyhennyksistä

Perusvippi on joustavaa lainaamista ja mahtavia tarjouksia!

epikavippi pikalainaa 18-vuotiaalle 50 eurosta ylöspäin

epikavippi lainaa ilman vakuuksia 50e

Yksi suosituimmista lainapaikoista eikä syyttä. Täältä voit hakea rahoitusta alkaen 100 eurosta aina 5000 euroon saakka. Luottotilin kautta voit tämän jälkeen nostaa tarpeisiisi sopivan summan, eikä sinun ole pakko käyttää koko luottoa.

Palvelun hinnat ovat todella edulliset ja voit sopia juuri itsellesi sopivan maksuajan 1 – 24 kuukauden ajalle. epikavippi on yksi harvoista rahoitusyhtiöistä, joilla on käytössään mahdollisimman matala ja lain sallima ikäraja, eli 18 vuotta.

Jos rahaa tarvitsee saada nopeasti, niin epikavippi Express palvelun kautta varat ovat tililläsi vain muutamissa minuuteissa.

epikavippi laskee kaikille lainoilleen kustannukset tapauskohtaisesti joten saat takuulla elämäntilanteeseesi sopivan lainatuotteen niin edullisilla hinnoilla kuin se vain on mahdollista.

 • Ikäraja 18 vuotta
 • Hae lainaa 100 – 5000 euroa
 • Sähköinen hakemus & luottopäätös pikaisesti
 • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta lainasummasta riippuen
 • Express-palvelu, joka sopii kiireiseen rahantarpeeseen

epikavippi on joustava rahoituspalvelu, josta löydät sopivan tuotteen jokaiseen tarpeeseen. Palvelun ikäraja on vain 18 vuotta!

Credit24 on kuluttajasuosikki

Joustolimiitit 50 eurosta ylöspäin netistä pankkitunnuksilla Credit24-palvelusta

Credit24 on ollut jo vuosia yksi suurimmista ja suosituimmista rahoituspalveluista Suomessa. Sen hinnat ovat kukkarolle sopivat ja kaikki lainehdot esitelty todella selkeästi, joten mitään ikäviä yllätyksiä ei pääse syntymään. Sivuilta näet suoraan tarkat hinnat ja kuukausierät sekä voit siten suunnitella myös lainan takaisinmaksun helpommin.

Luottotilin voit avata 100 – 3000 euron summalle ja sieltä sitten nostaa käyttöösi sen verran kuin tarve vaatii sekä juuri silloin kuin tarvitset. Saat esimerkiksi lainaa 50 euroa ja maksat kuluja ainoastaan siitä summasta.

Voit myös maksaa koko lainan pois sovittua nopeammin, eikä se aiheuta minkäänlaisia lisäkustannuksia!

Credit24 luottotili on sinun käytössäsi 24 tuntia vuorokaudessa ja rahojen nosto onnistuu netissä, tekstiviestillä sekä mobiilisovelluksella. Rahat siirtyvät luottotililtä käyttöösi vain parissa minuutissa.

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias hakeaksesi rahoitusta Credit24 palvelusta.

 • Hae luottotilin kautta sinulle sopiva laina, luottotilit 100 eurosta 3000 euroon
 • Maksuaikaa joustavasti sinun tarpeidesi mukaan 1 – 24 kuukautta
 • Hae 50e vippi ilman kuluja (vain ensimmäinen nosto on täysin kuluton)
 • Yksi selkeimmistä ja parhaista lainapalveluista

Credit24 on helppoa lainaamista parhaimmillaan. Ei piilokuluja, ylisuuria korkoja eikä muitakaan turhia kustannuksia.

Pikavippi 50 € kerralla tilille vai luottotililtä?

Kun haet lainaa 50 euroa, voit saada sen suoraan tilillesi minuuteissa.
Kun haet lainaa 50 euroa, voit saada sen suoraan tilillesi minuuteissa.

Pieneen lainatarpeeseen on helpoin ratkaisu hakea joko pikalainaa tai sitten avata luottotilin jonka kautta voit siirtää tilillesi käyttöön tarvittavan 50 lainan. Eri lainamuodoilla on erilaiset kustannukset ja ne soveltuvatkin erilaisiin tarpeisiin.

Usein 50 euron lainaan paras ratkaisu on pikavippi, pikalaina tai kertalaina. Erityisesti silloin, kun tiedät tarkasti tarvitsemasi summan ja olet vakuuttunut, ettet tarvitse lisää lainaa lähitulevaisuudessa. Usein vipeissä tai pikalainoissa myös maksuaika on suhteellisen lyhyt, jota voidaan kuitenkin lähes poikkeuksetta jatkaa pidemmäksi.

Pikalainan suurimpiin hyötyihin kuuluu myös vaivattomuus, eli hakuprosessi on poikkeuksetta todella helppoa ja nopea sekä lainan saamiseen ei vaadita yleensä muuta kuin 18 vuoden ikää ja puhdasta maksuhistoriaa. Kun haluat lainaa 50 euroa, niin vippi on varmasti se helpoin valinta.

Näppärällä pienlainalla paikkaat pienet rahareiät hetkessä

Juuri nyt olet vailla 50 euron vippiä, mutta onko mahdollista että tarvitset piakkoin lisää rahoitusta? Jos näin on, niin luottotilin kautta haettu laina on juuri sinua varten tehty. Sen avulla voit ottaa pienemmän lainan heti, mutta saat samalla hakemuksella avattua suuremman luottotilin, joka siis pysyy käytössäsi.

Usein kyseessä on 2000 euron suuruinen luottotili, josta voit nostaa rahaa omalle käyttötilillesi kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä jopa 50 euron pikalaina erissä. Näin ollen saat siis haluamasi vipin nopeasti, mutta käytössäsi on enemmän joustovaraa kuin perinteisen pikavipin kohdalla.

Luottotili on potentiaalinen vaihtoehto

Luottotilin etuina on sen joustavuus ja hinnoittelu, eli luottotili toimii aivan kuten luottokorttikin. Maksat kuluja ainoastaan summasta, jonka olet ottanut käyttöösi sinä kuukautena.

Voit siis pitää rahaa hätävarana ja, kun paha päivä sattuu kohdalle sekä rahalle on taas käyttöä, niin sitä on saatavilla muutamalla napin painalluksella alle 10 minuutissa.

Kun sinulla on luottotili, niin et joudu aina hakemaan uutta lainaa. Tämä säästää aikaa ja vaivaa ja mahdollistaa sen, että rahaa on käytössäsi myös yöllä, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. Sen ansiosta nostat tarvittavan summan rahaa vaikkapa reissussa, kun suunniteltu matkabudjetti ei yllättäen riittänytkään.

Uudet lainahakemukset käsitellään aina palveluiden aukioloaikoina, mutta luottotililtä voit siirtää esimerkiksi 50 euron lainaa käyttöösi milloin tahansa. Käytettävissä olevan rahasumman määrittää luottotilisi suuruus, joka on usein sovittavissa esimerkiksi 500 – 3000 euron välille.

Lainaa 50 euroa – onko siinä järkeä?

Pienlainojen, pikavippien ja muiden vastaavien lainatyyppien kannattavuudesta käydään usein kiihkeitä keskusteluja. Osa sanoo, että niiden käyttämisessä ei ole järkeä ja osa puolestaan on saavuttanut niiden avulla monia asioita, jotka eivät olisi olleet muuten mahdollisia. Ja juuri tästä siinä onkin kyse.

Pikalainat ovat usein järkevä vaihtoehto lähes mihin tahansa hankintaan, jos aiot maksaa koko summan takaisin esimerkiksi seuraavasta palkasta. Näin ollen lainasta ei ehdi kertymään juurikaan kuluja ja joissain tapauksissa kuukauden laina voi olla jopa täysin ilmainen. Jos maksaminen taas venyy useamman kuukauden päähän, niin myös erilaiset korot ja kulut lisätään lainasumman päälle.

Pikavipin ottaminen kannattaa usein, jos:

 • Maksat lainan nopeasti takaisin (esimerkiksi, seuraavasta palkasta)
 • Et voi ottaa lainaa 50 euroa ystävältä tai perheenjäseneltä
 • Jos lainaan ei ehdi kertymään laskutuslisiä tai muita merkittäviä kuluja

Ennen lainaamista kannattaa toki tarkistaa esimerkiksi lainavertailu, ja tutustu eri vaihtoehtoihin sekä eri rahoitusyhtiöiden korkoihin. Jossain tapauksissa huomattavasti kannattavampaa on ottaa lainaa 300 euroa tai enemmän, jolloin lainan kustannukset ei välttämättä muutu juuri mihinkään.

Mihin lainaa voi saada?

Pikalainojen, vippien ja kertalainojen hienous on siinä, että niitä hakevalta henkilöltä ei vaadita juuri mitään. Usein sinun ei tarvitse todistaa tulojasi tai maksukykyäsi sen tarkemmin, vaan voit ottaa lainaa 50 euroa käytännössä mihin tahansa vain minuuttien varoitusajalla.

Usein tämän suuruisia lainoja otetaan esimerkiksi:

 • Tulevaa viikonloppua varten
 • Yllättävän laskun takia
 • Bussilippuun
 • Konserttilippuun tai festareita varten
 • Tai muuhun yllättävään kustannukseen

Syy voi olla siis käytännössä mikä tahansa ja sitä sinun ei tarvitse välttämättä edes kertoa muille.

Mitä kannattaa huomioida pikavipin valinnassa?

Nykyisin vippejä ja vastaavia pienlainoja (lainaa 50 – 300 euroa) tarjoavia yrityksiä on lähes loputtomasta, joka onkin kuluttajan kannalta mainio asia. Kilpailu on pienentänyt lainojen korot lähes olemattomaksi ja pakottanut rahoitusyhtiöitä tinkimään luottojen muistakin kustannuksista. Kuitenkin on jotain asioita, joita kannattaa miettiä ennen pikavipin ottamista.

Olemme pyrkineet valitsemaan tälle sivustolle ainoastaan kilpailukykyiset yritykset mukaan, jonka ansiosta tiedät, että joukosta on jo tiputettu pois huonoimmat vaihtoehdot. Tosin usein rahantarve ei ole sama, joten myöskään yksi lainavaihtoehto ei ole automaattisesti paras.

Vipin valinnassa sinun kannattaa huomioida ensin rahoituksen tarve:

 • Kuinka paljon tarvitse lainaa ja onko suunnitelmissasi ottaa lisää lainaa lähiaikoina?
 • Kuinka nopeasti maksat lainan takaisin?
 • Entäpä, minkälaisen maksuajan tarvitset summalle?

Jos haluat lainaa vain ennalta määrätyn summan ja tiedät pystyväsi maksamaan sen takaisin seuraavan kuukauden aikana, niin perinteinen pikavippi on oikea vaihtoehto. Sen saat usein täysin ilman kuluja 30 päivän maksuajalla.

Toisaalta, jos et ole täysin varma maksuajasta tai edes summan suuruudesta sekä uskot tarvitsevasi rahaa lisää lähiaikoina, niin ainut oikea vaihtoehto on luottotili. Sen avulla voit lainata rahaa joustavasti ja maksaa takaisin haluamallasi tavalla, mutta vastineeksi joudut maksamaan hieman enemmän kuluja lainasummasta.

Kun olet näistä kahdesta valinnut itsellesi sopivimman ratkaisun, niin on hyvä tarkistaa vielä mahdolliset aloituskustannukset, joista ajantasaiset tiedot näet suoraan rahoitusyhtiön sivuilta.

Suunnittelee takaisinmaksu ja vältä turhat rahaongelmat

Halusitpa lainaa 50 euroa, 500 euroa tai vaikkapa 50000 euroa, niin kaikki lainasummat on mahdollista hoitaa takaisin joko tyylikkäästi tai sitten ongelmien kautta. Tosin suurin osa velkaongelmista alkaa turhista asioista, jotka olisi mahdollista välttää alun perin käyttämällä hieman aikaa takaisinmaksun suunnitteluun.

Kuten mainittua, niin olipa lainaamasi summa mikä tahansa, mieti kuinka tulet maksamaan sen käytännössä takaisin. Maksatko sen seuraavasta palkasta? Jos et niin koska? Ja onko sinulla varmasti varaa maksaa se suunnitellusti? Kun olet selvittänyt vastaukset muun muassa edellä mainittuihin kysymyksiin, niin enää sinun tulee vain pysyä suunnitelmassa ja tehdä maksut kuten olet aiemmin päättänyt. Velan hoitaminen oikein ei tarvitse siis olla sen hankalampaa kunhan vain teet suunnitelman etukäteen.

Jos olet lainaamassa suurempaa summa, jonka maksuaika venyy useamman kuukauden tai jopa vuoden ajalle, niin tärkeää on ottaa huomioon erilaiset vuosittaiset kulut. Usein on helppo laskea mukaan puhelinlaskut, vuokra ja ruokamenot, jotka kaikki pysyvät käytännössä samoina kuukaudesta toiseen. Tämän lisäksi mukaan täytyy laskea muut erilaiset kulut, jotka voivat olla vaikkapa vuosittain maksettava urheiluseuran maksu, veromätkyt tai sitten uusi matkapuhelimen hankinta.

Miksi vertaileminen kannattaa hetilainaa24 sivustolla?

Kuten kaikissa hankinnoissa, niin myös lainojen kohdalla vertaileminen kannattaa, sillä sen avulla voit ensinnäkin säästää selvää rahaa. Toisekseen palveluissa voi olla eroja myös maksuajan joustavuuden tai vaikkapa asiakaspalvelun osalta, jotka eivät kaikki jokaiseen tarkoitukseen.

Hetilainaa24 sivusto on puolueeton vertailu, joka on tehty vankkaan kokemukseen perustuen, jotta sinä voit tehdä valintasi helpommin. Pyrimme ottamaan lainavertailussa huomioon esimerkiksi rahoitusyhtiön asettamat korot, aloitusmaksut, laskutuslisät, tilinhoitomaksut, asiakaspalvelun, maksuajat tai muutenkin palvelun toimivuuden yleisellä tasolla.

Mahdollisuuksien mukaan olemme myös huomioineet esimerkiksi rahoitusyhtiön joustavuuden ongelmatilanteissa, joita voi olla esimerkiksi maksujen myöhästymisen kohdalla. Suurin osa (ellei jopa kaikki) mukaan valituista yrityksistä pyrkivät ensisijaisesti pääsemään sopuun näissä tilanteissa. Tämä osaltaan tarkoittaa, että maksun myöhästyessä esimerkiksi maksujen eräpäiviä on mahdollista siirtää tai tehdä muita asiakasta helpottavia muutoksia alkuperäiseen lainasopimukseen.

Tämän ansiosta tiedät kaikkien vertailussa mukana olevien lainapalveluiden ainakin ylittävän nykyisen tason kaikkien näiden kriteerien osalta, etkä joudu maksamaan enää ryöstökorkoja tai muitakaan turhia kuluja omasta lainastasi. Tutustu siis vertailuihin ja lainaa 50 euroa helposti ja nopeasti!