Opiskelijalle 2000e laina

Opiskelijalle 2000 euroa lainaa

6 min luku

Oletko opiskelija ja tarvitsisit lainaa 2000 euroa?

Tämän hetken lainamarkkinoilla myös opiskelijan mahdollisuus saada edullinen 2000 euron laina on entistä parempi.

Opiskelun ohessa tulee paljon erilaisia kuluja, asumisen ja muiden vakituisten kulujen lisäksi.

Opiskelijalle 2000e lainan hakeminen pankista on aina ensimmäinen vaihtoehto, koska näihin yleensä saadaan valtion takaus. Valtion takaamaa lainaa opiskelija saa maksimissaan 400€ / kk yli 18-vuotiaille ja 260€ / kk alle 18-vuotiaille korkeakouluopiskelijoille. Tämä laina on yleensä kuitenkin opiskelun aiheuttamiin kuluihin. Kun halutaan lainaa muihin kuluihin, niin vaihtoehtona on kulutusluotta.

Kulutusluoton saaminen opiskelijalle on tietenkin hieman vaikeampaa, tähän kuitenkin auttaa, jos opiskelija on edes osa-aikaisessa työssä. Tehdään sitten pienimuotoinen katsaus opiskelijan mahdollisuuksiin saada 2000 euron laina.

Opiskelijalle sopivat 2000e lainavaihtoehdot

Opiskelijalle sopivat 2000 euron lainavaihtoehdot voivat sisältää opintolainan, pankkilainan tai vertaislainan. Opintolaina on valtion takaama, edullinen ja takaisinmaksu alkaa vasta opintojen päätyttyä. Pankkilaina vaatii usein takaajan tai vakuuden, mutta tarjoaa joustavat maksuajat. Vertaislaina yhdistää yksityisiä sijoittajia ja lainanhakijoita, tarjoten kilpailukykyiset korot ja maksuajat.

  • Opintolaina: valtion takaama laina, edulliset korot, takaisinmaksu alkaa vasta opintojen päätyttyä
  • Pankkilaina: henkilökohtainen laina, neuvoteltavissa olevat korot ja maksuajat, voi vaatia takaajan tai vakuuden
  • Vertaislaina: laina yksityisiltä sijoittajilta, kilpailukykyiset korot, joustavat maksuajat

Lainaa opiskelijalle 2000€ – miten hakea?

  • Selvitä tarvittavat asiakirjat: opiskelijatodistus, henkilötiedot, tulotiedot
  • Valitse sopiva lainantarjoaja: vertaile korkoja, maksuaikoja ja ehtoja
  • Hae lainaa: täytä hakemus ja lähetä tarvittavat liitteet

Vinkkejä 2000e lainan takaisinmaksuun opiskelijabudjetilla

  • Tee budjetti: määritä kuukausittaiset tulot ja menot, sisällytä lainanlyhennys ja korkokulut
  • Säästä rahaa: vähennä turhia menoja, hyödynnä opiskelija-alennuksia ja ilmaisia palveluita
  • Harkitse osa-aikaista työtä: lisätuloja lainan takaisinmaksuun, mahdollisuus kerätä työkokemusta opintojen ohella
  Onko mahdollista saada 2000 euroa heti tilille?

Kulutusluoton hakemin opiskelijana

Komplett Bank

Kun opiskelija on hakemassa lainaa 2000 euroa, niin hän luultavasti joutuu käymään useamman palvelun kautta ennen kuin lainan saaminen onnistuu. Yksi varteenotettava vaihtoehto on komplettbank, joka mainostaa lyhennysvapaata lainaa opiskelijoille. Heidän tarjoamassa joustoluotossa on useita erilaisia etuja. Lyhennysvapaana lainana tätä lainaa maksaessa sinun ei tarvitse sitoutua kiinteisiin kuukausittaisiin lyhennyksiin tai määrättyyn lainasummaan.

Mitä ehtoja heillä sitten on opiskelijoille? Ensimmäiseksi, sinun pitää olla 23-vuotias ja sinun tulee olla asunut Suomessa viimeiset 36 kuukautta. He myös vaativat, että hakijalla on säännölliset tulot ja tietenkään luottohäiriöitä ei hakijalla saa olla. Korko vaihtelee välillä 4.9%-19.9% ja se tullaan päättämään kartoituksen jälkeen. Tämä on yksi vaihtoehto jota opiskelijan kannattaa kokeilla.

Luottoheti.fi

Seuraavana vaihtoehtona voisi olla luottoheti.fi palvelu. He mainostavat tarjoavansa lainaa myös opiskelijalle 2000e. Heidän lainasummansa ovat välillä 100€ – 60000€. Tämä palvelu ei kuitenkaan ole halvimmasta päästä, johtuen ehkä osalta löysemmistä ehdoista. Heillä on 2000 euron laina laskettu 60kk ajalle ja sen todellinen vuosikorko on 4.90%. Lainaa kuitenkin voidaan maksaa takaisin suuremmissa erissä, jolloin tulet tietenkin myös säästämään kustannuksissa. Lainaa heiltä voi hakea jokainen 20 vuotta täyttänyt henkilö, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Hakijan vakituisen osoitteen tulee olla suomessa ja hänellä tulee myös olla Suomalainen pankkitili. Luottoarvion jälkeen he voivat pienentää lainasi kokonaissummaa, riippuen tuloista ja etuuksista.

Vippi.org

Yksi opiskelijoiden kestosuosikki on vippi.org. Tämä palvelu mainostaa lainojaan myös opiskelijoille. Heidän lainoissa on juuri sopivasti tarjolla opiskelijalle 2000 euroa. Kyseisen lainan todellinen vuosikorko on 4-9.77% ja minimimaksuaika on 12kk, ja suurin mahdollinen maksuaika on 180 kk. Tässä palvelussa on myös kiireiselle opiskelijalle sopiva palvelu, jossa hoidat kaikki asiasi mobiililaitteella, vaikka välitunnin aikana. He tietenkin vaativat myös moitteetonta raha-asioiden hoitohistoriaa.

  Miten säästää 2000 euroa?

Etua

Kuten voimme huomata, vaihtoehtoja on erilaisia ja ehkä paras vaihtoehto on palvelu, joka vertailee lainoja usean eri palvelun välillä. Yksi tällainen palvelu on Etua ja heidän kauttaan tulet saamaan useita eri tarjouksia. Heillä on 16 pankin ja rahoitusyhtiön yhteistyöverkosto. Tämä tarkoittaa, että tulet saamaan useampia tarjouksia ja pystyt vertailemaan opiskelijalle 2000 euron lainoja usealta eri tarjoajilta. Myös hakemuksen onnistumisen mahdollisuus moninkertaistuu, koska yhden hakemuksen täyttämisellä tavoita useita eri luotontarjoajia. Tämän kaltaiset palvelut ovat usein opiskelijoille se paras vaihtoehto, koska muuten lainan haku voi loppua pariin kielteiseen päätökseen. Tällaisen vertailun avulla sinulla on aina huomattavasti paremmat mahdollisuudet edulliseen ja joustavaan lainaan.

Opiskelija ei enää ole vailla mahdollisuuksia lainaan. Käytä näitä vihjeitä hyväksesi ja tutki eri mahdollisuuksia, älä koskaan hätiköi ja älä koskaan ota lainaa turhuuksiin. Sinun pitää muistaa opiskelijaelämän rajoitukset ja varmistaa, että pystyt maksat myös takaisin.

Usein kysyttyä opiskelijoiden 2000e lainoista

Voiko opiskelija saada kulutusluottoa 2000 euroa?

Kyllä, opiskelija voi saada kulutusluottoa 2000 euroa, mutta lainan saaminen saattaa olla haastavampaa verrattuna esimerkiksi työssäkäyviin hakijoihin. Lainantarjoajat arvioivat hakijan maksukykyä ja luottokelpoisuutta, joten opiskelijan tulot ja luottotiedot vaikuttavat lainapäätökseen.

Onko opintolaina ainoa vaihtoehto opiskelijalle, joka haluaa lainata 2000 euroa?

Ei, opintolaina ei ole ainoa vaihtoehto. Opiskelija voi hakea myös pankkilainaa, vertaislainaa tai joustoluottoa. Kuitenkin opintolaina on usein edullisin vaihtoehto opiskelijalle, ja sen takaisinmaksu alkaa vasta opintojen päätyttyä.

Jaa tämä artikkeli