Annankatu 2 B, 00580 Helsinki
+358 20-224-1212-568

Vastuullisuus ja turvallisuus

Vastuullisuus lainatessa

Pyrimme aina tekemään oman osuutemme ja kannatamme vastuullista lainaamista. Toimimme hyvän luotonantotavan mukaisesti. Emme esimerkiksi myönnä lainoja sellaisille hakijoille, joilla on luottotiedoissaan maksuhäiriömerkintä, koska se usein vain johtaisi entistä pahempiin rahavaikeuksiin.

Emme myöskään myönnä lainoja muille, kuin täysi-ikäisille oikeustoimikelpoisille henkilöille. Suuria summia lainatessa, sekä myös lainaajasta riippuen saattaa ikäraja olla jopa 22 vuotta.

Lainanhakijan maksukyky myös selvitetään tarkasti, jotta asiakkaalle ei myönnettä liian suuria luottoja. Ylisuuret luotot nimittäin johtavat vääjäämättä ongelmiin maksujen kanssa

Lainaamista kannattaa harkita tarkasti ja suunnitella ennakkoon

Pikalainat ja käyttöluotot ovat suunniteltu yllättävään rahantarpeeseen. Niiden varaan ei tule suunnitella varsinaista kuukauden budjettia, koska lainarahalla eläminen ei ole kestävä tapa toimia. Jos kuitenkin lainaa tulee otettua, niin kannattaa tarkasti suunnitella summa ja maksuaika. Liian suuria lainoja tulee välttää ja maksuajan tulee olla riittävän pitkä, jotta kuukausittaiset lyhennykset eivät ole niin suuria, että rahaa ei jää muuhun elämiseen vaan kaikki menee lainan lyhentämiseen.

Koskaan ei myöskään kannata maksaa  vanhaa luottoa uudella luotolla, koska se johtaa lähes aina velkakierteeseen, joka saattaa helposti kasvaa todella suureksi.

Rahaongelmien välttäminen

Suunnittelu on aina ensiarvoisen tärkeää. On hyvä olla etukäteen tiedossa tulot ja menot, jotta osaa varautua tulevaan. Hyvä ja helppo tapa on pitää kuluista kirjaa, jos tuntuu siltä, että rahat aina katoavat jonnekkin. Kun on selkeästi ylhäällä, että mihin rahaa käyttää, niin silloin on säästäminen myös helpompaa.

Osamaksulla ei myöskään kannata ostaa mitään, ellei ole aivan pakko. Osamaksu tulee aina kallimmaksi, kuin kertasuoritus, koska siitä peritään korkoa. Mikäli on taipumusta heräteostoksiin, niin itseään psyykkaamalla ja keskittymällä niitäkin onnistuu välttämään.

Turvallisuus

Lainan hakeminen on täysin turvallista ja käytössä todella tehokas salaus, joka takaa sen, että tietoja ei ulkopuoliset näe. Niitä ei myöskään luovuteta ulkopuolisille tahoille. Tiedo kootaan rekisteriin ja tietojen käytöstä voi lukea lisää rekisteriselosteeseen liittyvästä kohdasta.

Viimeisin päivitys elokuu 22, 2018, 5:11 pm

x

Käytämme keksejä sivustollamme esimerkiksi liikenteen analysointiin ja sivuston parantamiseen.