Ekstraluotto

2847
Kokemuksia Extraluotosta
(Last Updated On: 24.3.2021)
Ekstraluotto
10€ -2100€
0 - 2 vrk
(4.5/5)
Ikäraja
21v
Minimitulot
Säännölliset tulot
Laina-aika
3kk -101kk
Aukioloajat
ma-pe 8 - 22
Korko
106% -706%
Email
Lainatyyppi
Kulutusluotto
Perustettu
2006

Ekstraluotto lainapalvelun kautta kätevästi, nopeasti ja joustavasti lainaa 2000 euron luottorajalla. Nosta omalle tilille sen mitä tarvitset, ja maksa takaisin kuten itsellesi parhaiten sopii! Kaikki  Ekstraluoton palvelussa tuotteet ovat laina lainoja ilman vakuuksia tai takaajia.

Lainan hakeminen Ekstraluotolta

Ekstraluoton tililuoton kokonaisluottolimiitti on 2100 euroa. Luotonsaaja on oikeutettu tekemään vapaasti nostoja tililleen määritellyn luottolimiitin puitteissa. Tehdyt nostot vähennetään käytössä olevasta luottolimiitistä. Halpaa laina haetaan normaaliin tapaan sähköisesti ja päätös tulee nopeasti. Lainaa voi hakea joka päivä kello 8 – 22, eli juuri silloin kun se parhaiten sopii.

Lainatuotteet

Tililuotto

Mikä on tililuotto?

Tililuotto eroaa muista lainatuotteista joustavuudellaan. Hakiessa tililuottoa, saa käyttöönsä 2100 euron luoton, jota voi nostaa tarpeiden mukaan. Koko summaa ei tarvitse ottaa kerralla käyttöön. Kuluja maksetaan vain nostamasta summasta. Tililuotto tunnetaan myös joustoluotto nimellä.

Korot & Kulut

Yksittäisen noston miniminostoraja on 10 euroa. Jokaisesta nostosta peritään nostoprovisiota 19 %. 2100 euron lainassa todellinen vuosikorko on vähintään 210,78 % ja enintään 706,42 %.

Todellinen vuosikorko esimerkiksi 800 euron luotolle 12 kuukauden maksuajalla on 238,71 %.

2100 euron luottorajalla nostovaraa Ekstraluotto lainapalvelusta
Helpot vaihtoehdot hakea lainaa Ekstraluotto palvelusta

Takaisinmaksu

Minimissään laina-aika on 1 kuukautta ja maksimissaan laina-aika on 101 kuukautta, mikäli laina nostetaan kertanostona.

Luoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä. Luoton minimilyhennys on 10 % laskutushetkellä avoinna olevasta saldosta, kuitenkin aina vähintään 50 euroa. Avoimen saldon ollessa alle 50 euroa, tulee lyhennyksen kattaa avoin saldo kokonaisuudessaan. Luoton nostoon liittyvistä sivukuluista, kuten matkapuhelimen käytöstä aiheutuneista maksuista, vastaa aina luotonsaaja.

Luoton nostot ja nostoprovisiot ovat korottomia niiden laskutusta seuraavaan eräpäivään saakka. Erääntyneelle osamaksusaldolle luotonsaaja on velvollinen maksamaan luottosopimuksen mukaisesti 8,9 % kuukausikoron, joka vastaa 106,8 % nimellistä vuosikorkoa. Saldoon sisältyy nostetun luoton määrä, luoton nostamisesta aiheutuneet nostoprovisiot ja kertynyt kuukausikorko. Kuukausikorko lasketaan kuukauden todellisten päivien mukaan. Korotonta maksuaikaa on keskimäärin 30 päivää. Lainan hakijalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 päivän kuluessa.

Edut & kampanjat

Ensimmäinen vippi on koroton vippi!

Ekstraluotolta saatu vippi voi olla myös koroton vippi. Kertamaksulla maksettavassa luotossa on maksuaikaa jopa 30 päivää. Mikäli asiakas maksaa vipin takaisin tuona aikana, niin kulutusluotto täysin koroton.

Mikäli asiakas maksaa vipin osamaksulla, niin hänellä on mahdollisuus käyttää markkinoiden pienintä lainanlyhennystä, mikä on ainoastaan 10 %. Osamaksulla maksettaessa asiakkaan korko on 0 % ensimmäiseen eräpäivään asti. Ekstraluotolta saatu vippi voi olla myös koroton vippi. Kertamaksulla maksettavassa luotossa on maksuaikaa jopa 30 päivää. Mikäli asiakas maksaa vipin takaisin tuona aikana, niin kulutusluotto on täysin koroton.

Mikäli asiakas maksaa vipin pitkällä maksuajalla, niin hänellä on mahdollisuus käyttää markkinoiden pienintä lainanlyhennystä, mikä on ainoastaan 10 %. Osamaksulla maksettaessa asiakkaan korko on 0 % ensimmäiseen eräpäivään asti.

Ekstraluotto tarjoaa myös ekstraa laina-aikaan, jos sinulle tulee yllättäviä maksumutkia matkaan.

Ekstraluotto tarjoaa vakuudettomat lainat myös tekstiviestillä
Lainaa tekstiviestillä yhtä helposti, kuin puhelimella Ekstraluotto sivustolta

Lainaehdot

Luotto voidaan myöntää vähintään 21-vuotiaalle, raha-asiansa hyvin hoitaneelle ja luottokelpoiselle Suomen kansalaiselle, jolla on toimiva julkinen matkapuhelinliittymä sekä Suomessa oleva postiosoite ja kiinteä asuinpaikka.

Ikärajat

Ikäraja on 21 vuotta.

Luottotiedot

Luotonantaja tarkistaa luotonhakijan henkilötiedot väestötietojärjestelmästä ja luottotiedot Bisnode Finland Oy:ltä. Luotonantajalla on oikeus hylätä luottohakemus syytä ilmoittamatta.

Tunnistautuminen

Kun haetaan lainaa netistä, tulee suorittaa vahva tunnistautuminen. Tähän vaaditaan joko mobiilivarmenne tai pankkitunnukset. Tunnistautuminen tapahtuu lainahakemuksen yhteydessä. Lisäksi tarvitset matkapuhelinliittymän, sillä toimitamme viestillä sinulle henkilökohtaisen PIN-koodin, jolla voit nostaa myöhemmin lainaa sekä kirjautua palveluun.

Muut vaatimukset lainan myöntämiselle

Luotonsaajan taloudellisen tilanteen todentamiseksi luotonantaja voi vaatia luotonsaajaa toimittamaan kopion palkkatodistuksesta tai tiliotteesta.

Tietoa Ekstraluotosta

Aukioloajat
ma – su 8 – 22
Asiakaspalvelu
Puh: 03 3399 3600 (vain pvm)
E-mail: [email protected]

Luotonantajana toimii J.W.-Yhtiöt Oy, Aleksanterinkatu 17 B, 15110 Lahti

Kokemuksia Ekstraluotosta

Palvelu toimii kiitettävällä nopeudella. Rahat saa tilille miltei samantien, jos oma pankki on joko Nordea, Osuuspankit, Danske Bank, Aktia, Paikalliset Osuuspankit, Säästöpankit tai S-Pankki. Ekstraluoton hyvä puoli on se, että se toimii vähän niin kuin luottokortti. Käytät sen verran kuin tarvitset – ja sinulla on aina 2100 euron puskurirahasto takataskussasi. Tarjonta ja lainatuote on selkeä. Siinä ei ole mitään sen kummempaa kikkailua. Plussaa tulee ehdottomasti joustavasta tavasta antaa ekstraa myös maksuaikaan. Toinen hyvä puoli on Ekstralainan tarjoama mahdollisuus maksaa korottomasti kertalaakista ottamansa laina pois.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here