Rahoitu

4318
Kokemukset Rahoitu Lainapaikasta
(Last Updated On: 24.3.2021)
Rahoitu.fi
2000€ -60000€
0 - 2 vrk
(3.9/5)
Ikäraja
20v
Minimitulot
Kyllä
Laina-aika
12kk -180kk
Aukioloajat
Korko
4.5% -20%
Email
Lainatyyppi
Lainapalvelu
Perustettu
2017

Rahoitu.fi auttaa suomalaisia talouden pulmatilanteissa ja löytää kätevästi yhdellä hakemuksella sinulle sen parhaan vakuudettoman lainan. Se tarjoaa lainaa jopa 60 000 euroon asti. Kyseessä on kulutusluotto. Kulutusluotto on yleinen termi lainalle, joka on tarkoitus käyttää kulutukseen. Useimmiten kulutusluottoja otetaan erilaisten hankintojen rahoittamiseksi tai yllättävien menojen kattamiseksi. Esimerkiksi autolaina, lomalaina ja remonttilaina ovat kulutusluottoja.

Lainan hakeminen

Lainan hakeminen tapahtuu heidän verkkosivuilta nopeasti ja näppärästi. Kirjautumalla turvalliseen OmaRahoitu.fi-palveluun voi vertailla lainatarjouksia ja päättää itse, minkä lainan hyväksyy. Kokenut ja asiakaslähtöinen henkilökunta tarjoaa henkilökohtaista palvelua ja auttaa lainanhakuprosessissa myös puhelimitse numerossa 03-4109 2000.

Rekisteröityessään käyttäjä valitsee itselleen käyttäjätunnuksen ja saa alustavan salasanan tekstiviestinä puhelinnumeroonsa. Käyttäjä voi muuttaa salasanan extranet-palvelussa. Käyttäjä on vastuussa salasanan huolellisesta säilyttämisestä ja salassapidosta sekä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksillaan tapahtuvasta asioinnista.

Lainatuotteet

Rahoitu.fi tarjoaa lainaa 2000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Se ei nimillä eikä termeillä kikkailla, vaan tuote on nimeltä: Laina.

Esimerkki lainan kustannuksista:

 • Lainasumma: 10 000 €
 • Takaisinmaksuaika: 5 vuotta
 • Laskutuslisä: 5 €
 • Avausmaksu: 95 €
 • Nimelliskorko: 12,60 %
 • Todellinen vuosikorko: 14,9 %
 • Lainan kokonaiskustannus: 13 958 €
 • Kuukausierä: 233 €
Yhdelllä hakemuksella monta lainatarjousta - Rahoitu.fi
Lainalaskuri auttaa löytämänä parhaat lainat Rahoitu.fi palvelusta

Lainojen yhdistäminen

Rahoitu.fi tarjoaa myös lainojen yhdistämisen mahdollisuutta. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa käytännössä sitä, että useampi pienempi laina maksetaan pois yhdellä uudella lainalla. Useamman lainan tai laskun maksaminen on monesti huomattavasti kalliimpaa ja työläämpää. Useiden samanaikaisesti maksettavien laskujen kohdalla voi helposti käydä inhimillisiä unohduksia esimerkiksi eräpäivien tai summien kanssa, jotka aiheuttavat ylimääräistä päänvaivaa ja selvittelyä.

Lainojen yhdistäminen ratkaisee tämän ongelman, sillä maksat vain yhtä lainaa, joka on huomattavasti helpompi hoitaa.

Lisäksi jokainen laina ja lasku kerryttää jatkuvasti korkoja ja kuluja, kun taas lainojen yhdistäminen niputtaa pienemmät kalliit lainat yhdeksi kokonaisuudeksi, jolloin maksetaan jatkossa vain yhtä lainaa  ja näin ollen vain yhden lainan korkoa ja kuluja. Lainojen yhdistäminen vaikuttaa siis positiivisesti niin talouteesi kuin myös ajankäyttöösi.

Korot & kulut

 • Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen.
 • Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5 %.
 • Laskutuslisä: 5 €
 • Avausmaksu: 95 €

Takaisinmaksu

Rahoitu.fi:ssä voit valita hakemuksessasi lainan takaisinmaksuajaksi 1 – 15 vuotta. Takaisinmaksuaika vaikuttaa lainan kuukausierän suuruuteen. Mitä pidemmän takaisinmaksuajan valitset, sitä pienempi on kuukausieräsi. Toisaalta pitkällä laina-ajalla korkokustannuksia kertyy enemmän. Voit etsiä sopivaa takaisinmaksuaikaa myös sivuillamme olevan lainalaskurin avulla. Pankit saattavat tehdä tarjouksia myös eri lainasummalle ja laina-ajalle kuin olet toivonut.

Lainaehdot

Hakiessaan lainaa hakija suostuu siihen, että lainahakemukseen saatu luottopäätös voidaan lähettää sähköisesti käyttäjän antamaan sähköpostiosoitteeseen.

 • Käyttäjä hyväksyy sen, että Salus Group ja luottotarjouksen antaja tarkistaa/tarkistavat käyttäjän luottotiedot Bisnode D&B Finland Oy:n kautta tai muuten Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekisteristä ja myös luovuttavat käyttäjän tietoja Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämään luottotietorekisteriin, ja että käyttäjän ilmoittamat työnantajatiedot voidaan tarkistaa ilmoitetulta työnantajalta sekä suorittaa puhelinnumerotarkistus.

Siltä osin kuin tarkistukset tekee Palveluntarjoaja, käyttäjä antaa suostumuksensa siihen, että Palveluntarjoaja voi luovuttaa tiedot tarkistusten tuloksista yhteistyöluotonantajille.

2000 - 60000 euroa edullista lainaa Rahoitu.fi palvelusta
Rahoitu.fi tarjoaa vakuudettomat lainat helposti ja nopeasti 2000 eurosta alkaen

Ikärajat

Tämän tiedon he ovat hyvin kätkeneet, mutta suomalaisten lakien puitteissa se on vähintään 18 vuotta.

Luottotiedot

Hakijan on syytä huomata, että yhteistyöluotonantajat eivät lähtökohtaisesti myönnä lainaa, mikäli käyttäjällä on maksuhäiriömerkintöjä. Nämä siis tarkistetaan automaattisesti jokaisen kohdalla.

Tunnistautuminen

Tunnistautuminen tapahtuu sähköisesti.

Muut vaatimukset lainan myöntämiselle

Hakiessaan lainaa käyttäjän tulee huolehtia omien tulojensa tarkan määrän sekä tärkeimpien elinkustannusten selvittämisestä, jotta käyttäjä voi laskea itselleen sopivan kokoisen kuukausittaisen maksuerän hakemalleen luoton määrälle. Vaivaton tapa on käyttää esimerkiksi Kuluttajaviraston sivuilla annettuja ohjeita omien elinkustannusten arviointiin (www.kuluttajavirasto.fi).

Lainan takaisinmaksuaika vaikuttaa lainan kuukausilyhennyksen määrään sekä lainan todellisen vuosikorkoon.

Edullisesti lainaa jopa 60000e Rahoitu palvelusta
Helppo ja nopea lainahakemus Rahoitu palveluun, ja luotto on pian tilillä

Tietoa Rahoitu.fi:stä

Rahoitu.fi on perustettu palvelemaan suomalaisia kuluttajia. Rahoitu.fi auttaa löytämään ja vertailemaan juuri sen parhaan mahdollisen lainan. Palvelu auttaa sinua sekä juuri sinulle parasta mahdollista lainanmyöntäjää löytämään toisenne – jotta hetkellinen rahantarpeesi häviää.

Rahoitu.fi:n yhteistyökumppanit ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä ja heillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä. Heille on myös myönnetty oikeus käyttää Avainlippu-tunnusta.

Oy Salus Group Ab Malminrinne 1B
00180 Helsinki
Puh: +358341092000
S-posti: [email protected]

Y-tunnus 2765805-6

Kokemuksia Rahoitu.fi:stä

Rahoitu.fi tunnetaan mukavan joustavana ja nopeana paikkana hakea lainaa. Ihan pieniä pikavippejä paikka ei myönnä, sillä minimi on 2000 euroa. Kiitosta täytyy antaa heidän sivujensa yleisinformaatiolle, vinkeille ja esimerkeille. Niistä on käytännössä kovasti apua jokaiselle, joka on ensimmäisen kerran lainanhakumatkalla. Se, että Rahoitu.fi tarjoaa yhtä lainatuotetta, tekee asioinnista helppoa ja nopeaa, kun ei tarvitse kikkailla nimikkeillä.

ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Kokemuksia
9.3

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here