Instabank

3001
Instabank kokemuksia
(Last Updated On: 24.3.2021)
InstaBank
500€ -50000€
1 vuorokausi
(2.9/5)
Ikäraja
23v
Minimitulot
20 000 euroa vuodessa
Laina-aika
1kk -15kk
Aukioloajat
Korko
7.99% -19.99%
Email
Lainatyyppi
Joustavaa kulutusluottoa
Perustettu
2018

InstaBank on norjalainen nettipankki, joka tarjoaa lainaa ja säästötiliä arjen tarpeisiin sekä mahdollisuuden aiempien lainojen uudelleenjärjestelyyn. Lainaa saa 500 eurosta 50 000 euroon asti. Pankki tarjoaa joustoluottoa, kulutusluottoa, lainan yhdistämisen mahdollisuuksia ja säästötiliä.

Lainan hakeminen InstaBankista

Lainan hakeminen tapahtuu InstaBankin verkkopalvelun kautta näppärästi täyttämällä lainalomake. Vastaus tulee mukavan nopeasti ja myönteisen päätöksen jälkeen rahatkin on tilillä ihan kohta.

Lainatuotteet

Joustoluotto

Joustava laina on InstaBankin myöntämä vakuudeton laina, jolla on joustava ennalta määrittelemätön takaisinmaksuaika, jossa lainasummaa on mahdollisuus käyttää vapaasti myönnetyn lainakehyksen puitteissa.

Joustoluotossa lainan takaisinmaksutapa on joustava. Siinä maksetaan kulut ja korot vain käytössä olevan lainasumman mukaisesti. Laina maksetaan takaisin joustavasti omassa tahdissa ja sen mukaisesti miten taloustilanne kulloinkin sallii.

Lainojen yhdistäminen

InstaBank tarjoaa jälleenrahoitusta lainoillesi. Tämä sopii niille, jotka haluavat saada taloutensa täyteen hallintaansa lainojen yhdistämisen kautta. Lainojen jälleenrahoituksen avulla voi yhdistää luottokorttivelat ja muut pienlainat yhdeksi lainaksi, jolloin voi saada taloutensa paremmin hallintaansa. Todennäköisesti tämä tarkoittaa matalampaa korkoa ja parempia ehtoja ottamalla uuden lainan, jolla maksaa takaisin aiempia velkoja ja pienlainoja.

Kulutusluotto

InstaBankin kulutusluotto mukautuu jokaisen taloustilanteeseen. Sille voi valita joko joustavan tai kiinteisiin maksueriin perustuvan takaisinmaksutavan.

Lainaesimerkki:

Lainasumma: 10 000 euroa
Laina-aika: 10 vuotta
Maksueriä: 120
Todellinen vuosikorko: 15,39 %
Nimelliskorko: 13,49 %
Kulut: 8 975 euroa
Yhteensä: 18 975 euroa
Kuukausierä: 157 euroa

Säästötili

InstaBankista säästötili tarjoaa 0,8 % koron ensimmäisestä eurosta jopa 100 000 euroon. Tilillä ei ole nostorajoituksia eikä määräaikaa. Säästötilin avulla saa yksinkertaisesti helpomman ja kannattavamman arjen. Ei määräaikaa talletuksille. Ei nostorajoituksia. Ei maksuja nostoista tai tilisiirroista. Ei minimirajaa talletettavalle summalle. InstaBank kuuluu Norjan talletussuojan piiriin ja tästä johtuen talletuksille saa suojan 100 000 euroon asti.

Säästötilin saadakseen tulee täyttää hakukolomake InstaBankin sivuilla. Tämän jälkeen sähköpostiin tulee vahvistus välittömästi. Vahvistuksessa on linkki sähköistä allekirjoitusta varten. Sopimus allekirjoitetaan pankkitunnuksilla.

Lainojen korot & kulut

Nimelliskorko: 7,99 – 19,99 %
Avausmaksu: 0 – 60 euroa*
Kuukausittainen tilinhoitomaksu: 5 euroa

*Avausmaksu määräytyy valitsemasi lainasumman perusteella.

Etsi itsellesi paras laina helposti Instabankin lainahaun avulla
Lainalaskurin avulla voit tarkistaa eri lainojen hintoja ja kuluja Instabank palvelusta

Takaisinmaksu

Takaisinmaksuaika on joko Joustava tai 3 – 15 vuoden laina-aika. Kuukausittaiseksi maksueräksi on valittavissa joko joustava tai kiinteä erä.

Edut

Etuihin voitanee laskea se, että pelkän pikavipin lisäksi pankki tarjoaa myös säästämisen mahdollisuutta. Sen säästötilin korko on 0,8 prosenttia – ja se on tänä päivänä ihan kohtuullinen, jopa omien sanojensa mukaan yksi parhaista.

Lainaehdot

Voit hakea lainaa InstaBankista, jos olet täyttänyt 23 vuotta, sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä, vuotuiset bruttotulosi ylittävät 20 000 euroa eikä valitsemasi takaisinmaksuaika ylitä 80 vuoden ikääsi.

Ikärajat

Hakijan on oltava 23 vuotta täyttänyt.

Luottotiedot

InstaBank tarkistaa laina-asiakkaan luottotiedot. Lainanantaja käyttää luottotietojen tarkistamiseen Asiakastieto Oy:tä, Bisnode Finland Oy:tä ja/tai muita lainanantajan erikseen ilmoittamia luottorekistereitä.

Tunnistautuminen

Tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla.

Instabank Tietoa Lainasta

Tietoa lainayrityksestä

InstaBank on perustettu vuonna 2016, koska he halusivat luoda modernin nettipohjaisen pankin. He lupaavat toimia vastuullisesti ja olla tuotteillaan kilpailukykyisiä perinteisten pankkien kanssa. He tarjoavat nykyihmisen tarpeisiin mutkattoman tavan asioida. Toimimalla pelkästään verkossa, he pyrkivät pitämään kulunsa alhaisina ja tarjoamaan asiakkailleen palveluja kilpailukykyiseen hintaan. ”Haluamme olla pieni arjen raha-asioihin erikoistunut pankki, joka ymmärtää tarpeitasi. Siksi olemme keskittyneet helppoihin, joustaviin ja reiluihin tuotteisiin.”

InstaBank on Norjassa rekisteröity pankki, jonka pääasiallinen toiminta on pankki- ja rahoitustoiminta, jonka Norjan valtiovarainministeriö on hyväksynyt paikallisen pankki- ja rahoituslainsäädännön puitteissa. InstaBankin toimintaa Suomessa valvoo luonnollisestikin valtuuksien puitteissa Finanssivalvonta.

InstaBank ASA
Drammensveien 175
0277 Oslo
Norja

[email protected]
+358 75 3266 170 (mpm/pvm)

Kokemuksia Instabankista

Lupaukseensa ”Tarjoamme lainaa ilman vakuuksia nopeasti netin kautta”, InstaBank tuntuu vastanneen kiitettävän hyvin. Palvelua kehutaan kovasti ja nopeudesta ropisee pisteitä. Tässä kovin kilpailussa nettipankkien maailmassa InstaBank ansaitsee kyllä isot plussapisteet tavastaan kommunikoida nettisivuillaan. Se on jotenkin onnistuneen inhimillinen ja asiakkaitaan lähellä. Se oikeasti puhuttelee.

Se, että takaisinmaksujärjestelmä joustaa hakijan elämäntilanteen mukaan, on aina mukavaa. Säästötilin talletuskorko on yksi markkinoiden parhaimmista. Ikärajan suhteen pankki on suhteellisen vaativa: hakijan pitää olla 23 vuotta ja toivotun laina-ajan päättyessä alle 80.

ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Kokemuksia
5.8

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here