Eurolimiitti

4124
Eurolimiitti Kokemuksia
(Muokattu: 24.3.2021)
Eurolimiitti
10€ -3000€
0 - 2 vrk
(3.6/5)
Ikäraja
21v
Minimitulot
Säännölliset tulot
Laina-aika
3kk -56kk
Aukioloajat
ma-pe 8 - 22
Korko
0% -138.45%
Email
Lainatyyppi
Joustoluotto
Perustettu
2016

Eurolimiitti on suomalainen lainapalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen tililuottoa aina 3000 euroon asti. Tai VIP-asiakkaille jopa lainaa 4000 euroa. Luotonsaaja on oikeutettu tekemään vapaasti nostoja tililleen määritellyn luottolimiitin puitteissa. Tehdyt nostot vähennetään käytössä olevasta luottolimiitistä.

Hyödynnä siis yksi halvin pikalaina, joka netistä on haettavissa!

Lainan hakeminen Eurolimiitiltä

Eurolimiitiltä lainan hakeminen on nopeaa ja joustavaa. Se tapahtuu internetissä heidän sivuillaan täyttämällä hakemuskaavake. Eurolimiitti myöntää myös edullista lainaa 2000 euron summalle maanantaista sunnuntaihin kello 8 – 22.

Lainatuotteet

Tililuotto on Eurolimiitin tarjoama lainatuote.

Mikä on Eurolimiitin tililuotto?

Luoton avauspalkkio ja tilinhoitomaksu 0 €
Nostokulu 15%
Nimellinen vuosikorko 71,88 %
Minimikuukausilyhennys 10 % lainasaldosta, kuitenkin vähintään 50 €
Minimilaina-aika on 3 kuukautta ja maksimilaina-aika on 56 kuukautta
Todellinen maksimi vuosikorko on 435,03 %
Korotonta maksuaikaa ensimmäiseen eräpäivään asti

Esimerkki tililuotosta:

Luoton määrä: 3000 €
Toimituspalkkio: 450 €
Yhteensä: 3450 €
Kuukausierä: 345 €

Nostokulu 15 %, nimellinen vuosikorko 71,88 %. 3000 euron lainalle todellinen vuosikorko on 138,45% ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 4656,47 €, mikäli asiakas nostaa kerralla 3000 € ja maksaa sen takaisin tasaerälyhennyksin 12 kk maksuajalla.

Korot & kulut

Eurolimiitin tililuotossa ei ole kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua. Luotonsaaja maksaa luottoa käyttäessään nostoprovision, joka on 15 % kulloinkin nostettavasta summasta.

  • Hinnasto Korot ja kulut
    Nostokulu 15 %
    Nimelliskorko 71,88 %
  • Lisäpalvelut Maksuvapaa kuukausi            30 €
    Lyhennysvapaa kuukausi       20 €
    Paperilasku     3 €
Käytä lainahakua sopivan luoton löytämiseen Eurolimiitti palvelusta
Lainahaku näyttää Eurolimiitti luoton kulut ja kustannukset vaivattomasti

Takaisinmaksu

Luoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä. Luoton minimilyhennys on 10 % laskutushetkellä avoinna olevasta saldosta, kuitenkin aina vähintään 50 euroa. Avoimen saldon ollessa alle 50 euroa, tulee lyhennyksen kattaa avoin saldo kokonaisuudessaan. Luoton nostoon liittyvistä sivukuluista, kuten matkapuhelimen käytöstä aiheutuneista maksuista, vastaa aina luotonsaaja.

Luoton nostot ja nostoprovisiot ovat korottomia niiden laskutusta seuraavaan eräpäivään saakka. Erääntyneelle osamaksusaldolle luotonsaaja on velvollinen maksamaan luottosopimuksen mukaisesti 5,99 % kuukausikoron, joka vastaa 71,88 % nimellistä vuosikorkoa. Saldoon sisältyy nostetun luoton määrä, luoton nostamisesta aiheutuneet nostoprovisiot ja kertynyt kuukausikorko. Kuukausikorko lasketaan kuukauden todellisten päivien mukaan. Korotonta maksuaikaa on keskimäärin 30 päivää.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko ja esimerkkilaskelma:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko muodostuu nostoprovisiosta ja luottokorosta.

Minimi laina-aika on 1 kuukautta ja maksimi laina-aika on 56 kuukautta, mikäli laina nostettaisiin kertanostona. Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko esimerkiksi 3000 euron luotolle 12 kuukauden maksuajalla on 138,45 %. 3000 euron lainassa todellinen vuosikorko on vähintään 122,56 % ja enintään 435,03 % maksuajasta riippuen.

Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 päivän kuluessa.

Edut & kampanjat

Maksuvapaa kuukausi

Jokaisella on mahdollisuus kolmen maksuvapaan kuukauden käyttöön kalenterivuoden aikana määrättyjen edellytysten täytyttyä. Maksuvapaa kuukausi tarkoittaa vapautumista seuraavaksi erääntyvän lyhennyserän suorittamisesta yhden maksueräkuukauden osalta kokonaan. Maksuvapaan käytön vuoksi maksamatta jäävä lyhennyserä siirtyy kuluineen ja korkoineen vaikuttamaan seuraavien maksuerien suuruuteen, jotka riippuvat käytetyn lainan kokonaismäärästä. Palvelu on maksullinen ja sen voi aktivoida internetissä luotonantajan tarjoamassa verkkopalvelussa.

Lyhennysvapaa kuukausi

Sinulla on mahdollisuus kolmen lyhennysvapaan kuukauden käyttöön kalenterivuoden aikana määrättyjen edellytysten täytyttyä. Lyhennysvapaan kuukauden maksuerä koostuu ainoastaan kuukauden aikana kertyneestä korosta ja lisäpalveluiden kuluista. Palvelu on maksullinen ja sen voi aktivoida internetissä luotonantajan tarjoamassa verkkopalvelussa.

Luottorajan korotus 4000 euroon

Kun homman hoitaa hyvin, sinulla on mahdollisuus korottaa luottoraja 4000 euroon määrättyjen edellytysten täytyttyä. Kun luottorajan korotus on otettu käyttöön, se tulee voimaan heti. Palvelu on maksullinen ja sen voi aktivoida internetissä luotonantajan tarjoamassa verkkopalvelussa.

Eurolimiitti 1
Edulliset korot ja matalat kulut Eurolimiiitti luottopalvelusta

Lainaehdot

Eurolimiitti voi myöntää luoton vähintään 21-vuotiaalle, raha-asiansa hyvin hoitaneelle ja luottokelpoiselle Suomen kansalaiselle, jolla on toimiva julkinen matkapuhelinliittymä sekä Suomessa oleva postiosoite ja kiinteä asuinpaikka.

Ikärajat
Ikäraja on 21 vuotta.

Luottotiedot

Luotonantaja tarkistaa luotonhakijan henkilötiedot väestötietojärjestelmästä ja luottotiedot Bisnode Finland Oy:ltä. Luotonantajalla on oikeus hylätä luottohakemus syytä ilmoittamatta.

Luotonsaajan taloudellisen tilanteen todentamiseksi luotonantaja voi vaatia luotonsaajaa toimittamaan kopion palkkatodistuksesta tai tiliotteesta.

Luotonsaaja antaa suostumuksensa luotonantajalle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja. Luotonantaja luovuttaa luotonsaajaa koskevia tietoja Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämään kyselyjärjestelmään kuuluville muille luotonantajille.

Tunnistautuminen

Tunnistautuminen tehdään mobiilivarmenteella. Tunnistautuaksesi mobiilivarmenteella käytä Osuuspankin palvelua riippumatta omasta pankistasi.

Tietoa Lainayrityksestä

J.W.-Yhtiöt Oy on jo vuodesta 2006 toiminut täysin suomalaisomisteinen rahoitusyritys. Se on palvellut satojatuhansia suomalaisia kuluttajia heidän rahoitustarpeissaan.  Se on auki 365 päivänä vuodessa – nopeasti ja ystävällisesti.

Yhteystiedot

Yritys
J.W.-Yhtiöt Oy
Aleksanterinkatu 17 B
15110 LAHTI
Y-tunnus: 1742521-6

Aukioloajat
ma – su 8 – 22

Kokemuksia Eurolimiitistä

Eurolimiitti on sukkela yhden tuotteen talo, mikä tekee asioinnista helppoa. Sen tarjoama tililuotto on selkeä, ja siinä on se hyvä puoli, että kukin voi nostaa lainasaldonsa puitteissa kulloinkin tarvitsemansa summan. Eli sukanvarressa on aina sievoinen lainaraha, jos akuutti tilanne sattuu kohdalleen ja jos piikki ei ole maksimiin asti käytetty. Kun maksunsa hoitaa hyvin huolellisesti Eurolimiitillä, saa luoton nostettua 4000 euroon asti. Lainaa saa viikon jokaisena päivänä aina iltakymmeneen asti. Ei siis sovi yökyöpeleille.

ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Kokemukset
7.4

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here