Nopsalaina

4470
Kokemuksia Nopsalainan palveluista
(Muokattu: 19.10.2022)
Nopsalaina
2000€ -4000€
0 - 3 vrk
(3.8/5)
Ikäraja
22v
Minimitulot
1200 euroa kuukaudessa
Laina-aika
6kk -120kk
Aukioloajat
Maanantai - Perjantai 9 - 17
Korko
32.03% -32.03%
Email
Lainatyyppi
Kulutusluotto
Perustettu
2011

Nopsalaina on nimensä mukaisesti erittäin nopea lainapalvelu. Tämä rahoitusyhtiö on hyvä vaihtoehto sinulle, kun haluat lainaa 2000 – 20 000 euroa.

Nopsalaina

Palvelun kautta voit saada suurempaa tai pienempää lainaa joustavalla 6 – 120 kuukauden maksuajalla. Lainapalveluiden vuosikorko on alkaen 8.9% ja se määräytyy henkilökohtaisesti. Kyseessä on siis myös koroiltaan varsin varteenotettava edullinen pikalainapaikka.

Nopsalainan verkkopalvelussa voit tehdä helpon ja nopean verkkohakemuksen, jonka jälkeen saat luottopäätöksen ja lainasumman käytännössä välittömästi. Luottopalvelun kautta saat tarvittaessa myös henkilökohtaista neuvontaa suoraan laina-asiantuntijalta.

 • Ikäraja 22 vuotta
 • Lainasummat 2000 – 20 000 euroa
 • Laina-aika 6 – 120 kuukautta
 • Vuosikorko alk. 8.9%
 • Nopea ja joustava palvelu
Hae lainaa Nopsalainalta

Lainat tilille jopa alle 15 minuutissa – valitse Nopsalaina, kun haluat edullista ja nopeaa lainaa 2000 euroa tai enemmän!

Lainaa järkevillä ehdoilla – Nopsalaina.fi

Nopsalaina on suomalainen lainapalvelu, jonka kautta järjestät itsellesi lainan kuin lainan järkevillä ehdoilla. Lainojen laina-aika on sovittavissa jopa 120 kuukauden mittaiseksi ja maksimi

Nopeaa apua rahapulaan - Nopsalaina
Nopsalaina on suomalainen lainapalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen lainaa loistavilla ehdoilla.

lainasumma on huikeat 20 000 euroa. Yli 10 000 euron lainoihin tai yli 72 kuukauden maksuaikaan tarvitaan yhteishakija.

Lainaa palvelusta voi hakea kuka tahansa yli 22-vuotias henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi hakijan tulee asua vakituisesti Suomessa tai olla Suomen kansalainen. Lisäksi hakijan säännöllisten tulojen tulee olla lainaa edeltäviltä kuukausilta vähintään 1200 euroa / kuukausi.

Lainojen kulut muodostuvat sopimuspalkkiosta, tilinhoitomaksusta ja koroista. Nopsalainan korot ovat yleensä 8.9 – 20% väliltä, joka on aina hakijakohtaista. Koron suuruus riippuu muun muassa lainasummasta, laina-ajasta sekä hakijan tuloista ja maksukyvystä. Jos sinulla on merkittävät tulot ja haluat pientä lainaa lyhyellä maksuajalla, niin voit odottaa alhaisia korkoja. Jos taas haluat tuloihisi nähden suurta lainaa pidemmällä maksuajalla, niin joudut todennäköisesti maksamaan hieman suurempaa korkoa.

Sopimuspalkkio menee puolestaan suoran lainasumman mukaan. Alle 2500 euron lainoihin palkkio on 95€, 2500 – 3999 euron lainoihin 145€ ja yli 4000 euron lainoihin 195€. Vaikka sopimuspalkkiot voivat tuntua suurilta, niin sitä ne eivät kuitenkaan käytännössä ole. Sopimuspalkkion verran voit säästää nopeasti esimerkiksi rahoituspalvelun alhaisempien korkojen ansiosta.

Lisäpalvelut jokaiseen tarpeeseen

Pakollisten kulujen lisäksi Nopsalaina tarjoaa erilaisia lisäpalveluita kiinteillä hinnoilla. Näistä voi olla apua esimerkiksi maksuvaikeuksien tai yllättävien kulujen kohdalla sekä, jos haluat esimerkiksi suunnitella maksuaikataulun uudestaan.

Uudesta maksuaikataulusta Nopsalaina veloittaa 20 – 50 euroa, joka riippuu lainapääoman suuruudesta. Tarvittaessa myös muiden sopimusten muuttaminen onnistuu 60 euron korvausta vastaan. Maksuaikataulun muuttamiseen voi olla monia syitä. Jollekin se voi olla palkkapäivän muuttuminen, kun taas toinen voi näin mukauttaa maksuerät sopivan suuruisiksi. Tämän lisäksi korvausta vastaan on mahdollista lykätä maksupäivää tai muuttaa takaussitoumusta.

Nopsalainaa haet helpoiten verkkohakemuksella

Nopsalainan hakeminen on palvelun nimenmukaisesti erittäin nopeaa ja sitä haet helpoiten simppelillä verkkolomakkeella. Verkkohakemus on todella helppo täyttää ja siinä kysytään ainoastaan lainan ja lainaajan perustiedot.

hakemukseen täytät ensin haettavan lainasumman, kuukausierän ja laina-ajan, joiden valintaan saat apua muun muassa helposti käytettävästä lainalaskurista tai suoraan palvelun laina-asiantuntijalta. Kun olet päättänyt, kuinka suurella lainalla pärjäät, niin sinun tulee täyttää ainoastaan perustiedot itsestäsi, kuten nimet, henkilötunnus, sähköposti, puhelinnumero, siviilisääty ja esimerkiksi koulutus.

Tämän jälkeen sinulta pyydetään arvio kuukausittaisista nettotuloista (käteen jäävä osuus) ja tulonlähde. Kannattaa huomioida, että tulot kannattaa kertoa mahdollisimman totuudenmukaisesti, sillä hieman lainasummasta riippuen, rahoitusyhtiö voi tarvittaessa kysyä sinulta esimerkiksi liitteeksi aikaisempia palkkakuitteja.

Tulojen jälkeen ilmoitat vielä nykyiset avoimet velkasi ja taukset, jonka jälkeen lähetät tiedot eteenpäin. Kun hakemus on kokonaisuudessaan täytetty ja lähetetty, niin tulet saamaan vastauksen käytännössä välittömästi. Jos kaikki tiedot on täytetty oikein ja sinulle myönnetään laina, niin saat myös lainasumman käyttöösi vain hetkessä.

Luottokortti vai Nopsalaina?

Usein henkilöt hakevat automaattisesti luottokorttia, vaikka siihen ei ole aina syytä. Usein luottokortin mukana tulee ainoastaan turhia kustannuksia ja elämä ei sen ansiosta helpotu lainkaan. On ymmärrettävää, että esimerkiksi kalliimpiin ostoksiin kuten huonekaluihin, televisioon, kodinkoneisiin tai etelänmatkaan normaalit kuukausitulot eivät aina riitä. Nämä voit kuitenkin maksaa luottokortin sijasta tarvittaessa esimerkiksi näppärällä Nopsalainalla.

Mikä siinä on sitten parempaa?

Nopsalaina, Ostosraha, Credit24 ja muut vastaavat palvelut voivat tulla huomattavasti luottokorttia edullisemmaksi erityisesti, jos tarvitset lainaa vain satunnaisesti. Usein luottokorttien yhteydessä sitoudut maksamaan jatkuvia kuukausi- tai vuosimaksuja, joista voi kertyä huomattavia summia ja parissa vuodessa. Tililuoton tai osamaksun kohdalla maksat puolestaan ainoastaan siitä lainasummasta, joka on käytössäsi kyseisen kuukauden aikana. Jos et tarvitse lainaa, niin myöskään korot, laskutuslisät ja muut maksut eivät juokse.

Toisaalta Nopsalainan kaltaiset palvelut ovat myös erittäin turvallisia käyttää. Ja nyt en tarkoita siis huippumodernia SSL-salausta tai muita varmennuksia, vaan kyse on yksinkertaisesti siitä, ettet joudu kantamaan fyysistä korttia aina mukanasi. Luottokortin kadotessa käytännössä kuka tahansa voi poimia sen maasta ja tehdä pieniä ostoksia verkossa tai kivijalkaliikkeissä, joita sinä joudut myöhemmin selvittämään. Toisaalta, jos kadotat kortin, niin joudut olemaan myös pahimmassa tapauksessa ilman rahaa jopa päiviä.

Nopsaluottoa et voi kadottaa tai hukata. Palvelu on aina käytössäsi, olitpa sitten Suomessa tai ulkomailla. Vaikka hukkaisit puhelimet ja tietokoneet, niin voit aina lainata kaverin puhelinta tai vaikkapa kannettavaa tietokonetta viereisestä kahvilasta.

Vältä maksuongelmat ja lainaa järkevästi

Nykyisin erilaisten lainojen yleistyessä, myös erilaiset maksuvaikeudet ovat yleistyneet. Tosin suurin osa näistä vaikeuksista olisi ollut helposti ennakoitavissa ja siten vältettävissä kokonaan. Tästä syystä lainan takaisinmaksu on ensisijaisen tärkeää ennen lainasopimuksen hyväksymistä. Maksuvaikeudet tulevat lisäksi vain harvoin varoittamatta ja niihin viittaavia merkkejä on olemassa lukuisia.

Jos tunnistat itsestäsi seuraavia piirteitä, niin ole erityisen tarkkana lainanottamisen kanssa:

 • Joudut ottamaan lainaa joka kuukausi
 • Teet usein kalliita ostoksia, joihin sinulla ei oikeasti ole varaa
 • Ostat usein tuotteita osamaksulla hetken mielijohteesta
 • Olet useamman lainan takaajana
 • Perheessäsi on riippuvuutta esimerkiksi uhkapeleihin, huumeisiin tai alkoholiin
 • Perheeseen on tulossa lapsia tai muita yllättäviä kulueriä
 • Siirrät laskujen maksamista aina kuin se on mahdollista
 • Joudut säästämän ruoasta, koska ostat tarpeettomia asioita

Edelliset kohdat eivät ole välttämättä este lainaamiselle kokonaisuudessaan, mutta niiden täyttyessä kannattaa olla poikkeuksellisen tarkkana maksusuunnitelmaa tehdessä. Pyri miettimään yksityiskohtaisesti, kuinka voit todellisuudessa maksaa lainasumman takaisin ja ota huomioon erilaiset yllättävät kulut. Kun olet tehnyt itsellesi suunnitelman, niin pysy siinä! Älä tee poikkeuksia, jos niitä ei ole pakko tehdä.

Maksuvaikeudet ja niiden ratkominen

Yllättäviä kuluja voi aina tulla tai elämäntilanteet muuttua niin pahasti, että maksuvaikeudet ovat suunnittelusta huolimatta väistämättömiä. Silloin ei tosin kannata jäädä vain paikoilleen, vaan on aika toimia.

Jos maksuvaikeudet yllättivät, niin:

 • Ota yhteyttä rahoituspalvelun asiakaspalveluun ja neuvottele uudesta maksuaikataulusta
 • Jos kyse on vain yhden laskun myöhästymisestä, niin se onnistuu lisäkulua vastaan
 • Pyydä lyhennysvapaata kuukautta tai pidennä maksuaikaa
 • Keskustele lainaneuvojan kanssa, jos et itse keksi ratkaisuja rahaongelmiin
 • Pyri miettimään asioita, joista voisit säästää ja laske kuinka paljon

Usein edes maksuvaikeuksien kohdalla peli ei ole lainkaan menetetty, jos ongelmiin reagoidaan nopeasti. Kun huomaat ongelmia, niin järjestä asiat heti ja vältyt maksuhäiriöiltä sekä muilta mahdollisilta ongelmilta. Jos annat ongelmien jatkua ja odotat kunnes laskut ovat perinnässä, niin lainanantaja ei todennäköisesti voi enää neuvotella uudesta maksuaikataulusta.

Laske oma maksukykysi ennen lainaamista

Usein kaikista helpoin tapa välttää kaikki maksuongelmat on tosiaan tarkka suunnittelu. Isona osana lainan takaisinmaksun suunnittelua tulisi olla oman maksukyvyn arviointi. Jos siis et tiedä sitä tarkalleen jo entuudestaan, niin selvitä se ennen lainahakemuksen hyväksymistä.

Oman maksukyvyn selvittämiseen sinun tulee kirjata ylös kaikki kustannukset joita kohtaat laina-aikana. Mieti siis kuukausitasolla yksityiskohtaisesti vuokrakulut, puhelinlaskut, nettilaskut, muut lainanlyhennykset, yllättävät kulut, ruoka, vaateostokset ja niin edelleen. Kun kaikki kulut ovat laskettu paperilla, niin vähennät ne nettotuloistasi. Näin ollen tiedät tarkalleen kuinka paljon voit lyhentää uutta lainaasi kuukaudessa. Älä siis ota ikinä suurempaa lainaa kuin pystyt varmasti maksamaan.

Kun olet miettinyt lainanmaksun alusta loppuun, niin sinun ei tarvitse myöskään jatkuvasti huolehtia raha-asioista. Sen jälkeen riittää, että pysyttäydyt alkuperäisessä suunnitelmassa ja et käytä rahaa yli varojesi. Jos jonain kuukautena kuitenkin käytät suunniteltua enemmän syystä tai toisesta, niin muista tarkistaa tilanne ja laskea, että et joudu pulaan sen takia.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Päädyit siis Nopsalainaan, mutta mieltäsi askarruttaisi vielä muutama kysymys? Listasimme tähän kaikki yleisimmät asiakkailta tulevat kysymykset, joista voi löytyä sopiva vastaus myös sinulle. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä myös jouhevaan Nopsalaina asiakaspalveluun, jonka kautta selviää oikea vastaus jopa kaikista kiperimpään kysymykseen.

Mitä ovat vakuudet lainojen yhteydessä?

Joidenkin lainojen yhteydessä lainanantaja saattaa vaatia hakijalta erilaisia vakuuksia. Tyypillisiä vakuuksia ovat muun muassa autot, moottoripyörät tai muut asiat, joilla on huomattavaa arvoa. Vakuuden voi joutua luovuttamaan lainanantajalle kokonaan tai siirtämään sen ainoastaan heidän nimiinsä laina-ajaksi.

Nopsalainan luotot ja lainat ovat kuitenkin aina ilman vakuuksia tai takauksia, jonka ansiosta sinulta ei tulla pyytämään näitä.

Mikä on lainan takaus?

Lainan takaus on toisen henkilön tai yrityksen varmistus siitä, että lainaaja tulee maksamaan sovitun lainasumman asianmukaisesti takaisin. Jos kuitenkin syystä tai toisesta lainaa epäonnistuu tässä tehtävässä, niin lainasumma voi siirtyä kokonaan tai osittain takaajan maksettavaksi

Nopsalaina luotot voi saada ilman takauksia aina 10 000 euroon asti, jonka jälkeen lainalle tarvitaan yhteishakija. Yhteishakija vastaa lainasta tasapuolisesti.

Mikä on lainan korko?

Korko on lainasumman päälle kerääntyvä osuus, jonka avulla rahoitusyhtiö saa lainalleen vastinetta. Usein korot ovat kulutusluottojen osalta 10 – 20% väliltä, kun taas pikalainojen todelliset vuosikorot voivat olla jopa lähellä 300 prosenttia.

Kuinka nopeasti saan rahat tilille?

Nopsalainaa haet helpoiten verkkolomakkeella, jonka täyttämiseen menee noin kymmenen minuuttia. Tämän jälkeen saat lainapäätöksen käytännössä välittömästi ja rahat siirretään tilillesi. Lähes poikkeuksetta rahat ovat käytössäsi saman vuorokauden sisällä hakemuksesta.

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotoilla tarkoitetaan yleensä 2000 – 10 000 euron joustavia luottoja ja lainoja. Nämä lainat voidaan maksaa joko kiinteissä erissä osamaksulla tai sitten joustavalla sopimuksella, jossa asiakas maksaa vähintään lainan minimilyhennyserän.

Kulutusluotot voivat kulkea myös useilla eri nimillä kuten matkalaina, yrityslaina, remonttilaina ja niin edelleen, vaikka todellisuudessa kaikki ovat todennäköisesti kulutusluottoja.

Tämä lainatyyppi on tarkoitettu arjen suurempiin hankintoihin, joihin esimerkiksi normaalit palkkatulot ei usein riitä. Luoton avulla voit tehdä hankintoja heti ja maksaa takaisin myöhemmin.

Mikä on vertaislaina?

Vertaislainoja myönnetään usein noin 5000 – 20 000 euron suuruisina ja kulutusluotoista tämä lainatyyppi eroaa siten, että lainattava raha tulee suoraan yksityisiltä henkilöiltä. Siinä missä kulutusluotto tulee rahoitusyhtiöltä tai pankilta, niin vertaislainaa haet yksityiseltä sijoittajalta.

Tämän ansiosta esimerkiksi lainojen ehdoista ja koroista on mahdollista neuvotella hieman enemmän, mutta lainanhakeminen ei välttämättä suju yhtä nopeasti. Usein vertaislainan saantiin voikin kulua useampia päiviä tai jopa yli viikko.

Mikä on luottopäätös?

Luottopäätös on pankin tai rahoitusyhtiön lausunto siitä, myöntäväkö se lainaa hakijalle vai ei. Tämän saat sen jälkeen, kun olet täyttänyt lainahakemuksen huolellisesti ja lähettänyt sen lainapalveluun. Luottopäätös voi olla joko myönteinen tai kielteinen ja sitä ei useimmiten perustella erikseen.

Mitä tapahtuu, jos en maksa lainaa?

Lainasumma tulee aina hoitaa sovitussa aikataulussa ja oikein takaisin. Kuitenkin syystä tai toisesta on mahdollista, että eteen vain tulee ylitsepääsemättömiä haasteita ja näin ollen myös lainanmaksun kanssa tulee ongelmia.

Jos lainaa ei makseta takaisin ajallaan, niin tulet saamaan ensin yhden tai useamman maksumuistutuksen, joista veloitetaan ennalta määrätty summa. Jos maksua ei vieläkään suoriteta muistutuskirjeistä huolimatta, niin lainasumma siirtyy aikanaan perintään. Tämän jälkeen siihen alkaa kertymään viivästyskorkoa, jonka seurauksena alkuperäinen pieni lainasumma voi paisua odottamattoman suureksi.

Tästä syystä mahdollisten ongelmien kohdalla tulee välittömästi pyrkiä neuvottelemaan rahoituspalvelun kanssa esimerkiksi lyhennysvapaasta kuukaudesta, pidemmästä maksuajasta tai jostakin muusta ratkaisusta, jonka avulla vältetään tämän kaltaiset ongelmat. Usein kaikki rahoitusyhtiöt ovat varsin yhteistyökykyisiä tämän tyyppisten asioiden kohdalla, sillä yhteinen sävel helpottaa usein kummankin osapuolen elämää.

 Mitä lainojen yhdistelylainalla tarkoitetaan?

Lainojen yhdistelylaina on suunniteltu eritysiesti henkilöille, joilla on useita pieniä vippejä tai kulutusluottoja päällekkäin. Näin ollen olemassa olevista lainoista voi kertyä poikkeuksellisen paljon eri kuluja ja muita maksuja, jotka eivät välttämättä ole järkevässä suhteessa todelliseen lainasummaan.

Tämän kaltaisessa tilanteessa edullisempi keino voi olla niiden maksaminen yhdellä suuremmalla lainalla, jonka jälkeen maksuaika voi olla pidempi ja joustavampi, kulut voivat olla matalammat ja taloudenhallinta huomattavasti helpompaa. Yhdistelylainan kohdalla kannattaa tosin olla erityisen varma, että sen saa maksettua asianmukaisesti pois.

Nopea lainaa arjen tarpeisiin

Nopsalaina voi olla useista syistä se järkevin vaihtoehto, kun tarvitset 2000 – 20 000 euron lainaa. Palvelun kautta saat nopean lainapäätöksen ja rahat ovat käytössäsi käytännössä välittömästi. Olipa suunnitelmissasi ottaa sitten lainaa uuteen autoon, moottoripyörään, matkaan tai esimerkiksi huonekaluihin, niin Nopsalainan kautta se onnistuu.

Päätymällä Nopsalainaan voit säästää merkittäviä summia lainojen koroissa ja kustannuksissa, jonka lisäksi neuvottelu on tehty helpoksi, jos kohtaa yllättäviä kustannuksia. Jos joudut maksamaan yllättäviä maksuja tai ostamaan muita kalliimpia ostoksia laina-aikana, niin voit hakea muun muassa eräpäivän siirtoa tai lyhennysvapaata kuukautta.

Nopsalaina erottautuu myös monista kilpailijoistaan loistavan asiakaspalvelun ja henkilökohtaisen laina-asiantuntijan ansiosta, joiden avulla ongelmat ja kiperimmätkin kysymykset ratkeavat usein hetkessä. Jos kohtaat ongelmia maksuissa, lainapalvelun käytössä tai missä tahansa muussa lainaamiseen liittyvässä asiassa, niin ota yhteyttä suoraan asiakaspalveluun.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here