Suomilimiitti

5708
Suomilimiitti Kokemuksia
(Last Updated On: 24.3.2021)
Suomilimiitti
10€ -2000€
0 - 2 vrk
(4.6/5)
Ikäraja
21v
Minimitulot
Säännölliset tulot
Laina-aika
3kk -49kk
Aukioloajat
Maanantai - Perjantai 08 - 22
Korko
134.02% -167.9%
Email
Lainatyyppi
Jatkuva tililuotto
Perustettu
2002

Suomilimiitin tarjoama 2000 €:n jatkuva luotto on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Eli kyseessä on vähän niin kuin luottokortti, jonka luottoraja on tuo 2000 euroa. Voit, päinvastoin kuin pikavippiä, käyttää limiittilainaa juuri silloin, kun itse haluat ja luoton nostaminen onnistuu vaivattomasti netissä ja puhelimella.

Lainan hakeminen ja nostaminen

Voit hakea lainaa heti tilille 2000 euroa netistä kätevän lainahakemuksen kautta. Suomilimiitti on nopea lainapäätöksissään, ja myönnetty luotto siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille heti hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen, mikäli käytössä on Nordean, Osuuspankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Säästöpankin, POP Pankin tai S-Pankin tili.

Limiittilainan hakeminen tekstiviestillä

 1. Rekisteröidy limiittiasiakkaaksi (Jos olet jo limiittiasiakas ja sinulla on PIN‑koodi lainapalveluun, voit siirtyä suoraan kohtaan 2 ja lähettää tekstiviestin.)
 2. Lähetä tekstiviesti numeroon 173172: SL LAINASUMMA PIN-KOODI (Esim: SL 300 12346 )
 3. Saat vastauksen hetken kuluttua matkapuhelimeesi. Tekstiviestin hinta on 0 euroa.
 4. Rahat siirretään palvelun aukioloaikoina tilillesi muutaman minuutin kuluessa.

Lainatuotteet

Joustoluotto, tililuotto tai joustolimiitti – palvelulla on monta nimeä. Tililuotto (tai joustoluotto tai joustolimiitti) tarkoittaa vakuudetonta luottoa, eli lainaa mihin ei tarvitse takaajia tai muita vakuuksia esim. omaisuuden panttaamista. Usein asiakkailta löytyy takaajia ja/tai omaisuutta, mutta kyse on yksinkertaisesti lainanoton helppoudesta. Takaajien hankkiminen tai omaisuuden panttaaminen lainan vakuudeksi koetaan usein työlääksi.

Pikavippi on lyhytaikainen ja vakuudeton luotto, jonka asiakas saa heti tililleen. Vipin suuruus on tyypillisesti viidenkymmenen ja tuhannen euron välillä. Suomessa haettu pikavippi on keskimäärin noin 300 euroa ja takaisinmaksuaika on nopea (keskimäärin noin vajaa kolme kuukautta).

Suomilimiitti tahtoo tarjota kaikille kätevän ratkaisun toistuviin rahoitustarpeisiin. Suomilimiitti on joustava tililuotto, joka antaa vapaaseen käyttöön 2000 euron lainarajan ja lainaa ilman monimutkaisia hakemuksia tai epäselviä piilokustannuksia.

Limiittilainaa voi käyttää juuri silloin, kun itse haluaa ja lainan nostaminen onnistuu vaivattomasti netissä. Luotto ei sisällä vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia – maksat siis ainoastaan limiittiluoton käytöstä. Et tarvitse pikavippejä.

Esimerkki lainasta

 • Lainasumma: 800 €
 • Maksuaika: 13 kk
 • Todellinen vuosikorko 163,98 %
 • Lainan kokonaiskulut: 1408,67 €
 • Kuukausierä: 117,38 €
Ensimmäinen laina kuluttomasti Suomilimiitti palvelusta
Suomilimiitti tarjoaa lainaa 2000 euroa joustavilla maksuehdoilla

Korot & kulut

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko uuden asiakkaan nostokuluttomalle 1000 euron lainalle on 75,12 %.

Alla on esimerkki 1000 euron nostokuluttoman lainan lyhentämisestä, mikäli laina nostettaisiin kertanostona ja lyhennettäisiin tasaerillä. Huomioitavaa on, että tämä on vain esimerkki. Summat sekä lainan lyhennyksen maksuerien määrät muuttuvat lainan nostohetken, nostomäärien ja suoritusten perusteella. Suoritusten kohdistusjärjestys on: korko – nostoprovisio – pääoma.

Maksuerä   Summa

1                      200 €

2                      200 €

3                      200 €

4                      200 €

5                      200 €

6                      200 €

7                      33,48 €

Takaisinmaksu

Kuukauden aikana tehdyt nostot laskutetaan seuraavan kuukauden lopussa, joten korotonta maksuaikaa kertyy keskimäärin 45 päivää. Myös osamaksu onnistuu helposti maksamalla vain laskuun merkitty minimilyhennys, joka on 12,5 % avoimesta saldosta, kuitenkin vähintään 50 euroa. Avoimen saldon ollessa alle 50 euroa, tulee lyhennyksen kattaa avoin saldo kokonaisuudessaan. Luoton nostoon liittyvistä sivukuluista, kuten matkapuhelimen käytöstä aiheutuneista maksuista, vastaa aina luotonsaaja.

Minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 49 kuukautta. Lainan voi maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja.

Edut & kampanjat

2000 € ensinosto, josta kulut 0 €!

 • Kun avaa 2000 € tililuoton, saa uutena asiakkaana ensimmäisen noston kuluitta aina 2000 euroon asti. Nostokuluton lainasumma on 10 – 2000 €.
 • Tarjolla on jopa 60 vrk korotonta maksuaikaa.

Lue lisää miten hakea lainaa ilman kuluja tai korkoja.

Joustoaikaa

Asiakkaat, jotka ovat hoitaneet lainan takaisinmaksun ajallaan, voivat saada Limiittiin maksuvapaan kuukauden 2 kertaa vuodessa ja lyhennysvapaan kuukauden 4 kertaa vuodessa, jolloin maksetaan vain korot.

Joustavaa luottoa 2000 euron nostorajalla Suomilimiitti palvelusta
Joustavuutta lainan hakemiseen Suomilimiitti 2000 euron luotolla

Lainaehdot

Luotonantaja voi myöntää luoton vähintään 21-vuotiaalle, raha-asiansa hyvin hoitaneelle ja luottokelpoiselle Suomen kansalaiselle, jolla on toimiva julkinen matkapuhelinliittymä sekä Suomessa oleva postiosoite ja kiinteä asuinpaikka. Luotonsaajan taloudellisen tilanteen todentamiseksi luotonantaja voi vaatia luotonsaajaa toimittamaan kopion palkkatodistuksesta tai tiliotteesta.

Ikärajat

Suomilimiitillä ikäraja lainalle on 21 vuotta.

Luottotiedot

Luotonantaja tarkistaa luotonhakijan henkilötiedot väestötietojärjestelmästä ja luottotiedot Bisnode Finland Oy:ltä. Luotonantajalla on oikeus hylätä luottohakemus syytä ilmoittamatta

Tunnistautuminen

Tunnistautuminen palveluun tapahtuu sähköisesti.

Muut vaatimukset lainan myöntämiselle

Luotonsaaja antaa suostumuksensa luotonantajalle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja. Luotonantaja myös luovuttaa luotonsaajaa koskevia tietoja Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämään kyselyjärjestelmään kuuluville muille luotonantajille. Lista kyselyjärjestelmään kuuluvista yhtiöistä on nähtävillä osoitteessa: http://www.asiakastieto.fi/pdf/positiiviset-luottotiedot-tietoa.pdf

Tietoa lainayrityksestä

J.W.-Yhtiöt Oy on jo vuodesta 2006 toiminut täysin suomalaisomisteinen rahoitusyritys. Se on palvellut satojatuhansia suomalaisia kuluttajia heidän rahoitustarpeissaan.

J.W.-Yhtiöt Oy
Aleksanterinkatu 17 B
15110 Lahti
Y-tunnus: 1742521-6

Asiakaspalvelu

ma – su 8 – 22
03 3399 3600 (vain pvm)

[email protected]

Kokemuksia Suomilimiitistä

Vakaan ja pitkän kokemuksen omaava kotimainen toimija. Nopeana ja luotettavana tunnettu. Se, että se tarjoaa ensikertaa lainaa hakeville kulutonta ja korotonta lainaa, madaltaa tietenkin kynnystä ottaa heihin lainanhakijana yhteyttä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here