(Last Updated On: 24.3.2021)
Vivusjousto
100€ -3000€
0 - 2 vrk
(2.8/5)
Ikäraja
20v
Minimitulot
Säännölliset tulot
Laina-aika
1kk -65kk
Aukioloajat
Arkisin 7 - 23, Lauantaisin 10 - 18, Sunnuntaisin 10 - 14
Korko
37.2% -180%
Email
Lainatyyppi
Kulutusluotto
Perustettu
2018

Vivusjousto tarjoaa lainaa 3000 €  asti. Tämä tarkoittaa, että asiakkailla on jatkuva luotto aina käytössä. Vivusjousto on kuin virtuaalinen luottokortti, jolta voi nostaa tarvitsemansa summan henkilökohtaiseen luottorajaan asti.

Lainan hakeminen ja nostaminen

  • Ensin haetaan luottopäätös. Hyväksytyn luottopäätöksen saatua jokainen voi käyttää luottotiliä milloin vain luottorajaan asti. Tilin avaaminen ei maksa sinulle mitään.
  • Jos luottorajasi on esimerkiksi 2000 euroa ja nostat 100 euroa, sinulla on vielä 1900 euroa käytettävissäsi
  • Maksat vain nostamastasi luotosta. Voit nostaa luottotililtäsi minkä tahansa summan luottorajaasi asti. Nosto maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille.
  • Mobiilisovelluksen avulla voi kätevästi nostaa luottoa ja hallinnoida tiliä milloin ja missä vain.
Lainahaun avulla löydät Vivusjousto palvelusta edullisen lainan

Lainatuotteet

Vivusjouston tarjoama lainatuote on nimeltään Jatkuva luotto eli yleisemmin joustoluotto, joka on aina käytössäsi. Sen luottoraja on joko 2000 tai 3000 euroa. Kaikki lainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia.

Lainalaskurin avulla löydät Vivusjousto palvelusta edullisen luoton helposti. Lainavertailun tekemällä näet miten edullinen vaihtoehto Vivus on.

Esimerkkinosto

Lainasumma: 1000 €
Minimikuukausierä: 94,71 €
Nostokulu: 0 €

Vuosikorko määräytyy asiakaskohtaisesti: 37,20 – 180,00 %

Korot & kulut

Maksat vain nostamastasi luotosta. Nostetulle summalle lasketaan korkoa päivittäin.

Esimerkkilaina

Esimerkki tyypillisestä 2000 euron luotosta :

Nostettu määrä yhteensä: 2000 euroa
Laina-aika: 12 kuukautta
Takaisinmaksueriä: 12
Takaisinmaksettava summa yhteensä: 3020 euroa
Luottokustannukset yhteensä: 1020 euroa
Vuosikorko: 102 %
Todellinen vuosikorko: 166,17 %
Ja tämä sama pilkottuna pienempään 100 euron nostosummaan.

Esimerkki kuukausierästä:

  • A: Tämän voi maksaa 7 minimikuukausierässä, jotka olisivat suuruudeltaan 20,00 euroa (6 kpl) ja 8,77 euroa (1 klp)

tai

  • B: Tämän voi maksaa kahdessa 54,33 euron erässä. Näin säästää 20,11 euroa A-vaihtoehtoon verrattuna.
  • Voit myös maksaa minimikuukausierää suuremman summan, jolloin säästät korkokuluissa.

Takaisinmaksu

Takaisinmaksuaika on 5 – 65 kk. Luottoa lyhennetään kuukausittain. Asiakas maksaa vähintään minimikuukausierän, joka koostuu laskutuskauden aikana kertyneestä korosta ja pääomaan kohdistuvasta 5 %:n lyhennyksestä. Aina voi myös maksaa minimikuukausierää suuremman summan, jolloin säästää luonnollisesti korkokuluissa. Lasku tulee kuukausittaisen sähköpostiin 14 päivää ennen eräpäivää. Lisäksi Vivusjousto muistuttaa lähestyvästä eräpäivästä sähköpostilla ja tekstiviestillä.

Luotonsaajalla on oikeus maksaa luotonantajalle ilman ennenaikaisesta takaisinmaksusta aiheutuvia kuluja koko luotto tai sen osa ennen luoton tai sen erän erääntymistä luotonsaajalle lähetetyssä laskussa olevin tiedoin.

Helppo ja vaivaton laina tilille Vivusjousto lainapalvelusta
Näin haet lainaa Vivusjousto luottopalvelusta


Lainaehdot

Vivusjousto voidaan myöntää 25 vuotta täyttäneelle oikeustoimikelpoiselle luonnolliselle henkilölle, jolla ei ole maksuhäiriömerkintää ja jolla on osoite Suomessa ja jolla on suomalainen pankkitili. Luotonsaajan on rekisteröidyttävä luotonantajan palveluun ja tunnistauduttava luotonantajan hyväksymällä tavalla. Hakijan henkilöllisyys varmistetaan TUPAS-tunnistautumisella

Ikärajat

Vivusjoustolla ikäraja lainan myöntämiseen on 25 vuotta.

Luottotiedot

Luotonantaja selvittää luotonsaajan luottokelpoisuuden kolmannen osapuolen (kuten Instantor AB:n) tarjoaman palvelun avulla.

Tunnistautuminen

Tunnistautuminen tapahtuu Tupas-palvelun kautta.

He puhuvat Tupaksesta, joka saattaa kuulostaa muinaisjäänteeltä, mutta kysehän on tuttuakin tutummasta sähköisestä tunnistautumisjärjestelmästä. Alkujaan suomalaisten pankkien kehittämä järjestelmä on noussut Suomessa johtavaan asemaan nk. vahvassa tunnistautumisessa, jota käytetään muiden muassa pankkiasiointiin.

Tietoa Vivusjoustosta

Vivusjousto on 4financen tarjoama lainapalvelu kuten myös Vivus. 4finace on kansainvälinen rahoituspalveluita tarjoava yhtiö, joka toimii 17 eri maassa. 4finance perustettiin Latviassa vuonna 2008. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Riiassa. 4finance on myöntänyt tähän mennessä yli 11,5 miljoonaa lainaa ja vuonna 2016 konsernin liikevaihto oli 393,2 miljoonaa euroa. Lainaportfolion arvo joulukuun lopussa 2016 oli 493,9 miljoonaa euroa.

Aukioloajat:
Ma – pe klo 9 – 17

Yhteystiedot:
0600 418 751 (0,76 €/min + mpm/pvm)
[email protected]

4Finance Oy
Lintulahdenkuja 10
00500 Helsinki

Y-tunnus: 2257545-4

Kokemuksia Vivusjoustosta

Koska Vivusjousto on osa valtavaa kansainvälisestä yhtiöstä, sen kokee helposti luotettavaksi ja vakaaksi toimijaksi. Vivusjousto on tuotteena näppärä, sillä se on kuin luottokortti. Plussaa on se, että voi nostaa juurin sen verran kuin tarvitsee, silloin kun sitä tarvitsee. Vivusjousto on kiinni tässä päivässä, sillä se tarjoaa mobiilisovelluksen, jonka avulla on helppo hallinnoida lainatiliään. Miinuksena kaikille nuorimmille aikuisille on tietenkin se, että ikäraja on yllättävänkin korkea eli 25 vuotta

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here