Rahapalvelu

4573
Rahapalvelu lainat ja kokemukset
(Muokattu: 24.3.2021)
Rahapalvelu
50€ -4000€
alle 1 tunti
(2.6/5)
Ikäraja
19v
Minimitulot
Riittävät säännölliset tulot
Laina-aika
3kk -36kk
Aukioloajat
Korko
19.92% -19.92%
Email
Lainatyyppi
Joustoluotto
Perustettu
2013

Rahapalvelu on uusi edullinen luotto nopeaan rahan tarpeeseen. Rahapalvelu on jatkuva laina 100 – 4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3 – 36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Rahapalvelu on IPF Digitalin tuotemerkki Suomessa, kuten sen sisartoimija Credit24 sekä Vippi.org.

Lainan hakeminen ja nostaminen

Rahapalvelusta lainan hakeminen on helppoa ja täysin ilmaista. Se tapahtuu heidän sivuiltaan internetissä. Luottopäätöksen saa heti hakemuksen täytettyä. Raha siirretään tilille noin 15 minuutissa, eikä luottosopimuksen tekemisestä aiheudu kuluja – luottosopimuksen tekeminen ilman rahannostoa on siis maksutonta eikä siitä tule mitään kuluja.

Rahaa voi nostaa luottotililtä koska haluaa, eikä siitä peritä nostopalkkiota.

Luoton käyttäminen on helppoa ja vaivatonta. Riittää kun kirjautuu sisään palveluun ja nostaa tarvitsemansa rahamäärän omalle pankkitilille.

Löydä sopiva luotto Rahapalvelusta vaivattomasti!
Kätevä lainahaku selvittää Rahapalvelun luoton kustannukset heti!

Lainatuotteet

Rahapalvelu on jatkuva luotto 100 – 4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3 – 36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. Kaikki myönnetyt luotot ovat ilman vakuuksia tai takaajia.

Esimerkki lainasta

 • Lainasumma: 1000 €
 • Maksuaika: 12 kk
 • Kuukausierä: 130 €

Pienenä miinuksena Rahapalvelulla on se, että lainalaskuri ei suorilta käsin ilmoita todellista vuosikorkoa.

Korot & kulut

KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on min. 49,85% ja maks. 153,63%.

Rahapalvelun hinnasto

 • Luottoraja: 100 – 4000 €
  Vuotuinen nimelliskorko: 40,56 % – 95,4 %
  Avausmaksu: 0,00 €
  Tilinhoitomaksu kuukaudessa: 0,00 €
  Nostopalkkio: 0%
  Todellinen vuosikorko: 49,85 % – 153,63 %

Lisäpalvelut

 • Eräpäivän valinta: 5 €
  Joustolimiitin luottorajan korotus: 0 €
  Joustolimiitin luottorajan laskeminen: 20 €
  Maksuvapaa kuukausi: 20 €
  Eräpäivän muistutuspalvelu: 0 €
  Asiakaspalvelu: 0 € / min
 • Muut maksut
  Maksumuistutus: 5 €
  Maksun kohdistaminen ilman viitenumeroa: 3 €
  Saldotodistus postitse: 5 €

Takaisinmaksu

Luoton takaisinmaksussa jokainen päättää itse kuukausittain haluaako säästää kuluissa ja maksaa kaiken kerralla eli lyhentää luottoa 36 kuukauden maksuerissä tai jotain siltä väliltä.

Edullisesti luottoa Rahapalvelusta heti!
Useita syitä hakea heti lainaa Rahapalvelusta

Mikäli asiakas ei suoriudu velastaan, perintä voidaan aloittaa joko luotonantajan tai kolmannen osapuolen toimesta. Tämä saattaa vaikuttaa heikentävästi asiakkaan luottotietoihin. Mikäli maksuaika umpeutuu, eikä asiakas pidennä maksuaikaansa, maksuajan umpeutumispäivää seuraavasta päivästä lähtien erääntyneestä summasta peritään viivästyskorkoa sekä muita mahdollisesti muodostuvia perintäkuluja.

Maksuvapaa kuukausi

Tarvittaessa voi pitää maksuvapaan kuukauden, jolloin ei tarvitse tehdä lyhennystä kyseisenä kuukautena. Maksuvapaan kuukauden hinta on 20 €. Palvelumaksun lisäksi maksuvapaan kuukauden korko ja tilinhoitomaksu lisätään seuraavien laskujen minimikuukausieräään. Maksuvapaa kuukausi on käytössä silloin, kun on maksanut edellisen laskun ajallaan ja ei ole ilmennyt muutenkaan maksuviiveitä. Rahanostot eivät ole mahdollisia maksuvapaan kuukauden aikana. Rahanostot ovat mahdollisia taas, kun seuraava lasku on muodostunut ja maksettu.

Lainaehdot

 • Lainaa ei pääsääntöisesti myönnetä hakijoille, joilla on maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa. Jos hakijalla on ollut aikaisemmin maksuvaikeuksia, lainaa ei oletettavasti myönnetä.
 • Lainapalveluilla on tietyt ikärajat, jotka vaihtelevat lainayrityksen ja myös lainasumman mukaan. Suomen lain mukaan alle 18-vuotiaille ei saa myöntää lainaa, mutta lainayrityksillä voi olla myös omat korkeammat ikärajat.
 • Kaikki lainapalvelut eivät myönnä lainaa täysi-ikäisille, vaan lainahakijalta voidaan vaatia 20-, 22- tai jopa 25-vuoden ikää. Pääsääntöisesti mitä suurempi laina, sitä vanhempi tulee hakijan olla
 • Suomessa toimivista lainapalveluista voi saada lainaa vain Suomen kansalaiset tai Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Kun haet lainaa Suomessa, hakijalta vaaditaan siis suomalainen sosiaaliturvatunnus. Tämä on perusvaatimus, mitä moni ei tule huomioineeksi.
 • Laina saatetaan hylätä myös suomalaiselta, joka on asunut kauan ulkomailla ja jolla ei ole mitään sidettä Suomeen. Tämä johtuu siitä, että lainahakemukseen voidaan tarvita suomalaiset verkkopankkitunnukset, joita käytetään hakijan tunnistamiseen.

Ikärajat

Tätä tietoa ei löydy heidän sivuiltaan, ainakaan toivotun helposti.

Luottotiedot

Normaalin käytännön mukaisesti luottotiedot tarkastetaan.

Tunnistautuminen

Tunnistautuminen tapahtuu sähköisesti.

Muut vaatimukset lainan myöntämiselle

Rahapalvelun asiakaspalvelusta vastaa Credit24. Mikäli sinulla on jo olemassa oleva Credit24-tili, et voi hakea Rahapalvelun luottoa, vaan sinut ohjataan Credit24-palvelusivulle tekemään rahannosto.

Hae heti rahapalvelun edullinen laina
Uudistettu joustoluotto antaa mahdollisuuksia monipuoliseen lainaan, Hae Rahapalvelusta nyt!

Tietoa Rahapalvelusta

IPF Digital Finland Oy on yksityishenkilöiden kuluttajaluototukseen keskittynyt rahoitusyhtiö, joka on osa Lontoon pörssiin listattua International Personal Finance Plc konsernia. Konsernin palveluksessa työskentelee n. 7 000 ihmistä ja toimintaa on 13 maassa. Konserni on erittäin vakavarainen, kansainvälinen ja kasvava yritys. IPF Digitalin tuotemerkit Suomessa ovat Credit24, Vippi.org ja Rahapalvelu.

IPF Digital Finland Oy on rekisteröity luotonantaja ja saanut Etelä-Suomen aluehallintovirastolta rekisteröintitunnuksella 2011/PU215A luvan myöntää kulutusluottoja Suomessa. Suomessa IPF Digital Finland Oy on palvellut yhteensä jo yli 700 000 laina-asiakasta ja käyttää tuotemarkkinoinnissa Credit24-tuotemerkkiä sekä verkkokaupparahoitukseen erikoistunutta Sving-tuotemerkkiä.

Asiakaspalvelusta vastaa Credit24.

 • Se palvelee ilmaisessa numerossa 0800 144 344 arkisin kello 9:00 – 17:00.
 • Sinne voi myös olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]
 • Asiakaspalautteisiin vastataan asiakaspalvelun aukioloaikana.
 • Luottopalvelu on avoinna joka päivä kello 8:00 – 22:00.

Kokemuksia Rahapalvelusta

”Rahoituspalvelu saa korkeat arvosanat innovatiivisuudesta. Se tekee asiakkuudesta helppoa, on helposti tavoitettava ja sieltä saa avun nopeasti. Se täyttää myös asiakkaiden odotukset ja lupaukset tuotelaadusta ja palvelulaadusta ja pitää asiakkaan ajan tasalla”, EPSI Rating Finlandin toimitusjohtaja Tarja Ilvonen toteaa tiedotteessaan 3.10.2016

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here